Tweakers

Tweakers zegt: 7

Google Pixel 4 64GB Wit

Prijs
€ 349,95
Specificaties 5,7" • 2220x1080 • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 7 november 2019

Google Pixel 4 en 4 XL - Voor de snoozers

De Google Pixel 4 is een bijzonder fijne smartphone om te gebruiken, met zijn schone en vlotte Android-ervaring, een goed updatebeleid en prettige gezichtsontgrendeling. Hij heeft radartechnologie, waarmee ontgrendelen sneller wordt en bijvoorbeeld snoozen prettiger dan ooit. Helaas gaat het toestel gebukt onder een erg matige accuduur, waardoor je het bij iets intensiever gebruik tussendoor moet opladen. De camera is geweldig, zoals we van de Pixel-lijn gewend zijn. Toch mist de Pixel 4 een ultragroothoekcamera, die veel high-end concurrenten wel hebben, en is de opslagcapaciteit niet hoog. Daardoor is deze fijne telefoon niet voor iedereen de ideale keuze. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
1
Score: 3
4
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Lord Igor 1 december 2019 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Wit

Gekocht als opvolger voor mijn defecte Pixel 2. Samenvatting: de Pixel 4 voelt als een stap terug. Het scherm en de camera vallen het meest tegen. De camera is tergend langzaam met focussen en geeft bizarre kleuren. Het scherm kan geen consistente egale kleur weergeven. Allemaal heel erg 'meh' verder.

Pluspunten

  • Clean design
  • Vlot
  • Stock android met snelle updates

Minpunten

  • Kleurconsistentie scherm
  • Camera veel slechter dan Pixel 2
  • Nutteloze radar
  • Face unlock te happig
  • Kleine accu

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 2
Scherm Score: 1

0
Jace / TBL 2 december 2020 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Zwart

Spijt van aankoop. Er stond niet bij gespecificeerd dat er geen 3.5mm audio jack en geen fingerprint sensor meer op zit. Ik twijfelde nog tussen een Pixel 4 of 4a, ik had voor de 4a moeten gaan.

Pluspunten

  • strak design

Minpunten

  • geen 3.5mm audio jack
  • geen fingerprint sensor
  • duurder dan Pixel 4a (die groter is en wel 3.5mm jack en fingerprint sensor heeft)

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Featureset Score: 2
Design Score: 4
Gebruiksgemak Score: 2

0
joostdebruijn 21 juli 2020 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Wit

Mooi en snel toestel. Gezichtsherkenning werkt erg goed. Accuduur is zeer matig. Geen upgrade als je vanaf een Pixel 2XL komt.

Pluspunten

  • Mooi toestel
  • Snel
  • Gezichtsherkenning
  • Snelle updates

Minpunten

  • Accuduur
  • Niet beter dan de Pixel 2XL
  • Geen vingerafdrukscanner

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

0
MilanMeu 9 juli 2020 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Zwart

Zeer goede software en extra handige functies. Jammer van de kleine batterij.

Pluspunten

  • Geen bloatware
  • Snelle updates
  • Camera

Minpunten

  • Batterij

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4

Bruhlex 29 juli 2020 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Zwart

Google begint een beetje apple na te doen

Pluspunten

  • Camera
  • performance
  • design

Minpunten

  • schermbehuizing
  • batterij is verschrikkelijk klein, zelfs mijn telefoon van 2017 had een 3100mah batterij
  • prijs

Eindoordeel

Score: 3
Robert_Klaver 30 maart 2020 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Zwart

Na lang gekeken hebben naar YouTube en reviews,toch besloten om een Pixel 4 los te kopen en wow wat een knap toestel,is snel,heeft een mooie camera en de batterij hield twee dagen vol,een waardige opvolger voor mijn OnePlus 6.

Pluspunten

  • Camera
  • Batterij
  • Scherm
  • Android 10

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Azerox 12 januari 2020 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Zwart

Ik ben van een Pixel 2 XL naar deze gegaan omdat ik een kleinere telefoon wou. Je zou verwachten dat je nieuwe toestel als een upgrade aanvoelt maar dit is niet het geval. Enige waar ik blij mee ben is de grootte.

Pluspunten

  • Klein
  • Laadt snel op
  • Camera

Minpunten

  • Slechte kleurweergave
  • Voelt als een downgrade tov eerdere modellen
  • Accu is klein
  • 14 uur normaal verbruik en hij is van 100 naar 0%

Eindoordeel

Score: 3
mvh 9 januari 2020 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Oranje

Prima telefoon, snel scherm, en de veegbewegingen ipv soft buttons werken fantastisch!

Pluspunten

  • Veegbewegingen
  • Op de kop = do not disturb
  • Accuduur

Minpunten

  • Accu liep snel terug na december update maar lijkt opgelost

Eindoordeel

Score: 5
BastiaanXXV 6 november 2019 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Oranje

Fijn formaat flagship telefoon. Mooi afgewerkt en erg snelle pure Android ervaring. Camera weer wat beter dan de Pixel 3. Accu na update wat beter, maar wel ondergemiddeld. Ondanks accu toch 5 sterren.

Pluspunten

  • Camera
  • Bouwkwaliteit, mooie matte afwerking
  • Snel en vloeiend
  • Fijn handzaam formaat
  • Snelle Face(un)lock

Minpunten

  • Accu
  • Oranje nog moeilijker te krijgen!

Eindoordeel

Score: 5
glennoo 29 oktober 2019 Product gekocht

Google Pixel 4 64GB Zwart

De pixel 4 is een prachtige telefoon met de laatste updates van android. De camera werkt geweldig, vooral nightsight. Daarentegen is de batterijduur wel karig.

Pluspunten

  • Geweldige camera
  • Uitermate snel
  • Altijd de laatste updates
  • Gezichts ontgrendeling werkt echt idioot snel door middel van de soli radar

Minpunten

  • De batterij duur is okay te noemen op zijn best
  • Voor en achterkant van gals wat hem erg kwetsbaar maakt

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee