Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 256GB Groen

Review door de redactie

Door Friso Weijers - Redacteur 6 januari 2021

Apple iPad Air 2020 - 'Netnietpro' is fijne tablet

Ben je nu op zoek naar een luxere iPad die zich leent voor net iets meer dan alleen contentconsumptie? Voor ongeveer 250 euro minder dan een nieuwe iPad Pro kost, heb je een apparaat met hetzelfde moderne design, een haast even fraai beeldscherm met een helaas wat tegenvallende afstelling, en een even rappe als moderne soc. Je kunt er bovendien dezelfde accessoires bij gebruiken, zoals de fijne Apple Pencil 2 en het Magic Keyboard. De superdunne behuizing is niet de stevigste en ook de accuduur heeft te lijden onder de formfactor. Lees verder »

Pluspunten

  • Fraai ontwerp
  • Krachtige soc
  • Geschikt voor dezelfde accessoires als iPad Pro
  • Klein verschil in featureset met iPad Pro

Minpunten

  • Korte accuduur
  • Kleurweergave scherm kan beter
  • Dure geheugenupgrades en accessoires
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score 4.4166666666667 van 5 sterren
5 van 5 sterren
7
4 van 5 sterren
3
3 van 5 sterren
2
2 van 5 sterren
0
1 van 5 sterren
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
Richardo1992 5 januari 2021 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Grijs

Na ruim 17 jaar alleen maar Samsung telefoons en tablets te hebben gehad, was het tijd om mijn 7 jaar oude Samsung Galaxy Tab S 10.5 te vervangen door deze IPad Air 2020 Wifi Grijs.

Pluspunten

  • Accu
  • Snelheid
  • Geluid
  • Opladen

Minpunten

  • Scherm
  • Face ID

Eindoordeel

3 van 5 sterren (Voldoende)

+2
xxtremexx 12 november 2020 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 256GB Grijs

Sinds de release van eerste iPad in 2010 altijd een iPad in gebruik gehad. Dit is mijn derde iPad en tweede Air. Mijn eerste Air wordt niet meer voorzien van updates en browsen verloopt steeds moeizamer. Daarom gekozen voor deze nieuwe iPad Air 2020.

Pluspunten

  • Gemak
  • Ecosystem
  • Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • USB-C aansluiting
  • Support

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

+1
Of-Aaargh 10 april 2021 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Blauw

Prima tablet, maar met beperkingen

Pluspunten

  • Mooie premium bouw, maar...
  • licht
  • vlotte processor

Minpunten

  • fragiel
  • matig scherm
  • beperkte gebruiksmogelijkheden

Eindoordeel

3 van 5 sterren (Voldoende)

maridude 1 april 2023 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Blauw

De iPad Air 2020 is een mooie tablet met een tijdloos ontwerp. Het scherm is op goede grootte, waardoor het fijn is voor zowel netflixen als schetsen.

Met de A14 chip werkt deze tablet na een aantal jaren gebruik nog steeds vlot. Ik merk niet dat het traag is. Dit kan natuurlijk ook te maken hebben met iOS. De nieuwe Touch ID-sensor vind ik erg fijn, want, want die zit nu in de aan/uit-knop. En met de camera's maak je de meest prima foto's en video's.

De prijs is ietwat aan de hoge kant, maar je krijgt daar een mooi product voor waar je jaren lang nog gebruik van kunt blijven maken. Het design vind ik tijdloos, ook al zijn de bezels iets dikker dan de pro varianten.

Kortom, als je op zoek bent naar een decent tablet, dan is de iPad Air 2020 zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee
  • Touch ID samengevoegd met de aan-uit knop.
  • Pencil 2e gen ondersteuning

Minpunten

  • Helderheid had hoger gemogen

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Zeehond 13 september 2021 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Grijs

Deze ipad al even in gebruikt en werkt tot nu toe erg prettig en doet wat het moet doen. Wat opvalt is dat de bezels wat kleiner zijn als je overstapt van een al wat ouder model (air 2).

