Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Prijs
Specificaties 6,39" • 2340x1080 • 128GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
23
Score: 4
10
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
ByteMe_ 26 november 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw

De zoektocht naar een smartphone met zowel een goede accu als een goede camera voor een leuke prijs duurde even, maar hij is er! In het midden segment is dit een topper met eigenlijk zo goed als geen nadelen.

Pluspunten

  • Accu (wanneer software goed meewerkt)
  • Geweldig contrast dankzij OLED scherm
  • Camera kwaliteit
  • Mogelijkheden met 3 camera's
  • Groot en helder scherm
  • Prestaties super
  • Popup camera geinige gadget

Minpunten

  • Frontcamera leuke gimmick, maar kwetsbaar punt
  • Software zorgt voor accu drain
  • On screen vingerafdrukscanner niet ideaal
  • Geen SD slot
  • Wide-angle functie stelt teleur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

Jim-key 29 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Goed qua prijs/kwaliteit verhouding. Werkt snel en heeft een groot scherm. Gebruiksvriendelijke interface en veel funcites. Helaas wel wat bloatware, die kan men echter grotendeels verwijderen.

Pluspunten

  • Volledig scherm (geen inkeping)
  • Snel
  • Batterijduur
  • Camera

Minpunten

  • Bloatware
  • Groot

Eindoordeel

Score: 4
henkbob 27 oktober 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Blauw

Ik denk dat je geen completere en betere mid ranger kunt krijgen voor dit geld. Goede prestaties, zeer goede afwerking en popup camera zorgt ervoor dat er geen punch-hole of bezel op het toestel zit.

Pluspunten

  • Geen punch-hole in scherm
  • Zeer stevige afwerking
  • Goede batterijduur
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Geen IP rating

Eindoordeel

Score: 5
Hermanleen 5 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Heeft enkele vervelende nukken. Volume via oordopjes te zacht en achtergrondprocessen van bv fitnesstrackers worden zomaar afgebroken "om batterij te sparen". Na 60 km fietsen heb je maar 30 km op je tracker. Allerlei tweeks gegoogled, niets werkt.

Pluspunten

  • Xiaomi update wel een tijdje, misschien worden problemen nog opgelost.

Minpunten

  • Breekt zomaar achtergrondprocessen af.
  • Geluid via oordopjes niet hard.
  • Vingerafdrukscanner in het scherm is niet alles.

Eindoordeel

Score: 2
GillesNNewbie 22 april 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw

Ik heb deze gekocht nadat ik 7 jaar bij Apple heb gezeten. Ik had geen hoge verwachtingen dus toen ik dit in handen kreeg was ik zeer verbaasd dat dit "pakket" kan voor maar 312€. Ik raad deze gsm zeker aan. Als je geen problemen hebt met een pop upcamera.

Pluspunten

  • Amoled scherm
  • Batterij
  • Prijs kwaliteit perfect

Minpunten

  • pop up camera is traag
  • Miui skin op android(opgelost door nova launcher)

Eindoordeel

Score: 4
Meessen 15 april 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Prachtig scherm zonder notch. Foto en geluid kwaliteit is slecht. Veel apps die niet verwijderd kunnen en vervelende bugs in de software. Vingerafdruk scanner werkt slecht, maar één vinger doet het consistent.

Pluspunten

  • Scherm
  • Pop-up camera

Minpunten

  • Camera
  • Speakers
  • Bloatware
  • Software bugs

Eindoordeel

Score: 3
Graviton12 9 april 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw

Leuke foon, weinig geld voor wat je krijgt.

Pluspunten

  • Scherm
  • Performance
  • Camera

Minpunten

  • Bloatware
  • Accu
  • Camera

Eindoordeel

Score: 4
WpvergunstNewbie 25 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Blauw

Telefoon werkt niet goed samen met Garmin produkten, zoals de Edge 1030 en Vivoactive 3. WiFi snelheid valt tegen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Scherm
  • Batterij

Minpunten

  • Werkt niet samen met Garmin produkten
  • Zwaar
  • Langzame WiFi

Eindoordeel

Score: 2
saralieNewbie 20 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Hoge prestaties aan een lage prijs. Maar de camera valt toch tegen. Vooral als er weinig licht aanwezig is, kleurt de camera zelf in, wat een zeer wazig resultaat geeft.

