Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
40 reviews

Apple AirPods Pro (Wit)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 30 november 2019

Apple AirPods Pro - Vooruitgang om voor te sparen

De AirPods Pro zijn draadloze oordopjes van Apple, die erg goed en snel samenwerken met iOS-apparaten, maar ook functioneren als bluetoothoordoppen met bijvoorbeeld een Android-smartphone. Er is een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de eerdere AirPods, zoals spatwaterdichtheid, de verbeterde pasvorm met rubberen dopjes en de accuduur bij muziek luisteren. Ook is er integratie voor het oproepen van Siri en houdt Apple de latency beperkt. De fijnste nieuwe feature is noisecancelling. Deze werkt goed en is in combinatie met de goede transparantiemodus de grootste vooruitgang ten opzichte van de eerdere AirPods, die vrij veel omgevingsgeluid doorlieten. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
19
Score: 4
12
Score: 3
3
Score: 2
5
Score: 1
1
+2
Aiii 4 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

De AirPods Pro zijn een aanzienlijke verbetering op de originele AirPods, ze hebben alle pluspunten van de vorige iteratie, maar voegen daar een betere en zeer comfortable pasvorm, betere geluidservaring en functionaliteiten als ANC aan toe. Dat alles wel tegen een hogere prijs.

Pluspunten

  • Zeer comfortabel
  • Active Noise Cancelation
  • Integratie binnen het Apple ecosysteem

Minpunten

  • Hoge prijs
  • Geen custom EQ

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Dutchdude99 17 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Een absoluut top product! Kost zeker veel geld, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Gemak
  • Geluid
  • Noise Cancellation

Minpunten

  • Prijs
  • Case is kwalitatief iets minder

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
thechip 30 oktober 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

AirPods zoals ze eigenlijk hadden moeten zijn. Deze iteratie is echt een verademing. Ze blijven zitten, zijn kleiner en het geluid is verbeterd. daarnaast krijg je ook nog een ANC ( wel ok) Overall echt top!

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Handzaam
  • Geluid
  • ANC
  • accuduur

Minpunten

  • Moeilijk uit het doosje te krijgen
  • bediening blijft clunky

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
lud70 24 december 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Airpods Pro bevallen nog goed na klein jaar gebruik: pluspunten: meeneem gemak, gebruik in verkeer door instelbare noise cancellation, bestand tegen regen/zweet, en de lage zichtbaarheid (kleine oortjes). Ze werken ook prima voor videovergaderen. ZIe de link naar mijn Nederlandstalige videoreview op Youtube hieronder.

Pluspunten

  • Bruikbaar in verkeer (fietsen/joggen/wandelen)
  • Bestand tegen regen/zweet
  • Videovergaderen/bellen: switcht makkelijk tussen Apple devices

Minpunten

  • Prijs
  • Noise cancellation: valt tegen in vergelijking met Bose QC35
  • Duurzaamheid: batterijen niet vervangbaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Stephmeister 10 juli 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Eigenlijk blinken de airpods pro nergens echt uit maar het totaal plaatje is wel goed. Maarrrrr....... Na ongeveer 2 a 3 maanden is de linkse airpod gaan kraken, dit doet hij alleen als je ANC of transparantie mode aan hebt staan. Dit probleem komt blijkbaar veelvuldig voor.

Pluspunten

  • Transparatie mode is super
  • Scoort op alle punten redelijk
  • Kleine case

Minpunten

  • Na 2 a 3 maanden kapot
  • Blinkt eigenlijk nergens uit
  • Slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

+1
klonic 8 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Een kneitergoed product! Apple heeft heel veel, heel goed gedaan maar helaas een paar steekjes laten vallen.

Pluspunten

  • Goede ANC
  • Enorm gemakkelijk
  • Zit heel lekker

Minpunten

  • Batterijen niet te vervangen
  • Geluidskwaliteit is slechts voldoende
  • Geen EQ

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

0
rh1014399 3 januari 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Gekocht ter vervanging van de gewone AirPods. Deze bleven bij het hardlopen niet stevig in mijn oren zitten.