Pluspunten

  • Werkt vlot en prettig
  • Mooi ontwerp
  • Werkt prettig met Magic keyboard zonder kabeltje of Bluetooth
  • Heeft wel goeie speakers voor een tablet

Minpunten

  • Het uitknopje gaat erg lichtjes waardoor ik de iPad regelmatig perongeluk met mijn handpalm in standby zet

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Davidson 8 augustus 2021 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Grijs

Na gebruik van een iPad Pro 9,7 uit 2016 overgegaan op deze iPad Air. Een must was wel de stereo speakers, want na de iPad Pro wil je niet meer anders als je er veel video’s op kijkt. Het grotere edge-to-edge scherm is een mooie upgrade, evenals het sneller opladen.

Pluspunten

  • Grote edge-to-edge scherm
  • Stereo speakers
  • Snel op te laden
  • USB-C poort

Minpunten

  • Relatief hoge prijs
  • Let op third-party hoesjes, deze zijn niet altijd compatibel!

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
Yannick_ 14 juni 2021 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Blauw

Supper fijne ipad voor privé school en werk

Pluspunten

  • Minimaal 64GB
  • IOS
  • Geen android
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
debeer 20 april 2021 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Blauw

Mooie vormgeving met strakke hoeken. En nu maar eens een blauwe gekocht.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooie vormgeving
  • Scherm
  • Geluid

Minpunten

  • Prijs?

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
maikhan 29 december 2020 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 256GB Zilver

IPad Air 256GB Zilver aangeschaft als opvolger van mijn IPad-2 32GB. Ook direct een Magic keyboard aangeschaft en alhoewel ik een Windows (vanuit werk) en Android-telefoongebruiker ben, begin ik nu wel het gemak van Apple te ervaren.

Vloeiende schermovergangen, licht en mobiele combinatie.

Pluspunten

  • USB-C
  • Hoge kwalitatieve afwerking

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)
muali Newbie 13 december 2020 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Grijs

Mijn 1e ipad, dus hoge leercurve maar IOS is vrij intuitief, (gebruik naast PC). Voor ipad-air4 gekozen vanwege betere kenmerken t.a.v. gewone ipad en creatieve mogelijkheden (ipencil-2) en t.a.v. prijs ipad-pro. MATte gehard glas screenbescherming aangebracht, t.b.v. tekenen met pencil en minder vingerafdrukken. Ipad & Touch id zijn beiden supersnel!

Pluspunten

  • zeer snelle (nieuwe) processor
  • prima helder scherm
  • usb-c & mogelijkheden!
  • nieuwe vormgeving (bijna als ipad pro)
  • duurzaam; jarenlange updates!
  • smart connector (toetsenbord)
  • te combineren met ipencil 2
  • veelzijdig

Minpunten

  • hoge prijs tav opslag 64 GB
  • scherm gevoelig voor vingerafdrukken

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
PMast 25 november 2020 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 256GB Grijs

Gekocht als opvolger van mijn oude iPad Air. Hij oog nauwelijks groter, maar je hebt toch veel meer schermruimte. Hij is ook lekker snel en Touch ID werkt erg goed. De prijs voor extra opslag is wel erg hoog en er is daarbij ook weinig keus.

Pluspunten

  • Gemak
  • Touch ID
  • Grootte
  • USB-C
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • Face ID

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Tabon Newbie 28 oktober 2020 Product gekocht

Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 64GB Grijs

Prima alternatief als de Pro versie te duur is. Speakers zijn prima. Touch ID is verrassend snel. Al met al een zeer goede iPad en het geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Touch ID
  • Speakers
  • Grootte
  • Gebruiksgemak
  • Apple Pencil

Minpunten

  • Mist Face ID

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPad Air (2020) Wi-Fi 256GB Groen?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee