€ 20,49 bij Amazon.com.be

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Fijn toetsenbord, snel aan te sluiten. Werkt prima draadloos.S

Pluspunten

• mooi formaat toetsenbord
  • makkelijke aansluiting
  • werkt prima draadloos

Minpunten

• muis vrij klein
  • F1-F12 toetsen alleen te gebruiken icm Fn toets

Product gekregen 0

Ideale set voor thuis en kantoor gebruik.

Pluspunten

• Makkelijk te installeren
  • fijn in gebruik

Minpunten

• muiswiel piept soms even

Fijn geluidloos toetsenbord maar met erg kleine muis.
Ook gaat de batterij erg kort mee.

Pluspunten

• Geluidloos
  • Licht in gewicht
  • Plug and play

Minpunten

• Batterij gauw leeg
  • Erg kleine muis

3 van 5 sterren (Voldoende)
5 april 2024 Rapporteer

Geen last meer van kabels die in de knoop raken! Deze toetsenbord- en muisset zorgt voor een heerlijk opgeruimd bureau.
Installatie was heel eenvoudig: plug de USB-ontvanger in en typen maar!

Pluspunten

• Draadloos
  • Goede batterijduur
  • Snelle installatie

Minpunten

• Functietoets is even wennen

4 april 2024 Rapporteer

Fijne set, die stil in gebruik is en draadloos

Pluspunten

• Fijne set
  • draadloos
  • stil in gebruik

Minpunten

• niet

4 april 2024 Rapporteer

Deze set is ideaal voor mij, heb nu een netjes en opgeruimd bureau, vanwege het draadloos geheel. Het is snel geïnstalleerd en alles werkt erg soepel, bovendien zijn de toetsen erg stil dat is prettig voor andere die naast mij zitten te werken. Heb deze thuis gekregen om te testen en ik moet zeggen ben er erg blij mee, het is snel werkt soepel en de muis ligt goed in mijn hand

Pluspunten

• draadloos
  • snelle installatie
  • stil

Minpunten

• weinig licht

Trust Ody II Desktopset, Qwerty

Deze toetsenbord- en muisset is erg fijn in gebruik. Het toetsenbord is zeer stil, ligt fijn in de hand en beide producten zijn op dezelfde usb-ontvanger aangesloten.

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Geruisloos
  • Aangenaam in gebruik

Minpunten

• Ruimte tussen toetsen en toetsenbord

8 april 2024 Rapporteer

Trust Ody II Desktopset, Qwerty

Het was een erg fijn product om te mogen testen, Makkelijk in gebruik en snel te installeren. Beide producten zijn aangesloten op 1 usb aansluiting. De muis is wel erg klein wat zeker even wennen was. Toetsen zijn erg stil wat goed helpt met de concentratie tijdens werk.

Pluspunten

• 1 usb aansluiting
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

• erg kleine muis

Trust Ody II Desktopset, Qwerty

Ik heb dit mogen testen. Het is van goede stevige kwaliteit bouw. Makkelijk in gebruik, uitpakken usb stickje (onder in het toestenbord) in de computer stoppen en je kunt na verwijdering van de batterij bescherming aan de slag. Hij komt compleet met batterijen namelijk. Knoppen voelen goed en maken weinig geluid, zowel het toetsenbord als de muis.

Pluspunten

• Robuust
  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

• Geen

Trust Ody II Desktopset, Qwerty

Ik ben absoluut een liefhebber van draadloze toetsenborden en muizen. Het vermijdt gedoe met kabels en geeft een nettere uitstraling aan je werkplek. Wat ik echt waardeer aan deze set, is dat je slechts één USB-connector nodig hebt om beide apparaten aan te sluiten, in plaats van aparte connectoren voor elk. Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar een oplaadbare set boven een op batterijen werkende, moet ik toegeven dat deze set een lange levensduur heeft.
In het begin moest ik echt wennen aan het stille typen en klikken, maar nu vind ik het zeer prettig. Vooral tijdens het thuiswerken is dit een uitkomst. Ik ben erg tevreden met deze set en zou hem aan iedereen aanraden, vooral gezien de goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Het enige minpuntje voor mij was wennen aan de kleine, bolle muis. Die is nog steeds niet mijn favoriet.

Pluspunten

• Draadloos
  • Werkt als set

Minpunten

• kleine, bolle muis

Trust Ody II Desktopset, Qwerty

Test nu al een aantal weken deze set. Draadloze Trust Ody V2 Toetsenbord en Muis set is precies wat je nodig hebt. Met deze draadloze set kun je je bureau opgeruimd en netjes laten ogen. Geen rondzwervende kabels meer. Deze set is voorzien van stille toetsen, ideaal dus want je kunt ongestoord typen. Daarnaast is deze set heel comfortabel. Ben erg blij met deze set en zou het andere ook aanbevelen. Het is kwalitatief en betaalbaar.

Pluspunten

• Draadloos
  • Set
  • Kwaliteit

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Trust Ody II Desktopset, Qwerty?