Tweakers
Tweakers
Body en kitlens van de Sony A6000 zijn zeer compact, maar toch zit de camera bomvol technologie. Zo is de autofocussnelheid bijzonder rap, evenals de burst van 11fps. De powerzoom van 16-50mm biedt een grote hoek van 24mm en zoomt erg snel. De ingebouwde evf is mooi compact gebouden, maar biedt toch voldoende details. Minpunten zijn het ontbreken van een microfooningang en een wat lastig te bereiken videoknop. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Een echte aanrader voor mensen die betere fotos en meer mogelijkheden willen maar niet direct naar dure en zware SLR camera's willen overstappen. Foto's maken met dit ding is leuk, en dat is wellicht wel de belangrijkste conclusie die ik tot nog toe heb kunnen trekken.
Zelfs verschillende jaren na de release nog competitief. Onverslaanbaar als je een aanbieding kan vinden
Compacte camera die je volop laat experimenteren!
Ondanks dat hij al sinds 2014 verkrijgbaar is, een fantastische camera waarvan je in 2017 nog erg veel plezier van kunt hebben! Erg snelle autofocus en afdrukken is ook zonder vertraging. De foto's en video's zijn scherp en mooi Daarnaast zijn er veel opties, wel zijn de instellingen soms onoverzichtelijk.
Deze camera is al weer een tijdje beschikbaar,en tegenwoordig voor een zeer schappelijke prijs als kit of body te koop.
voor dit geld koop je een zeer complete camera.
wat vooral opvalt is de snelle focus,en de burst foto's die snel achter elkaar genomen kunnen worden.
Goede systeem camera met gewelige prestaties. Groot gebruikersgemak.
Een mooi alternatief voor een DSLR voor de ervaren fotograaf
Na een goede vergelijking heb ik deze systeemcamera aangeschaft als vervanging voor mijn oude DSLR. Wat een lekkere camera is deze Sony a6000! Een mini DSLR waarmee het echt leuk wordt om te fotograferen. Ik was verwend met een goede Canon DSLR en dito objectief (L-serie) maar ben niet meer jaloers op al die mannen met hun grote camera's en lenzen. In plaats daarvan loop ik met een kleine, lichte en compacte systeemcamera rond met minstens zulke goede prestaties als een gewone DSLR. Alleen al die gewichtsbesparing is het waard. Zeker als je de camera gebruikt voor alleen vakantie, evenementen, portretten en creatieve plaatjes, maar toch een ervaren fotograaf bent, is het...
Een super camera voor de eerste ervaring van fotografie te ontdekken en een all round toestel voor op vakantie voor meer kwalitatiefvolle foto's te nemen.
Tijdens Black Friday mijn eerste fysieke fototoestel gekocht, na jaren mijn Smartphones gebruikt te hebben voor foto's te nemen. En ik heb er nog geen moment spijt van.
Fijne lichtgewicht camera met simpele bediening, zoals van Sony gewent.
Zeker de moeite waard om over na te denken als je wilt overstappen van spiegelreflex naar systeem.
De eerste indruk van dit toestel is uitstekend. Dit toestel dateert uit 2014, maar na goede reviews toch besloten dit toestel aan te schaffen nu ik het voor een voordelige prijs kon aan schaffen. De bijgeleverde handleiding is niet uitgebreid en belicht enkel de basis.
De Sony A6000 body i.c.m. met de 16-50mm f/3.5-5.6 lens is de perfecte combinatie voor de (beginnend) fotograaf. De foto's die deze camera produceert zijn echt van hoge kwaliteit. De body is stevig gebouwd en voelt robuust aan. De 16-50mm f/3.5-5.6 lens daar in tegen is een beetje fragiel.
Sony A6000 gekocht ter vervanging van mijn verouderde Nikon D60, voorwaarde moesten zijn dat de camera kleiner en compacter moest zijn om mee te nemen met natuurwandelingen. Camera is zeer licht en compact en voldoet prima. Zeker een aanrader voor de huidige prijs.
Compacte camera met ontzettend veel opties. Werkt snel en overzichtelijk
Mooie set voor een redelijke prijs.
Compactie alleskunner
Mooie camera, kan instellen zoals een spiegel reflex.
Sony A6000 Body Grijs
Goed kwaliteit camera die compact en makkelijk in de hand ligt.
Pluspunt: viewfinder
Minpunt: Geen microfoon ingang.
