Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNintendo Switch 2 Mario kart bundel gekocht tegen scherpste prijs. Aankoop plus levering zonder problemen verlopen.
VerzendingVerzonden en geleverd volgens afspraak. Verder niks op aan te merken
Beste DM3000,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe Switch 2. We hopen dat je nu onoverwinnelijk bent op de Mario kartbaan!
NBB.com
AlgemeenBestellen ging super snel, de website was duidelijk en het opsturen ging ook erg gemakkelijk en snel.
VerzendingLevering ging via PostNL en ging zoals verwacht. Binnen 24 uur was het product verzonden.
AlgemeenHoofdprijs betaald voor een apparaat van 9 jaar oud. Belofte was vandaag besteld, morgen in huis. uiteindelijk 5 dagen op gewacht. Tussendoor datzelfde product op marktplaats gevonden voor een fractie van de prijs.
Retourformulier aangevraagd na een hele vragenlijst in te vullen, 4 dagen geleden afgeleverd bij een dhl punt en nog niks van NBB vernomen.
Beste RCaris,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat we de leverbelofte niet hebben kunnen waarmaken. Uiteraard zijn alle apparaten nieuw, ook al is het model al 9 jaar oud.
Bij het retourneren kan het tot twee weken duren nadat je het pakket hebt afgegeven bij een pakketpunt, voordat je retour compleet verwerkt is en je het geld terughebt. Dit heeft ermee te maken dat een retourpakket eerst onderweg is naar een algemeen DHL-retourencentrum in Duitsland en de retourpakketten van NBB vanuit daar gebundeld worden aangeboden bij ons NBB-retourencentrum. Uiteraard word je op de hoogte gehouden wanneer je pakket daar verwerkt is en op welke termijn je dan de terugbetaling kan verwachten.
Mocht het te lang duren, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen verder met je meekijken naar de status van een retour.
NBB.com
AlgemeenBij het bestellen is alles perfect verlopen. Eenmaal de betaling gebeurd was kreeg ik onmiddellijk een bevestiging. Ruim aanbod en héél mooie prijzen.
VerzendingBestelling gedaan en 2 dagen later alles netjes afgeleverd in perfecte staat.
AlgemeenZeer goede prijzen en service.
Niet alles blijkt soms op voorraad te zijn terwijl het wel op de site staat.
Niet alles blijkt soms op voorraad te zijn terwijl het wel op de site staat.
KlantenserviceSnelle en correcte reactie bij vragen of problemen via mail
Beste slimgereedschap,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het vervelend om te horen dat je hebt meegemaakt dat een artikel toch niet op voorraad was ondanks dat de site aangeeft van wel.
In principe zijn alle artikelen op onze site in ieder geval op voorraad of wordt binnen enkele dagen voorraad verwacht. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een product zo populair is dat de beschikbare voorraad onverhoopt toch al uitverkocht is geraakt en we moeten wachten op nieuwe voorraad. Hiervan wordt je altijd op de hoogte gebracht dat we de verwachte leverdatum moeten uitstellen en heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om te annuleren als het nog niet verzonden is en je het artikel ergens anders sneller kunt krijgen.
We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je nieuwe artikel(en)!
NBB.com
AlgemeenDuidelijke site met genoeg product informatie. Was bij dit product ook de goedkoopste optie. Snelle levering en goede updates over het bestelproces.
AlgemeenIk heb bij NBB nu al meerdere bestellingen gedaan
2 maal unifi turret ultra 5 camera besteld voor een prijs die nergens goedkoper op internet te vinden is inclusief verzendkosten.
Ook een unifi lite switch besteld goedkoper dan elders!
Verzenden gaat snel met tracking gegevens.
Zeer tevreden over NBB.com en ik raad het zeker aan.
Snel binnen de gestelde termijnen eerder dan verwacht met nette track and trace gegevens
AlgemeenAlles perfect verlopen. Product kwam op tijd aan zoals beloofd en was goed verpakt. Tevreden met de service!
