Na een mager 2020 voor de Pixel-reeks, met de Pixel 5 die toch eerder midrange dan high-end was, is Google dit jaar ineens helemaal terug. De Pixel 6 Pro is een echte high-end smartphone, die net wat minder kost dan sommige concurrenten. Je moet daarvoor wel naar het buitenland uitwijken, want in Nederland kost het toestel meer. In de camerabalk aan de achterkant zitten voor het eerst bij een Pixel-telefoon drie camera's. Gekoppeld aan Googles uitstekende beeldverwerking is de fotokwaliteit goed voor elkaar. Vooral in inzoomen is de Pixel 6 Pro heel goed; de ultragroothoekcamera komt net wat tekort. Uit de doos staat het gloednieuwe Android 12 op het toestel, met zijn fraaie nieuwe interface. De gebruikservaring is zoals bij eerdere Pixels erg vloeiend en je krijgt lang updates. De accuduur is gemiddeld in dit segment, maar van de oplaadsnelheid zijn we niet onder de indruk. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Geweldige Android telefoon, op het gebied van Android, ondersteuning, camera's en gebruiksgemak. Voor m'n gevoel soms wel iets té veel gehypet online.
Als bereikbaarheid en een snelle + stabiele dataverbinding belangrijk voor je zijn raad ik (door de modem) aan dit toestel over te slaan. Vind je het belangrijk om mooie foto's te maken of speel je graag een spelletje op de telefoon dan kan dit toestel wat voor jou zijn.
Grotendeels tevreden, maar al wel 2x een defect aan de camera's gehad.
Was even heel blij ermee tot mij opviel dat de telefoon zo glad is dat hij overal vanaf valt. Het deksel van de wc was te stijl helaas en daar is hij vanaf gevallen onder het douchen, camera glas is kapot en achterkant zit een barst. Nog nooit zo kort met een telefoon gedaan.
De camera in combinatie met de Google software geven wat mij betreft fantastische resultaten.
De vingerlezer onder het scherm reageert snel en consistent. De telefoon kan behoorlijk warm worden.
Accuduur is tot nu toe prima in orde om de dag door te komen.
Camera's werken naar behoren.
De vingerafdrukscanner is echt een probleem, blijft traag en kieskeurig.
Je mist de gezichtsherkenning.
De automatische helderheid is werkt soms niet naar behoren.
De software is laggy is.
Heb daarom alle + en - punten opgeteld (met een positieve blik) en heb het toestel verkocht.
Voortreffelijke telefoon, maar kieskeurig met zowel bedraad als draadloos laden.
Nu veel nieuwe auto's draadloos laden ondersteunen, is het verstandig om even te checken of deze telefoon in jouw auto wil laden voor je em aanschaft. Bij bedraad laden werken ook lang niet alle combinaties van lader en kabel.
Het is een hele mooie telefoon met geweldige hardware. Helaas laat de software/firmware het afweten. Het scherm is erg laggy in veel gevallen (scrollen web, apps etc) en dat stoort. Vingerprint werkt maar half. De auto-brightness is erg wispelturig. Geen premium experience iig.
Al jaren in bezit van een Google Pixel en nu van de Pixel 5 overgestapt naar deze.
Apple eigenaren ''eat your heart out'' zou ik zeggen want Google levert echt met deze 6 versie. Spec's zijn ongelooflijk, telefoon loopt erg smooth en gebruikersgemak is optimaal te noemen.
Sinds november trotse eigenaar van deze prachtige telefoon! Heeft zeer goede camera's! Batterijduur is goed. Alleen de vingerafdrukscanner is wat traag (komt door veiligheidsprotocol zegt Google) Krijgt 5 jaar beveiligingsupdates! Bij nader inzien toch iets te groot. Ik ga nu voor de gewone Pixel 6.
De beste Android-telefoon op de markt, geef het wat tijd!
De telefoon is onbeschaamd groot, maar voor een batterij van 5000 mAh ligt het apparaat verrassend comfortabel in de hand. De telefoon voelt super soepel aan in het gebruik en de nieuwe "Material You"-ontwerptaal is een traktatie!