€ 49,99 bij ALTERNATE.nl

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
9 april 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Deze kast ziet er fantastisch uit en bouwen is een genot. De zijpanelen zitten vastgeklikt met een soort drukkertjes. Ik had een beter systeem willen zien voor de zijpanelen. Verder heb je geen kabelgoten, dus dat maakt kabelmanagement een beetje moeilijk. En het gat voor je GPU stroomkabel zit schuin onder de plek waar ik hem zou verwachten. Die heb ik daarom maar vastgemaakt aan het gaas van de onderzijde van de kast.

Edit: nog een kast besteld voor iemand anders, en de aan- en resetknop zijn verwisseld. Helaas zijn het geen afzonderlijke kabels maar een blokje, dus niet te fixen. QC bij montech is dus ondermaats. Bij het bouwen dus ff checken alvorens je de hele PC hebt geassembleerd! 2 sterren er af.

Pluspunten

• aRGB fans
  • ATX in een compacte kast
  • Stijlvol
  • Koelprestaties voldoende

Minpunten

• zijpanelen zitten wat spartaans vast
  • weinig kabelmanagement mogelijk
  • gat voor voedingskabel GPU zit beetje op een rare plek
  • aan/uit en resetknop verwisseld

3 van 5 sterren (Voldoende)
20 september 2025 Rapporteer
Product gekocht

Montech XR Zwart

Prachtige kast. Helaas zelf niet goed opgelet en kwam erachter dat de usb-c port aan de voorkant enkel USB 2.0 is. Dat is wel jammer ivm mijn VR headset. Opzich geen ramp want poorten zat aan de achterkant van mijn moederbord maar houdt er rekening mee. 1 ster aftrek daardoor maar ja voor deze prijs... Een prachtige kast!

Pluspunten

• Mooie RGB fans
  • Goede bouwkwaliteit
  • Genoeg manieren om kabels netjes weg te werken
  • Panelen van echt glas

Minpunten

• Helaas is de usb-c port aan de voorkant USB 2.0 en geen 3.
  • Geen steunvoetje meegeleverd voor videokaart.

Product gekocht

Montech XR Zwart

Ik zocht naar een mooie compacte kast voor mijn nieuwe pc die niet te veel mocht kosten.

Ik kwam zodoende deze montech kast tegen en ik ben er erg tevreden over. De kast komt met tempered glass en doordat er 2 glasplaten op elkaar aansluiten geeft dit een mooi geheel.

In de kast is er veel ruimte voor de onderdelen en is cable management prima te doen. Kabels zijn door de gaten met rubbers goed weg te werken wat een grote plus is.

Airflow prima met een gtx1070 en Ryzen 7 7700.

Installatie is eenvoudig, ik had via youtube van te voren wat filmpjes gevonden over deze kast, zodoende wist ik ook goed wat ik in huis ging halen

Pluspunten

• Mooie kast
  • Cable management
  • Tempered glass
  • 3x pre-installed argb LEDs in serie geschakeld

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Montech XR Zwart?