Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenalles ging makkelijk zonder problemen, alles werd optijd geleverd en zonder deuken of beschadegingen en alles werkte direct
Verzendingsnelle levering waarbij ik alles in 1 doos kreeg
Fijn dat je tevreden bent met onze producten en levering! Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop.
AlgemeenProduct was de beste prijs online en de levertijd was binnen drie werkdagen. Duidelijk en volgens afspraak uitgevoerd.
VerzendingVrijdagavond besteld en zaterdag geleverd
Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat deze bestelling aan jouw verwachtingen heeft voldaan.
AlgemeenEigenlijk altijd wel goed. Nooit gezeur bij Alternate gehad. Daarom blijf ik daar ook mijn spullen bestellen als ik wat nodig heb. Soms betaal je wat meer, maar dat vind ik het wel waard, omdat ik nooit problemen heb gehad bij deze winkel met de producten.
VerzendingNooit een afwijking van de leverdatum ect.
KlantenserviceMakkelijk te bereiken, ik heb tot nu toe nooit echt problemen gehad, heb 1 keer wat moeten terug brengen omdat ik het verkeerde had gekocht. Werd gelijk geholpen wat ik beter kon kopen voor m'n geld, je zou denken verkoop praatjes. Maar ik was goedkoper uit. Naar mijn mening best netjes.
Beste Jos,
Bedankt voor je review! We zijn enorm blij dat we jou naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer je weer van dienst te mogen zijn.😊
AlgemeenVaak al besteld bij Alternate. Gaat makkelijk en snel. Duidelijke website en je weet meteen waar je aan toe bent. Videokaarten zijn wel behoorlijk aan de prijs.
VerzendingMeestal tijdige levering. Soms 1 of 2 dagen later dan gekozen.
KlantenserviceKundig en snel.
Beste Thijmen, bedankt voor je review! We vinden het erg leuk om te lezen dat je een fijne ervaring met Alternate hebt gehad! Tevreden klanten staan bij ons voorop, we hopen je nogmaals van dienst te mogen zijn. 😊
Algemeen2 monitoren gekocht DELL 24 L S2421HN voor een zeer scherpe prijs van € 129,- p. st. en ook nog de volgende dag gratis thuisbezorgd. Communicatie is meer dan goed, je word netjes geinformeerd wat de status is van je bestelling.
VerzendingSnel, correct en onbeschadigde verpakking.
Beste Dielis,
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling!
AlgemeenBij alternate een Samsung 980 Pro 1TB SSD besteld. Blijkbaar is er bij logistiek of bij DHL iets fout gegaan.
VerzendingGeen track and trace van DHL ontvangen, pakket is kwijt. Nu wacht ik al 3 dagen op een antwoord en ik heb nog steeds mijn pakket niet gehad! Helaas kan ik daarom alternate niet aanraden...
KlantenserviceZe beloven je terug te bellen, maar dat doen ze niet. Aangezien mijn pakket zoek is, heb ik gevraagd of ze dan een andere sturen, maar dat doen ze niet. Mijn geld terug gevraagd, en ook dat doen ze niet voordat ze intern van logistiek of van DHL terugkoppeling hebben ontvangen. En de klant maar wachten...
Beste,
Vriendelijk bedankt voor jouw eerlijke feedback! Wat vervelend om te te mogen lezen waarbij je geen track & trace code hebt mogen ontvangen. Hierbij zal in de meeste gevallen namelijk een intern of postonderzoek opgestart worden waarmee wij je na uitsluitsel verder kunnen helpen. Helaas weten we niet wat er precies is gebeurd met jouw bestelling. Zou je ons hiervoor een e-mail willen sturen naar feedback@alternate.nl met het betreffende ordernummer?
AlgemeenIk had recent een kapotte voeding die ik gekocht had in Juli 2020. Dit kan altijd gebeuren natuurlijk.
Binnen een dag na opsturen (Maandag op de post, dinsdag ochtend aangekomen om 11.30) had ik al een bericht gekregen dat mijn zending was ontvangen. Dit was namelijk nog geen 15 minuten na ontvangst. Binnen een uur na ontvangst had ik een mail dat de voeding defect was en dat ik een nieuwe uit kon kiezen. Ik reageerde hier 2 uur later op, en 5 minuten na mijn mail was de voeding aan aangemeld bij de post. De voeding heb ik vervolgens woensdag ochtend al ontvangen.
Geen extra kosten en een geweldige service.
Dit is waarom ik altijd al mijn onderdelen bij Alternate bestel! Top service en kwaliteit.
Beste,
Bedankt voor je lovende woorden, dit waarderen wij enorm. Daarbij is het erg fijn om te horen dat je onze service op deze manier omschrijft en hopen daarmee dan ook dat je vaker bij ons terug zult komen!
AlgemeenProducten zijn prima, maar om de service zou ik hier nou niet bepaald terug komen.
VerzendingIk heb een product gekocht wat blijkbaar net na mijn bestelling uit de collectie is gehaald. Toen ik na 1,5 week nog steeds geen notificatie heb gehad van verzending ben ik er achteraan gaan mailen van hoe of wat. Status van mijn zending was "wachten op missende producten".. Je kan wel nagaan dat dat lang wachten zou zijn als het betreffende product uit de collectie is gehaald.
Bedankt voor je review.
Wat vervelend te moeten vernemen dat het door jou bestelde product niet meer op voorraad komt. Helaas zijn wij hierbij wel afhankelijk van de leveringen vanuit de leveranciers voordat wij je hiermee verder kunnen helpen. Wij hopen dat je in ieder geval van de overige producten veel plezier gaat beleven.
AlgemeenSnelle verzending en (in mijn geval) een prima prijs. Het ging om een muis die toch niet goed beviel. Retour sturen ging eenvoudig en werd zeer snel afgehandeld.
Beste Nick,
Bedankt dat je onze website met dit aantal sterren beoordeeld hebt. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!
Algemeengoede website technische info duidelijk op een rij. en het filtermenu werkt heel goed.over het algemeen zeer tevreden.
Klantenservicemoest iets retour sturen want had de verkeerde CPU besteld. dit ging niet heel soepel. het is uiteindelijk goedgekomen maar het koste wel veel moeite. dat is ondertussen wel een jaar geleden misschien dat dat nu beter gaat.
Heel erg bedankt voor de goede review! 😊 We nemen jouw feedback mee voor in de toekomst.
AlgemeenOverzichtelijke Website. Duidelijk omschreven, redelijke prijs/kwaliteit verhouding.Snel en keurig verpakt bezorgd. Kortom top verzorgd geleverd.
VerzendingAlles goed verzorgd.
KlantenserviceNiets negatiefs te bedenken.
Bedankt voor je positieve review, dit waarderen wij enorm! Wij hopen je in de toekomst daarom opnieuw van dienst te mogen zijn.
AlgemeenAccount overzicht kan duidelijker. Menu systeem is niet erg fijn t.o.v. andere webshops. Puur een mening.
VerzendingNetjes verpakt en verzonden. Hier niets over te klagen.
KlantenserviceHet betrof een "outlet" moederbord wat ik bestelde. Hier zaten volgens Alternate alle accessoires bij. Eenmaal aan het inbouwen kwam ik er achter dat er geen backplate aanwezig was bij het moederboard. Hierop gebeld met Alternate. Ik kon het terug sturen om geld terug te krijgen. Een andere optie was via een omweg mailcontact te zoeken met de technische dienst of de backplate te bestellen is.
Either way zou het geld kosten. Slechte service. een 1:1 om wisseling met een ander gelijkwaardig moederboard had ik respectabel gevonden, dit was echter niet mogelijk. Jammer maar helaas... Een slechte ervaring. Inmiddels via elders zelf een backplate gekocht en ingebouwd.
Beste Pat,
Bedankt voor je review met complimenten en verbeterpunten. Wij zullen dit zeker meenemen waarmee dit wellicht in de toekomst verbeterd kan worden.
AlgemeenIk heb al jaren ervaring met Alternate en altijd blijven ze me verbazen in positieve zin. Altijd snel bereikbaar, goed advies, komen hun afspraken na en wat mij betreft simpelweg de beste webshop wanneer je nieuwe hardware nodig hebt. Top.
Beste Mark,
AlgemeenHad met enige spoed een aantal artikelen nodig die alternate nog gelukkig op voorraad had.
23 April in de late middag besteld en zaterdag ontvangen, dus lekker confirm levertijden.
Niets op aan te merken, doos waarin de producten werden verzonden leek in eerste instantie te groot. Maar dat bleek achteraf wel zorgvuldig verpakt te zijn met luchtzakken waardoor de producten goed op hun plek bleven tijdens transport.
Vriendelijk bedankt voor jouw geweldige review! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn 😁
Algemeenkwaliteit voor je geld en service is topvoor je pc spullen raad ik ze echt aan
Verzendingheb daar een pc en een logitech mx keys besteld en alle twee zijn ze echt top
Klantenserviceze staan je snel te woord via de mail want ik mail liever maar bellen kan ook
Beste,
AlgemeenBestelde een aanbieding waarvoor ook nog eens geen verzendkosten werden gerekend. In de avond besteld en de volgende dag geleverd. Enige minpuntje was dat ik het product in bruine bulkverpakking (zonder handleiding etc.) kreeg ipv retailverpakking. Maakt mij niet zo veel uit, maar was netjes geweest als dit vermeld was.
VerzendingGewoon oké verpakt, ging via DHL Parcel. Levering op tijd zoals beloofd.
Beste Gert,
AlgemeenVeel problemen gehad met ASUS moederborden. In overleg voorlopig opgelost. De RMA procedure voor zakelijke klanten is voor verbetering vatbaar. Technisch onderzoek is niet wat ik hiervan had verwacht. Verder word je uitstekend en snel geholpen (zakelijk).
