€ 42,49 bij Amazon.nl

1 van 5 sterren
26 augustus 2025 Rapporteer
Product gekocht

Vogel's TVM 3415

Gekocht bij een 55" Philips Ambilight tv. De beugel werkt echt prima. Echter de papieren handleiding, en dan daarbij een 'handige' met een virtuele representatie van hoe hoog de tv dan zou moeten uitkomen, kun je beter niet gebruiken. Deze gaf 20 cm te hoog aan (en uiteraard hadden wij al geboord... Dom.). Beter je boerenverstand gebruiken, want verder is het niet echt een complexe ophang methode. De handleiding maakt het ingewikkelder dan het is.

Tilt mechanische is meer dan ver genoeg als je de tv hoog op de muur wilt hangen (eg slaapkamer). Nadeel uiteraard is dat je mooie platte tv niet mooi minimalistisch strak op de muur hangt, maar het comfort is top.

Pluspunten

• Fijn kantelmechanisme
  • Afdoende afstand muur voor Ambilight
  • Click on bevestiging

Minpunten

• Overcomplicated handleiding
  • App geeft boorhoofte gat 20 cm te hoog aan
  • Slechte ingebouwde waterpas

11 maart 2024 Rapporteer
Product gekocht

Vogel's TVM 3415

een zeer complete set om je TV aan de muur te bevestigen. Het kan tot 20 graden naar voren kantelen, maar de eerste paar graden is niet in te verstellen, omdat er in de kanteling een sluitmeganisme zit. Beetje jammer, daarom had ik juist dit model gekocht.
Verder kon ik de set installeren met een ipad, maar de aangegeven positie voor het centrale boorgat werdt foutief aangegeven voor mijn model TV. Opletten dus!
Verder vond ik de waterpas die in de set zit verwerkt, van matige kwaliteit.

Pluspunten

• robuust gebouwd
  • afwerking goed
  • complete set accessoires

Minpunten

• eerste paar graden kanteling niet in te stellen
  • matige ingebouwde waterpas
  • boorgat werd niet juist aangegeven via de app met AR

Heb jij ook een Vogel's TVM 3415?