Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
50 reviews

Apple AirPods Pro (Wit)

Prijs
€ 194,95
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 30 november 2019

Apple AirPods Pro - Vooruitgang om voor te sparen

De AirPods Pro zijn draadloze oordopjes van Apple, die erg goed en snel samenwerken met iOS-apparaten, maar ook functioneren als bluetoothoordoppen met bijvoorbeeld een Android-smartphone. Er is een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de eerdere AirPods, zoals spatwaterdichtheid, de verbeterde pasvorm met rubberen dopjes en de accuduur bij muziek luisteren. Ook is er integratie voor het oproepen van Siri en houdt Apple de latency beperkt. De fijnste nieuwe feature is noisecancelling. Deze werkt goed en is in combinatie met de goede transparantiemodus de grootste vooruitgang ten opzichte van de eerdere AirPods, die vrij veel omgevingsgeluid doorlieten. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
20
Score: 4
15
Score: 3
4
Score: 2
8
Score: 1
3
+2
lud70 24 december 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Airpods Pro bevallen nog goed na klein jaar gebruik: pluspunten: meeneem gemak, gebruik in verkeer door instelbare noise cancellation, bestand tegen regen/zweet, en de lage zichtbaarheid (kleine oortjes). Ze werken ook prima voor videovergaderen. ZIe de link naar mijn Nederlandstalige videoreview op Youtube hieronder.

Pluspunten

  • Bruikbaar in verkeer (fietsen/joggen/wandelen)
  • Bestand tegen regen/zweet
  • Videovergaderen/bellen: switcht makkelijk tussen Apple devices

Minpunten

  • Prijs
  • Noise cancellation: valt tegen in vergelijking met Bose QC35
  • Duurzaamheid: batterijen niet vervangbaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Dutchdude99 17 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Een absoluut top product! Kost zeker veel geld, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Gemak
  • Geluid
  • Noise Cancellation

Minpunten

  • Prijs
  • Case is kwalitatief iets minder

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
thechip 30 oktober 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

AirPods zoals ze eigenlijk hadden moeten zijn. Deze iteratie is echt een verademing. Ze blijven zitten, zijn kleiner en het geluid is verbeterd. daarnaast krijg je ook nog een ANC ( wel ok) Overall echt top!

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Handzaam
  • Geluid
  • ANC
  • accuduur

Minpunten

  • Moeilijk uit het doosje te krijgen
  • bediening blijft clunky

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Stephmeister 10 juli 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Eigenlijk blinken de airpods pro nergens echt uit maar het totaal plaatje is wel goed. Maarrrrr....... Na ongeveer 2 a 3 maanden is de linkse airpod gaan kraken, dit doet hij alleen als je ANC of transparantie mode aan hebt staan. Dit probleem komt blijkbaar veelvuldig voor.

Pluspunten

  • Transparatie mode is super
  • Scoort op alle punten redelijk
  • Kleine case

Minpunten

  • Na 2 a 3 maanden kapot
  • Blinkt eigenlijk nergens uit
  • Slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Timoxy 16 september 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Zeer fijne wireless earbuds. Niet de beste audio kwaliteit, maar wel boven gemiddeld. Werkt vlekkenloos samen met andere apple apparaten. Audio wisselen tussen devices is instant.

Pluspunten

  • Functionaliteiten
  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur

Minpunten

  • Noise cancelation is beter op mijn Sony XM3's
  • Soms connect 1 oortje niet en dan moet hij even terug het doosje in om hem aan de praat te krijgen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

+1
klonic 8 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Een kneitergoed product! Apple heeft heel veel, heel goed gedaan maar helaas een paar steekjes laten vallen.

Pluspunten

  • Goede ANC
  • Enorm gemakkelijk
  • Zit heel lekker

Minpunten

  • Batterijen niet te vervangen
  • Geluidskwaliteit is slechts voldoende
  • Geen EQ

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

0
ChupaChupChupa 7 januari 2022 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Heb de airpods pro gekocht voor een koopje, omdat ik de list prijs het zeker niet waard vond. En wat blijkt nu, de 60 euro die ik ervoor heb betaald is al veel te veel.

Pluspunten

  • geen
  • geen
  • geen

Minpunten

  • geluidskwaliteit
  • bediening
  • geen midden tonen
  • ruis

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 1

0
GameWellNLNewbie 23 februari 2022 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Oplichting, tenzij je graag luistert naar een stofzuiger in oor.

