Door Jurian Ubachs

Redacteur

Need for Speed: Hot Pursuit

Conclusie

Need for Speed: Hot Pursuit is een prima racegame. Het spel weet het gevoel van de oude Hot Pursuit-games terug te brengen en daarvoor zijn we EA erg dankbaar, want daar koesteren we nog steeds mooie herinneringen aan. De game zit bovendien goed in elkaar. Het idee dat Nitrous boosts de onderlinge verschillen tussen auto's compenseren, waardoor spelers hun favoriete auto kunnen kiezen in plaats van altijd de snelste te selecteren, is bewonderenswaardig, maar werkt afwisselend goed en niet goed. Autolog is een schot in de roos, het zorgt ervoor dat je daadwerkelijk de moeite neemt een race twintig keer opnieuw te rijden om die ene tijd van een van je vrienden aan diggelen te krijgen.

Toch mist Need for Speed: Hot Pursuit in onze ogen blijvende aantrekkingskracht. Na tien uur hadden we nog lang niet alles gedaan en zeker de hoogste niveaus nog niet bereikt, maar de game wist ons steeds minder te boeien. Dat gevoel kunnen we moeilijk onderbouwen, want met de gameplay is weinig mis. We kunnen ons dan ook voorstellen dat lang niet iedereen dit op dezelfde manier ervaart. Wij deden dat echter wel, en dat maakt dat Hot Pursuit voor ons niet de topgame is die hij had kunnen zijn.

Pluspunten

+ Ouderwets politie & boefjes spelen!
+ Keuze auto niet afhankelijk van snelheid
+ Stijgen in niveau, offline en online
+ Interceptor-spelmodus
+ Autolog

Minpunten

- Nitrous boosts compenseren verschillen niet altijd
- Andere spelmodi voelen wat generiek aan
- Hoe lang blijft het leuk?

Cijfer: 8

Titel Need for Speed: Hot Pursuit
Platform PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii
Ontwikkelaar Criterion
Uitgever Electronic Arts
Releasedatum Inmiddels verschenen

Reacties (160)

Wijzig sortering
Waarom zegt EA steeds geluisterd te hebben naar de fans en blijven de fans na elk spel toch weer zeggen dat ze terug verlangen naar de NFS: 3 en NFS: High Stakes tijd. :/

Ik kom in deze review ook weer teveel dingen tegen die gewoon niks te maken hebben met de games van toen.

Nitro?
Wapens??
Gelijke topsnelheid???

Kom op!

In de oude Need for Speeds zat een klasse systeem en elke klasse had een aantal auto's die vergelijkbaar waren in prestaties. Zo waren de races vrijwel altijd eerlijk en had je geen James Bond gadgets nodig om bij te blijven.

De politie had alleen standaard auto's en afhangende van de gekozen klasse 1 supercar tot hun beschikking. De rest van de auto's waren te langzaam, maar konden wel roadblocks en spikes neer leggen om het lastig te maken.

Het tunen ging door middel van sliders waarbij je dingen van de auto kon aanpassen zodat deze net iets meer naar jouw wens reageerde. Bij High Stakes kwam daar in de Careermode nog een soort van tuningspakket bij, maar deze was alleen in de Careermode beschikbaar en bestond uit 3 stages welke de auto net wat sneller maakte en uiterlijk wat stoerder. Maar niet zo Sjonnie als in de latere games.

EA Installeer Need For Speed High Stakes en poets de zaak eens op! Geen extra toeters en bellen toevoegen, alleen grafisch oppoetsen en klaar! :z
Topsnelheid is vaak veel minder belangrijk dan handling en accelleration. Een wagen hoge snelheid maar veel onder of overstuur, daar win je geen races mee.
Mee eens. en ALS je nitro neemt, noem het dan op zijn minst nitromethaangas. Nitro alleen klinkt zo voor 6-8 jarigen...
En ik verlang inderdaad heel erg terug naar de High Stakes tijd. Breng een rebuild van High stakes uit, andere races (Dolphin Cove was anders wel echt één van mijn favorieten) en vooral split screen! dat mis ik echt! ik wil regelmatig samen met mijn broertje samen weer NFS spelen, maar alle computers gaan tegenwoordig over LAN. niet elk huishouden heeft 2 of meer computers die deze spellen aankunnen! (Beste PC is hier een Phenom II X2 550 @3,77GHz. daarna komt de Pentium 4 2,93 prescott...

En die klasses moeten inderdaad terug. beetje onlogisch dat een krakkemikkige Pontiac een Zonda kan verslaan. En een lamborghini die een Mitsubishi niet kan bijhouden? Kom op nou, even realistisch.
Ik had voor alle kortingsbonnen die ik ooit had gekregen NFS Undercover gekocht. wat krek, meteen weer teruggegaan naar NFS4. mindere graphics en andere coole spullen, maar wel realistisch.

Laten we wel wezen, als je één misdaad meer begaat, krijg je niet opeens Lamborghini's achter je aan in plaats van de Caprices.

En je had het tunen, het aanpassen van de auto naar maat, zodat je net een paar km/h sneller kon op dat rechte stuk, zodat je net die bocht wat scherper kon nemen door de stuurkracht toe te laten nemen. als je nu met Undercover in een bus zou rijden, zou je met 300km/h (!) nog niet eens uit de bocht knallen. reken maar dat je in NFS4 dan al een paar tolletjes had nagedaan en je stilstond in de verkeerde rijrichting.

Waar ik echt op zit te wachten ik een NFS versie, een soort van gecombineerde remake van NFS1-4. alle wagens, realistische snelheden, dezelfde tracks, plus een paar extra eventueel, grafische beurt en klaar! geen onzinpolitielamborghini's die je met 400km/h van de weg rammen, geen futuristische crap als wapens op je auto waarmee je het de politieauto achter je moeilijk kan maken. hooguit een blikje cola uit de auto, maar meer niet. geen olie, spike strips ofzo, dat is pure onzin. laat het de tweakers maar eens testen. bovendien is elk halfjaar ook een beetje onzin. maar dan één goeie in de 2 jaar, daar zit ik eerder op te wachten dan elk kwartaal een afgeraffeld prototype die eigenlijk nog niet klaar wat voor distributie, maar ze de deadline moesten halen en er hem gewoon maar opgooide.

NFS is nu geen simulatie meer (was het ook nooit echt, maar was wel beter vroeger) maar meer een arcade waarin snelheden om en nabij de 400 geen uitzondering zijn. Op de snelweg in NFS Undercover kreeg je met een beetje tuning gemakkelijk de 416km/h deruit, met een beetje moeite tikte je de 500km/h nog aan!? Kom op zeg. Waar is het realisme gebleven in de games?
Inderdaad, waarom nou weer in godsnaam nitro in dit spel?
Ik ken geen enkele supercar die dat heeft. Waarom dan wel in het spel?!
0Anoniem: 294049
@Krizzie19 november 2010 16:30
de gelijke topsnelheid viel mij ook op, beetje jammer eigenlijk.
Met alle respect: Een spel met zeer twijfelachtige replaywaarde een 8 geven?

Een spel met een 8 is een spel wat je je over een paar jaar nog zou moeten herinneren, en een spel met een lage replaywaarde doet dat zeker niet.

Ach misschien ben ik teveel opgegroeid met de Power Unlimited..
Ligt helemaal niet aan jou, de gemiddelde review-score op Tweakers.net is wel rond de 8 misschien wel 8.5.
Nu is dat niet iets wat Tweakers.net alleen doet, maar elke game-journalist. Kijk zelf maar op Metacritic of Gameranks, gemiddelde games worden meestal tussen 7,5 en 8,5 gegeven, en de écht goeie games(dus dan hebben we 't nog niet eens over de Wind Wakers) krijgen 8,5 tot 9,5. Dat moet allemaal met een korrel zout genomen worden. Ik haal er meestal gewoon 1 tot 2 punten af en vooral: lees de review, zegt meer dan dat getal aan het einde meestal.

