De Motorola Edge 50 Pro is een prachtig toestel om naar te kijken, ligt heerlijk in de hand en ruikt ook nog eens lekker. Motorola is al een een aantal jaar bezig te focussen op het uiterlijk van de telefoon en werkt daarvoor samen met verschillende fabrikanten, waaronder Pantone voor de kleurrijke behuizing, Firmenich voor de geur van de verpakking en verschillende onafhankelijke ontwerpers voor de parelmoeren buitenkant van het exemplaar dat wij hebben getest. Als je gevoelig bent voor zulke dingen, heb je aan de Edge 50 Pro een goede. Als wij er met een typisch Tweakers-oog naar kijken, valt ons op dat de hoofdcamera en selfiecamera uitzonderlijk goed zijn en het toestel is daarnaast waterdicht (IP68). De Qualcomm Snapdragon 7 gen 3 soc is een stap terug, maar alsnog snel genoeg om zelfs de zwaarste games op de hoogste instellingen te kunnen spelen. Het scherm is niet zo helder, maar zeker niet slecht en goed af te lezen in de volle zon. Ook de software zit goed in elkaar. Het is alleen erg jammer dat je nog meer bloatware krijgt meegeleverd op het toestel en dat de softwareondersteuning in vergelijking met andere smartphones achterblijft. Tot 2028 wordt de smartphone bijgewerkt. Verder is dit een van de weinige telefoons die maar één fysieke simkaart kan gebruiken. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gegevens van oude mobiel makkelijk over te zetten naar de Motorola Edge 50 pro
met meegeleverde kabeltje.
makkelijk in gebruik.
ook koppelen aan de auto radio is een koud kunstje.
Mooie formaat en ligt goed in de hand.
hiervoor een andere merk gehad nu Motorola en geen minuut spijt van.
Ik kan deze telefoon dan ook aanraden.
Ben je opzoek naar een telefoon neem dan zeker de motorola edge 50 pro mee als optie.