Prijs | |
Specificaties | In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
prijs volgen | |
De AirPods Pro zijn draadloze oordopjes van Apple, die erg goed en snel samenwerken met iOS-apparaten, maar ook functioneren als bluetoothoordoppen met bijvoorbeeld een Android-smartphone. Er is een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de eerdere AirPods, zoals spatwaterdichtheid, de verbeterde pasvorm met rubberen dopjes en de accuduur bij muziek luisteren. Ook is er integratie voor het oproepen van Siri en houdt Apple de latency beperkt. De fijnste nieuwe feature is noisecancelling. Deze werkt goed en is in combinatie met de goede transparantiemodus de grootste vooruitgang ten opzichte van de eerdere AirPods, die vrij veel omgevingsgeluid doorlieten. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De AirPods Pro zijn een aanzienlijke verbetering op de originele AirPods, ze hebben alle pluspunten van de vorige iteratie, maar voegen daar een betere en zeer comfortable pasvorm, betere geluidservaring en functionaliteiten als ANC aan toe. Dat alles wel tegen een hogere prijs.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Een absoluut top product! Kost zeker veel geld, maar dan heb je ook wat.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
AirPods zoals ze eigenlijk hadden moeten zijn. Deze iteratie is echt een verademing. Ze blijven zitten, zijn kleiner en het geluid is verbeterd. daarnaast krijg je ook nog een ANC ( wel ok) Overall echt top!
Prijs | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Airpods Pro bevallen nog goed na klein jaar gebruik: pluspunten: meeneem gemak, gebruik in verkeer door instelbare noise cancellation, bestand tegen regen/zweet, en de lage zichtbaarheid (kleine oortjes). Ze werken ook prima voor videovergaderen. ZIe de link naar mijn Nederlandstalige videoreview op Youtube hieronder.
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Eigenlijk blinken de airpods pro nergens echt uit maar het totaal plaatje is wel goed. Maarrrrr....... Na ongeveer 2 a 3 maanden is de linkse airpod gaan kraken, dit doet hij alleen als je ANC of transparantie mode aan hebt staan. Dit probleem komt blijkbaar veelvuldig voor.
Prijs | Score: 2 |
Bouwkwaliteit | Score: 2 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Een kneitergoed product! Apple heeft heel veel, heel goed gedaan maar helaas een paar steekjes laten vallen.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Gekocht ter vervanging van de gewone AirPods. Deze bleven bij het hardlopen niet stevig in mijn oren zitten.
Prijs | Score: 2 |
Bouwkwaliteit | Score: 2 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Super gebruiksvriendelijk, het geluid is helaas een tegenvaller. Het geluid is te vlak.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Heerlijk geluid, uitstekende ANC en prima accuduur!
Prima ANC-dopjes, maar ze hebben wat tuning nodig zodat het past bij je voorkeuren. Van zichzelf klinken ze erg vlak, dat maakt het tunen wel makkelijk. De ANC is prima maar niet te vergelijken met een Bose QC35. Leuk voor de sport en day-to-day dingen, niet voor het vliegtuig.
Ik heb de normale AirPods gen 1 en de Pro's. Voordelen van Pro ten opzichte van AirPods gen 1: - Pairen gaat super snel (vermoedelijk zelfde als AirPods gen 2). - Super fijn dat je kunt kiezen tussen je omgeving horen, of juist blokkeren. - Ik vind de Pro's mooier.
Erg duur maar daarvoor krijg je wel een koptelefoon met goede geluidskwaliteit en een mooi design!
Heerlijke oortjes, prima helder geluid met veel instellingen. Verbinding met mijn android telefoon werkt echter dubieus (ook al was het natuurlijk vragen om problemen...) en na enkele maanden is er een rammel ontstaan in beide oortjes.
Absoluut must, combineert gebruiksgemak (i.c.m. Apple producten) met uitstekende geluidskwaliteit en noise cancelling. Deze combinatie zorgt ervoor dat mijn kwalitatief betere Bose over-ears sindsdien in de lade verdwenen is.
De transparency mode is ideaal: goed geluid zonder dat je van de buitewereld woordt afgesloten. Je voelt nauwelijks dat ze in je oor zitten. Ik er niet mee hardlopen: ze raken los en gaan piepen. Alle tips geprobeerd. Terug naar de winkel en gewone airpods gekocht.
Hoge geluidskwaliteit, groot gebruiksgemak icm Apple.
zeker een top product en gebruiksvriendelijk. ik moet wel zeggen dat Airpods case zeker niet een top kwaliteit heeft. het wordt snel bekrast. verder accu duur is voldoende.
Na de overstap naar iPhone, iPad en Watch was dit een logische keuze. Het wisselen tussen apparaten werkt perfect en het geluid is ook zeer goed. Voor het geld zijn qua geluid betere alternatieven maar door het gebruiksgemak tussen Apple apparaten zijn deze Airpods zeker aan te raden.
Fantastisch product: - tov Sony WH-1000MX3: veel minder ruis bij noise cancelling, veel betere interface (niet meer die irritantte stem), ik vind de NC zelfs beter, met uitzonderin van hoge tonen. - tov Airpods gen2: betere fit tijdens hardlopen, beter geluid
Prima product, gebruikers gemak is perfect. wel duur.
Top kwaliteit geluid en noice cencelling in kleine niet opvallende oortjes van goede kwaliteit. Ook de transparante modus werkt erg goed, nauwelijks het idee dat het kunstmatig gemaakt geluid is. Werkt goed met mijn oneplus en je voelt ze nauwelijks zitten.
Het geluid dat dit product produceert is erg goed en daarom raadt ik dit product zeker aan.
duur maar erg mooi
Zo lang ze foutloos werkten vond ik ze fantastisch! Helaas ontstonden er na 3 maanden problemen in het linker oortje.
De eerste Apple AIrpods 2/3 jaar geleden verbaasde mij over het gebruikersgemak i.c.m. de Iphone en de innovativiteit. De minpunten waren toen de pasvorm en het geluid zelf. Dat zijn de 2 zaken die ze aangepakt hebben met de nieuwe en dat is precies wat ik hoopte!
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,