On:

NFS3: HP (1998) was een fantastisch spel. Heb daar echt UREN aan besteed. Gewoon racen zonder teveel moeilijke dingen. Nu moet in elk spel tegenwoordig een niveau verschil zitten.
Zo ben ik 't ook helemaal niet eens met het feit dat er weer nitrous-boost in het spel zit, dat was 'hip' ten tijde van NFS: Underground en na een spel had ik dat ook wel weer gezien.
Ik zal deze game zeker wel een keer proberen zeker omdat hij op andere sites aardige reviews krijgt (;)), maar ik denk niet dat het kan tippen aan de herinneringen die ik heb aan Need For Speed III: Hot Pursuit, ach maar weinig dingen kunnen aan goede herinneringen tippen :).
HP2 was ook een erg goeie! Heerlijk die time trials, exclusieve auto's en exclusieve tracks! Maar de koning van NFS is natuurlijk Porsche Unleashed/2000. Die game was gewoonweg geniaal, met de legendarische 2.7 RS, die heerlijke track langs de côte d'azur (die ik mij goed herinnerde toen ik daar een keer op vakantie was :P), de feeling van de auto's... Damn wat was dat een game!

Over de nieuwe HP:
Die nitrous-boost hadden ze inderdaad weg mogen laten, net zoals de topsnelheid die bij alle auto's hierdoor hetzelfde wordt. Het is toch juist leuk om met een op papier langzamere auto, die beter stuurt, een snellere auto te verslaan?
Porsche 2000 was mn aller aller eerste racegame :D
het zou idd super zijn als ze dat gevoel weer terug hebben weten te vinden
Ik denk dat dit niet helemaal eerlijk is, omdat Tweakers lang niet alle games test. Maar juist een beetje de 'grote namen' eruit pikt (of de langlopende series met grote aanhang).

Dat zijn vaak ook games die rond een 8 scoren. Zodra ze ook hier de overige games zouden gaan testen, is dat gemiddelde zo aan diggelen.

Persoonlijk ben ik het wel met ze eens. Het spel is gewoon heel degelijk, alles werkt zoals het zou moeten, maar toch mist net datgene wat je verder zou moeten trekken. In de 'plak zoveel mogelijk stickers op je auto'-delen van NFS zat er ook nog een beetje een story-mode door het spel verweven. Uiteraard was dit heel dun, maar je werd toch getriggerd om ze te verslaan. Nu is het 'slechts' een rank van 20 halen en klaar.

De Autolog functie met tijden van je vrienden is leuk, maar dan moeten die wel hetzelfde spel hebben (gespeeld).
Nou, het ligt wat genuanceerder dan dat. Feitelijk is er namelijk genoeg aanwezig om wél replaywaarde te garanderen. Alleen: om de een of andere reden werkte dat na een tijdje niet meer op ons. We hebben echter wel sterk het gevoel dat dat per speler anders zal zijn, en dat zat mensen deze gamen uren en uren zullen spelen, vooral online. Vandaar dat we het spel niet hebben afgerekend op het feit dat wij onze interesse verloren.
Het aantal spelen met een echte replay waarde is naar mijn mening op 2 handen te tellen, dat zou dus zeggen dat er maar een paar spellen zijn in de hele geschiedenis die een >8 verdienen?

Zelfs een spel met een replay waarde van 0 zou een 10 moeten kunnen krijgen, als die ene keer dat je er doorheen speelt maar goed genoeg is.
Pure nostalgie dit!
1ste Hot Pursuit grijs gespeeld met splitscreen (14") met mn broer.
Heerlijk!