Pluspunten

  • Batterij

Minpunten

  • Klinken als stofzuiger
  • Duur
  • Vallen makkelijk uit sommige oren
  • Geen (werkende) microfoon

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 3

0
Command shell 19 oktober 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Apple producten koop je altijd met een premium op de prijs/kwaliteit. Daarvoor verwacht je dat het product altijd goed in elkaar steekt. Helaas is dit het geval, de noice cancelling is er nauwelijks. Je kan precies horen wat iemand 5 meter verder zegt. Niet wat je verwacht voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goede garantie/reparatie service
  • IPX4

Minpunten

  • Batterij gaat snel achteruit
  • Noice cancelling werkt niet (meer) goed

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 2

0
Jan Onderwater 13 juni 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

De geluidskwaliteit is zeer goed, de ruisonderdrukking is uitstekend, de Bluetooth-verbinding is snel en eenvoudig te configureren. De batterijen gaan lang mee voor zulke kleine dingen en de houder is top, met batterij binnenin om onderweg op te laden maar ze willen nog wel eens uit mijn oren vallen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noice §ancellation
  • Draag comfort

Minpunten

  • Vallen uit oor

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
rh1014399 3 januari 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Gekocht ter vervanging van de gewone AirPods. Deze bleven bij het hardlopen niet stevig in mijn oren zitten.

Pluspunten

  • Werkt naadloos met apple producten, van laptop tot en met appletv
  • lange batterijduur

Minpunten

  • als dopjes los op tafel liggen is het (voor mij) niet voor de hand liggend in welk gaatje welk oordopje gaat, hier gaat verrassend veel tijd in zitten
  • deze AirPods blijven bij mij minder goed zitten
  • Vaak werkt 1 van de twee doppen niet
  • 1 defecte dop werd schoorvoetend door apple vervangen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
Maverick2001 26 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Super gebruiksvriendelijk, het geluid is helaas een tegenvaller. Het geluid is te vlak.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • accu duur
  • nc
  • draadloos laden

Minpunten

  • geluid is matig
  • geen volume bediening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

Jinsoku 10 januari 2022 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Ik gebruik mijn AirPods Pro elke dag en de functionaliteiten op deze oortjes zijn top. Noise cancelling is top, portability is top, Transparency is top. Kort samengevat geweldige oortjes

Pluspunten

  • Goede batterijduur
  • Fijne fit in de oor
  • Goede Noise cancelling
  • Goede Transparency
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
VroepVroep 29 december 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Als audiofiel was ik sceptisch, maar de geluidskwaliteit is verrassend goed. Niet als referentie-monitors te gebruiken maar voor luisterplezier zijn ze perfect. Geluidsdemping werkt verrassend goed en de transparency mode is erg fijn. Spatial aAudio is een duidelijke gimmick en had er van mij kostentechnisch niet op gehoeven.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Integratie iOS
  • Geluidsdemping
  • Transparancy mode
  • Batterijduur doosje

Minpunten

  • Microfoon
  • Gimmicks
  • Batterijduur oortjes zelf

Eindoordeel

Score: 5
jaenster 23 december 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Ik heb deze oordoppen gekocht omdat ik niet altijd een koptelefoon op wil hebben (bose QC35-II). Zeker voor buiten zijn het prima functionele apparaten. Maar in verhouding met de koptelefoon heeft het nogal matige kwaliteit. Ik ben verder zeer ontevreden over de bediening. Te veel ondoorgronde magie

Pluspunten

  • Werkt goed op een iphone
  • Case is erg handig om op te laden.
  • ANC werkt vrij goed voor oordoppen.
  • Kan met een oor op een kussen liggen terwijl ik een airpod in heb.
  • Draagcomfort
  • Ze zitten zo goed dat je door hebt dat je ze in hebt (zeker met spatial audio)
  • Podcast audio ervaar ik stuk beter als met mijn koptelefoon
  • Case is draadloos op te laden

Minpunten

  • Gare connection issues
  • Soms valt een oor uit of start niet (altijd links)
  • In kleine maand tijd al 2x moeten resetten door connection issues
  • Magie rond automatisch verder spelen / pauze bugt bij mij
  • Koppelen met niet apple product een ramp
  • Geluids kwaliteit ondermaats voor prijs klasse
  • Spatial audio is meer een raar effect als toevoeging
  • Soms harde random kraak geluiden waar ik mij kapot van schrik (alleen in ANC)

Eindoordeel

Score: 4
skaars 22 november 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Okay Apple product met een te hoge prijs en op de Apple integratie na, niet beter dan de concurrentie.

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • ANC onder par
  • Volumeregeling ontbreekt
  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 3
Kvibe 3 juli 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Bizar dat die dingen zo populair zijn. Voor dat geld verwacht ik echt veel betere geluidskwaliteit. Terwijl deze gewoon te vergelijken zijn met Apple EarPods van 15 euro. Echt veel meer van verwacht na alle bizar positieve reviews.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Noice cancelling

Minpunten

  • Veel te duur
  • Geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
honey 3 juni 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Zeer goede verstaanbaarheid tijdens bellen. Goede geluidskwaliteit. Snel opgeladen en opbergdoosje is erg handig. Ik had niet verwacht dat ik zo tevreden zou zijn. Ben benieuwd hoe lang de accu mee gaat na enige tijd. Gebruikt met iPhone, iPad Pro 2021 en Samsung s20.

Pluspunten

  • Microfoon
  • Geluidskwaliteit
  • Handig mee te nemen

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
SkyRain 6 februari 2021 Product gekregen

Apple AirPods Pro (Wit)

Prima ANC-dopjes, maar ze hebben wat tuning nodig zodat het past bij je voorkeuren. Van zichzelf klinken ze erg vlak, dat maakt het tunen wel makkelijk. De ANC is prima maar niet te vergelijken met een Bose QC35. Leuk voor de sport en day-to-day dingen, niet voor het vliegtuig.

Pluspunten

  • Spatwaterdicht
  • Goede noise cancelling
  • Makkelijk te koppelen aan je Apple devices
  • Sterke concurrent van over-ears, stuk minder zweet!
  • Dopjes makkelijk te vervangen en drie maten meegeleverd
  • Transparantie modus is écht goed
  • Portabiliteit

Minpunten

  • Bouwkwaliteit is matig, scherpe plastic randjes
  • Vrij hoog volume nodig voor praktische noise cancelling

Eindoordeel

Score: 5
kamerplant 2 februari 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Het zijn superfijne dingen. Hele goede dit, zit stevig, goed geluid, en geen gevoel een prop in je oor te hebben. Helaas zijn ze wel al drie keer stuk gegaan. De garantieafhandeling gaat eenvoudig, maarja, echt fijn is dat niet, op een gegeven moment is de jaar garantie voorbij 🥺

Pluspunten

  • goede batterijduur
  • heel chill geluid
  • gemakkelijk in gebruik
  • Transparency modes werkt fijn!
  • Zitten heel fijn

Minpunten

  • Snel kapot
  • Werking wordt snel minder

Eindoordeel

Score: 2
User!0923 9 december 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Erg duur maar daarvoor krijg je wel een koptelefoon met goede geluidskwaliteit en een mooi design!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Goede garantie

Minpunten

  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4
therazo 27 november 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Heerlijke oortjes, prima helder geluid met veel instellingen. Verbinding met mijn android telefoon werkt echter dubieus (ook al was het natuurlijk vragen om problemen...) en na enkele maanden is er een rammel ontstaan in beide oortjes.

Pluspunten

  • Batterijduur / oplaadbaarheid top
  • Klein, gaat makkelijk mee in de broekzak
  • Veel functionaliteit (ANC etc.)
  • Geluidskwaliteit is prima

Minpunten

  • Rare rammel in oortjes
  • Af en toe rare*(tijdelijke) verbindingsproblemen
  • Niet buitengewoon kwalitatief
  • DUUR

Eindoordeel

Score: 3
JBPnut 26 november 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Absoluut must, combineert gebruiksgemak (i.c.m. Apple producten) met uitstekende geluidskwaliteit en noise cancelling. Deze combinatie zorgt ervoor dat mijn kwalitatief betere Bose over-ears sindsdien in de lade verdwenen is.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak door formaat en integratie
  • Geluidskwaliteit uitstekend voor oordopjes
  • Noise cancelling
  • Auto switching tussen Apple apparaten

Minpunten

  • Relatief prijzig t,o.v. alternatieven
  • Optimaal te gebruiken met Apple producten

Eindoordeel

Score: 5
Yer00n 21 november 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

De transparency mode is ideaal: goed geluid zonder dat je van de buitewereld woordt afgesloten. Je voelt nauwelijks dat ze in je oor zitten. Ik er niet mee hardlopen: ze raken los en gaan piepen. Alle tips geprobeerd. Terug naar de winkel en gewone airpods gekocht.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Noise cancelling & transparency

Minpunten

  • Past niet in ieder oor
  • Bij mij vallen ze uit het oor bij hardlopen
  • Apple marge op de prijs

Eindoordeel

Score: 3
Olivier BNewbie 11 oktober 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Hoge geluidskwaliteit, groot gebruiksgemak icm Apple.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • In steel drukken niet optimaal

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple AirPods Pro (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee