Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
35 reviews

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Review door de redactie

Review - PlayStation 4 Pro - Wat kun je met die extra rekenkracht?

De PlayStation 4 Pro heeft twee keer zoveel rekenkracht als de voorgaande versies van de PS4. Is het daarmee ook aan te raden om je bestaande PS4 om te ruilen? Dat is maar zeer de vraag.

321 6 dec '16

Review - Xbox One X - De beste graphics op een console

De tweede 'consoleoorlog' van deze generatie gaat tussen de Xbox One X en de PlayStation 4 Pro. Nu ook Microsofts console voor 4k-gaming op de markt is, vergelijken we de twee.

425 30 nov '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
16
Score: 4
12
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
4
Toon reviews van:
+2
Elazz 6 februari 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Dankzij de uitgebreide library aan games, een paar handige features en een fijne controller is de PS4 Pro (zeker aan kortingsprijzen) een uitstekende console.

Pluspunten

  • Games, Games, Games
  • 4K Checkerboard
  • Playstation VR
  • Prijs
  • Remote-Play

Minpunten

  • Geen 3D audio
  • Geen Backwards Compatibility
  • Geen 4K Blu Ray

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

+2
Alighieri 10 november 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Fijne vervanger van de base PS4, maar met enkele kanttekeningen.

Pluspunten

  • Games met een pro-patch
  • Boost-modus
  • Grotere HD (1tb)

Minpunten

  • Lawaai bij pro-patch games
  • Fijnere controller (v2)
  • Warmteontwikkeling
  • Niet alle games hebben een pro-patch

Eindoordeel

Score: 3

+2
Kovogar 2 januari 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

De Playstation 4 Pro is snel, controller is fijn, snel aansluiten en spelen. Let wel op; de heatpipe zit (als je vanaf de voorkant kijkt) aan de linkerkant, deze moet voldoende ruimte hebben anders word de PS4 Pro snel warm. Maakt af en toe wel wat lawaai. (hard blazen).

Pluspunten

  • Prima bouwkwaliteit
  • Snel
  • Controller is fijn, accu gaat lang mee
  • Extra grafische kracht voor betere graphics in games
  • Boost mode (sinds firmware 4.5.0)
  • SATA3 aansluiting voor harddisk
  • Extra USB3 poort aan de achterkant t.o.v. launch PS4

Minpunten

  • Blaast af en toe hard
  • Harddisk af en toe langzaam (5400 RPM)
  • TV moet HDMI 2.0 ondersteunen, anders levert de PS4 Pro 1080p content

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

+1
Septimamus 9 januari 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Mijn korte review over de PlayStation Pro die ik na lang overwegen toch heb gekocht. Zeker geen spijt van en staat centraal in de vele uren game plezier die je zelf en met je maten kan hebben.

Pluspunten

  • Graphics goed 4K+HDR
  • Design uitstekend
  • Snoertje voor controller niet te kort
  • Controller ligt goed in de hand
  • Goed OS

Minpunten

  • Maakt soms flink geluid
  • Nog maar weinig games op het moment
  • Controllers redelijk prijzig
  • Games prijzig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 2
Randapparatuur Score: 3

0
page404 28 december 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Voldoet qua hardware uitstekend als gamemachine, met goede controllers. Maar mist ergonomie en gebruiksgemak. Wat het echt een onbruikbaar apparaat maakt is het strenge update beleid icm de trage disk

Pluspunten

  • Goede gameprestaties
  • Degelijke controllers

Minpunten

  • Lelijke kast
  • Slechte ergonomie
  • Downloads en patches zijn enorm groot
  • Trage harddisk

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 2
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 3

Drentjess 22 oktober 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Erg fijne gaming console met controllers waarbij gaming in 4K en HDR mogelijk is. Dit was goed terug te zien bij grafische games als Red Dead Redemption 2. Daarnaast merkbaar sneller dan mijn vorige reguliere PS4. Kortom, ik ben tevreden met deze PS4 Pro.

Pluspunten

  • Gaming in 4K en HDR
  • Mooiere controllers (v2)
  • Sneller dan regular PS4

Minpunten

  • Ventilator 'blaast' soms erg hard

Eindoordeel

Score: 5
superbieke 20 oktober 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Gekocht om beste kwaliteit uit PS4 games te halen. Duidelijk verschil met standaard PS4.

Pluspunten

  • Betere kwaliteit dan standaard PS4
  • Goede controller
  • Hogere framerate op oude games (unity)

Minpunten

  • Word warm en blaast hard zelfs in open opstelling
  • Erg trage menu's
  • Patches die een uur duren?

Eindoordeel

Score: 4
Sietse.J 22 juni 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Mooi ontwerp en goede uitstraling, het heeft genoeg opslag en is snel. het heeft alleen geen 3D-audio en als het iets moet downloaden zoals een game kan dat best lang duren.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd
  • Uitstraling
  • Handige controller
  • Prijs
  • Snel

Minpunten

  • geen 3D-audio
  • Downloaden duurt lang
  • Accessoires zijn duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4
Emrawww 28 mei 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

I.c.m. een 4K OLED tv heerlijk mooi beeld! Dit had eigenlijk de base ps4 moeten zijn. Jammer dat de consoles in deze generatie sinds het begin al underpowered waren. Ondanks mijn kritiek heeft Sony absoluut niet teleurgesteld wat betreft de games. Veel masterpieces (GOW, Horizon, Spiderman, LastOfUs, GhostOfTsushima, Persona5).

Pluspunten

  • 4K HDR
  • Meer power dan base ps4
  • 1 TB

Minpunten

  • Geen 4K BluRay
  • Veel lawaai
  • Wordt warm

Eindoordeel

Score: 4
xboxlover123Newbie 28 februari 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

niks waard je krijgt las van die controller aan je duimen is helemaal van plastic je kan beter een xbox kopen veel beter

Pluspunten

  • gaat aan
  • koop een xbox

Minpunten

  • controller
  • graphics
  • geen rgb

Eindoordeel

Score: 1
Pilot56 13 januari 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Het is een Playstation en daar ga ik niet meer over zeggen. Wel begon hij na ongeveer een jaar te tikken. Na een tijdje het internet doorzoeken kwam ik erachter dat dit coil whine is. Voor de rest doet die het wel gewoon.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Fijne en stevige controller
  • Goedkoper dan een PC
  • Geweldige exclusives
  • Party's werken lekker
  • Maandelijks gratis games bij ps-plus
  • Hamburger design heeft wel wat

Minpunten

  • Tikt als een gek door coil whine
  • Stil, maar in COD MW snap je opeens waar de meme Sony Airlines vandaan komt
  • Langzaam tijdens het spelen van sommige games, Party joinen kan minuten duren
  • Ps-plus is best duur

Eindoordeel

Score: 3
hiddemeintemaNewbie 1 november 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

fijne console blaast af en toe wel erg hard en is soms wat sloom met het downloaden/ updaten van games. Internet snelheid geeft aan dat ie sneller zou moeten kunnen downloaden/updaten. verder een goede console wat soepel loopt en de daarbij horende controller is erg goed.

Pluspunten

  • loopt soepel
  • fijne controller

Minpunten

  • blaast hard
  • weinig opslag ruimte

Eindoordeel

Score: 4
Sem12Newbie 19 augustus 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Prima console, werkt goed! niets mis mee.

Pluspunten

  • Snel
  • Werkt goed
  • Mooie bouwvorming

Minpunten

  • Breekbaar

Eindoordeel

Score: 5
Lordziro 10 mei 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Na een 4 jaar met de ps4 gespeeld te hebben, nu de pro aangeschaft. Qua laadsnelheid merk ik weinig verschil (oude ps4 met een SSHD is sneller). De 4K ondersteuning is perfect, je ziet goed beeldverschil tussen de normale PS4 en de Pro als je een 4K tv hebt.

Pluspunten

  • Mooiere graphics door de 4k ondersteuning
  • Erg stil (let op, ligt aan de chipset)

Minpunten

  • Traag in het menu
  • Wordt geleverd met een langzame (5400rpm) schijf

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4
Machiel vlb 13 februari 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

playstation blijft op het moment voor de prijs 1 van de beste consoles ooit voor 400 euro heb je al een console die alles in 4k kwaliteit aan kan de controller is van hoge kwaliteit top!!!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • 4k
  • 1tb

Minpunten

  • temp cpu

Eindoordeel

Score: 5
TommieBommie 15 december 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Mooi apparaat en fijne controllers. Ziet er allemaal prachtig uit op 4k. Aanrader! helemaal voor de lagere prijs!

Pluspunten

  • Fijne controller

Minpunten

  • Maf design

Eindoordeel

Score: 5
slijkie 12 december 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Het blijft Playstation, dat maakt het een goed product met over het algemeen goede games. Echter werkt PS Plus er niet altijd even vlekkeloos bij, is games binnenhalen van het Sony CDN (ik koop digital games) bar traag, om te huilen. Heb dit ding puur voor de exclusives.

Pluspunten

  • Exclusives
  • Controller
  • Gamen met andere PS4 eigenaren

Minpunten

  • Upscaled 4K (fake 4K)
  • Geen UHD Bluray speler
  • Traag OS

Eindoordeel

Score: 2
Tasminos 5 november 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Red Dead Redemption 2 Zwart

Ik heb gebruik gemaakt van de Game Mania actie en mijn Playstation 4 slim edition ingeruild. Met bijbetaling van 269. Je ziet dat het beeld kwaliteit bij mijn bestaande games iets beter is. Ook CPU schijnt wat sneller. Ik heb de HD vervangen door een SSD.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid (CPU)

Minpunten

  • Prijs (kon mijn slim versie omruilen)

Eindoordeel

Score: 4
floorcula 26 oktober 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Red Dead Redemption 2 Zwart

De kwaliteit van mijn was playstation is matig. Bovendien zijn er geen reserveonderdelen te krijgen zodat je bij een minimale schade de spreekwoordelijke sigaar bent.

Pluspunten

  • zolang het werk is het geinig

Minpunten

  • slechte kwaliteit
  • wordt snel warm
  • lelijk design

Eindoordeel

Score: 1
kevinultzenNewbie 18 oktober 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Uitstekend platform waarmee je in 4K kan gamen. Mijn oude PlayStation 4 verkocht en de pro ervoor terug gehaald. Wat mij betreft een top keuze aangezien het nog wel even duurt voordat de PlayStation 5 uitkomt en er nog vele 4K games aankomen.

Pluspunten

  • Supersnel
  • Zuinig
  • Relatief stil
  • 4K resolutie
  • 1TB opslagruimte

Minpunten

  • 4K tv nodig

Eindoordeel

Score: 5
NevedNewbie 27 september 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

super snel, laden gaat sneller, maakt nogsteeds wel nog lawaai te vergeleken met zijn voorganger.

Pluspunten

  • 4K ziet goed uit
  • nieuwe DualShock werkt super
  • sneller laden

Minpunten

  • word warm
  • fan maakt te veel geluid
  • Groter dan ps4 slim

Eindoordeel

Score: 4
UnlikeZero 13 juni 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Afgelopen zomer een PS4 gekocht na de release van Tekken7. Van huisgenoot Horizon Zero Dawn mogen lenen en dat spel i.c.m. deze krachtige console heeft mijn liefde voor gaming opnieuw aangewakkerd. Er zijn genoeg reviews voor te vinden, ik wil benadrukken dat het anno 2018 nog de moeite waard is.

Pluspunten

  • Controller
  • Fantastisch aanbod in (exclusive) games

Minpunten

  • Beetje lawaaierig
  • Ondersteuning 5.1 surroundset

Eindoordeel

Score: 4
TobiasW013 13 februari 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Zeer tevreden over de PS4 pro, mooie toevoeging aan mijn 4K HDR tv

Pluspunten

  • HDR ondersteuning
  • 4K Super sampling

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Singels 8 augustus 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Mooie console die een goede upgrade is als je een 4K/HDR tv hebt. Als je een normale ps4 in bezit hebt, is de upgrade niet nodig voor 1080p.

Pluspunten

  • Betere graphics
  • Boost mode
  • 4K / HDR
  • 1TB opslag
  • 4K SUHD Blu-ray Player
  • Extra USB 3.0 aan de achterkant

Minpunten

  • Harddisk af en toe langzaam (5400 RPM)
  • Blaast af en toe hard
  • TV moet HDMI 2.0 ondersteunen, anders levert de PS4 Pro 1080p content
  • Wordt warm
  • Weinig voordeel als je geen 4K en HDR tv hebt.

Eindoordeel

Score: 5
thomasbont 15 juni 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart

Topconsole voor een schijntje van de prijs van een high end gaming-pc. Graphics bij games als Horizon Zero Dawn zijn fantastisch, en boost mode werkt in sommige gevallen perfect (bv. AC Unity).

Pluspunten

  • High end graphics voor schappelijke prijs
  • Snelle console
  • Boost mode
  • Geweldige games voor het platform beschikbaar

Minpunten

  • Wordt warm
  • Soms veel lawaai

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony PlayStation 4 Pro 1TB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True