Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenzijn bij de winkel geweest in Zwolle.
uitgelegd waar we de kamera voor willen hebben, gelijk het goede product.
was niet de goedkoopste maar wel beter naar onze wensen
fijn en goed personeel!!!!!!!!
bij de winkel opgehaald, dus ging goed
AlgemeenDe superstore in Arnhem heeft zeer kundige en klantvriendelijke medewerkers die proactief meedenken en adviseren. Heb een complete set gekocht; Pentax K-S2 met twee lenzen filters en een tas. Alle tijd om te helpen!
Ik ga er zeker weer heen.
Een onderdeel van de aankoop was niet op voorraad en is nagezonden. Keurig verpakt en snel (volgende dag) geleverd.
AlgemeenDit is voor de fysieke winkel in Haarlem.
Oude camera ingeruild, en korting gekregen op mijn nieuwe camera
AlgemeenBestelling plaatsen was makkelijk, wesbite is makkelijk te gebruiken en heeft voldoende betaalmogelijkheden + levering ging vlots.
AlgemeenGoede service, deskundig personeel. Tevreden met aankoop. Goed geholpen en geadviseerd in de winkel. Kom zeker weer terug.
AlgemeenSuper goede kwaliteit voor de beste prijs, klantenserver kunnen u best goed helpen met uw vragen en snel verzending/op tijd.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel, werknemer had veel kennis over de gekochte camera en hielp goed in het maken van de keuze. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
VerzendingLevering uit voorraad
AlgemeenBen zoals altijd erg goed geholpen door de medewerker van kamera express
goede uitleg over het te kopen produkt
snelle levering
Klantenservicegoed advies
AlgemeenNetjes geholpen en goed advies gekregen.
Prijzen zijn concurrerend en mooi all-in pakket gekocht.
Kan Kamera Express zeer aanbevelen.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel, aardige medewerker. Ik zou er wel terugkomen. Uiteindelijk een product gekocht in de winkel.
KlantenserviceFijne sfeer in de winkel. Goed geholpen.
AlgemeenOp de website al een goed overzicht van mogelijkheden en opties. In de winkel vergelijkbare opties toegelicht gekregen met goed advies. Uiteindelijk geadviseerd in de beste optie voor mijn situatie en budget.
AlgemeenDuidelijk uitleg over de camera. Luister goed naar je wensen. Daarnaast ook vriendelijk en behulpzaam personeel
AlgemeenDe winkel waar ik ben geweest was ten eerste overzichtelijk. Ik werd direct geholpen en kreeg direct de informatie die ik zocht! Super service!
VerzendingIk heb de camera gekocht in de winkel in Rotterdam! Heb alle onderdelen kunnen bekijken voordat ik het kocht! Ik ben super tevreden
KlantenserviceGoede hulp gehad in de winkel. Direct kreeg ik antwoord op mijn vragen. Super goed geholpen.
AlgemeenGister gebeld over de beschikbaarheid van een lens; zou voorradig zijn, kon met gemak diezelfde dag worden verstuurd. Direct besteld, rond 14u via website en downhill from there:
> Orderbevestiging vermeldt NIET het afleveradres, maar alleen het factuuradres. Dus je weet nog niet zeker of je het wel op de juiste plek geleverd krijgt. Dit soort info hoort écht op een orderbevestiging te staan, daar zijn ze voor.
> Orderbevestiging vermeldt NIET de afleverdatum, geen info of de beloofde levertijd ook écht gehaald wordt. Nogmaals: dat soort info hoort écht op een orderbevestiging te staan, daar zijn ze voor.
> Ze schrijven in de orderbevestiging dat je een trackingnummer krijgt. Als ze het artikel niet versturen krijg je echter NIKS, óók niet een berichtje dat het niet gelukt is om te versturen zodat je tenminste weet wat er allemaal gebeurt.
> Als een artikel opgehaald wordt in de winkel dan kan het niet onder dezelfde voorwaarden teruggebracht worden als een artikel dat besteld wordt via de website. Ik wéét dat dit bij wet kopen-op-afstand geregeld is, dus Kamera-Express staat volledig in z'n recht, maar dit beleid is écht niet meer van deze tijd.
> En tenslotte is het gewoon BALEN dat je belt om te vragen of ze het hebben, dat wordt bevestigd, je bestelt METEEN en dan blijken ze het gewoon tóch NIET voorradig te hebben. Telefonische verklaring; sorry, voorraadverschilletje. Ik snap best dat dit kan gebeuren maar het is gewoon ontzettend RUK als je ergens om verlegen zit.
