Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
22 reviews

Apple AirPods Pro (Wit)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 30 november 2019

Apple AirPods Pro - Vooruitgang om voor te sparen

De AirPods Pro zijn draadloze oordopjes van Apple, die erg goed en snel samenwerken met iOS-apparaten, maar ook functioneren als bluetoothoordoppen met bijvoorbeeld een Android-smartphone. Er is een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de eerdere AirPods, zoals spatwaterdichtheid, de verbeterde pasvorm met rubberen dopjes en de accuduur bij muziek luisteren. Ook is er integratie voor het oproepen van Siri en houdt Apple de latency beperkt. De fijnste nieuwe feature is noisecancelling. Deze werkt goed en is in combinatie met de goede transparantiemodus de grootste vooruitgang ten opzichte van de eerdere AirPods, die vrij veel omgevingsgeluid doorlieten. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
11
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
1
+3
Aiii 4 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

De AirPods Pro zijn een aanzienlijke verbetering op de originele AirPods, ze hebben alle pluspunten van de vorige iteratie, maar voegen daar een betere en zeer comfortable pasvorm, betere geluidservaring en functionaliteiten als ANC aan toe. Dat alles wel tegen een hogere prijs.

Pluspunten

  • Zeer comfortabel
  • Active Noise Cancelation
  • Integratie binnen het Apple ecosysteem

Minpunten

  • Hoge prijs
  • Geen custom EQ

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
thechip 30 oktober 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

AirPods zoals ze eigenlijk hadden moeten zijn. Deze iteratie is echt een verademing. Ze blijven zitten, zijn kleiner en het geluid is verbeterd. daarnaast krijg je ook nog een ANC ( wel ok) Overall echt top!

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Handzaam
  • Geluid
  • ANC
  • accuduur

Minpunten

  • Moeilijk uit het doosje te krijgen
  • bediening blijft clunky

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Dutchdude99 17 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Een absoluut top product! Kost zeker veel geld, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Gemak
  • Geluid
  • Noise Cancellation

Minpunten

  • Prijs
  • Case is kwalitatief iets minder

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
klonic 8 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Een kneitergoed product! Apple heeft heel veel, heel goed gedaan maar helaas een paar steekjes laten vallen.

Pluspunten

  • Goede ANC
  • Enorm gemakkelijk
  • Zit heel lekker

Minpunten

  • Batterijen niet te vervangen
  • Geluidskwaliteit is slechts voldoende
  • Geen EQ

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

0
Maverick2001 26 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Super gebruiksvriendelijk, het geluid is helaas een tegenvaller. Het geluid is te vlak.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • accu duur
  • nc
  • draadloos laden

Minpunten

  • geluid is matig
  • geen volume bediening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

Aramius 8 februari 2020 Product gekregen

Apple AirPods Pro (Wit)

De eerste Apple AIrpods 2/3 jaar geleden verbaasde mij over het gebruikersgemak i.c.m. de Iphone en de innovativiteit. De minpunten waren toen de pasvorm en het geluid zelf. Dat zijn de 2 zaken die ze aangepakt hebben met de nieuwe en dat is precies wat ik hoopte!

Pluspunten

  • Pasvorm (3 maten, S,M,L).
  • Heel erg goede ruisonderdrukking.
  • (Eindelijk) echt goed geluid uit Apple oordopjes (Airpods vond ik zelf op zijn best redelijk en de standaard Earpods helemaal een drama).
  • Geweldige connectiviteit met mijn Iphone en Ipad. Ook pima met mijn Dell laptop maar niet zoals een Apple Divice

Minpunten

  • Duur (maar ik vind ze het zeker waard)

Eindoordeel

Score: 4
norandw 3 februari 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Ze zijn erg fijn en active noise cancellation is erg goed

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • batterijduur
  • in-ear

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
zakenman013 22 januari 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Enige step-up tov AirPods 1 is noise cancelling, geluidskwaliteit is dramatisch voor elektronische muziek, draagcomfort & gebruiksgemak vind ik persoonlijk ook een achteruitgang.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Noise cancelling werkt goed
  • Accuduur