VerzendingLevering gebeurde op de datum die op de website vermeld stond.
AlgemeenIk heb een Foscam Camera bestelt op NBBNL en moet toegeven dat ik eerst sceptisch was.
De prijs was beduidend lager dan bij andere aanbieders en dat leek te mooi om waar te zijn.
Na wat recherche-werk om te zien of ik deze site wel kon vertrouwen heb ik het toch maar geprobeerd.
En ik moet toegeven dat ik volstrekt tevreden ben over de afhandeling.
De betaling verliep soepel en de camera werd de volgende dag geleverd.
Zoals al hierboven aangegeven werd de bestelling netjes volgens afspraak geleverd.
AlgemeenVorig jaar heb ik voor het eerst bij NBB besteld, vanwege een scherpe prijs en snelle verzending. Dat begon met een case, en deze werd inderdaad keurig volgens verwachting geleverd.
Daarna volgden bestellingen van o.a. een netwerkswitch, een Mac Mini en recentelijk wederom een netwerkswitch.
Ik heb nog geen verrassingen en/of teleurstellingen meegemaakt bij NBB, en dat is natuurlijk precies zoals je het wilt. Aftersales/support heb ik nog niet nodig gehad, dus daarover kan ik niets melden.
NBB houdt zich uitstekend aan de gemaakte afspraken en daarom doe ik graag zaken met hen. 😄
Iedere keer werden mijn producten binnen de geadverteerde levertijden afgeleverd en waren ze uitstekend verpakt (airpockets ter bescherming), ongeacht het formaat van het pakket.
Beste TheScythed,
Bedankt voor je review en je bestellingen. We zijn blij om te horen dat je ons regelmatig weet te vinden en we je goed hebben kunnen helpen. We wensen je veel plezier met je nieuwe artikelen en hopen we je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze shop.
NBB.com
AlgemeenCombinatie van lage prijzen en goede service. Een AP is terug gestuurd zelf een verkeerde keuze gemaakt. Binnen een paar dagen hiervoor mijn geld terug gekregen. De vervangende AP was ook snel geleverd die ik daarna besteld had.
VerzendingHet verzendproces verliep via DHL voor mij is dit nieuw met een pakketautomaat. Voor mij duurde dit wel een paar dagen langer als verwacht. Uiteindelijk toch wel goed gekomen.
Klantenserviceik werd tussentijds steeds op de hoogte gehouden in de communicatie.
AlgemeenMooie prijzen en een overzichtelijke site waarbij alles snel te vinden is. Ze zijn met veel produkten vaak de goedkoopste
VerzendingProdukten waren erg snel geleverd en de produkten waren ook goed verpakt
AlgemeenOplader besteld via NBB, bestelproces was makkelijk. Mocht je geen account willen maken, kunnen je ook als 'gast' bestellen. Altijd mooi als webshops dat aanbieden
VerzendingOplader is in goede staat geleverd. Misschien een relatief grote doos tegenover de kleine verpakking, maar er worden wel luchtkussen zakjes ingestopt zodat het pakket niet alle kanten opschuift.
Beste zwerfkei,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel gemak toe met je nieuwe oplader!
NBB.com
Algemeende website werkt goed en het bestellen gaat uitermate soepel. zou zo weer bij NBB bestellen
VerzendingDe verzending ging precies zo snel als verwacht, dus je weet waar je aan toe bent
AlgemeenTitel: Krachtige CPU en uitstekende service
Review:
Recent de AMD Ryzen 7 5800X CPU besteld via NBB.com Nederland en ik ben zeer tevreden over zowel het product als de winkel. De bestelling werd snel verwerkt en netjes verpakt geleverd. De communicatie rondom de verzending was duidelijk en professioneel.
De Ryzen 7 5800X levert precies wat je verwacht van een high-performance processor: uitstekende prestaties bij gaming, multitasking en zwaardere toepassingen. Dankzij de 8 cores en 16 threads draait alles soepel en responsief.
