Ubiquiti UniFi AP AC PRO (3-Pack)

Prijs
Specificaties Access Point, WiFi max. 1,75Gbps - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
25
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
3
Toon reviews van:
+3
Froos 16 augustus 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Dit koop je omdat al de waardeloze prestaties van al die standaard 'wireless routers' je je neus uitkomt. Dan is dit apparaat een verademing. Maar het is niet voor de beginner.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie verhouding
  • Draait op 1 draad (dankzij PoE)
  • Bereik en doorvoer
  • Strak design

Minpunten

  • Je moet wel wat IT kennis hebben
  • Het is duurder dan een 'gewoon' consumentenapparaat

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Beheerbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5

+2
casparvl 16 februari 2022 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Deze access points hebben individueel goed bereik en werken daarnaast naadloos samen zodat clients zonder onderbreking van een AP naar het andere overgaan. Na jaren eindelijk snelle, stabiele wifi in iedere hoek van het huis! Configureren van de routers vereist wel behoorlijk wat technische handigheid.

Pluspunten

  • Design
  • Dekking & snelheid
  • Veel functionaliteit (multi-channel, meerdere SSID's etc)
  • Slechts één kabel nodig voor aansluiting dankzij PoE
  • Goede prijs/prestatie verhouding

Minpunten

  • Als consumenten AP: prijzig
  • Configureren vereist behoorlijk technische vaardigheid.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Beheerbaarheid Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5

+2
wardr 14 april 2016

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Prima product, tikkie duur. Maar..... die UniFi controller

Pluspunten

  • Stabiel
  • Snel
  • Power over Ethernet

Minpunten

  • Unifi Controller

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Beheerbaarheid Score: 2
Ondersteuning Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5

+1
JasperE 10 april 2022 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Nu enkele jaren ~20 stuks in zakelijk gebruik. Ik ervaar dit product als een consumentenoplossing, waarmee je met een centrale controller een groter en stabiel WiFi netwerk kan uitrollen, -MITS- je weet wat je wel en niet moet doen. Het gebeurt te vaak dat er door firmwarebugs onvoorziene problemen ontstaan.

Pluspunten

  • Prijs
  • Centrale controller

Minpunten

  • Buggy firmware
  • Slechte support

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Beheerbaarheid Score: 3
Ondersteuning Score: 1
Betrouwbaarheid Score: 1
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4

+1
duk3n 16 augustus 2016

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Pluspunten

  • Signaal sterke
  • Snelheid (ook verder weg van het AC)
  • Bijgeleverde PoE-adapter
  • Gast account
  • Uiterlijk
  • Alle wifi protocollen

Minpunten

  • Bekabelde verbinding nodig voor installatie
  • Additionele software verplicht download voor installatie
  • web interface

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Beheerbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 5

+1
Jan64nl 31 december 2016

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Snel AC met een strak uiterlijk. Heeft veel mogelijkheden, waar ik overigens maar zeer beperkt gebruik van maak. Wel prijzig!

Pluspunten

  • Snel
  • Strak uiterlijk
  • PoE

Minpunten

  • Prijzig
  • Aparte software installatie noodzakelijk
  • Installatie viel mij niet mee
  • Geen UTP snoertje voor PoE meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Beheerbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5

+1
john1469 15 augustus 2016

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Ruim 3 maanden in gebruik en zeer tevreden. De gratis configuratie software biedt ruime mogelijkheden voor instellen van AP en is na configuratie niet meer noodzakelijk voor normaal gebruik.

Pluspunten

  • Stabiliteit !!
  • Bereik
  • Mogelijkheden
  • Vormgeving
  • Bijgeleverde PoE-adapter
  • Werkt na installatie zonder controller
  • Gast account behoorlijk instelbaar

Minpunten

  • Additionele software noodzakelijk voor installatie
  • Voor veeleisende gebruikers wellicht te weinig instellingen, al ben ik deze nog niet tegengekomen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Beheerbaarheid Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5

0
rolf8 14 maart 2020 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

De Ubiquiti UniFi AP AC PRO was bij mij snel geïnstalleerd en geconfigureerd. De handleiding en benodigde software was op de website te vinden. Met de bijgeleverde Power Over Ethernet (PoE) adapter was ook de voeding zo geregeld. Voor optimale prestatie heb ik alleen nieuwe netwerkkabels gekocht.

Pluspunten

  • Snelle installatie en configuratie
  • Adapter voor PoE inbegrepen
  • Veel opties
  • Sterk signaal
  • Mooi design

Minpunten

  • Handleiding ontbreekt (is via de website te vinden)
  • Geen netwerkkabels bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Beheerbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5

0
niels567 13 november 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Perfecte access point die net wat meer kan en beter is dan consumenten-spul. Echt en verademing. Tegelijkertijd is de configuratie (met hulp van YouTube) niet te moeilijk en prima te doen.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Bereik
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • Niet mooi genoeg voor thuis

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Beheerbaarheid Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5

0
Eddo-79 11 mei 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Strak uiterlijk, simpel aan te sluiten. Up en running in 10 minuten. Goed bereik.

