Prijs | |
Specificaties | 5,4" • 2340x1080 • 64GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De iPhone 12 mini heeft voor een hedendaagse smartphone unieke afmetingen. Vrijwel geen enkel ander toestel is zo klein en licht. De specificaties zijn bovendien uitstekend. In het fraaie nieuwe design steken dezelfde snelle soc, 5G-antennes en moderne camera als in de 'gewone' iPhone 12. Ook het oledscherm is vele malen beter dan dat van eerdere kleine iPhones. Op het gebied van accuduur geef je wat op, maar dat hoort simpelweg bij de afweging die je maakt als je voor dit formaat kiest. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Een ideale telefoon die je makkelijk kunt wegstoppen in je broekzak. Over de verminderde accuduur is het nodige gezegd, maar wanneer je geen poweruser ben is deze echt toereikend.
Kleine telefoon die meestal de wat hij moet doen, toch worstel ik dagelijks wel enkele keren met iets op de telefoon. om mijn worstelperk te kennen lees de uitgebreide review
Snelle telefoon met mooi formaat en goede camera, batterijduur is voor mijn gebruik ruim voldoende. Toestel is aan de prijs wat betreft meegeleverde accessoires en afwerking. Achterkant is erg gevoelig voor vingerafdrukken en de beschikbare kleuren vallen tegen vergeleken met eerdere iPhones. Desalniettemin een goede vervanger voor mijn oude Sony,
Korte samenvatting: Fijne telefoon, heel handzaam, goede camera maar overprijsd.
Zelf heb ik 2 jaar een iPhone XR gehad en de verbetering tov iPhone XR is onvoldoende ten opzichte van de dure prijs vind ik.
Apple 12 Mini is de vervanger van mijn oude iPhone XR. Wat een verademing!
een heerlijk robuuste telefoon, die verpakt zit in een zeer handzaam formaat, zonder concessies te hoeven doen op de essentiële onderdelen
De kleine flagship waar velen al jaren op zaten te wachten en de eerste échte opvolger voor de 5(s)/SE. Handzaam, snel, rechte zijkanten, verbeterde camera's en een oled-scherm. Wel wat kinderziektes waarvan ik hoop dat die snel worden opgelost (update: deels opgelost).
Vooralsnog overwegend positief.
Erg Fijn toestel voor dagelijks gebruik, ondanks de kleinere batterijcapaciteit . Fijn om weer met 1 hand je dagelijkse handelingen te kunnen doen op een smartphone.
Overwogen tussen iPhone 11 pro en 12 mini, geen spijt van mijn besluit.
(Dit was voor de release van de iPhone 14)
Klein licht en handzaam en bijna zo fijn als de 5SE. Telefoon is snel en het missen van de homeknop went snel. Face id werkt goed en snel. Hoesje is wel een must aangezien het ook een rib uit je lijf kost. Helder scherm en batterij gaat 1 dag mee
Hele fijne telefoon, erg handzaam met een mooi scherm, alleen een te kleine batterij
Moest erg wennen aan een 5.4 inch scherm.
Na het wennen is het super handig, gebruiksvriendelijk en prettig in de hand.
iPhone is enorm snel en heeft prima batterijvermogen
De iPhone 12 Mini is een compact en compleet toestel. Hij doet zeker niet onder voor zijn grotere broer (iPhone 12), behalve op het gebied van de accu. 5G en MagSafe zijn geen punten om voor overstag te gaan, maar wel welkom, en werker goed.
Aanrader, lekker snel en een prima vervanger van de se2020.
Alleen de Wallet is met 2 klikken en daarna face-id moeilijker bereikbaar, de SE had een snelle fingerprint
Na 10 jaar Android terug overgestapt op fruit. Potato, potatoe, iOS en Android lijken zoveel op elkaar dat ingebruikname geen issue is. Het enige opvallende is dat de schermkwaliteit lager lijkt te zijn dan die van mijn S20 FE (een sub-topper) en dat Google Home meer apparaten ondersteunt dan Homekit.
Al jaren tevreden iPhone gebruiker en de 12 mini is perfect....op batterij na. Ik ben geen intensieve gebruiker maar moet vaak laden overdag, zit soms onverwachts onder de 30%. Had hiervoor SE (2020), gebruiksduur op 1 lading was echt beter. Verder het ideale toestel voor mij.
Batterij op 4g valt me tegen; op wifi is deze meer dan voldoende om de dag door te komen. Vooral interessant als je én een kleine telefoon wilt én iOS.
Ten opzichte van mijn vorige telefoon (iPhone XR) een grote stap vooruit, en ook nog met afmetingen die je laten vergeten dat je hem bij je hebt. Dat Apple alle hardware van z’n grotere broer in dit formaat heeft weten in te bouwen is indrukwekkend. Het tijdloze design bevalt ook.
design is erg mooi, bouwkwaliteit komt premium over. de batterij gaat lang mee en een mooi scherm met goed cameras.
Een super goede iPhone in een perfect jasje. Telefoon is hartstikke compact met uitstekende bouwkwaliteit. Door de compactheid is de batterijduur wel wat minder helaas. Het beeldscherm is top maar mist high refreshrate. Camera is gelukkig zeer goed en nachtmodus werkt uitstekend. Oftewel, zeer compact, super snel, geweldig te gebruiken.
Van 8 Plus naar de 12 mini, bewust. Vond de vorige altijd te groot, de 12 mini was weken wennen, maar wil niks anders meer. Perfect formaat, fantastisch scherm, gigantische stap vooruit op cameragebied en prachtig design. Alleen de kleuren... daarmee slaat Apple de plank mis.
Vervangt mijn iPhone X 64GB.
Het ideale formaat iPhone. Accu duur is wel wat aan de krappe kant, maar voor mij toch voldoende.
De camera werkt super goed, nacht foto’s zijn erg mooi. Alle taken verlopen lekker snel.
Er blijft wel verdacht veel stof op het toestel plakken.
Fijne upgrade vanaf een iPhone 6s. Mooi formaat, snel, voldoende batterij.
Lekker met 1 hand te bedienen, licht, mooi design en dun.
Perfecte maat, komende van een SE2016. Had schrik van de batterijduur na het lezen van preview's. Die schreven dat de Mini het einde van de dag niet haalt. Nu reeds 34u verder na opladen en nog steeds 50% (licht gebruik). Echt een aanrader, zeker wanneer je van een SE2016 komt.