Pluspunten

  • Werkt naadloos met apple producten, van laptop tot en met appletv
  • lange batterijduur

Minpunten

  • als dopjes los op tafel liggen is het (voor mij) niet voor de hand liggend in welk gaatje welk oordopje gaat, hier gaat verrassend veel tijd in zitten
  • deze AirPods blijven bij mij minder goed zitten
  • Vaak werkt 1 van de twee doppen niet
  • 1 defecte dop werd schoorvoetend door apple vervangen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
Maverick2001 26 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Super gebruiksvriendelijk, het geluid is helaas een tegenvaller. Het geluid is te vlak.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • accu duur
  • nc
  • draadloos laden

Minpunten

  • geluid is matig
  • geen volume bediening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

DigitalExorcist 2 november 2019 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Heerlijk geluid, uitstekende ANC en prima accuduur!

Pluspunten

  • Past uitstekend
  • Zéér draagbaar
  • Heerlijke bediening
  • Geluidskwaliteit zowel met als zonder ANC
  • Transparency mode

Minpunten

  • Uit case halen is even wat gedoe

Eindoordeel

Score: 5
SkyRain 6 februari 2021 Product gekregen

Apple AirPods Pro (Wit)

Prima ANC-dopjes, maar ze hebben wat tuning nodig zodat het past bij je voorkeuren. Van zichzelf klinken ze erg vlak, dat maakt het tunen wel makkelijk. De ANC is prima maar niet te vergelijken met een Bose QC35. Leuk voor de sport en day-to-day dingen, niet voor het vliegtuig.

Pluspunten

  • Spatwaterdicht
  • Goede noise cancelling
  • Makkelijk te koppelen aan je Apple devices
  • Sterke concurrent van over-ears, stuk minder zweet!
  • Dopjes makkelijk te vervangen en drie maten meegeleverd
  • Transparantie modus is écht goed
  • Portabiliteit

Minpunten

  • Bouwkwaliteit is matig, scherpe plastic randjes
  • Vrij hoog volume nodig voor praktische noise cancelling

Eindoordeel

Score: 5
kamerplant 2 februari 2021 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Ik heb de normale AirPods gen 1 en de Pro's. Voordelen van Pro ten opzichte van AirPods gen 1: - Pairen gaat super snel (vermoedelijk zelfde als AirPods gen 2). - Super fijn dat je kunt kiezen tussen je omgeving horen, of juist blokkeren. - Ik vind de Pro's mooier.

Pluspunten

  • goede batterijduur
  • heel chill geluid
  • gemakkelijk in gebruik
  • Transparency modes werkt fijn!

Minpunten

  • Ten opzichte van AirPods voel je ze meer zitten

Eindoordeel

Score: 5
User!0923 9 december 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Erg duur maar daarvoor krijg je wel een koptelefoon met goede geluidskwaliteit en een mooi design!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Goede garantie

Minpunten

  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4
therazo 27 november 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Heerlijke oortjes, prima helder geluid met veel instellingen. Verbinding met mijn android telefoon werkt echter dubieus (ook al was het natuurlijk vragen om problemen...) en na enkele maanden is er een rammel ontstaan in beide oortjes.

Pluspunten

  • Batterijduur / oplaadbaarheid top
  • Klein, gaat makkelijk mee in de broekzak
  • Veel functionaliteit (ANC etc.)
  • Geluidskwaliteit is prima

Minpunten

  • Rare rammel in oortjes
  • Af en toe rare*(tijdelijke) verbindingsproblemen
  • Niet buitengewoon kwalitatief
  • DUUR

Eindoordeel

Score: 3
JBPnut 26 november 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Absoluut must, combineert gebruiksgemak (i.c.m. Apple producten) met uitstekende geluidskwaliteit en noise cancelling. Deze combinatie zorgt ervoor dat mijn kwalitatief betere Bose over-ears sindsdien in de lade verdwenen is.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak door formaat en integratie
  • Geluidskwaliteit uitstekend voor oordopjes
  • Noise cancelling
  • Auto switching tussen Apple apparaten

Minpunten

  • Relatief prijzig t,o.v. alternatieven
  • Optimaal te gebruiken met Apple producten

Eindoordeel

Score: 5
Yer00n 21 november 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

De transparency mode is ideaal: goed geluid zonder dat je van de buitewereld woordt afgesloten. Je voelt nauwelijks dat ze in je oor zitten. Ik er niet mee hardlopen: ze raken los en gaan piepen. Alle tips geprobeerd. Terug naar de winkel en gewone airpods gekocht.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Noise cancelling & transparency

Minpunten

  • Past niet in ieder oor
  • Bij mij vallen ze uit het oor bij hardlopen
  • Apple marge op de prijs

Eindoordeel

Score: 3
Olivier B 11 oktober 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Hoge geluidskwaliteit, groot gebruiksgemak icm Apple.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • In steel drukken niet optimaal

Eindoordeel

Score: 5
asghar 5 oktober 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

zeker een top product en gebruiksvriendelijk. ik moet wel zeggen dat Airpods case zeker niet een top kwaliteit heeft. het wordt snel bekrast. verder accu duur is voldoende.