@ reviewer: Jammer dat er wederom niet een vergelijking wordt gemaakt tussen de console versie en de pc versie :(
Is t een directe port? Zijn er grafische opties waarbij de pc versie beter uit de verf komt of juist niet?
Helaas mist dit in elke game review op tweakers!
(definitie van tweaker(s) is aan verandering onderhevig?)
De PC versie is exact het zelfde. De graphics zijn (op hoog) ook niet echt verschillend.

Een paar punten die mij irriteerde:

Weer zo'n EA spel dat je PC region in de taal overneemd. Menu's allemaal in het Nederlands. De spraak gelukkig niet. Nog geen optie gevonden om het op engels te zetten.

X360oystick deed het niet in het menu. De d-pad wel. Overigens laat hij wel de controller buttons zien in de menus.

Ook een vreemde move, ik was verplicht een Shift 2 trailer te bekijken voor ik kon spelen.
Weer zo'n EA spel dat je PC region in de taal overneemd. Menu's allemaal in het Nederlands. De spraak gelukkig niet. Nog geen optie gevonden om het op engels te zetten.
Dat kan je door in het Register bij de waarde 'Locale' de NL te veranderen in EN
Bij mij staat die op deze locatie
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed(TM) Hot Pursuit
En deze locatie op 64-bit systemen:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Need for Speed(TM) Hot Pursuit
de PC versie is totaal niet exact hetzelfde, textures zijn van beter kwaliteit en ook meer en betere shading.
console versie heeft echt waardeloze schaduwen met van die mooie kartel randjes, en bij de xbox360 heb je ook nog eens vaak van die texture-dithering (van die vierkante kruisjes, dat is pas echt waardeloos)
0Anoniem: 294049
@stewie19 november 2010 16:29
mensen vergeten soms dat een pc vaak betere graphics heeft dan een console, pc kan je uitbreiden dat alleen al.
console is erg gelimiteerd in dat.
het spel zag er zelfs op die Nvidia 8400 beter uit in vergelijking met de xbox360/Ps3 versie @720p (die zijn wel 100% identiek aan elkaar zijn)

[Reactie gewijzigd door stewie op 18 november 2010 19:37]

de vorige pc versie van hun spel was duidelijk beter dan de console versie.
dat spel deet het zelfs goed op een Nvidia 8400 :+ laat zien hoe backwards de consoles werkelijk zijn.
Ziet er goed uit, ben blij dat de serie zijn roots niet helemaal vergeten is. Ik heb zelf erg genoten van Porsche Challenge/Unleashed bijvoorbeeld.
Helemaal mee eens dat NFS Porsche de lekkerste was en dat met zelfs enkel wat edelkevers en een verdwaalde 914. Besturing heb ik grandioos in gedachte en de tracks waren zoals alleen NFS ze kon maken (destijds een ontzettend pluspunt). In de trailer zag ik al een paar grote knipogen naar vorige banen (Woestijn met de grote dishes roept heerlijke herinneringen op) en de terugkomst van de McLaren F1 alleen al is genoeg om het eens te proberen.
Zijn er sinds Porsche nog NFS's geweest met een testparcour dat je bijvoorbeeld 360's moest oefenen tussen de pionnetjes door?
Kan het er ook alleen maar mee eens zijn, wat een heerlijke game was dat. Qua besturing de beste in hun serie denk ik. In elk geval in combinatie met de beschikbare auto's en tracks.
NFS Porsche was inderdaad heel leuk
hoewel ik toen nog wat jaren jonger was en het vrij moeilijk was voor mij toen.
Was de game wel heel leuk.

het enige echte "Vette" wat er voor mij is bijgekomen is het rijden door de stad enzo
mmmm jaaaaaaa! Naar mijn mening totaal geen echte NFS game, maar juist daardoor de beste die ze gemaakt hebben 8-)
Geen echte NFS maar absoluut de beste "racegame" van de serie.
NFS Porsche Unleashed was inderdaad the best! Besturing, beeld, auto's, tracks, alles klopte was perfect. Heel verslavend ook omdat je als testrijder kon opklimmen die waren nog aardig lastig....
Kan je deze ook splitscreen spelen op de PC? Thuis dus gewoon 2 player mode?
Nee, deze modus is niet aanwezig helaas, zou een leuke toevoeging zijn geweest :)