Camera zeer geschikt voor trektochten door zijn licht gewicht en klein formaat met verwisselbare lens en zoeker. Toestel is zeer snel. Scherpstellen gaat super vlot ook dankzij de 'focus peaking'. Foto's van zeer mooie kwaliteit. Toestel heeft ontzettend veel opties. Enig minpuntje tot nu toe is de korte batterijduur.
Gekocht bij *knip*, na uitleg omtrent verschillende opties van compacte spiegelreflexcamera’s. Duidelijke uitleg op maat van klant.
Komen van een Fuji X-M1 die we te langzaam vonden. Na goed advies in de winkel uitgekomen op de Sony A6000. Bevalt erg goed. Fijn formaat om mee te nemen. De eerste foto's zien er goed uit. Bevalt prima. Samen met de Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS gekocht
perfecte camera makkelijk uit te breiden d.m.v. verschillende opties.
Hele mooie camera met retro look. Ik heb hem pas net in huis, maar mijn testfotos zijn al prachtig! Kan niet wachten tot ik hem op reis uit kan proberen!
Kwalitatief goede camera, ook goed bij weinig licht door de grote sensor. Kan voor beginners mooie foto’s maken op de automatische stand, voor gevorderden ook goed handmatig in te stellen.
fijne camera die super mooie foto's maakt.
Voldoet tot op heden aan de verwachting. Aangeschaft bij kamara express. Goede uitleg gekregen.
mooie handzaam app. Voorheen dslr gehad,maar bleef vaak thuis vanwege de grootte.Zelf veel info online gezocht,maar de uitleg bij kamera express deed ons overstag gaan.Nu mee aan de slag
Zeer goede camera met veel functies die allemaal nog ontdekt moeten worden. Eerste indruk is in ieder geval prima.
Prima camera gekocht via Kamera-Express. Goede service , goede uitleg.
Een zeer prima camera, ik had hem voor 475€. Hij doet het zeer goed gegeven de prijs. Vooral als instap model zeer zeker aan te raden. Weinig aan op te merken, behalve dat een nieuwe lens relatief duur kan zijn.
Een prima product met een goede kwaliteit/prijs verhouding! Camera is makkelijk te bedienen en levert een goede kwaliteit foto’s.
Prima camera in zijn klasse gemaakt van degelijk materiaal. Sony is en blijft een enorm goed merk.
Compacte camera van TOP kwaliteit voor een TOP prijs. Gekocht bij Kamera Express waar service op nr. 1 staat. TOP.
Erg blij met deze aankoop. Wilde voor een spiegelreflex gaan, maar uiteindelijk heb ik mij laten overtuigen om deze te kopen. De beste camera is toch echt de camera die je altijd met je mee wilt/kunt nemen. Dat is deze dus!
De sony a6000 maakt haarscherpe foto's, is super compact en ook nu nog een fantastische camera voor het geld.
Mijn enige minpunt is dat er geen touchscreen op zit.
Bought camera online from www.kamera-express.nl. The product delivered the next day. For this price range, this camera is masterpiece. The pictures are super sharp. This can be considered as the camera for beginners to semi processionals. I am completely satisfied with the kamera-express service. I fully recommend it.
Kamera gekocht bij Kamera express in Arnhem. Goed geholpen, helaas bleek bij thuiskomst dat het pakket niet volledig was, dus weer terug naar Arnhem voor de oplaadkabel ed. Volop aan het uitproberen, kamera licht super in de hand. Nadeel is het snelle leeg gaan van de batterij.
1 dag in bezit, direct goed te hanteren met mooie resultaten.
Handmatige instellingen zijn spelenderwijs te ontdekken.
Gekocht bij KameraExpress R'dam, zoek een rustig moment, dan krijg je fijn advies waarbij men erg meedenkt met de klant.
Heb nog geen gebruikservaringen verder met zo'n type camera's.
Heel blij met deze aankoop. Vrij compact en makkelijk mee te nemen.
Voorheen een Spiegelreflex.
In combinatie met de Objectief SEL50F18 gekocht en daarmee maak ik hele mooie foto's. Zowel portret als landschapsfoto's maakt deze camera super mooi.
Kortom, zeer tevreden.
Blij met deze mooie systeemcamera, gekocht bij KameraExpress. Recent aangeschaft. Erg licht in gewicht, veelzijdig. Voordelen van zowel compactcamera als een spiegelreflex zijn aanwezig.