Pluspunten

  • noise cancellation is prima
  • Helder geluid
  • Bouw kwaliteit
  • oplaadbare case
  • verbinding tussen apple apparaten is echt makkelijk
  • Zit heel lekker

Minpunten

  • zeker niet goedkoop
  • firmware update is onduidelijk
  • case wordt te snel bekrast

Eindoordeel

Score: 5
XeroFox 2 oktober 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Na de overstap naar iPhone, iPad en Watch was dit een logische keuze. Het wisselen tussen apparaten werkt perfect en het geluid is ook zeer goed. Voor het geld zijn qua geluid betere alternatieven maar door het gebruiksgemak tussen Apple apparaten zijn deze Airpods zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Spatial Audio
  • Wisselen tussen apparaten werkt automatisch en snel

Minpunten

  • Duur voor de geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
Menesis 28 september 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Fantastisch product: - tov Sony WH-1000MX3: veel minder ruis bij noise cancelling, veel betere interface (niet meer die irritantte stem), ik vind de NC zelfs beter, met uitzonderin van hoge tonen. - tov Airpods gen2: betere fit tijdens hardlopen, beter geluid

Pluspunten

  • Geluid
  • Weinig noise cancelling ruis
  • Gebruiksgemak en integratie
  • Bijna geen NC druk

Minpunten

  • Doet even pijn in de portemonnee maar dat vergeet je snel

Eindoordeel

Score: 5
t.beemsterboer 20 september 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Prima product, gebruikers gemak is perfect. wel duur.

Pluspunten

  • Kleiner design als de normale AirPods
  • Noise canceling
  • knijp en stembediening
  • accu duur

Minpunten

  • duur

Eindoordeel

Score: 4
woutje95 11 september 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Top kwaliteit geluid en noice cencelling in kleine niet opvallende oortjes van goede kwaliteit. Ook de transparante modus werkt erg goed, nauwelijks het idee dat het kunstmatig gemaakt geluid is. Werkt goed met mijn oneplus en je voelt ze nauwelijks zitten.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Geluidskwaliteit
  • Noice cencelling
  • Design
  • Transparency modus
  • Werkt prima met Android

Minpunten

  • Prijs
  • i.c.m iPhones gebruiksvriendelijker
  • Accuduur minder t.o.v. concurrenten

Eindoordeel

Score: 5
Bart Ss 22 augustus 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Het geluid dat dit product produceert is erg goed en daarom raadt ik dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed geluid

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4
hassankahl 14 juni 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

duur maar erg mooi

Pluspunten

  • goed geluid
  • strak
  • mooi

Minpunten

  • duur
  • duur
  • duur

Eindoordeel

Score: 5
pageUp 18 mei 2020 Product gekocht

Apple AirPods Pro (Wit)

Zo lang ze foutloos werkten vond ik ze fantastisch! Helaas ontstonden er na 3 maanden problemen in het linker oortje.

Pluspunten

  • Fantastisch toen ze werkten

Minpunten

  • Links heeft nu een rammelgeluid

Eindoordeel

Score: 2
Aramius 8 februari 2020 Product gekregen

Apple AirPods Pro (Wit)

De eerste Apple AIrpods 2/3 jaar geleden verbaasde mij over het gebruikersgemak i.c.m. de Iphone en de innovativiteit. De minpunten waren toen de pasvorm en het geluid zelf. Dat zijn de 2 zaken die ze aangepakt hebben met de nieuwe en dat is precies wat ik hoopte!

Pluspunten

  • Pasvorm (3 maten, S,M,L).
  • Heel erg goede ruisonderdrukking.
  • (Eindelijk) echt goed geluid uit Apple oordopjes (Airpods vond ik zelf op zijn best redelijk en de standaard Earpods helemaal een drama).
  • Geweldige connectiviteit met mijn Iphone en Ipad. Ook pima met mijn Dell laptop maar niet zoals een Apple Divice

Minpunten

  • Duur (maar ik vind ze het zeker waard)

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple AirPods Pro (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True