Verder vindt ik een NFS spel altijd hand in hand moet gaan met tuning en dat is het enige wat ik een beetje mis in deze game. Er zitten zoveel mooie auto's in en de gameplay is erg leuk, maar ik zou het nog mooier en vetter hebben gevonden als je ook je auto's aan kon passen met vette velgen en mooie bodykits :)
Ja maar dat is niet waar de roots van NFS liggen. Mensen die zijn opgegroeid met NFS1, NFS2 en toen Hot Persuit en deeltje 2 daarvan weten waar ik het over heb.

Het tunen is gekomen met de film the Fast & the Furious... mijn inziens althans :)
Juist, sommigen hebben honderden uren gesleten met NFS1 want dit spel was ongeëvenaard.

De onzichtbare muren gebruiken om te remmen loonde nauwelijks, het assortiment auto's heel interessant, voelde echt verschillend (waardoor het breken van een recordtijd met een inferieure wagen tot zeer ver in de game mogelijk was)

Dank zij NFS1 hebben ikzelf en mijn vrienden heel wat basis autorijdinzicht kunnen opdoen als prille twintiger

-gepaste versnelling kiezen
-remmen voor de bocht
-inschatten inhalen
-gedrag achterwieltractie (911)

Is nadien al goed van pas gekomen. Jammer dat er geen nat weer in zat :)

De volgende series hebben nooit het simulatie gehalte van de NFS1 kunnen evenaren. (met uitzondering van Porsche unleashed misschien)
Hoeveel plezier ook aan NFS1 en de andere vroege NFS'en te beleven viel, een simulatie is het nooit geweest, toen niet en nu niet. Dichtst in de buurt kwam dan GPL.

Ik kan me niet voorstellen dat je van een computerspelletje echt iets kunt leren over voertuigbeheersing (behalve misschien als tegensturen bij overstuur nog geen natuurlijk reflex is), maar misschien komt dat omdat ik het zelf op het circuit heb geleerd en daarom m'n kont gebruik om te voelen wat de auto doet. In ieder geval regenrijden ga je daar niet leren, dat moet je voelen.

Op een bureaustoel voel ik dat niet. Kijk ook maar naar de coureurs die ze in de voorbespreking van RTL altijd een rondje lieten rijden in een spel. Zag er nooit vlekkeloos uit (ook een Albers of een Doornbos niet), terwijl die gasten in het echt ongetwijfeld binnen 10 ronden weer binnen 3s van de top zouden zitten.

[Reactie gewijzigd door HvB83 op 19 november 2010 13:24]

Wel op de ps3 misschien? O-)

Dit zijn juist de games die leuk zijn om tegen elkaar te spelen, alleen is er weinig aan :O
Nee, ook de ps3-versie heeft geen splitscreen multiplayer. :(
Dit is dus op de 360 niet grote kans dat het op ps3 ook niet is. Misschien (hoop ik eigenlijk) dat er nog dlc of update komt voor offline multiplayer.
Ja de splitscreen deed het em ook echt bij NFS Hot Pursuit... Erg jammer, een gemist kans naar mijn mening!
Waarom staat er op de voorkant ( bumper) van de Politie wagen eciloP ipv Police?
Als jij in de achteruitkijkspiegel kijkt dan staat er wat anders. ;)

[Reactie gewijzigd door Krizzie op 18 november 2010 11:37]

Dat is in real-life ook zo bij verschillende hulpdiensten.
Op deze foto is wél af te vragen waarom er in spiegelbeeld is geschreven ;) :+

http://www.drink-decaf.co.uk/img/ambulance.jpg
Zodat...als je achteruit inparkeert je niet de deuren blokkeert ofzo? Alhoewel je dan gewoon achter je kijkt.. Inderdaad, beetje stom :P
tijd voor een remake van need for speed 4 ? :D met de goddelijke ferarri f50 die onbestuurbaar is xD
Tja zo kan je van elke wel een remake maken. Misschien kunnen ze wat samenpakken of een heel nieuw concept... volgend najaar NFS Classics? Dat kunnen ze op 2 manieren gebruiken. Remake van de oude games in 1 game of NFS met antieke wagens.

