Prijs | |
Specificaties | Wi-Fi 5 (1,75Gbps) • 5-poorts switch - Bekijk alle specificaties |
Geweldige WiFi zonder poespas
Top product.
Mooi, snel en eenvoudig werkend te krijgen via een app. Helaas zonder VPN server en NAS functionaliteit, wat gezien de hardware goed gekund had. Een sterker signaal zou ook fijn zijn. Maar vooral een juweeltje voor in de huiskamer.
Eindelijk na verschillende WIFI routers de perfecte gevonden. Overal bereik in huis, makkelijk installatie en eventueel uit te breiden. Niet goedkoop, maar je krijgt er een vlekkeloos netwerk voor terug.
Zeer tevreden van de router. Eén van de weinig routers met meshcapaciteit, voldoende bereik op zichzelf, voldoende RJ45 poorten, voldoende configuratiemogelijkehden voor thuisgebruik en handig om te installeren via de app. Bleef even vast op login page tijdens de initiële config maar auto-update had dit verholpen. 1 mesh in gebruik.
Een zeer gebruiksvriendelijke en degelijke router met oog voor design en detail.
Ik zocht een oplossing voor volledige wifi dekking in mijn huis. Dit heb ik gevonden in 2 Amplifi HD routers, waarvan de tweede op zolder is aangesloten dmv ethernet backbone, resultaat: perfect wifi, overal.
dit is een geweldig apparaat; dekking door het hele huis. heb 1 mesh geconfigureerd en hangt op de 1e verdieping. zowel beneden als boven en op zolder goed bereik. Kortom: geen weggegooid geld en het staat nog mooi bij het interieur ook.
Plug en play..in combinatie met 1 aparte extender en werkt prima. Aansluiten, app instructies volgen, ziggo router in bridge modus en prima wifi dekking in huis.