Minpunten

  • Geluidskwaliteit (erg vlak)
  • Minder comfortabel dan normale AirPods
  • Lastig uit laaddoosje te krijgen

Eindoordeel

Score: 2
SpeedingWilly 19 december 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Deze airpods pro leveren prima (voldoende) geluidskwaliteit. Als je een iPhone hebt geven deze draadloze oortjes de fijnste beleving en bediening. De actieve ruisonderdrukking is de meerprijs t.o.v. de gewone airpods zeker waard.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Pasvorm
  • Actieve ruisonderdrukking is fijne toevoeging
  • Fijne oplaadcase
  • integratie in iOS is perfect
  • Bediening via Airpod (drukken) werkt fijn

Minpunten

  • Prijs
  • Accuduur (i.c.m. ruisonderdrukking) valt wat tegen

Eindoordeel

Score: 4
alfredjodocus 16 december 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Airpods Pro. In gebruik op werk als noise-cancelling headset, incidenteel voor muziek luisteren.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur
  • Compactheid
  • Draagcomfort
  • Design
  • Echo cancelling kwaliteit
  • Microfoon kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Ruslandsosa 9 december 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Goede oordopjes. Werkt zeer makkelijk en goed met een Apple telefoon. Geluid is wat mij betreft goed zeker met ANC aan. Hiervoor gebruikte ik Bose freesound maar de AirPods pro doen daar niet onder zeker niet als ANC aan staat dat is echt een grote verbetering die duidelijk merkbaar is.

Pluspunten

  • ANC
  • Goed geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi compact design
  • Accu gaat lang mee
  • Goeie pasvorm

Minpunten

  • Geen oplader mee geleverd
  • Duur

Eindoordeel

Score: 4
Brogala 5 december 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Dure oortjes maar voor mij zijn ze perfect. Ze werken erg fijn met mijn iPhone en ze zitten perfect in mijn oren. Ik kan ze de hele dag dragen zonder last te krijgen van mijn oren.

Pluspunten

  • Goede pasvorm en weinig gewicht
  • Compacte case
  • Goede ANC
  • Transparancy mode werkt zeer goed

Minpunten

  • Prijs
  • Batterij niet vervangbaar
  • Geluid is voor de prijs niet erg goed

Eindoordeel

Score: 5
Jo0Lz 4 december 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Kom van de originele AirPods, ze hebben een uitstekend product veel beter gemaakt. Zelf nooit last gehad van uitvallende oortjes, merkte wel dat de geluidskwaliteit beter was als je ze wat beter in je oor drukte. De Pro's zitten altijd goed en pairen veel sneller. ANC is geweldig!

Pluspunten

  • Active Noise Cancelling
  • Snelle koppeling met je iOS apparaten
  • Draadloos opladen eindelijk standaard
  • Pasvorm is perfect

Minpunten

  • Geluidskwaliteit tijdens Voip tegenvallend (Skype/Teams)
  • Witte doosje krast heel snel

Eindoordeel

Score: 5
INF3RN040 2 december 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Als koerier maak ik hier al 3 weken gebruik van,microfoon is nog steeds zwak zoals de vorige modellen...batterijduur vindt ik helaas tegenvallen vanwege ANC ? (transparantie functie) zet ik altijd aan.. echt heerlijk tijdens het rijden! de oortjes uit het case halen is regelrechte ramp! 280 euro is gewoon absurd...

Pluspunten

  • ANC Transparantie functie
  • in-ear eindelijk!
  • Integratie met Apple producten zonder gezever <3
  • Het zit gewoon lekker urenlang zonder last in de oren

Minpunten

  • Zwak microfoon
  • Batterij duur met ANC
  • Overpriced
  • Oortjes uit het case halen is en ramp!
  • Case voelt goedkoop aan en is enorm fragiel!
  • Meegeleverde kabel is lighting naar usb-c maar je krijgt geen adapter mee (onbegrijpelijk apple logica)