Dat idee met antieke wagens zie ik nog het meest zitten. Je zou dan een spelelement in kunnen bouwen dat je een wrak moet zien te scoren ergen wat je helemaal weer in concours staat brengt en waarmee je daarna deel gaat nemen aan Classic rally's o.i.d.
hoezo onbestuurbaar?
één van de snelste wagens in het spel...
jah kan toch?

hmm.. een Y2K is ook bloedje snel.. alleen totaal onbestuurbaar als het op bochten aankomt..
Hij klinkt best leuk. Ben wel benieuwd of er nog een klein beetje verhaal in de singleplayer zit of helemaal niet?
Ben wel benieuwd wat de duur van de SP ongeveer is.

Heb nu sowieso geen tijd/geld om ook dit spel aan te schaffen. Ik vermaak me voorlopig wel met AC Brotherhood en COD BO.
Geen verhaal, vond Criterion overbodig. Gewoon racen :)
+1Anoniem: 362831
4 december 2010 10:46
Gfx op PC sucken(GTX460 maxed in 1440x900). Morgen(sinterklaas) test ik de X360
Sry, ik kan niet editten in de iPhone app, maar er was ook geen AA optie, driver-forced ziet er ook niet uit. Dirt 2's gfx en optimization zijn 200% beter.
Beetje rare naamgeving ook, dit is dus de derde Hot Pursuit game:

Need for Speed 3: Hot Pursuit
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Hot Pursuit

Alsof het terug gaat in de tijd :P

Met de eerste Hot Pursuit game heb ik me trouwens uitstekend vermaakt, de tweede was al minder en voor de nieuwe houd ik mijn hart vast. In verschillende reviews heb ik gelezen dat de beruchte "Catch-up" -mode (soort magneet effect tussen de racers) er weer in zit die niet uitgeschakeld kan worden. Een fatale fout in de gameplay imo :/
Tussen NFS3: Hot Pursuit en Pursuit 2 zat ook nog NFS: High Stakes, waarin ook copchases zaten. Dat was de eerst NFS met een schadesysteem.
Vergeet dan Undercover ook niet. Daar begon alles toch al weer een beetje te herleven, maar de multiplayer was gewoon ronduit niks. Hopelijk is dat bij deze versie opgelost.
NFS: Undercover is pas veel later en is eigenlijk een heel recent spel (letterlijk de vorige versie). NFS heeft dan ook een heel parcours achter de rug. Al die Hot Pursuit-games zijn van voor NFS: Underground, dus we spreken even prehistorie. Maar wat een games waren dat 8-) !

Trouwens, na High Stakes was er nog een NFS, namelijk Porshe Unleashed/2000. Daarna pas kwamen ze met Hot Pursuit 2 op de proppen. En toen werd tuning plots populair en kregen we de reeks van Underground, Underground 2 en Most Wanted. Sindsdien volg ik niet echt meer, Carbon was een terugkeer naar slechtere gameplay. Most Wanted was echt de laatste die ik een evolutie ipv een regressie vond.

[Reactie gewijzigd door darkjeric op 18 november 2010 15:28]

Ik heb de Demo gespeeld en daarin kon je als je een beetje goed was wel gewoon een voorsprong opbouwen op de AI racers zeker als je de snelste route kon vinden waarbij ik op het einde van de track meestal meer dan 10 sec voorsprong had.

De game ga ik zeker halen.Als je een paar maten hebt om de game mee te spelen,is het gewoon verslavend om hun record tijden de grond in te stampen( en dat alleen in de Demo al) :P .
1 2 3 ... 8

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee