Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
27 augustus 2015 Rapporteer

Mooi en compact toetsenbord met degelijke uitstraaling.

Gebrekkige verbinding met het toetsebord en de muis ging snel kapot

Pluspunten

• Mooi en compact ontwerp
  • prettige toetsen
  • voeld kwaltatief aan

Minpunten

• slechte verbinding met toetsenbord
  • Scroll wheel gaat snel kapot

De Verpakking
De verpakking ziet er goed uit. Je koopt geen lucht. Past allemaal precies in de verpakking. De verpakking is stevig plastic, dus de inhoud beschadigt ook niet snel.
In de verpakking zit:
- Toetsenbord
- Muis
- Mini USB ontvanger
- Handleiding
Aansluiting
Het toetsenbord is Plug&Play, op zowel Win7 als Win8. Eerste keer duurt het een paar tellen voor je pc de boel herkent, maar de eerst volgende keer werkt het direct.
Toetsenbord
Het toetsenbord typt erg prettig en is erg stevig, ondanks dat hij zo dun is. Ik las bij een review dat hij in het midden doorgezakt was bij hem. Bij mij is dit niet het geval.
Meestal heb ik het toetsenbord gewoon op mijn schoot, maar ook vaak op tafel, maar van...

Pluspunten

• Mooi uiterlijk
  • Goede prijs
  • Goed bereik
  • Responsief
  • Aluminium bodem
  • Laptop achtige toetsen

Minpunten

• Aan/uitknop van muis heeft het begeven

1 juli 2013 Rapporteer

Algemeen: Zoekende naar een compacte toetsenbord en muis kwam ik de Rapoo 9060 set tegen. Ultra dun, strak design en erg compact. Ik wil een compact formaat omdat ik mijn PC aan de tv heb aangesloten en geen bureau gebruik. Whats in the box Toetsenbord Muis Mini Usb ontvanger Handleiding Batterijen Aansluiten Het aansluiten van deze set is zeer gemakkelijk, plaats de mini usb ontvanger in de computer en schakel de toetsenbord en muis aan de onderkant aan en klaar alles werkt! Gebruik toetsenbord: Dit toetsenbord heeft laptop toetsen wat ik persoonlijk erg fijn vind typen. Verder zitten er veel verschillende functies op de toetsen die allemaal goed werken. Dit toetsenbord heeft verder geen dikke randen maar een...

Pluspunten

• Compact
  • Aluminium afwerking
  • Laptop toetsen
  • Goedkoop

Minpunten

• Toetsenbord verbinding valt heel soms weg (kan ook aan mijn toetsenbord liggen)

15 februari 2013 Rapporteer

Expres kort reviewtje zodat je snel weet of dit iets voor jou is. Zocht een klein.. draadloos en licht plankje + muis voor mijn tablet (archos 101) Volgens mij heb ik deze gevonden in dit product. What's in the box - Keyboard. Met batterijen er al in - muis. Met batterijen er al in - usb receiver - korte handleiding Aansluiten Alles was volledig plug and play dus het mini usb receivertje in het usb slot duwen, keyboard en muis switch op 'on' zetten en gaan... geen gezeur met kanalen zoeken zoals soms met andere draadloze usb keyboards/muizen. Gebruik Bordje typt erg lekker weg en vanwege de grote toetsen vind je ze ook blind, terugslag voelt lekker aan. Helaas zit ik soms wel onbedoeld op de capslock met mijn pink...

Pluspunten

• werkt naar behoren

Minpunten

• geen slechte eigenschappen nog kunnen ontdekken

1 december 2017 Rapporteer

Het toetsenbord is stevig, typt snel en is compact. De lay-out van het numpad is wat afwijkend van de standaard waardoor deze moet wennen.
De muis voelt wat simpeler .Tot nog toe heb ik geen connectiviteitsproblemen ondervonden: Plug & Play! Of beter gezegd: Plug & Work!

Pluspunten

• Toetsenbord van goede bouwkwaliteit
  • compact toetsenbord
  • scissor switches
  • handige opbergruimte voor USB in muis én klavier

Minpunten

• muis van mindere kwaliteit
  • twee verschillende soorten batterijen
  • numpad met alternatieve layout

Zeer dun en licht toetsenbordje, dat toch nog fijn en snel typt. De muis is van iets minder kwaliteit.
Verbaasd over de kwaliteit van het geheel, nu al meer dan twee jaar dagelijks in gebruik in kombinatie met mijn laptop. Niet slecht voor 30 euro!

Pluspunten

• Goedkoop
  • Ziet er leuk uit
  • Zuinig met de batterijen
  • Toetsenbord typt fijn
  • Muis reageert goed
  • Overall goede kwaliteit

Minpunten

• 'Doorzakken' toetsenbord
  • half-height toetsenrij bovenaan
  • muis kan voor sommigen te klein zijn
  • muis werkt niet op alle oppervlakken
  • Update na een jaar gebruik: Scrollwheel is zwak onderdeel in de muis

1 december 2013 Rapporteer

Op zich een mooi vormgegeven toetsenbord met goede aanslag. Het typt in iedere geval uitstekend. De muis ligt lekker in de hand en is vloeiend in gebruik.
Er treedt echter een probleem bij gebruik. Het toetsenbord heeft een metalen onderplaat. Na een tijd van gebruik zal deze metalen plaat steeds meer verbuigen in het midden waar je de spatiebalk het meest gebruikt. Op een gegeven moment staat het toetsenbord wel op zijn rubberen pootjes in de hoeken maar raakt het metalen onderplaat het bureau bij elke aanslag met irritante geluiden als gevolg. Ik moet het toetsenbord dan weer terugbuigen en weer verder gaan. Ik ga er wat dikkere rubberen pootjes onder zetten in de hoop dat het verbetert.