Eindoordeel

Score: 3
NextGenOscar 20 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Het gebruiksgemak i.c.m. een iPhone of ander Apple apparaat is geweldig goed. Goede oortjes, wel tegen een hoge prijs. Je kunt wel beter geluid krijgen voor minder geld, onthoud dat wanneer je je keuze maakt.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goede batterijduur
  • Klein doosje met 5 uur aan extra batterij
  • Ruisonderdrukking is goed
  • Rubbertjes met extra gaasje erin tegen oorsmeersel in je Airpods
  • Transparantie modus

Minpunten

  • Prijs
  • Geluid is oké... voor minder heb je beter klinkende oortjes

Eindoordeel

Score: 4
Heftytastic 4 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Uitstekende earbuds uitstekend integreren met het iOS. De prijs is wellicht wat aan de hoge kant maar daar krijg wel earbuds voor terug die zonder slag of stoot werken met je iOS devices, ANC hebben, een perfect werken om mee te bellen.

Pluspunten

  • Active Noise Cancelling
  • Geluids kwaliteit bellen
  • Integratie met iOS devices
  • Wireless Charging Case
  • Batterijduur

Minpunten

  • Beperkte meerwaarde bij non-apple devices
  • Beperkte levensduur
  • Lightning connector
  • Geen repairability

Eindoordeel

Score: 5
Leonardon 3 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Perfect weer, worden wel sneller vies dan die andere. Verder is de kwaliteit top en de noise cancelling is fijn als mijn vrouw weer tegen me schreeuwt.

Pluspunten

  • perfecte geluidskwaliteit
  • noise cancelling

Minpunten

  • niet lekker uit het doosje
  • groter doosje

Eindoordeel

Score: 5
ajbvisser 3 november 2019 Product gekregen

Apple AirPods Pro (Wit)

Na het lezen van dit artikel, zou ik ze nooit gewild hebben. https://www.parool.nl/cs-bb8d41d8

Pluspunten

  • Handig en gemakkelijk

Minpunten

  • Milieuvervuiling
  • Niet recyclebaar
  • Energieverspilling

Eindoordeel

Score: 1
schekker 2 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Ziet er cool uit, bediening is top, geluidskwaliteit gaat, maar de pasvorm is waardeloos als je oren wat afwijken van de standaard. In mijn geval steekt mijn oorschelp te ver uit waardoor de airpods niet goed in mijn gehoorgang passen. En zonder goede fit, geen goed geluid.

Pluspunten

  • makkelijke bediending
  • draadloos opladen
  • compact

Minpunten

  • past niet op elk oor
  • geluidskwaliteit houdt niet over voor deze prijs

Eindoordeel

Score: 2
DigitalExorcist 2 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Heerlijk geluid, uitstekende ANC en prima accuduur!

Pluspunten

  • Past uitstekend
  • Zéér draagbaar
  • Heerlijke bediening
  • Geluidskwaliteit zowel met als zonder ANC
  • Transparency mode

Minpunten

  • Uit case halen is even wat gedoe

Eindoordeel

Score: 5
Maurice_1984 2 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Een over-ear koptelefoon met actieve noicecanceling klinkt beter. Daartegenover staat de compactheid. Ze zijn klein en licht en daardoor makkelijk mee te nemen. Het geluid vind ik prima. Het geluid is in laag, midden en hoog goed uitgebalanceerd. Dat is persoonlijke smaak net als de loudness functie op veel geluidsapparatuur.

Pluspunten

  • licht en compact
  • geen pijn in oren
  • geluid is prima en in balans
  • fijne integratie binnen Apple

Minpunten

  • prijs is hoog
  • je kunt ze kwijtraken

Eindoordeel

Score: 4
Just1n12 31 oktober 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

ANC heeft mij verrast. blokkeert goed de lage frequenties (trein, bus en dergelijk) bass response is prima, wellicht niet zoals de Sony wf-1000xm3, hij klinkt wel erg zuiver. ivm bezit van een iPhone voor deze gegaan en niet de Sony. werkt zoals verwacht perfect met al mn apple devices.

Pluspunten

  • blijven goed zitten
  • zuivere hoge en midden tonen
  • Bass is zeker aanwezig
  • verbinding met Apple apparaten is subliem

Minpunten

  • hoge prijs
  • er zijn betere oortjes in de 200/300 price range

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple AirPods Pro (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True