Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sony PlayStation 4 500GB Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Limited Edition + game Bordeaux Rood, Zwart

Specificaties Voordeelbundel met 500GB interne opslag - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
500GB Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Limited Edition + game Bordeaux Rood, Zwart
prijs volgen

Review door de redactie

Tweakers zegt: 8

Review - PlayStation 4: de volgende generatie begint nu

Eigenaars van Sony's PlayStation 4 kunnen in de komende maanden en jaren regelmatig updates downloaden die nieuwe functies toevoegen. Toch valt er ook nu al voldoende te bespreken.

322    29 nov '13

Achtergrond - Games en consoles: next gen komt, current gen piekt

Met The Last of Us en Grand Theft Auto V kende 2013 enkele topgames. 2013 zal echter vooral de boeken ingaan als het jaar van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft.

83    24 dec '13

Videoreview - Sony PlayStation 4

Met de introductie van de PlayStation 4 is de volgende generatie console-gaming officieel begonnen in de Benelux. Sony Computer Entertainment stelde Tweakers in staat de console vanaf ongeveer een week voor de release te testen.

36    29 nov '13

Achtergrond - PlayStation 4 en Xbox One: de hardware vergeleken

Tweakers dook in de historie en de ingewanden van de Xbox One, de PS4 en hun voorgangers. We keken naar de wijzigingen in de hardware en wat die betekenen voor prestaties, games en ontwikkelaars.

285    26 nov '13

Achtergrond - Wat brengt de PlayStation 4?

Sony heeft in New York de PlayStation 4 officieel gepresenteerd. Tweakers.net bekijkt wat de nieuwe console brengt en neemt de belangrijkste specs, features en games met je door.

238    21 feb '13

Videopreview - Sony Project Morpheus

Sony kondigde eerder dit jaar Project Morpheus aan: een virtual reality-headset voor de PlayStation 4. In de headset zitten accelerometers en ook een gyroscoop en de PlayStation Camera speelt een rol bij het tracken van hoofdbewegingen. Hiermee gaat Project...

17    11 jun '14

Videopreview - Sneak peek launchgames en Remote Play van de PS4

Over twee weken is de release van de PlayStation 4 achter de rug en kunnen ook gamers in de Benelux en de rest van Europa aan de slag met de nieuwe console van Sony. Tweakers verwacht ergens in de komende twee weken te kunnen beginnen met de review van het...

65    16 nov '13

Videopreview - De PlayStation 4 is in het land

De PlayStation 4 is in Nederland. We hebben al eerder de kans gehad om ervaring op te doen met gamen op de nieuwe console van Sony, maar dat was steeds kort, op hectische beurzen als de E3 en de Gamescom. Gelukkig heeft Sony Nederland gedurende een paar dagen...

280    24 sep '13

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
53
Score: 4
46
Score: 3
6
Score: 2
1
Score: 1
5
Toon reviews van:
+2
Elazz 21 juli 2014

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

De hype is gerechtigd en de console zal een mooie tijd tegemoet komen.

Pluspunten

  • Design is strak en past overal bij
  • Prijs is aantrekkelijk
  • Controller heeft nuttige vernieuwingen en ligt fijn in de hand
  • First Party Studios en dus de exclusieve games
  • CEC-HDMI
  • Startscherm is overzichtelijk en snel

Minpunten

  • Multimediamogelijkheden niet uitgebreid (geen DLNA/video van USB)
  • Nog geen organisatie van games/apps mogelijk (indelen in mappen, groeperen)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 5

+2
polopolo150 16 mei 2014

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Ondanks dat de PlayStation 4 niet de pluspunten heeft die de PS3 had (denk aan gratis PSN) is de PS4 wel geschikt voor de komende 10 jaar aan console plezier dankzij een perfecte controller en no-nonsense beleid. Dit samen met vette games met te gekke graphics en geluid.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • No-nonsense apparaat
  • Update al je games automatisch
  • Saves zijn opgeslagen in de cloud
  • Dualshock 4
  • 1080P output op 60 FPS
  • Perfect voor Netflix
  • Support van Playstation is geweldig!

