Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
6 reviews

Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Zwart

Prijs
Specificaties 6,7" • 3200x1440 • 128GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 28 maart 2020

Samsung Galaxy S20-serie - Nog altijd de allemansvriendjes?

De Samsung Galaxy S20+ is een sterk allround toestel in de S-serie. Het is een compleet toestel met een mooi groot scherm met 120Hz-modus, waardoor het zeer vloeiend oogt. De accuduur is een stap vooruit ten opzichte van de S10+, hoewel de 120Hz-modus wel aardig wat accusap kost. Het camerasysteem mag er wezen en het ontwerp van de Galaxy S-serie heeft zich inmiddels bewezen, maar het is misschien niet zo spannend meer door een gebrek aan vernieuwing. De ontgrendeling hebben we bij sommige andere toestellen soepeler gezien, maar verder laat deze smartphone maar weinig steken vallen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Zebby 20 maart 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Grijs

Schitterend scherm met bijna misselijkmakend soepele animaties dankzij de 120hz. Grootte in de hand valt mee door de zeer kleine bezels, maar maakt gebruik zonder hoesje niet aan te raden.

Pluspunten

  • Kwaliteit display uitmuntend
  • Geen hapering te bekennen
  • Bixby kan uit

Minpunten

  • Prijs
  • Camera software
  • Vingerafdruk scanner ronduit slecht

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

pal 21 juli 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Grijs

Waanzinnig toestel met mooie features. Gewicht onder dat van de concurrenten, waardoor het licht aanvoelt. Vingerscanner werkt snel genoeg, gewoon je duim goed tegen het scherm drukken.

Pluspunten

  • Verslavend mooi scherm
  • Eindelijk goed afleesbaar in zonlicht
  • Strak design
  • Gebogen randen zijn subtiel en niet overdone
  • Gaat makkelijk 2+ dagen mee

Minpunten

  • Wordt nog steeds een beetje warm na roekeloos app gebruik

Eindoordeel

Score: 5
RenfNewbie 14 juni 2020 Product geleend

Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Zwart

Mooie telefoon voor een goede prijs. Genoeg mb’s Data snelheid is snel.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Robuust gebouwd

Eindoordeel

Score: 5
Q_7 18 april 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Zwart

Heb deze telefoon sinds release en heb er eigenlijk spijt van en raad en dan ook aan niemand aan de versie met Exynos te kopen.

Pluspunten

  • Design
  • Scherm
  • 120Hz

Minpunten

  • Camera valt me tegen
  • Exynos soc ipv de veel snellere SD865
  • Word snel warm (exynos)

Eindoordeel

Score: 2
Hentjim 26 maart 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Zwart

Het is het kopen waard, ja de chip is slomer maar het is bij dagelijks gebruik niet te merken. De 120hz gebruik ik constant en is perfect (als je terug naar 60hz gaat lijkt het lag). camera software kan updates gebruiken maar het is een solid device!

Pluspunten

  • 120hz
  • Scherm
  • Bixby kan uit
  • Camera
  • Batterij (ook met 120hz)
  • 5G (future proof)

Minpunten

  • Camera Software
  • Vingerscanner

Eindoordeel

Score: 4
V-rg 15 maart 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Zwart

Groot scherm, 120hz, lekker snel... wat kan ik er over zeggen? Ik ben er erg tevreden mee, mooie upgrade vanaf mn S8.

Pluspunten

  • 120hz
  • 4500 mah accu
  • Groot scherm

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True