![]() |
Best Buy Guide - Voedingen Community Best Buy Guide - De beste voedingen in mei 2023 Wat is de beste voeding? In deze Community Voeding Best Buy Guide van mei 2023 bepalen we samen met de community wat de beste voedingen van dit moment zijn. |
![]() |
Best Buy Guide - Beste voeding voor een ultieme game-pc (1000W+) Wat is de beste voeding voor een ultieme game-pc? Op deze pagina vind je het advies van de Tweakers-community voor de beste voedingen van 1000W en meer. |
![]() |
Best Buy Guide - Beste voeding voor een midrange game-pc (550-650W) Wat is de beste voeding voor een midrange game-pc? Op deze pagina vind je het advies van de Tweakers-community voor de beste voedingen van 550 en 650W. |
Dit is een hoge kwaliteit power supply, hij maakt extreem weinig geluid en de kabels zijn van hoge kwaliteit. Het enige nadeel voor mij is dat de Sata power kabels alleen in daisy chain vorm bestaan (een kabel met 4 Sata power uitgangen eraan), terwijl ik maar 1 uitgang nodig had.
Prima voeding van BeQuiet uit hun budgetlijn maar niettemin van een degelijke bouwkwaliteit. De mobo kabel is wat kort maar voor de gemiddelde midi-tower geen enkel probleem.
Gebruikt voor klant systeem, goede kwalitatieve voeding, stille fan (geen 0 rpm), redelijke prijs.
De mobo kabel is wat kort (ook bij 1000W versie) maar in niet hele grote kasten gaat het goed, de kabels zijn vrij stug, vooral de mobo kabel kan wat lastig te plaatsen zijn, zeker als je een doorvoer sleuf in je kast hebt, zoals in alle Be quiet Pure Base 500 versies.
Gekocht omdat het de goedkoopste ATX3.0 unit was op moment van aankoop. Ondanks dat het een product uit de Pure line-up is, heeft het een goede bouwkwaliteit en is hij erg stil. MB kabel kan wat kort zijn in grote kasten, maar daar heb ik in de Pure Base 500 FX geen last van. MB en12VHPWR kabels zijn sleeved.