Pluspunten

  • Prijs
  • Opslagruimte
  • Hoge prestaties

Minpunten

  • Camera

Eindoordeel

Score: 4
Joshua... 20 februari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Ik heb de telefoon nu een half jaar in gebruik en ben er nog steeds blij mee. De accuduur is echt subliem. Dit heb ik al jaren niet meer ondervonden bij een smartphone. Soms haal ik zelf dik over de 2 dagen met één acculading.

Pluspunten

  • Volledig scherm zonder notch, druppel of gat
  • OLED
  • Camera
  • Goedkoop
  • Accuduur
  • Vingerafdrukscanner in het scherm
  • Fijne cover meegeleverd
  • Bij het gebruik van een screenprotector is deze bijna niet zichtbaar

Minpunten

  • Paar standaard app kun je alleen verwijderen met Xiaomi ADB/Fastboot tool

Eindoordeel

Score: 5
Marcske67Newbie 15 februari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Zwart

Geweldig mooi en snel toestel voor een redelijk lage prijs. Snel, mooi beeld en lange batterijduur.

Pluspunten

  • super mooi beeld
  • lekker snel
  • overbodige apps zijn te verwijderen
  • hoesje zit erbij
  • update naar Android 10
  • lange accuduur

Minpunten

  • geen SD-slot

Eindoordeel

Score: 5
koenbaNewbie 14 februari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Veel bloatware, hele trage vingerafdrukscanner die vaak niet werkt, maar het ergste is dat deze telefoon super kwetsbaar is. Ik had een glazen screenprotector en een goed dik hoesje, maar toch is het scherm helemaal kapot na een val van een halve meter. Ik had hem pas een maand.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede accu
  • Laadt snel op
  • Android 10 met extra features

Minpunten

  • Super kwetsbaar
  • Veel bloatware
  • Hele trage vingerafdrukscanner die vaak niet werkt

Eindoordeel

Score: 1
JDV808 5 februari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Blauw

Prima telefoon, snel genoeg voor alle dagelijkse taken. Accu gaat 2 dagen mee bij mij. Helaas heeft mijne last van "ghost touches" in de bovenkant van het scherm. Ik zal afwachten of dit na de android 10 update verholpen is anders ga ik hem helaas terugsturen.

Pluspunten

  • snel genoeg
  • goede accu
  • maakt erg mooie foto's

Minpunten

  • ghost touch probleem
  • miui updates komen soms laat

Eindoordeel

Score: 4
SilaganeNewbie 25 januari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Zwart

Honestly one of the best phones I ever had. Had the Pocophone before, which was already one of the best deals you could get. Now the Mi 9T. The phone is as cheap as it can get, for the best quality out there. Innovative, fast and NO NOTCH!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Hoge kwaliteit
  • Innovative camera

Minpunten

  • beetje te groot
  • soms spam via native apps

Eindoordeel

Score: 5
mokumsgabbertje 20 januari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw

top toestel voor een zeer scherpe prijs,voelt zeer premium aan,glas en metaal, is zeer snel en zonder haperingen,nova launcher erop en een kind kan de was doen,1 dag na aankoop android 10 en de januari patch gekregen, grote klasse ,xiaomi !! ik ben 100 % fan geworden van dit merk

Pluspunten

  • goede triple camera achterop
  • premium build
  • in screen finger print werkt snel en feilloos
  • zeer goede batterij duur
  • selfie camera is een pop up, werkt uitstekend
  • heel veel instel mogelijkheden met de MIUI skin

Minpunten

  • erg gladde achterkant,cover bijna noodzaak

Eindoordeel

Score: 5
ElraNewbie 19 januari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw

Ik begrijp echt niet hoe geen enkele review het heeft over de niet werkende volumeknoppen. Rebooten helpt even en dan is het weer gedaan, al van de eerste dag gemerkt. Heb een workaround met een volumecontrol app maar vind dit echt te belachelijk.

