Ik neem aan dat je de metingen hebt gedaan met de interne cardreader in je Acer.... Heb je nagekeken in hoeverre dat apparaatje je metingen kan beïnvloeden? Die dingen zijn helemaal niet zo snel namelijk... (althans al menig voorbeeld van gezien).
Je verschillen zijn daarentegen zeer duidelijk, dus alleen voor jouw nieuwe kaartje zou hij roet in het eten kunnen gooien.
Toch is het voor mij nog behoorlijk onoverzichtelijk. Liever had ik het geheel in een tabel gezien met daarbij de prijs, de class, de prestaties, zodat ik in één oogopslag de waarden kan vergelijken, nu kan ik dat maar nauwelijks zonder er zelf dieper in te duiken.
Ook zou ik graag willen horen waarom je voor 1000MB filetjes hebt gekozen. De grootte van de file kunnen het resultaat behoorlijk beïnvloeden. 1000 MB vind ik niet direct voor de hand liggen, welke wel zou ik dieper over moeten nadenken. Omdat ik het niet precies weet (maar er zijn hier ongetwijfeld lezers die daar iets zinnigs over kunnen zeggen) zou ik de test met meerdere file-groottes uitgevoerd hebben.
De software kun je waarschijnlijk
hier vinden. Zul je wel een code in moeten voeren welke ongetwijfeld ergens op de verpakking staat.
Nog een laatste opmerking. Ik heb het niet zo op die adapters. In het begin werkt het allemaal goed, maar op een gegeven moment gaat de tand des tijds spelen en begint het (licht) te corroderen, met als gevolg storingen en snelheidsverlies.
Heb je dat meegenomen in je overweging (welke ik overigens zeer goed begrijp). Mijn ervaring is eigenlijk dat het zinloos is dit soort zaken op de toekomst te kopen. De groottes zijn over een paar jaar achterhaald en de prijzen dalen zo dramatisch dat het geen enkele zin heeft om met de toekomst rekening te houden. Je kunt dan veel beter krijgen voor een fractie van de huidige prijs.
Bedankt voor de review.
[Reactie gewijzigd door Pjerry op 26 juli 2024 19:41]