Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima geholpen, begrepen wat ik nodig had, gaven goede uitleg op mijn vragen en maakte een goede prijs
AlgemeenZeer netjes geholpen. Vriendelijk personeel. Ik wist wat ik wilde hebben dus was snel klaar.
VerzendingProduct zelf opgehaald in de winkel
AlgemeenGoede service in de winkel en goede prijs. De aankoop camera werd goed begeleid door de verkoper. Complete set aangeschaft :-)
AlgemeenHeel netjes geholpen in de winkel. De medewerker wist waar hij het over had, nam de tijd en kon mij advies geven gebaseerd op mijn behoeften.
KlantenserviceGeen ervaring met het indienen van een klacht. Maar bij het doen van mijn aankoop ben ik netjes en vriendelijk geholpen.
AlgemeenZe hebben veel kennis in huis, nemen de tijd voor de klant en geven goed advies.
AlgemeenHele bestelprocedure heel soepel verlopen. Product was o.o.s. in winkel maar werd volgende dag reeds thuis geleverd. Principe van "Laagste prijs garantie" werd probleemloos toegepast.
AlgemeenIk ben goed geholpen door de mensen van Kamera Express. Veel aanbod. Goede kennis van zaken.
AlgemeenZeer prettige winkel (Superstore Rotterdam), relaxe rustige sfeer. Het personeel neemt de tijd voor je. Eerst ben ik een keer naar de winkel gegaan voor advies, en om de diverse camera's in de hand te houden. De medewerker gaf in mijn ogen eerlijk en goed advies.
Na een aantal dagen ben ik terug gegaan naar de winkel om de camera (Nikon D7200 en de Tamron 18-400 lens) te kopen.
Onder klanten service versta ik ook het adviseren van klanten al mochten ze nog niet direct iets kopen. Ik vond de manier hoe ik geholpen werd erg prettig.
AlgemeenEr was geen haast rustig af kunnen rekenen. Relaxte situatie waardoor alle informatie duidelijk werdt overgebracht. Zelf een A7 gekocht van Sony en ga er de aankomende dagen handig mee worden voor dat ik op vakantie ga.
AlgemeenWerd snel geholpen in de winkel! Uitstekende kwaliteit van het product plus bijgeleverde accessoires. Kortom, een aanrader.
Algemeenop internet al het een en ander opgezocht qua keuzemogelijkheden maar ik wilde toch alles even in het echt zien. Kamera Express hanteert scherpe prijzen en heeft meerdere winkels. Ondanks de drukte werdt er de tijd genomen om alles uit te leggen. Ik ben goed geholpen en zeer tevreden met mijn aankoop!
AlgemeenCamera via de website gereserveerd. Een dag later opgehaald.
Vriendelijke en behulpzame verkoper in filiaal Zwolle.
AlgemeenIk heb samen met mijn zoon een camera gekocht bij de vestiging Spui te Amsterdam. We zijn goed geholpen en er is goed advies gegeven.
AlgemeenIk heb hier een camera gekocht, en werd zeer netjes geholpen.
Voor de tijd op de website gekeken, en Daar alle nodige informatie vandaan gehaald.
Nog wat extra informatie gekregen in de winkel, erg blij mee.
Ik ga hier zeker weer heen. (Winkel in Groningen)
Netjes en op tijd.
AlgemeenLaagste prijs die ik kon vinden; De website is uitstekend (uitgebreide technische info). We komen zeker nog eens terug!
VerzendingSnelle en veilige verzending; vooral het laaste is belangrijk voor een lens.
AlgemeenZeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werden de juiste vragen gesteld en de antwoorden waren, voor ons leken, zeer helder.
Gezamenlijk tot een goede aankoop gekomen.
AlgemeenVakkundig advies verkregen over de kamera, mogelijke alternatieven en een keuze uit accessoires. Factuur op papier en in mijn email, verzekering, extra garantie inbegrepen. Aangenaam (ver-)koopgesprek in de echte winkel!
AlgemeenWerd heel vriendelijk door de verkoper geholpen en mocht het product buiten uit proberen zonder enige borg oid...
AlgemeenTwee maal bij Kamera Express geweest binnen een week. Omdat het product wat ik in eerste instantie had gekocht (Fujifilm XE3) toch niet naar mijn wens was, kon ik na telefonisch overleg en tweede bezoek zonder problemen mijn camera inruilen voor de XT2). Zeer vriendelijk en correct geholpen.
KlantenserviceEr werd de tijd genomen om samen tot een juiste conclusie te komen. Ik kreeg zonder meer goed advies waardoor keuze al snel duidelijk werd. Ik ben erg blij dat ik nu de juiste camera in bezit heb.
AlgemeenVanwege problemen met mijn digitale spiegelreflex was ik gaan oriënteren op de aanschaf van een systeemcamera. Omdat ik graag eerst wilde proberen hoe dat aanvoelde en of dit middels een adapter ook op een acceptabele manier te combineren was met mijn eigen lenzen, ben ik naar Kamera Express in Zwolle gegaan. Wat ik me vooraf niet realiseerde is dat het niet echt een showroom is waar verschillende camera's/modellen uitgestald staan die je even kunt proberen. Uiteraard is dat met de enorme hoeveelheid beschikbare camera's ook haast geen doen, dus wel begrijpelijk.
Nadat ik mij had gemeld aan de balie, werd ik netjes te woord gestaan en werd de camera die ik op het oog had (Sony A7 mark III) uit de doos gehaald en mocht ik die uitgebreid proberen, hetzelfde gold voor de LA-EA4 adapter waarvan de doos ook moest worden opengemaakt. Klein nadeel daarvan is wel dat je je sneller bezwaard voelt om het toch maar achter te laten en nog even over na te denken.
Uitgebreide toelichting gekregen van de verkoper, die er duidelijk meer dan genoeg verstand van had. Ik mocht ook proberen hoe de camera werkte met gebruik van mijn eigen lenzen, hetgeen mij erg geholpen heeft om de juiste keuze te maken. Uiteindelijk ben ik dus ook tevreden met een nieuwe camera inclusief een mooie set accesoires (in een nette setprijs) de deur uitgegaan.
Voor mij was het overigens erg prettig dat ik op een koopavond terecht kon. Tot zijn spijt moest de verkoper (tevens bedrijfsleider) vertellen dat dit waarschijnlijk zijn laatste koopavond was, dit voor meer uniformiteit tussen alle Kamera Express vestigingen (die allemaal geen koopavond hebben). Dat vind ik dan juist wel een punt waar Kamera Express zich tekort in doet en ik hoop dat dat op termijn toch wordt veranderd.