Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Ik heb enkele dagen deze monitor in bezit gehad en naar aanleiding daarvan scrhijf ik deze review. Ondertussen heb ik de monitor terug gebracht (en wacht ik op een vervangend exemplaar) omdat er een kras in de rand van het scherm zat en omdat er het één en ander mistte in de doos (allebei met als waarschijnlijke reden dat het een showmodel was geweest). Zodra ik een vervangend exemplaar heb, zal ik deze review nog even aanpassen om ook de bevindingen van dat exemplaar te delen.
Het eerste wat ik heb gedaan is het scherm testen op dode pixels. Ik kon er geen vinden (met behulp van een pixel test programma) en ook na enkele dagen redelijk intensief gebruik heb ik ze niet gezien. Bij het testen op dode pixels viel me wel gelijk op dat het scherm...

Pluspunten

• Design
  • Kleuren
  • Kijkhoek

Minpunten

• Zwartweergave
  • Backlight bleeding
  • Bediening menu

10 juli 2008 Rapporteer

Inleiding
Ik was al een tijdje opzoek naar een breedbeeld monitor nadat ik er een gezien had bij een vriend. Na veel lezen kwam ik uit bij het merk Samsung. Ik wist alleen nog niet welk type het zou worden. Ondanks dat ben ik toch voor een Acer gegaan eenmaal in de winkel aangekomen. Om precies te zijn de Acer X223W, maar na een dag gebruiken alweer geruild. Mijn tip is dan ook geef maar honderd euro extra uit aan een degelijke Samsung, want de de Acer was dramatisch. Het grijz was blauwig en bij een fijn gestreepte achtergrond bij een website leek het alsof de lijnen dansten.
De verpakking
De monitor zit zoals je zou verwachten in een doos met veel piepschuim en kunstof zakken verpakt. Naast het scherm zat er een voet,...

Pluspunten

• Design; zeer strak.
  • Power knop
  • Degelijkheid behuizing
  • Degeljkheid voet
  • Letters op omlijsting niet storend
  • Kapje om je vga kabel en power kabe achterl weg te werken
  • Menu knopjes aan de zijkant van het scherm, dus mooi weggewerkt.

Minpunten

• Beetje backlight bleeding, maar niet veel

20 december 2009 Rapporteer

Voor de mensen die deze review beoordelen zonder onderbouwing: Als je hem kunt beoordelen, kun je die beoordeling ook onderbouwen. Zo niet, dan graag niet beoordelen. Zonder onderbouwing heb ik NIETS aan de beoordeling!
Wat deed jou besluiten om het product aan te schaffen?
De mooie vormgeving, de uitstekende reviews die ik op het internet tegen kwam en natuurlijk de prijs. Let wel op: Ik heb deze monitor in begin juni 2009 overgenomen van een meneer op Marktplaats, voor €127,- inclusief verzendkosten. Op dat moment was de monitor 2 maanden gebruikt.
Inhoud van de Samsung T220 doos:
Goed verpakt, een zak van schuim om de monitor en de monitor rustte op piepschuim. Verder zaten er in de doos: een voetstuk,...

Pluspunten

• De vormgeving
  • Goede kleurweergave
  • Menu buttons aan zijkant
  • Achterzijde kap om kabels weg te werken

Minpunten

• Backlight bleeding aan de onderkant
  • *Zwart scherm op willekeurige momenten*

10 april 2009 Rapporteer

Tja, ik ben tot de kopo van deze monitor gekomen omdat ik eindelijk eens een upgrade wilde voor een 19" CRT. Hoewel ik nog een tijdje overwogen heb om een FullHD resolutie te nemen, vond ik die toch te duur, en was het daarna kiezen voor deze, de 2232bw, de 2243bw, de 2253bw, of een iiyama 22" monitor.
Omdat de 2232bw EOL ging net voor ik genoeg geld had, moest ik toen dus op zoek naar een andere monitor, en de gruwelijke veelheid aan keuzes alleen al bij Samsung zelf deed mij wel eens wanhopen.
Het is echt niet gezond zoveel monitoren als ze verkopen die allemaal ongeveer hetzelfde doen, maar waarvan vergelijkingen niet of nauwelijks beschikbaar zijn. Uiteindelijk op LesNumeriques terechtgekomen, mijn frans weer eens bijgespijkerd, en naar...

Pluspunten

• Mooie vormgeving
  • nette kleurweergave
  • Weinig ghosting vergeleken met andere monitoren uit deze prijsklasse
  • 'Mooi' zwart

Minpunten

• leidt de aandacht van de visite af ;-)
  • (kan niet echt iets bedenken zo 123; ding presteert voor zijn prijs prima)

Ik heb sinds september 2008 de Samsung T220 monitor in gebruik. Dit is een mooie design 22" monitor, met 2 ingangen. De volledige specificaties vind je hieronder: DisplaySchermgrootte: 22" WidescreenResolutie: 1 680 x 1 050Helderheid: 300 cd/m²Contrast ratio: DC 20 000:1 (1 000:1)Responstijd: 2 msKijkhoek (Horizontaal/Verticaal) 170˚ / 160˚Kleur ondersteund: 16,7 MSignaalingangVideosignaal: Analoog RGB, DVISync. Signaal: Aparte H/V, Composite, SOGConnector: D-sub, DVI-DVoeding • Stroomverbruik: 45 W • Standby-verbruik(DPMS): < 1 W • Type: Built-in...