Pluspunten

  • snel
  • vingerprint lezer werkt goed voor mij

Minpunten

  • volumeknoppen werken bijna nooit!
  • mono speaker is niet zo goed
  • OS

Eindoordeel

Score: 4
IljaNemo 22 december 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Blauw

De prijskwaliteit is geweldig, dit model is ongeveer net zo krachtig als een Samsung S10e. Daarnaast heb je door de uitschuivende camera geen last van een "notch". De user-interface van de telefoon ziet er prima uit. Maar op dit moment heeft de Pro versie een betere prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Prijskwaliteit
  • Geen notch

Minpunten

  • Het is niet bekend of de telefoon water dicht is, maar hij bevat wel onderdelen die daar op wijzen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 4
lindseysew 20 december 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Qua prijs/hardware is het een goed toestel. Alleen moet er nog een aantal dingen gebeuren voordat de telefoon voor mij betrouwbaar is. Het kwam soms voor dat de telefoon vastliep en dat er een battery drain veroorzaakt was snachts. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het toestel elke nacht oplaad.

Pluspunten

  • Specificaties voor deze prijs
  • Mooi design
  • Vlot toestel

Minpunten

  • Er zitten wat bugs in de software van Xiaomi.
  • Fragiel achterkant (snel bekrast).

Eindoordeel

Score: 4
Airdack 5 december 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Blauw

Mooie telefoon voor het geld. De accuduur is uitstekend en de telefoon voelt erg snel en soepel aan. De bouwkwaliteit lijkt dik in orde en de telefoon voelt erg degelijk. De pop-up camera is een echte publiekstrekker, ik had letterlijk 10 man aan mijn bureau op het werk.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Snelheid
  • Accuduur
  • Volledig scherm door pop-up camera

Minpunten

  • Gladde achterkant

Eindoordeel

Score: 5
JagSalNewbie 22 november 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Rood

Veel reviews gelezen en vergeleken. Ik wilde een goede camera, groot scherm en goede accu. Toestel mocht niet te duur zijn en merk is voor mij niet van belang. Ik wil ook zeker niet betalen voor het merk. Ik kwam al snel uit op deze telefoon.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goede camera, zowel dag als nacht
  • Heldere kleuren beeldscherm
  • Prijs kwaliteit goed
  • Ruimt zelf cache op
  • Kleurinversie instelbaar op alleen tekst

Minpunten

  • Even zoeken voor bep. instellingen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5
vliefluiNewbie 4 november 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Beste flagship telefoon van 2019 ook al is de telefoon 300 euro, hij voelt als een flagship, en waarschijnlijk ook beter dan de meeste flagship telefoons in 2020

Pluspunten

  • knopjes voelen zeer goed
  • inscreen fingerprint
  • geen notch
  • headphone jack
  • grote batterij
  • quickcharger meegeleverd
  • mooie gratis case

Minpunten

  • vrij zacht scherm, komen snel krasjes in
  • screenprotector is een must
  • geen oortjes

Eindoordeel

Score: 5
Joas Priem 28 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Rood

Ik ben erg tevreden met de Mi 9t. Deze telefoon heeft een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb er weinig op aan te merken

Pluspunten

  • Geweldig scherm zonder notch
  • Batterij gaat lang mee
  • Mooi design

Minpunten

  • Fingerprint scanner is soms niet heel snel

Eindoordeel

Score: 5
LarsvdbrandeNewbie 24 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart

Geweldige Smartphone voor een betaalbare prijs. Gebruik zelf de front cam zeer weinig dus fijn dat hij niet in het scherm zit weggewerkt. Zeer tevreden geen dure flagships meer voor mij!

Pluspunten

  • Geweldig scherm
  • Batterij
  • Camera

Minpunten

  • Miui -> nova

Eindoordeel

Score: 5
Ties_lagestreepNewbie 16 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 64GB Rood

De snapdragon 730 en 6 gigabyte ram is leuk. De pop up camera kan tegen een stootje. de batterij kom je de dag makkelijk mee door en laad snel weer op De miui schil is jamer maar verders een hele goede degelijke smartphone voor dit geld.

Pluspunten

  • 6 gigabyte ram
  • 4.000 mah batterij
  • Leuk design
  • Oled scherm
  • Drie camera's met optimale setup

Minpunten

  • Miui schil

Eindoordeel

Score: 4
EmJeeYT 10 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw

Een telefoon die veel sterke hardware combineert met een laag prijskaartje, zoals we xiaomi kennen.

Pluspunten

  • Snapdragon 730
  • 6GB intern geheugen
  • Mooi en groot notchless scherm
  • Zeer goede, tripple camera setup
  • Prima batterijduur, kom mijn dag er ruim mee door

Minpunten

  • Pop-up camera is mechanisch en is daardoor kwetsbaar
  • Android met de MIUI schil van Xiaomi, geen android one

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi 9T 128GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True