Tweakers
Tweakers
De Moto Z onderscheidt zich met twee dingen: hij is dun en kan overweg met Moto Mods. Dat eerste is geen voordeel; hij laat zich niet lekker vasthouden en Lenovo heeft vanwege de geringe dikte gemeend de 3,5mm-aansluiting weg te moeten halen, wat uiteraard een groot nadeel kan zijn. Bovendien past er maar een kleine accu in, wat leidt tot een oncomfortabel korte accuduur. De Moto Mods zijn wel een voordeel, want die zijn innovatief en voegen echt iets toe, en het zou zomaar kunnen dat er in de toekomst meer van komen. Voor de rest is het een snelle telefoon met fijne software en goede functies, zoals ondersteuning voor dualsim. Al met al zijn veruit de meesten beter af met de Moto Z Play, die tweehonderd euro goedkoper is en veel van de nadelen van de Moto Z niet heeft. Lees verder »
Ik keek al even uit naar dit product, wilde in eerste instantie graag de Force i.v.m betere camera en batterij. Deze kwam helaas niet in Nederland dus koos ik toch voor de Moto Z. Het is een prachtige telefoon voor wie een unieke snelle telefoon zoekt!
Erg veel voor erg weinig: ik heb dit toestel gekocht, omdat het in Nederland simpelweg de smartphone is met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Heb hem refurbished gekocht voor €220 euro. Ben er erg tevreden mee.
Heb deze telefoon nu een paar maanden. Zeer ontevreden. Telefoon vertoont allerlei problemen, waarschijnlijk softwarematig. O.a. bluetooth krijg ik niet aan de praat. Niet aan beginnen!
Ik zelf vind het een goede mobiel wel erg prijzig