Pluspunten

• Mooi beeld
  • Geen ghosting e.d.
  • Mooi design
  • Degelijk

Minpunten

• Geen VESA
  • Hoogte niet verstelbaar
  • Prijs (alhoewel)

5 maart 2009 Rapporteer

Vormgeving
De Samsung T220 is een 22' breedbeeld scherm. De vormgeving is zeer modern met een glazen rand en een rode gloed langs de onderkant waar de power-led zeer goed op aansluit. De aan/uit knop is iets speciaals aangezien deze niet echt een drukknop is, maar werkt op aanraking. Langs de rechterkant bevinden zich nog 4 knoppen om bepaalde instellingen te doen.
Beeldkwaliteit
De maximale (native) resolutie van de T220 is 1680 * 1050px. De kleurkwaliteit is voor een TN-paneel heel goed te noemen. Natuurlijk heb je niet zoals bij andere, veel duurdere panelen een volledige kleurvastheid over het hele scherm, maar heb je langs de boven- en onderkant een licht kleurverschil. Persoonlijk vind ik dit echter absoluut niet storend....

Pluspunten

• Leuk design
  • Heel goede kleurkwaliteit
  • Geen ghosting of andere problemen

Minpunten

• Pixel defect gehad

10 maart 2010 Rapporteer

Ik heb deze monitor nu al bijna 2 jaar in mijn bezit en ben er nog steeds tevreden over. HD films zien er heel mooi uit ook al is zijn max resolutie 1680x1050, tevens heb ik tot nu toe nog geen defecten gehad zowel aan de behuizing als scherm dus dat is top! Ik draai deze samen met 2 15 inch schermen in een bepaalde opstelling.

2 oktober 2009 Rapporteer

Ergens in maart 2009 was ik bij de mediamarkt in Zwolle. Ik zocht een 22 inch HD scherm. Opzich doe ik redelijk veel aan grafische bewerkingen. Ik gebruik mijn PC o.a. voor:
- Webdesign
- Foto bewerking (RAW bestanden)
- Adobe after effects
- Af en toe een filmpje
Maar ook online games spelen is niet onbelangrijk!
Terug naar de mediamarkt... Op dat moment was er geen 22 inch HD scherm op voorraad (Ohja.. wel maar dat was er 1 van philips..spuuglelijk) Aangezien ik toch snel een nieuw scherm nodig had besloot ik voor deze te gaan. En....Echt geen spijt van gehad tot nu toe.
Met de 2ms snel genoeg voor de Games, de kleuren zijn erg goed en geen doode pixels.
Zeer rustig aan mijn ogen en een prima resolutie.
Ik gebruik dit...

Pluspunten

• Mooie kleuren
  • leuk design
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

• Nog niets negatiefs gevonden

8 februari 2009 Rapporteer

De schermen blijven een goede weergave bieden, ondanks dat ze ondertussen al wat ouder zijn.

Pluspunten

• Nette afwerking
  • Leuke aan-uit knop
  • Stevig gebouwd

Minpunten

• Niet in hoogte verstelbaar (alleen kantelbaar)
  • Beeld reflecteert in de randen van het scherm
  • Zichtbare backlight bleeding (0,5 cm)

11 januari 2017 Rapporteer

Samsung Syncmaster T220 Zwart

Erg lekker budget beeldscherm voor gamer's (2ms 60hz en bijna 1080p is prima te doen naar mijn doen). Heb een tripple monitor setup van gemaak, een echte aanrader aangezien je zo'n schermpje makkelijk voor 35,- van Marktplaats en/of natuurlijk Tweakers af kan halen.

Pluspunten

• Touch aan/uit knop :)
  • Oud maar goud! (nog een prima beeldscherm voor 9 jaar oud)
  • Mooi

Minpunten

• Bediening niet erg fijn
  • dikke bezels (als je bijvoorbeeld tripple monitor hebt kan dit vervelend zijn)
  • rare resolutie
  • 60Hz

Samsung Syncmaster T220 Zwart

Nu al een oud ding; werkt nog prima.
Rode afwerking niet mijn ding wel netjes vorm gegeven.

Pluspunten

• Net mat beeld
  • Plastic niet te breken
  • Strakke vormgeving

Minpunten

• geen vesa
  • veel pixeldefecten
  • Erg krasgevoellig

3 van 5 sterren (Voldoende)
1 maart 2013 Rapporteer

27 maart 2010 Rapporteer

17 juni 2009 Rapporteer

22 maart 2009 Rapporteer

Samsung Syncmaster T220 Zwart

Heb jij ook een Samsung Syncmaster T220 Zwart?