Minpunten

  • Verplicht Playstation Plus
  • Eerste generatie controller kan snel slijten
  • Hard Disk upgrade is noodzakelijk om alle games te bewaren

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4

+1
DarkElement 5 februari 2014

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Pluspunten

  • Remote play
  • Strak design
  • Simpel maar goed verpakt
  • Stevige mooie console
  • Fijne controller met tegelijkertijd als minpunt wel de L3/R3 pookjes.
  • Ruim aanbod in games
  • Het leuke lichtbundeltje bovenop de console

Minpunten

  • Headset kwaliteit
  • DLNA ontbreekt helaas
  • Rubberen pookjes gaan snel kapot
  • Touchpad lijkt meer een gimmick in de meeste games
  • Niet uit kunnen schakelen van de lightbar op de controller
  • (Nog) niet backwards-compatible met PS1/2/3/PSP

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

+1
Locke_ 26 oktober 2015

Sony PlayStation 4 1TB Zwart

De playstation 4 is een waardige opvolger van de PS3. De interface is ten op zichtte van de PS3 een stuk drukker geworden en is even wennen, maar het spelen van games (daar koop je hem toch voor) is zoals vanouds heerlijk.

Pluspunten

  • Goede controller
  • Mooie vormgeving
  • Grafisch erg indrukwekkend

Minpunten

  • drukke interface
  • niet backwards compatible

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 3

+1
k---evi-n 10 december 2014 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

De Playstation 4 is een top apparaat met veel mogelijkheden (die tot nu toe niet allemaal beschikbaar zijn) Tot nu toe tevreden ermee en zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Veel mogelijkheden
  • Goede Upgrade van Ps3
  • Stil
  • Goede Kwaliteit

Minpunten

  • Geen ondersteuning voor Plex
  • Geen ondersteuning Ps3 controllers & Games
  • Verplichte Playstation Plus
  • Te weinig games

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 2
Randapparatuur Score: 3

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

De PS4 is de meest krachtige spelcomputer op de markt maar is tegelijkertijd de goedkoopste. Helaas is een abbonement nodig om online te gamen maar daar staan veel maandelijks "gratis" games en kortingen tegenover.

Pluspunten

  • het systeem is erg compact gebouwd met ingebouwde voeding
  • veel support van ontwikkelaars en 3rd party hardware
  • erg veel games reeds aanwezig en en nog veel meer onderweg
  • de meeste spellen draaien het beste op de PS4 door krachtige hardware
  • erg fijne controller
  • zeer snel en soepel OS waarbij switchen van app snel en eenvoudig gaat.
  • share knop op controller maakt delen van gameplay erg eenvoudig
  • het een verkoopsucces waardoor support voor het systeem vrijwel gegarandeerd is.

Minpunten

  • De pookjes van de eerste productielijn van controllers slijten snel, gelukkig is Sony gemakkelijk in garantie afhandeling
  • geen youtube app, maar wel aangekondigd voor eind 2014

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 5

+1
Gertjanvh 23 juni 2014

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Pluspunten

  • Strak design
  • Compact
  • Snel
  • Goede controller

Minpunten

  • Headset is niet geweldig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 5

+1
Aramius 12 maart 2014

Sony PlayStation 4 500GB + Killzone Shadow Fall + 2x Dual Shock 4 controllers + PS4 Eye Camera Zwart

Mijn PS4 review na het bijna 10 maanden gebruikt te hebben.

Pluspunten

  • Playstation + is een top service.
  • Interface is snel en overzichtelijk.
  • Controller is een hele verbetering.
  • Mooi design & lekker klein
  • Maakt nagenoeg geen geluid.

Minpunten

  • Beide meegeleverde controllers (wel gratis natuurlijk) moeten vervangen (rubber van linker pookje laat los).
  • Matig multimedia apparaat tot nu toe. (geen mp3, geen cd's).

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 1
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 4

+1
Giga_ 16 januari 2014

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Pluspunten

  • Controller
  • Audiopoort controller
  • Snel
  • Grafisch sterk
  • Goedkoop
  • Ondersteuning
  • Dat we geen jaar achterlopen op Amerika en zo een jaar langer kunnen genieten van de ps4 (denk aan; Xbox One)

Minpunten

  • DLNA support afwezig
  • Controller pokejes gaan snel stuk
  • Geluid na lange sessie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

+1
Godjira 30 november 2013

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Pluspunten

  • Mooi afgewerkte console, met mooie hoeken
  • Beste controller ooit
  • Harde schijf te vervangen, zonder vervallen garantie
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Systeem maakt veruit meer lawaai dan de PS3
  • Multimedia features laten echt te wensen over, al komen in toekomstige updates hier veranderingen in, belooft Sony
  • Game aanbod momenteel wat karig
  • Menustructuur wordt op termijn rommelig ben ik bang
  • Meerdere beloofde features nog niet beschikbaar
  • PSN Plus Abonnement noodzakelijk wil je online gamen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 1
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 5

0
Frans v Huizen 17 oktober 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 1TB Zwart

Na 3 jaar (17 oktober 2018) ben ik nog steeds de trotse eigenaar! De ps4 is gewoon prima gameconsole, je hebt alleen games nodig om het leuk te maken! PS Plus is sinds 2018 vele malen beter. Goede games.

Pluspunten

  • Snel
  • Hoge kwaliteit
  • Veel games

Minpunten

  • prijs
  • ps plus verplicht om online te spelen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

0
jgdenoo 4 juli 2016

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

De playstation is een geweldig apparaat, echter: na twee maanden spelen konden mijn kinderen opeens niet meer onder hun eigen accounts de online gekochte games kopen.

Pluspunten

  • goede console

Minpunten

  • klant onvriendelijkheid

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 1
Randapparatuur Score: 1

0
annedeg 7 april 2016

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

De playstiation is een snel en mooi product. Ik heb er nooit problemen mee gehad. Ook vind ik het design van het product mooi. Daarom zou ik hem aanbevelen. Ook heeft de playstation sinds kort een update, je kan nu je games spelen op je pc/laptop/mac(share play)

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi
  • Hoge kwaiteit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Share play

Minpunten

  • Betalen voor online(voor games)
  • De controller is snel leeg

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

0
DaOt 17 november 2014

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

De PS4 is een krachtpatser als't op gamen neerkomt - Met dit console kun je gegarandeerd genieten van alle games en video's en zelfs muziek! - vergeleken met de PS3 is de 4 een grote verbetering! - De PS4 heeft ook een veel betere web browser dan de PS3.

Pluspunten

  • Full HD games en films afspelen
  • De specificaties
  • PlayStation menu is razend snel en overzichtelijk
  • USB Music player - Muziek luisteren terwijl je aan het gamen of internetten bent (vanaf je usb stick), deze future is er sinds firmware update 2.0 en dit is een grote vooruitgang!
  • Het console kun je bijna overal plaatsen, dankzij de verticale standaard wordt dit nog beter
  • Remote play : op afstand je PS4 besturen en zelfs de games spelen vanaf je PSVita of Sony experia mobiel
  • De menu's van instellingen en PS store zijn overzichtelijk en snel
  • De prijs

Minpunten

  • USB Music Player : Jammer genoeg kan je geen muziek op de harde schijf plaatsen
  • Geen SSD
  • sommige systeem updates kunnen voor onstabiliteit zorgen en het wachten op de update om t probleem te verhelpen kan ff duren
  • Weinig games voor de PS4
  • De games zijn belachelijk duur
  • Verplicht PS+ voor multiplayer (samen met vrienden spellen doen online)
  • PlayStation Store wil soms niet opstarten en moet de PS4 helemaal opnieuw worden opgestart om er weer in te kunnen
  • PS4 games in de store zijn nog veel duurder dan wanneer je ze gewoon in de winkel koopt - van de digitale versies zou je verwachten dat het goedkoper zou zijn

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 1
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 4

Kaassaus3 20 juni 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Toen ik van ps3 naar ps4 was het van woow maar door online plus was het weer minder woow

Pluspunten

  • Woow als je van ps3 afkomt
  • Grapichs
  • Snel

Minpunten

  • Maakt lawaai als en vliegtuig die stijgt
  • Ps plus per jaar €64
  • Geen hdr
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3
Lordziro 10 mei 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Veel aanbod aan games, VR ondersteuning is goed. Deze versie maakt behoorlijk wat lawaai bij zwaardere spellen wat nogal hinderlijk kan zijn. Verder is dit een goede opvolger van de PS3. SSHD schijf inbouwen is een aanrader.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Ruim aanbod van games

Minpunten

  • Ven maakt lawaai bij zwaardere spellen
  • Wordt geleverd met een langzame (5400rpm) schijf

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4
Tijn210 20 december 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

een paar jaar geleden een ps4 gekocht en ben er nu nog steeds blij mee

Pluspunten

  • 1080p
  • strak design

Minpunten

  • lomp uiterlijk
  • ventilator blaast hard

Eindoordeel

Score: 4
kyrill7 12 november 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 1TB Zwart

De beste console op de markt. Wel weinig Playstation only spellen

Pluspunten

  • Snel
  • Controller is gewoon goed
  • Mooi design
  • De nieuwste spellen

Minpunten

  • Playstation Plus
  • Geen hoge resolutie

Eindoordeel

Score: 4
IsmailTR 30 augustus 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Heb een PS4 sinds launch en ik kan zeggen dat het een top console is. Enige minpunt is dat ie erg veel geluid maakt tijdens gamen en dat zelfs na stofvrij maken en nieuwe koelpasta.

Pluspunten

  • Comfortabele controller

Minpunten

  • Maakt erg veel geluid tijdens gamen zelfs na verandering koelpasta

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4
FlorisMLG 31 mei 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Sinds 2016 heb ik deze console gekocht en ik heb er de meest fantastische console-ervaring ooit mee gehad. Het is echter wel merkbaar dat je veel frame-drops krijgt tijdens het intensieve gamen (vooral bij Grand theft auto V). Kortom de beste console aller tijden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • grote controller (ten opzichte van PS3)

Minpunten

  • maar 2 USB poorten

Eindoordeel

Score: 5
ZoMilan 26 mei 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Als PC-gamer ben ik totaal niet te spreken over de Playstation 4. Het homescherm is ontzettend traag en slecht ingedeeld, de fans(ventilatoren, geen supporters) lieten me denken aan een vliegtuig en hij thermal throttled als een gek. Vergeet ook niet de 50 euro per jaar om online te mogen spelen!

Pluspunten

  • Design
  • Controller

Minpunten

  • Ontzettend sloom
  • Betalen voor online
  • Weinig opslag
  • Thermal throttling
  • Heel erg luid

Eindoordeel

Score: 1
Ruben Bruin 28 februari 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

De ps4 heeft een mooi design en de nieuwe controller licht lekker in de hand

Pluspunten

  • Design
  • Fijne controller
  • Compact
  • Heeft een handige doos, dus je kan hem makkelijk meenemen
  • Goed interface
  • Je kan je games niet zelf indelen
  • Prijs

Minpunten

  • Betalen voor online
  • Upgraden naar 1 terabyte kost veel

Eindoordeel

Score: 4
JdeV246 13 december 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Jaren plezier mee beleefd. veel met vrienden gespeeld. zelf geupgraded naar een 2tb harde schijf aangezien 500gb aardig weinig is. goede exclusives. het is wel betaald om online te spelen. maar daarmee krijg je ook veel extra's. controller ligt fijn in de hand. de ps4 kan soms opstijgen (volume)

Pluspunten

  • robuust gebouwd
  • exclusives
  • controller ligt fijn in de hand =.
  • online gedeelt is dan wel weer goed

Minpunten

  • betaald online
  • 500gb
  • geluid

Eindoordeel

Score: 5
Lixhe 6 november 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Ik heb altijd playstation gehad (1-4). Fijn om met 4 te spelen,alleen spijtig dat men nu moet betalen om online te spelen met vrienden.Ondertussenleukere meer variatie qua games. Controller is goed. Leuk effect met ingebouwde speaker in sommige games.Lichtje dat meekleurt met game.Alleen te weinig geheugen, maar is wel uitbreidbaar.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Dualshock controller +
  • Fijne gaming experience door meer features in controller

Minpunten

  • Stoot soms zelf CD’suit, moet de console dan rechtop zetten
  • Batterij controller vlugger plat

Eindoordeel

Score: 5
bamibal15 9 oktober 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 500GB Zwart

Prima console! controller ligt erg fijn in de hand en speelt heerlijk. 500GB is aardig wat dus je kan je games kwijt. Word wel wat luidruchtig en warm.

Pluspunten

  • controller
  • 500GB
  • PSN
  • Netflix app
  • PSN app

Minpunten

  • wordt wat warm na een tijdje spelen
  • beetje luidruchtig

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 4 5

Heb jij ook een Sony PlayStation 4 500GB Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Limited Edition + game Bordeaux Rood, Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Cartech

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True