Tweakers
Tweakers
Als je de Pixel vergelijkt met andere Android-telefoons, is het een uitstekende, maar dure keuze. Hij heeft een mooi scherm, snelle software en twee jaar garantie op snelle updates. Hij is bovendien snel en heeft een uitstekende camera, al mis je nu en dan optische beeldstabilisatie. Ten opzichte van de Android-concurrentie moet hij het doen zonder waterdichtheid en uitbreidbare opslag. De grootste onderscheidende factor, Google Assistant, is een blik in de toekomst, maar nog geen reden om hem nu te kopen. Ten opzichte van een iPhone is het een gok; hij is even duur, maar of hij over een of twee jaar nog evenveel waard is als een iPhone, weet je nu nog niet. Wel is de ondersteuning minder lang dan bij een Apple-smartphone; daar had Google een mooie stap kunnen zetten. Kort gezegd: de Pixel kost veel geld, maar geeft daar ook veel voor terug. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Heel snel in vergelijking met andere smartphones
Prachtige kwaliteit van foto's
Groot intern geheugen (128GB)
Handige Google Assistent: gemakkelijk antwoord op vragen voor alledaags gebruik, zoals 'gaat het regenen vandaag', 'bestel mij een pizza X bij de pizzeriaX', 'wanneer is het goedkoopste om van Brussel naar Athene te vliegen', ...
Prachtige camera, een geweldige accu, met de Google assistent. En een vloeiende werking. Over de speaker ben ik ontevreden het geluid is wat zacht en zwakjes. Het glas en de display is erg kwetsbaar en de telefoon is helaas niet waterdicht. De telefoon is de 600 euro meer dan waard!
Uiteraard ligt de prijs natuurlijk (iets te) hoog. Toch heb ik besloten om het toestel te kopen en ik ben niets anders dan tevreden. Het toestel ligt goed in de hand en biedt een enorme soepele en snelle android-ervaring, welke vergelijkbaar is met de smoothness van IOS.
Ontzettend mooie telefoon. Ondanks de hoge prijs wel het geld waard.
De dag dat hij uitkwam gekocht in Duitsland.
Kom van een Nexus 5X, in vergelijk met dat toestel voelt deze zeer degelijk aan.
Zeer goede accuduur, savonds vaak nog meer dan 70% over (normaal gebruik)
Toestel is wel glad, had van mij wat stroever gemogen.
Geld zeker waard!
Een echte High end toestel zoals verwacht.
super snel en voelt prettig in de handen.
Ik vind zelf de design super mooi vooral een half glazen achterkant.
camera werkt fantastisch!
Ook is Google Photos heel fijn ivm opslag.
Ooit had ik de G1, nu de Pixel. Stock Android vind ik prettig. Dit moet een top of the line toestel zijn en dat is het ook.
Geweldige telefoon, mooi ontwerp, stevige aluminium body, hele goede camera en vooral hele snelle software.
Eén van de beste smartphones beschikbaar momenteel. Snelle camera, mooie foto's, snelle interface.
Dit is een prima product voor een hoge prijs. :)
Even een overzicht van minpunten, om te delen voor andere tweakers.
Gebruikt icm beats studio wireless 2, heb m nu een week