Wat mij betreft een zeer positieve ervaring met NBB. Betrouwbare service, snelle levering en een scherpe prijs. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen.
Motivatie: Ik maak kans op een prijs.
Wat vooral opviel was de snelle verzending. De bestelling werd direct verwerkt, goed verpakt verzonden en sneller geleverd dan verwacht. De communicatie over de status van de bestelling was duidelijk, waardoor ik precies wist wanneer ik het pakket kon verwachten.
KlantenserviceDe klantenservice was uitstekend. Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord en ik kreeg duidelijke informatie over mijn bestelling. De communicatie verliep professioneel en klantgericht, waardoor ik met vertrouwen mijn aankoop kon doen. Ook de afhandeling van de bestelling verliep soepel en efficiënt. Een zeer positieve ervaring.
AlgemeenIk was eerst wat terughoudend omdat ik nog niet eerder van NBB had gehoord maar de bestelling en levering verliep vlekkeloos. Ik heb een iPad gekocht, de NBB prijs was zeer concurrerend.
VerzendingGoede informatie over de levering en vlekkeloze bezorging op de gemelde datum.
Beste EuropaClipper,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe iPad!
NBB.com
AlgemeenNa een eerdere positieve ervaring met deze webwinkel heb ik ditmaal een Samsung S26 Ultra besteld.
Ook deze keer was NBB de voordeligste aanbieder. De smartphone werd na drie dagen geleverd.
Van bestelling tot levering werd ik via e-mail goed op de hoogte gehouden. Opnieuw een vlotte en positieve aankoopervaring.
Ik bestelde de smartphone op dinsdag en deze werd op vrijdag geleverd in België.
Dat is iets langer dan de op de website vermelde levertijd (“Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd”), maar ik vind dit nog steeds een aanvaardbare levertijd.
AlgemeenIn tegenstelling tot veel anderen is mijn ervaring anders. Wanneer je producten in de winkelmand heb staan kreeg ik duidelijk het bericht, voor 16u besteld, morgen geleverd. Dat gebeurde niet en na contact met de vriendelijke klantenservice (enige reden dat ik ze nog 2 sterren geef) blijkt dat het magazijn in Duitsland staat en levering 3-7 dagen is. Dit is regelrechte false advertising en direct geannuleerd. Dat ging netjes.
VerzendingLevering in 1 dag kan niet ondanks dat dit wel vermeld wordt.
KlantenserviceVriendelijk en snel. Toen ik nog 1 extra vraag stelde werd de chat verbroken zonder reactie. Dus tja...
Beste Khaos,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met de levertijden van je bestellen. Soms gebeurd het dat van een artikel nog 1 of 2 stuks op voorraad zijn en dat tijdens het plaatsen van je bestelling een andere klant net iets eerder de bestelling afrond. Hierdoor is het artikel helaas niet meer direct uit voorraad leverbaar, maar moeten we wachten op een nalevering van onze leverancier. We snappen dat dit vervelend is en zullen dit ook zeker als feedback meenemen voor de toekomst. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst contact opnemen met onze klantenservice om zeker te weten of een artikel dezelfde dag nog verzonden kan worden.
Het is ook zeker niet de bedoeling dat de chat zomaar afgebroken wordt. Hiervoor willen we dan ook onze excuses aanbieden. We nemen dit ook zeker als feedback mee voor de toekomst.
We hopen dat we je toch in de toekomst weer in onze webshop mogen verwelkomen.
NBB.com
AlgemeenBestelling was makkelijk geplaatst en was snel opgestuurd. En alles was goed vermeld. De betaling verliep ook soepel
VerzendingProducten waren goed verpakt, beschermd en compact . Ook was het snel geleverd
AlgemeenZeer snelle levering , volgende dag in huis
Zeer goede prijs , waarom meer betalen als het niet nodig is
Heb geen vraag gestuurd maar de snelle aflevering zegt genoeg .