Pluspunten

• Typt lekker
  • muis is nauwkeurig.

Minpunten

• Onderplaat verbuigt bij gebruik

30 november 2013 Rapporteer

Ik heb deze set aangeschaft om dagelijks vrij intensief te gebruiken. Ik heb 'm nu een paar dagen gebruikt.

Pluspunten

• Het toetsenbord heeft een prettige aanslag en de muis reageert prima voor kantoorwerk. Al met al een setje dat mij prima voldoet.

Minpunten

• Er mist een voetje in het midden. Aan de kant van de spatiebalk zitten links en rechts een voetje waarop het toetsenbord steunt. Er had ook een voetje in het midden moeten zitten want nu buigt het toetsenbord door bij het typen wat een goedkoop klinkende reeks tikjes op het bureau veroorzaakt. Erg jammer. Ik heb het opgelost door een paar stukjes tape, over elkaar, in het midden te plakken. Gelukkig is dat aan de onderkant dus je ziet het niet. Maar echt fraai is het niet, natuurlijk.

27 september 2019 Rapporteer
Product gekocht

fantastisch klein compact apparaat

Pluspunten

• klein
  • design
  • betrouwbaar

Minpunten

• geen

21 mei 2018 Rapporteer
Product gekregen

Rapoo 9060 Blade II

in de 4 jaar dat ik deze toetsenbord en muis bezit (heb hem gekregen, geen idee hoe oud hij eigenlijk is) nog nooit problemen ermee ervaren, pas sinds een week doet het toetsenbord een beetje raar, maar dat is waarschijnlijk door de batterijen die al 2 jaar niet zijn vervangen

Pluspunten

• gaat lang mee op dezelfde batterij
  • ligt fijn in de hand
  • goed bereik
  • muis werkt blijkbaar ook op 1 batterij

Minpunten

• na 4 jaar beginnen sommige toetsen vast te lopen

15 november 2016 Rapporteer

Rapoo 9060 Blade II

Prima setje voor bij laptop. Inmiddels zeker twee jaar in gebruik, zonder enige problemen. Draadloos systeem heeft aardig bereik. Voor de prijs niets te klagen

Pluspunten

• goede prijs/kwaliteit
  • toetsenbord voelt gedegen aan
  • goed bereik

Minpunten

• muis is wat aan de kleine kant

23 augustus 2016 Rapporteer

Rapoo 9060 Blade II

Lekker compact ontwerp, handig voor in de laptoptas. Vooral de muis voelt wel een beetje goedkoop plastic aan (maar dat was die dan ook).

Pluspunten

• ontwerp toetsenbord
  • 1 usb ontvanger
  • toetsenboord stevig
  • prijs
  • tikt lekker

Minpunten

• muis voelt goedkoop
  • verbinding muis hapert soms
  • indeling numpad

22 april 2016 Rapporteer

Rapoo 9060 Blade II

Muis licht niet super goed in de hand, toetsen bord buigt door bij intoetsen sommige toetsen. Verbinding is verder goed.

Pluspunten

• design
  • kleine muis

Minpunten

• doorbuigen toetsenbord
  • ergonomie muis

1 mei 2015 Rapporteer

Rapoo 9060 Blade II

Gister bij Paradigit de 9060 aangeschaft. Fijne toetsenbord met een strak design! Erg licht en compact om hem ook mee te nemen.

Pluspunten

• Strak design
  • Compact
  • Ook makkelijk mee te nemen

Minpunten

• Muis kan soms te klein zijn.

16 januari 2015 Rapporteer

Rapoo 9060 Blade II

Design zeer mooi, muis prima in orde. Echter teveel toetsen die je op de randen in kunt drukken zonder dat er signaal komt. Niet aan te raden voor snelle typers die een licht keyboard van bijv een notebook gewend zijn. Numpad is een plus.

Pluspunten

• Design
  • Muis
  • Numpad
  • Klein formaat

Minpunten

• Slechte toetsen, frustrerend voor mensen die iets lichts zijn gewend.

23 februari 2014 Rapporteer

11 januari 2014 Rapporteer

Rapoo 9060 Blade II

Er staan in de reviews veel dingen zoals "scrolwieltje slecht" en "batterijklep gaat spontaan los" en "de muis aan/uit knop is snel kapot". Dit heb ik allemaal niet ervaren, en ik heb de muis al anderhalf jaar.

Pluspunten

• dun
  • klein
  • mooi afgewerkt
  • draadloos
  • werkt meteen zonder iets te installeren

4 juni 2013 Rapporteer

16 mei 2013 Rapporteer

16 november 2012 Rapporteer

30 september 2012 Rapporteer
Product gekocht

Rapoo 9060 Blade II

Ziet er mooi uit. Redelijke toetsaanslagen. Ging echter 18 maanden kapot, bij een computer die 1 tot 2x per week wordt gebruikt

Pluspunten

• Sleek

Minpunten

• Ging snel kapot

9 augustus 2012 Rapporteer

14 mei 2012 Rapporteer

17 februari 2012 Rapporteer

26 januari 2012 Rapporteer

28 december 2011 Rapporteer

Rapoo 9060 Blade II

Heb jij ook een Rapoo 9060 Blade II?