VerzendingDHL bezorging is minder betrouwbaar gebleken. Maar ze werken ook met PostNL. Dat gaat wel goed bij ons.
KlantenserviceBij een RMA (met bewijs van ASUS support) verwacht ik eerst een nieuw bord om daarna binnen een aantal dagen het oude bord te mogen retourneren. Men lijkt van zakelijke klanten te verwachten dat ze een of twee weken met de handen over elkaar achter het bureau gaan zitten. Opgelost door eerst een nieuw bord te kopen.
Beste Hendrik,
Bedankt voor je positieve review dit waarderen wij enorm. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!
AlgemeenLaatst heb ik een videokaart bij Alternate besteld. Product was op voorraad en kon een dag uitkiezen wanneer het bezorgd werd, heel fijn. Ik heb geen contact op hoeven nemen met de klantenservice, maar toen dat in het verleden (ruim vijf jaar geleden) nodig was werd ik vriendelijk behandeld en het probleem opgelost.
Vriendelijk bedankt voor de 5 sterren review 😊Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!
AlgemeenIk had een M27Q monitor besteld en deze ook netjes ontvangen.
Alles zag er goed uit, doos was niet beschadigd en had mooi de gigabyte factoryseal.
Jammer genoeg zat er een vuiltje onder het scherm, dit kan natuurlijk gebeuren bij de productie dus deze wou ik omruilen voor een nieuwe.
Geen probleem bij alternate kon ik hem gewoon omruilen.
Echter kreeg ik een pre-owned scherm terug, zonder de originele factory seal en met een GEBROKEN seal van alternate zelf, neem ik aan. Binnenin was de adapter gewoon los zonder twisty tie en alle onderdelen waren al geopend.
Op de site is deze monitor ook enkel meer te verkrijgen als pre-owned via hun outlet.
Ik verwacht als ik voor een nieuwe monitor betaal dat ik dan ook een nieuwe ontvang, anders had ik deze net zo goed via de outlet kunnen kopen...
Mijn vertrouwen in deze winkel is helemaal weg en het feit dat ze dit zomaar gedaan hebben zonder communicatie vind ik echt ongeloofelijk respectloos naar hun klanten toe.
Bedankt voor je review.
Erg vervelend dat je door deze situatie nog geen plezier van jouw artikel ervaren hebt. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn en lossen wij dan ook graag voor je op. Zou je hiervoor contact met de klantenservice op willen nemen zodat wij dit kunnen nagaan voor je?
AlgemeenHad een Pimax 8kx besteld, volgende dag ook netjes geleverd maar de doos waar de pimax headset in kwam zag er wel wat gehavend uit en kwam ook zonder enige vorm van verzegeling maar headset zat keurig in de doos zonder dat er enige beschadiging aan de headset te zien was.
Dus ik dacht er verder niet over na en ging de headset testen.
Na een half uur werd mij de distortion al te veel en dus was het niet wat ik er van verwacht had. Dezelfde dag nog retour aangevraagd en volgende dag terug gestuurd.
Paar dagen later kreeg ik mail dat mijn retour werd afgewezen omdat het om een hygiëne product gaat en het daarom niet als retour wordt geaccepteerd.
Dit gaat dus om een product van 1500 Euro waar ik momenteel niks mee kan omdat ik niet tegen de distortion kan.
Ik ben dus heen en weer gaan mailen maar ik had volgens hun beter de voorwaarden moeten lezen, en dat die doos zonder verzegeling kwam maakte ook niet uit want ik moet maar bewijzen dat de doos ook daadwerkelijk zonder verzegeling kwam.
En dat de doos er best wel gehavend uit zag was ook niet hun probleem want zo hadden ze het van Pimax zelf ontvangen.
Nu snap ik dat je een tandenborstel of iets dergelijk uit de verpakking niet meer terug neemt, maar een headset van 1500 Euro waar je de facemasks van kunt vervangen mocht dat nodig zijn ook onder die noemer te plaatsten gaat beetje te ver. Helemaal als je nagaat dat ze dergelijke headsets ook op beurzen etc gebruiken om demo's te laten zien.
Valt niet mee te praten omdat ik maar moet bewijzen dat de pimax zonder verzegeling kwam.
Heb nog aangegeven om dan maar 1400 Euro retour te geven zodat ze dan zelf de headset kunnen reinigen of om de facemasks te vervangen.
Ook nog gevraagd of ik zelf dan maar via pimax vervangende facemasks te bestellen en dan mee terug retour te sturen maar ik krijg op al mijn suggesties dat ik maar beter de voorwaarden had moeten lezen.
Bedankt voor je review.
Erg vervelend dat je hiermee niet verder geholpen kunt worden. Zoals is uitgelegd en toegelicht gaat het hier om een product wat vanwege de hygiëne maatregelen niet behandeld kan worden. Helaas kunnen wij hierin dan ook niks voor je doen en je helpen aan een nieuw exemplaar. Onze oprechte excuses voor het ongemak.