De klapperrrrr: Je kan telefonisch of per e-mail klagen bij de afdeling klantenservice, maar als je het wat hogerop wil zoeken dan moet je een BRIEF schrijven, per post, in deze tijden. Dit is gewoon ontmoedigingsbeleid en dat is een kwalijke zaak
AlgemeenNa een half jaar met de Nikon 16-35mm f4.0 VR gewerkt te hebben heb ik besloten over te stappen op de Tamron 15-30mm F/2.8 Di VC USD, met name om de veel betere hoek scherpte, Geweldige lens, wel zwaar en je kan er niet zomaar een polafilter opdraaien door de bolle lens.
AlgemeenWe zijn in de Kamera Expres winkel in Den Haag geweest vanwege de goede prijs en toch de behoefte om de camera fysiek te zien/voelen alvorens te kopen. De winkel zit enigszins buiten de stad aan een relatief rustige weg en is prima te bereiken. De winkel op zich is enigszins donker en voor mij niet heel logisch ingedeeld. Dit neemt niet weg dat de winkel voorzien is van veel producten en het personeel uiteraard heel behulpzaam is.
Ook interessant om te zien dat er best veel professionele klanten/fotografen waren voor hun aankopen.
Het personeel was tijdens de aankoop professioneel en prettig in de omgang. Deskundig advies met alternatieven om over na te denken. Gewenste toestel was in deze vestiging niet op voorraad, maar werd na 2 dagen geleverd.
AlgemeenIn Antwerpen o.a. de fantastische Sigma 14-24mm f/2.8 aangeschaft. Het was een hele tour om alles op de juiste plaats te krijgen, maar KE is gewoon een geweldig klantgeorienteerd bedrijf, die dan alles in het werk stelt om je reserveringen allemaal goed te laten verlopen. En goed verlopen is alles, m.u.v. een nummer apparaat, waardoor er gewoon twee andere klanten voorkruipen omdat je even rondkijkt. Zelfs toen we het zagen en maar bij de balie bleven, moesten we "dringen". Dat was wel een beetje irritant en o zo makkelijk op te lossen.
personeel is zoals in alle KE-vestingen gewoon prima voor elkaar. Vriendelijk, vakkundig, gewooon perfect bedrijf.
Moest wat heen en weer gestuurd worden i.v.m. reservering en dat doen ze zo klantgericht, "problemen" worden "probleemloos" opgelost en er wordt geweldig meegedacht. Een genot om bij dit bedrijf zaken te doen.
KlantenserviceZie hiervoo.
AlgemeenDe fanastische lens Nikkor AFS 200-500 f/5.6 VR eerst een dagje gehuurd in Capelle om op een D800 te schroeven. Op naar de AWD.... en op zondag terug, maar we waren te laat... geen probleem we werden geholpen en met een glimlach. Ook was er nog tijd om, ondertussen flink overtijd, de lens te verkopen. Huur was daardoor gratis, wat een geweldig personeel daar, allemaal even vakkundig.
Capelle is echt de beste locatie van KE.
Goed, alles was goed behalve.... We hadden niet goed opgelet dat de goede dop op de gehuurde lens zat. Dus we moesten de veel betere originel dop van de nieuwe lens erop schroeven. Dat gekke stukje plastic kost 9 Euro.... Als ik een lens koop van 1600, waarbij duidelijk uit de reactie blijkt dat hij niet is verwisseld... dan had ik die dop cadeau gegeven.... Maar nee, dat gebeurde niet.
Verder alles dik voor elkaar, daarom goed ipv uitstekend. Geweldig goed gehumeurd en kwalitatief top personeel (allemaal hè).
5 jaar garantie gekoppeld aan review is ook een klein smetpuntje. Ik had hem toch wel geschreven hoor. Goede bedrijven moet je een pluim geven.
AlgemeenDe camera (Sony alpha 6300 body) werkt zoals het zou moeten. Tot nu toe een goed product, hopen dat dit zo blijft.
VerzendingCamera kon netjes online besteld worden. Duurde wel enkele dagen voor deze afgehaald kon worden in de winkel hoewel we hadden gezien dat de camera op voorraad was in de winkel. Camera werd goed en veilig afgeleverd.
AlgemeenIn de superstore hadden ze net niet de body die ik wilde op voorraad, maar ik kreeg wel duidelijke uitleg en advies en de dag erna werd de camera thuis bezorgd.
KlantenserviceEindelijk iemand in een fotozaak met verstand van zaken, snel en accuraat geholpen