Fijne versterker met een hoop opties. Werkt perfect met een LG oled en Nvidia shield. Voorheen een Sony STR-DN1080 gehad maar dit is weer een stuk beter. Ook is het mogelijk om deze Denon als voorversterker te gebruiken mocht je ooit verder willen upgraden in geluid.
Product gekocht, maar gaat binnen een week retour! De reden? Volumecontrole op de afstandsbediening! Blijkbaar is dit een "feature", maar de volume control knoppen doen stapjes van 0.5 - nauwelijks hoorbaar. Als je dan een paar keer volume up/down achter elkaar indrukt of iets langer ingedrukt houdt, dan schiet het volume opeens hard omhoog! Zeer hinderlijk en de rest van het gezin gaat hier ook zeer slecht op. Lijkt een algemeen Denon iets te zijn: https://www.avforums.com/threads/volume-increments-speed-on-denon-receivers.2060863/
Verder is dit volgens mij een prima apparaat, maar ik kan niet meer dan 1 ster geven.
Erg vriendelijk en goed geholpen door Smits Arnhem aan deze krachtige receiver. Komend van een Marantz 1604SL is dit een topding!