Gemiddelde gebruikersscore
Gaming muizen, is het het investeren waard? Waarom is een Action muis van twee tientjes niet genoeg om als competitieve gamer het maximale resultaat te behalen? Vandaag de dag is er een behoorlijk verzadigde markt met fabrikanten van dit speelgoed. Ook SteelSeries hoort in dit rijtje thuis.
In het begin was het een erg fijne muis maar sinds dat de verf afbladert is het een waardeloos product. Op internet zijn er meerder klachten hier over te vinden Ik heb een headset en toetsenbord van steelseries en dat is allemaal top. Maar dit is echt te triest voor woorden.
ik heb deze gaming muis gekregen voor mij verjaardag na een aantal maanden gebruiken werkt hij prima ik vond het heel fijn om je rgb kleuren te veranderen en de lichten geven een soort van een glow
reactie
ik raad deze muis zeker aan
Een goede gaming muis voor een goed prijsje. De software heeft alles erop en eraan, misschien een beetje teveel. De kabel is wel wat raar.
Plastic, maar toch een degelijke muis. Het plastic voelt niet vervelend aan. CPI makkelijk aan te passen en ik vind hem er wel mooi uitzien.
Installeer wel de drivers voor firmware update. Knoppen d.m.v. software ook makkelijk aan te passen.
Een redelijke muis met grote problemen. De sensor staat in draadlooze stand (met extra delay) en de lens ratelt. de knoppen voelen oke maar redelijk hol. Er zijn voor de zelfde prijs betere alternatieven zonder problemen en ik raad hierdoor de muis niet aan.
Top muis! Eigenlijk precies wat ik zoek.
Top of de line specificaties, redelijk ligt, 6 programmeerbare knoppen(dpi knop meegrekend).
Enige wat mij een beetje tegenvalt is de software. Mooi pakket maar is ‘te veel’ als je het alleen wilt gebruiken voor wat simpele dingen,een liteversie zou een goed idee zijn.