Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 3
14 reviews

Samsung Galaxy A71 Zwart

Prijs
Specificaties 6,7" • 2400x1080 • 128GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
2
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
6
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
m1999 4 november 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Blauw

Mooie midranger, zeker het geld waard! Toestel voelt snel aan, scherm is erg prettig door de mooie kleuren en het gebruik van OLED. Wel een heel groot toestel. Updates volgen

Pluspunten

  • OLED
  • Goede voorcamera
  • Headphone jack
  • Blauwe kleur is mooi en subtiel, en leuk patroon
  • Updatebeleid is goed
  • Plastic achterkant kan niet breken
  • Ruim genoeg RAM en opslag voor de gemiddelde gebruiker
  • Door de ronde afwerking aan de randen, kan het toestel nog goed vast worden gehouden

Minpunten

  • Draadloos laden mist
  • Plastic voelt wel goedkoper aan
  • Volumeknoppen kan je niet bij bij eenhandig bedienen
  • Alle knoppen zitten aan de rechterkant (dit is persoonlijk)
  • Scherm is ook wel heel erg lang bij eenhandig bedienen
  • Geen notificatieled
  • Wifibereik niet zo goed als op een flagship

Eindoordeel

Score: 4

+1
poursuivant 14 juni 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Prism Crush Zilver

Dit is een goede allround smartphone met natuurlijk wel een paar verbeterpunten.

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Accuduur

Minpunten

  • Vingerafdruk werkt redelijk op zijn best
  • Maximaal volume speaker
  • Plastic body is niet lelijk maar voelt wel minder stevig
  • 4G bereik minder dan alle voorgaande toestellen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

NienOnline 1 februari 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Teleurgesteld in de camera kwaliteit. Foto's met flits in een donkere omgeving krijgen een sterk gele kleur. Mensen lijken geelzucht te hebben. Ik hoopte dat het een hardware probleem was, maar ook een tweede exemplaar had dit probleem. Daarom terug gestuurd.

Pluspunten

  • Scherm
  • Interface
  • Mooi uiterlijk, was ik positief over verbaasd

Minpunten

  • Camera
  • Batterij

Eindoordeel

Score: 2
Love-Bears 10 november 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Mooi toestel Helaas de 64mp camera is stuke minder dan de Note 4 met 16mp camera erg jammer Dat ze niet beloven wat ze zeggen.

Pluspunten

  • Menu's
  • Vormgeving
  • Kleur

Minpunten

  • Camera
  • Lenzen
  • Te veel instellingen voor camera

Eindoordeel

Score: 2
Guuske31 11 september 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Prima product. Camera valt me toch nog een beetje tegen, maar werkt prima met veel licht. 128 GB aan opslag in de telefoon is ideaal voor als je Spotify of Netflix wilt downloaden.

Pluspunten

  • Goede Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Prima voor dagelijks gebruik

Minpunten

  • In het donker foto's maken

Eindoordeel

Score: 4
Solictice 2 september 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Prima telefoon voor dagelijks gebruik. Mooi scherm, lange accuduur. Camera en fingerprint scanner vallen tegen, ook snelheid van de telefoon is soms matig.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu
  • Geen Bixby

Minpunten

  • Camera
  • Fingerprint scanner
  • Voelt traag aan soms

Eindoordeel

Score: 3
Elvisdehamster 3 juli 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Mooie telefoon als je hem rond de 350 kan oppikken, geen haperingen en ruime accu. Mooi scherm en goede klank uit een mono speaker. Update, ik heb hem nu een maand of 5 en de problemen die ik had met de vingerafdrukscanner zijn weg.

Pluspunten

  • mooi scherm
  • grote accu
  • goeie klank uit single speaker
  • snelle processor
  • veel ram
  • de samsung schil over android vind ik prettig
  • mooie behuizing
  • 3 jaar updates

Minpunten

  • telefoon voelt niet super solide aan, hoes aangeraden
  • foto's zijn gewoon
  • macro camera is gimmick

Eindoordeel

Score: 5
smithics 7 juni 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Blauw

Mooi toestel met plastic achterkant. Scherm krast en is niet goed afleesbaar bij zonlicht. Vingerafdrukscanner werkt slecht. Slechts drie vingerafdrukken vast te leggen. Een Samsungaccount is bijna vereiste. Meerdere gebruikers niet mogelijk. Had hiervoor een Moto G5+ waar ik tevreden mee was. Ik kan dit veel duurdere toestel niet aanbevelen.

Pluspunten

  • plastic achterkant
  • batterijduur OK
  • mooi om te zien
  • Dual SIM & SD

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner werkt slecht
  • Samsung account bijna noodzaak
  • Meerdere users niet mogelijk
  • scherm slecht afleesbaar in zonlicht
  • camera is traag
  • scherm met afgeronde hoeken
  • Camera shutter sound niet uit te zetten
  • 64MP alleen in 3:4

Eindoordeel

Score: 2
remyjanssen1991 29 mei 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Prima product voor de prijs, vingerscanner kan beter. gezichtsherkenning werkt wel als een zonnetje. Eerste android telefoon naar jaren op IOS gezeten te hebben en er is een wereld open gegaan voor mij.

Pluspunten

  • Gezichtsherkenning
  • Snelheid
  • Camera's

Minpunten

  • vingerscanner

Eindoordeel

Score: 4
Boreth 10 mei 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Mooi scherm , laadt snel. Finger print unlock drama. Face unlock idem dito. Ontvangst wordt sterk beinvloed door een eventueel hoesje of case. Telefoon is spekglad.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Laad snel

Minpunten

  • Fingerprint unlock is een joke
  • Face unlock een nog grotere joke
  • Slechte ontvangst bij gebruik hoes
  • Geen contact aanmaken uit recents

Eindoordeel

Score: 2
burkkemp 22 april 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Oa Whatsapp werkt niet goed op deze telefoon. Geretourneerd.

Pluspunten

  • prijs
  • camera

Minpunten

  • software

Eindoordeel

Score: 2
Tjm De Groot 19 april 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Prima telefoon, maakt voor de prijs mooie foto's laad snel op, en de vingerafdruk sensor in het beeldscherm werkt tot nu toe erg goed. Het enige nadeel vind ik alle samsung apps maar die verwijder je of zet ze uit. 😉 Komt ook omdat ik van een Nokia 7+ overstap.

Pluspunten

  • Camera's
  • Vingerafdruk sensor in scherm
  • Accu laad snel op
  • Amoled beeldscherm

Minpunten

  • Samsung apps

Eindoordeel

Score: 4
L4RZ 18 april 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Lekker snel zoals anderen zeggen. Alleen heb ik twee problemen gevonden. Ze hebben geen impact op de werking van het toestel, maar zijn wel erg irritant. Probleem 1: Groene vlek in scherm op een donker grijze achtergrond en tussen 0-20% helderheid. Probleem 2: Coil whine tijdens bellen.

Pluspunten

  • snel

Minpunten

  • groene vlek
  • coil whine tijdens bellen

Eindoordeel

Score: 2
Olivier4444 30 maart 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A71 Zwart

Geweldige smartphone! Experience fijner dan mijn S10 Plus. Vingerafdrukscanner sneller, opladen razendsnel, accu ruim 1,5 dag. Software trager, maar niet merkbaar. Speaker is een downgrade, maar volume kan hoog en vaak gebruik ik externe speakers of headphones. Galaxy Buds+ werken goed. Vanaf nu koop ik alleen nog maar Samsung-middenklassers :D

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Voor de prijs lekker snel
  • Mooi en groot Infinity-O scherm
  • Goede (single) speaker

Minpunten

  • Niet waterdicht
  • Laadt niet draadloos op

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy A71 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True