De Pebble Time is een nette opvolger van de originele Pebble-smartwatch, met een wat toegankelijker design en een kleurenscherm. De goede punten van zijn voorganger, het goed afleesbare scherm en de lange accuduur, zijn behouden gebleven, terwijl de software wat speelser en uitgebreider is. In vergelijking met de Apple Watch en Android Wear-horloges is de functionaliteit van de Time echter beperkt, zeker als je hem in combinatie met een iPhone gebruikt. Wat hij doet, doet hij echter goed en voor mensen die het belangrijk vinden dat een smartwatch primair een uurwerk is, is de Pebble Time een prima keus. Lees verder »
De Pebble Time is een smartwatch die veel te bieden heeft, hij is simpel en tegelijkertijd zeer effectief. Het is een smartwatch die prettig draagt zonder al te veel poespas. De Pebble Time beschikt over een E-Paper kleurendisplay en een verbeterd besturingssysteem. Hij verkrijgbaar in het zwart, wit en rood.
Pluspunten
Lange accuduur, gaat tot 7 dagen mee
Kleurenscherm die je goed kunt aflezen in de zon
Makkelijk in gebruik
Waterdicht tot wel 30 meter diep
Werkt zowel op iOS als Android
Minpunten
Voor de iPhone zijn veel functies niet beschikbaar
Simpele maar effectieve smart watch die prettig draagt. Niet teveel poespas en gepriegel op een touch screen, maar vooral focus op het ontvangen en afhandelen van notificaties.
Pluspunten
Lange batterijduur
Scherm altijd aan en goed afleesbaar in vol zonlicht
Draagt prettig (licht en comfortabel)
Voor alle platforms
Leuke Watch Faces
Waterdicht
Minpunten
Scherm wat donker in het donker (en backlight gaat te snel weer uit)
Nog niet alle apps zijn ook voor Pebble Time beschikbaar
Een maand gebruik ik nu een Pebble Time (pre-productie model) in combinatie met een Nexus 5.
Pebble heeft ongeveer 100 developers een "developer edition" gegeven en ik was één van de gelukkigen.
Pluspunten
Kleurenscherm erg mooi in daglicht.
Batterijduur van 5-7 dagen.
De timeline!
Minpunten
Kleurenscherm erg flets in het donker met backlight.
Ondanks dat Pebble er niet meer is (RIP) blijft dit naar mijn mening de beste smartwatch die er te krijgen is. Gaat 3 tot 4 dagen mee op een accu waarbij het scherm nooit uit gaat. Daarnaast werkt de Pebble perfect op zowel IOS als Android.
Lang getwijfeld tussen verschillende smartwatches, uiteindelijk gekozen voor de Pebble Time en geen moment spijt. Het is een erg handige aanvulling op je smartphone.
Dacht een SmartWatch te kopen die langer mee gaat qua batterij dan een Applewatch maar dit was een echte miskoop, want ook met geen notificaties en bluetooth uit is de accu binnen 14 uur leeg.
Terug naar verkoper en daar nieuwe gekregen, deze gaat wel aantal dagen mee.
Sinds 4 dagen in het bezit van mijn 1e smartwatch. Perfect product, en doet precies wat ik ervan verwacht. Combinatie met iOS werkt prima, en alle meldingen zie en voel je direct. Een fijn, licht en normaal formaat watch!
Pluspunten
Hoge batterijduur, na 4 dgn nog 40% over
Waterdicht tot 30 meter
Werkt ook op Android
Geen rare bewegingen nodig om tijd te lezen
Timeline werkt intuïtief.
Kleurenscherm
Minpunten
Jammer dat de steel-gold pas later beschikbaar komt....
Prima product, na wat vertraging toch eindelijk ontvangen. Heel fijn om bijvoorbeeld te kijken of je notificaties op je telefoon nuttig zijn of niet. Verder vind ik de Pebble Time mooier in real life dan op de foto's.
Pluspunten
Kleurenscherm (64 kleuren)
Goed afleesbaar in de zon (beter dan binnen)
Scherm staat altijd aan
Relatief langere batterijduur
Zelf apps maken is zeer gemakkelijk (d.m.v. tutorials op Pebble's website)