Pluspunten

  • Bereik is prima
  • Mooi (subjectief)
  • Draait in 10 minuten
  • Ubiquiti controller software

Minpunten

  • PoE adapter heeft wel een erg korte voedingskabel
  • Prijzig, maar is dan ook (semi-) prof
  • Wil nu dus meer Ubiquiti spulletjes...

Eindoordeel

Score: 5

- peter - 23 september 2021 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Werkt prima, makkelijk in te stellen met mobiele app, niks geen controller nodig als je geen advanced settings wil gebruiken. POE UTP erin, en qr code scannen met de app, en kon zo de WIFI netwerken instellen. Top snelheid, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Snel
  • Eenvoudig in te stellen met mobiele app

Minpunten

  • 2 UTP kabels nodig als je m optimaal wil gebruiken

Eindoordeel

Score: 5
Mototaz 12 juli 2021 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Gekocht omdat mijn oude router kuren begon te vertonen. Via de app snel in te stellen, maar let op: dan zijn er ook maar zeer beperkte instellinge mogelijk. Uiteindelijk op mij NAS de controller geinstalleerd en toen werd duidelijk wat er allemaal mee kan. Geweldig veel opties en super bereik!

Pluspunten

  • Goed bereik
  • Veel opties mits de controller gebruikt word
  • via de app eventueel eenvoudig in te richten voor thuisgebruik
  • PoE dus alleen een netwerkkabel trekken is genoeg!

Minpunten

  • controller nodig om alle opties te benutten
  • Alleen op te hangen, niet neer te zetten

Eindoordeel

Score: 4
anonymoose 2 februari 2021 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Helaas fel overroepen. Ik heb in totaal 3 exemplaren gekocht voor ik er 1 werkende kreeg. De eerste 2 konden niet geadopteerd worden en ook de reset knoppen waren reeds stuk bij aankoop. Het 3e toestel blijkt ook niet betrouwbaar. Was geadopteerd en dan plots na paar weken niet meer.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Onbetrouwbaar
  • Lage bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
Ting87 20 januari 2021 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Op papier erg prachtig, maar na aanschaf van 15 van deze apparaten er achter komen dat er spontaan DHCP issues ontstaan (AP geeft het DHCP request niet door aan de DHCP server) bij deze apparaten is toch een beetje jammer.

Pluspunten

  • Unifi
  • Sterk signaal

Minpunten

  • Stabiliteit
  • DHCP Issues
  • Lacking support vanuit UbiQuiti

Eindoordeel

Score: 1
x4resilience 11 december 2020 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (3-Pack)

Zeer betrouwbaar en performante access points. Bestaande apple airport netwerk vervangen door deze professionele oplossing en alle klachten zijn weg. De aparte controller is aanbevolen tenzij je de software op een aparte pc wil laten draaien. Vooral sterk in 5GHz netwerk maar ondersteund ook 2.4GHz voor oudere en IOT devices.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • eenvoudige installatie
  • betrouwbaar
  • controller zonder abonnementskosten

Minpunten

  • vereist enige technische kennis bij configuratie
  • 2.4GHz minder sterk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Beheerbaarheid Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
shotputty 22 juni 2020 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Mooie futuristische accesspoint. Instellen is even een gedoe, aparte software downloaden en dan ook nog Java maar daarna werkt het als een zonnetje. De Engenius ECB350 de deur uit gedaan, deze UniFi is letterlijk 10 x sneller. 200Mb/s speedtest iPhone.

Pluspunten

  • Mooie UFO
  • Waanzinnig goede Wifi
  • Responsive GUI
  • Kekke verlichting

Minpunten

  • Geen default webbrowser toegang
  • Teveel toeters en bellen in beeld
  • Ik gok op een NSA backdoor
  • Aparte software nodig
  • POE adapter weird
  • Beetje prijzig maar wel waard

Eindoordeel

Score: 5
phubert 27 februari 2020 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Na jarenlang Router-Wifi's gebruikt te hebben of Modem/Router/Wifi van provider eindelijk Wifi-Heaven. Het instellen vergt kennis en tijd maar met Unifi controller prima te doen. Bereik is geweldig, 2.4 & 5ghz zelfs in nieuwbouw met veel beton of pand met veel staal.

Pluspunten

  • Complete kit (AP, Montage, PoE-injector)
  • Stabiel, zuivere, snelle verbinding op alle apparaten
  • 4 SSID (per groep), VLAN (geschikte switch/router vereist)
  • Onopvallende afwerking (bij uitschakelen blauwe LED)
  • Naadloos van 2.4 -> 5ghz bandsturing
  • Naadloos roamen bij meerdere AP's
  • Draadloos 'uplink' mogelijk Netwerk-AP->AP-Netwerk
  • Langere accu-duur wifi apparaten

Minpunten

  • Lichte warmte ontwikkeling
  • Prijs, maar uh het is eigenlijk geen huis-tuin-keuken AP, enterprise!
  • Gebruik geen auto-firmware update!

Eindoordeel

Score: 5
regora 3 juni 2019 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Al eerder ervaring opgedaan met de apparatuur van Ubiquiti. Geweldig spul, maar koop het niet als je gevoelig bent voor management p*rn. De controller software laat veel metertjes en statistieken zien... maar daar heb je meer apparatuur voor nodig.

Pluspunten

  • Eenvoudig in installatie
  • Hoge snelheden haalbaar
  • Valt weg tegen muur/plafond

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Le Marquis 29 januari 2019 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

De Access Point heb ik met de UniFi Security Gateway -CloudKey en de -Switch gekocht. De aanschaf is wat prijzig maar door de modulaire opstelling is het upgraden slechts een kleine investering. Een ware toevoeging voor de IT enthousiasteling of professional.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Upgrade mogelijkheden
  • Stabilitiet
  • Bouwkwaliteit
  • Boordevol opties
  • Constante security updates
  • POE compatible
  • Bereik en kwaliteit 2.4 & 5Ghz

Minpunten

  • Enige technische kennis is vereist
  • Installatie is enigszins tijdrovend

Eindoordeel

Score: 5
sn33ky 17 januari 2019 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Gekocht om een accespoint te vervangen (D-Link DAP-2695) en wat een teleurstelling. Waar deze goed is in open ruimtes en woningen stelt deze teleur in een bedrijf. De PRO is de PRO niet waardig. Het bereik is belabberd tegenover de duurdere D-link. Voor de rest mooie interface en functies.

Pluspunten

  • Mooie interface
  • nette functies
  • snel

Minpunten

  • Bereik

Eindoordeel

Score: 1
Proqzor 10 december 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Eerst tijdelijk een AP AC Pro gehad als accespoint. In onze nieuwbouw woning wou ik vervolgens af van alle internet ellende van alle standaard routertjes en ziggo routers enz. Daarom gekozen voor een managed systeem met goede interface.

Pluspunten

  • Perfecte user interface (Cloud)
  • Geen downtime
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Zou de AP niet alleen gebruiken maar met het totaalpakket

Eindoordeel

Score: 5
henkbiertank 3 oktober 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Topproduct! Ik had er al veel over gelezen, maar was wat bang voor de vele instellingen. (Bijna) niets bleek waar te zijn! Montage spreekt voor zich en de configuratie gaat makkelijk met de controller. In een huis met meerdere verdiepingen (lees: beton) is ontvangst super.

Pluspunten

  • Professionele hardware
  • Professionele software
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Duur, maar wel kwaliteit

Eindoordeel

Score: 5
Luchtbakker 10 juli 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Mooi apparaat, geeft prima bereik en hoge doorvoersnelheden. Doet wat het moet doen. Maar die Unifi controller is echt een ramp voor particulieren. Zakelijk snap ik er het nut nog wel van i.c.m een server, maar een user interface in de AP zelf was wel een stuk fijner geweest.

Pluspunten

  • Hoge wifi snelheid
  • POE
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Geen netwerkkabels meegeleverd, had voor het geld toch wel gemogen
  • Unifi controller app - geen user interface op de AP zelf
  • Installatie erg omslachtig voor niet IT'ers

Eindoordeel

Score: 5
flappie88 17 maart 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Zeer goed werkend accesspoint. Alles-in-1 ding van Ziggo had slecht bereik, waar een oplossing voor moest komen. Twee AP AC PRO's zorgen nu voor seamless wifi dekking in het huis en de tuin. De controller is wat onhandig, maar eigenlijk ook alleen nodig bij de eerste ingebruikname.

Pluspunten

  • snelheid
  • bereik
  • seamless roaming tussen de AP's

Minpunten

  • prijs, maar is het wel waard

Eindoordeel

Score: 5
rhgroeleven 17 maart 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi AP AC PRO (1-Pack)

Nu ruim 2 mnd in gebruik. Doet wat het moet doen. Goede draadloze verbinding, stabiel en super in samenwerking met Unifi USG en Unifi controller.

Pluspunten

  • Bereik
  • Stabiel
  • Vormgeving
  • PoE

Minpunten

  • Extra software nodig om in te stellen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Ubiquiti UniFi AP AC PRO (3-Pack)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee