Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
66 reviews

Bose QuietComfort 35 II Limited Edition (Blauw, Zwart)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur audio en games 24 september 2018

Noisecancelling koptelefoons - Vijf topmodellen getest

Bose maakt met de QuietComfort 35 II een van de populairste noisecancelling headsets en die populariteit is verklaarbaar. De 35 II is gewoon een heel goede, allround, no-nonsense noisecancelling koptelefoon die heerlijk zit en behoorlijk klinkt. Hij heeft weinig chique foefjes, maar is prettig in gebruik. Ja, hij mist vooral ondersteuning voor wat codecs en de app mag uitgebreid worden met een equalizer, maar een goed geluid, nog betere noisecancelling en een uitstekend draagcomfort maken van de 35 II een terechte topper in deze prijsklasse. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
35
Score: 4
18
Score: 3
4
Score: 2
7
Score: 1
2
Toon reviews van:
+2
k.westerveld 3 januari 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

De Bose QuietComfort 35 II is top! Het is een premium koptelefoon met goed geluid, fantastisch design en uitmuntende noise-cancelling. Eenmaal gebruikt, zeer verslavend om te blijven gebruiken!

Pluspunten

  • Noise-cancelling
  • Bouwkwaliteit
  • Warm en vol geluid
  • Eenvoudig in gebruik
  • Design
  • Gesproken meldingen

Minpunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
rendejo 1 november 2019 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Na enig onderzoek besloten deze koptelefoon te kopen. Ik twijfelde of ik zoveel geld wilde uitgeven, ik heb immers ook gewone oortjes. Ook had ik weinig gevoel bij noise cancelling. Inmiddels kan ik stellen geen spijt te hebben. Wat is noise cancelling heerlijk en wat zit de koptelefoon fijn!

Pluspunten

  • Zit fijn
  • Weinig knoppen, dus niet verwarrend
  • Gewone hardware knoppen, geen touch bewegingen
  • Geen toeters en bellen: vier knoppen die hun werk doen

Minpunten

  • Noise cancelling werkt misschien wel iets te goed

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Foekejan 10 april 2019 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

zie uitgebreid review!

Pluspunten

  • geweldig geluid
  • mooi degisn
  • zit lekker
  • simpele knoppen

Minpunten

  • tik in behuizing
  • bluetooth verbinding kan snel wegvallen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Skyaero 25 oktober 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Een uitstekend product voor mensen die veel reizen en graag ongestoord hun gang willen gaan.

Pluspunten

  • Active noise cancelling
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Meegeleverde kabels

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

+1
ourplayground 15 november 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Geweldig lichte koptelefoon met erg goede noise cancellation.

Pluspunten

  • Draag comfort
  • noise cancellation
  • licht gewicht
  • geluids kwaliteit

Minpunten

  • geen inline microfoon bij gebruik met kabel
  • prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
wauske 24 januari 2019 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Kwaliteit is degelijk, knoppen zijn fijn en ANC is behoorlijk.

Pluspunten

  • ANC is behoorlijk
  • Bouwkwaliteit is erg degelijk
  • Configureerbare knop voor assistant of ANC niveau

Minpunten

  • Bluetooth verbinding komt niet altijd tot stand
  • App van Bose vereist locatie permissies

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
u34186 23 maart 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Koptelefoon zit erg goed. De kussentjes passen precies om mijn oren maar drukken niet. De Noise Canceling is voor mij te sterk. Ik hoorde niks maar had het gevoel alsof er een grote druk op mijn oren stond. Dat is ook in de zachte stand (je hebt High, low, off).

Pluspunten

  • Goed geluid met volle bass
  • Zit erg comfortabel
  • De noise canceling is erg indrukwekkend
  • Mooie gesproken status
  • Opladen via MicroUSB

Minpunten

  • Noise Canceling voor mij te heftig
  • Korte oplaadkabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
RikH 23 december 2019 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Na een jaar deze headset te gebruiken kan ik maar tot één conclusie komen: Fantastisch product. Mijn favoriete gadget.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Draagcomfort
  • Bluetooth bereik
  • Batterij duur na één jaar gebruik
  • Microfoon

Minpunten

  • Noise cancelling doet pijn aan oren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
JeEmGu 29 november 2019 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Beetje jammer, dit ding is duur maar de microfoon is onder de maat. Muziek geluid is wel goed, bouw en de hoes is ook goed. Dus voor de muziek liefhebber prima.

Pluspunten

  • Design
  • Hoes
  • Muziek audio
  • Stem

Minpunten

  • Microfoon
  • Bellen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3

0
Devilmen 29 september 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Fijne hoofdtelefoon. Goed geluid, simpele interface, simpele app.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Vliegtuigadapter mist

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
Muppet_Newbie 1 mei 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Fantastische koptelefoon, ben er helemaal happy mee. Zeer geschikt voor studeren in een gehorig huis. Op de fiets met NC uit (veiliger) hoor ik de wind net zo hard als bij m'n oude (bedrade) koptelefoon, vind ik niet erg. Ik heb geen last van een drukkend gevoel door de NC.

Pluspunten

  • Geluid fantastisch
  • NC fantastisch
  • Accu fantastisch
  • Draagcomfort fantastisch
  • Koptelefoon + kabeltjes passen goed in de hardcase, daardoor altijd alles bij
  • Bellen werkt ook goed

Minpunten

  • Kortste oplaadkabeltje ooit

Eindoordeel

Score: 5

realbart 17 juni 2021 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zilver)

Half jaar in gebruik. Prima draagcomfort, ook met grote oren, Fantastische Active Noise Cancellation, installatie een beetje omslachtig. Ingebouwde microfoon en bluetoothbereik zijn ruim voldoende. Degelijkheid en bouwkwaliteit zijn goed, zeker vergeleken met mijn vorige koptelefoons van Philips en Clam. Het (voor de volledigheid) verzinnen van ondergenoemde minpunten was moeilijk.

Pluspunten

  • Prima draagcomfort
  • Prima noise cancellation
  • Configureerbare knop (assistent of ANC level)
  • Degelijk ontwerp
  • Degelijke hoes bijgeleverd
  • Laadkabel en Audiokabel bijgeleverd
  • Verbindt met meerdere devices tegelijk

Minpunten

  • Installatie heeft app nodig
  • Geen vliegtuigstekker (twv 2 euro) bijgeleverd
  • Audiokabel 2.5mm microjack ipv vaker voorkomende 3.5mm minijack
  • Mixt audio niet maar speelt van één device tegelijk

Eindoordeel

Score: 5
mcleaver 7 april 2021 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Ik ga deze headphones terugsturen. Ik heb ze aangeschaft als vervanging van een Sennheiser PXC550 koptelefoon, maar het werk niet. Ik gebruik de koptelefoon meestal met een USB kabel, geen Bluetooth (omdat de delay heel storend is bij video). Maar de Boze ondersteunt niet de USB voor audio.

Pluspunten

  • Mooi
  • Licht

Minpunten

  • Geen USB audio ondersteuning

Eindoordeel

Score: 2
TopsNL 13 januari 2021 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Na de meeste ANC koptelefoons getest te hebben wint deze koptelefoon. De gouden middenvelder met uitstekende ANC en het hoogste comfort. Accu is niet de allerbeste maar daar komt hij mee weg. Zit lekkerder dan de Airpods Max in mijn mening omdat hij een stuk lichter is. Aanrader!

Pluspunten

  • Draag Comfort
  • Uitstekende ANC
  • Uitstekende geluids kwaliteit
  • Bedraad gamen is super
  • Opvouwbaar en licht

Minpunten

  • Niet de beste accu
  • ANC druk in het begin maar went snel
  • App nodig om te connecten

Eindoordeel

Score: 5
MPoloANewbie 22 december 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Meerwaarde van een fysieke winkel is mij niet duidelijk geworden. Geen te vergelijken producten.

Pluspunten

  • Zit goed
  • Geluid is goed

Minpunten

  • Kortste kabeltjes ooit
  • Balanceren volume niet mogelijk
  • Installatie App hapert

Eindoordeel

Score: 3
jestaaterop.nl 17 december 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Erg prettige koptelefoon om lang te dragen. Heb ook de Sony WH-1000XM3 (privé, de Bose van mijn werk) en die vond ik, vooral in het begin, minder prettig dragen. De noise-cancelling is bij beide erg goed, maar de Sony doet het wel iets beter.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • draagcomfort
  • aan/uit-switch
  • accuduur

Minpunten

  • geen usb-c

Eindoordeel

Score: 4
HhK1907 15 december 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Comfort is prima, tijdens het thuiswerken heb ik hem gemiddeld 5-6 uur per dag op. De kussens sluiten goed aan en drukken niet storend. De NC is volgens de early adopters wel eens beter geweest (zie bose forum), echter ben ik alsnog tevreden over de NC. Al met al tevreden!

Pluspunten

  • Comfort
  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • ANC
  • Microfoonkwaliteit (bellen)

Minpunten

  • korte oplaadkabel

Eindoordeel

Score: 5
Venlious 27 oktober 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Ik heb deze koptelefoon nu bijna 3 jaar. Ik gebruik de koptelefoon voornamelijk besnoerd en met noise cancelling aan. Dit verloopt prima en kan gemakkelijk 2-3 dagen door zonder opladen met intensief gebruik. De oorkussens heb ik één keer moeten vervangen nadat deze begon te brokkelen, vervanging vrij prijzig.

Pluspunten

  • Noise cancelling werkt geweldig
  • Gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen
  • Draagcomfort
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Bluetooth is beetje vertraagd
  • Oorkussens beginnen met intensief gebruik na 1.5-2 jaar te brokkelen; makkelijk te vervangen, maar duur

Eindoordeel

Score: 5
TechNico 10 oktober 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Na zo'n anderhalf jaar begonnen bij mij de oorschelpen te scheuren waardoor het schuimrubber tevoorschijn komt en de QC 35 eigenlijk niet meer draagbaar is. Reden voor mij om deze vanaf nu niet meer aan te bevelen.

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Geluid

Minpunten

  • Oorkussens snel stuk

Eindoordeel

Score: 2
JentedwNewbie 7 september 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Fijn product voor dagelijks gebruik batterijduur is heel degelijk en hij is comforabel voor lang gebruik, ook een grote plus is de returnpolicy. mijn exemplaar was kapot gegaan en zonder poespas gewoon een nieuwe gekregen. Ook de verzendkosten werden voor mij betaald.

Pluspunten

  • Customer service
  • noice cancelling
  • batterijduur
  • Licht

Minpunten

  • geluidskwaliteit voor de prijs

Eindoordeel

Score: 5
Christian97 5 augustus 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zilver)

Op moment van schrijven een half jaar in bezit van deze headset. Met name het heldere geluid, pasmogelijkheden en ruimte voor oren zijn een groot pluspunt van deze headset. Noisecancelling werkt erg goed. Alle tonen en met name lage tonen worden goed weggefilterd. Ervaar zelf ook geen drukkend gevoel.

Pluspunten

  • Geluid is erg mooi, met voornamelijk heldere hoge tonen en niet al te overdreven lage tonen (subjectief).
  • Veel pasmogelijkheden.
  • Goede bouwkwaliteit ondanks gebruik van plastic.
  • Comfortabel en zit stevig, geen drukkend gevoel op oren. Ook niet met noisecancelling aan.
  • Noisecancelling werkt verassend goed, met name lage geluiden worden erg goed weggefilterd.
  • Erg veel ruimte voor oren.
  • Goed te bedienen knoppen (volume, noisecancelling, activering van spraakbesturing)

Minpunten

  • Volledig plastic.
  • Microfoon.
  • Prijzig.

Eindoordeel

Score: 5
Mototaz 3 juli 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Fijne koptelefoon met een tijdloos design. Bose geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Wel heb ik af en toe problemen met de bluetooth profielen die elkaar dwarsbomen, maar dat gebeurd alleen bij skypen en tegelijk berichten binnen krijgen. De noise-cancelling lijkt iets minder na firmware update.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Goede noise cancelling
  • Lange batterijduur
  • Draagcomfort

Minpunten

  • Als ik bel via de computer krijgen de notificatiegeluiden voorrang op de bluetooth en ben ik de spraak even kwijt.
  • Als je een 2e telefoongesprek ontvangt komt de voice tussen je gesprek door en overstemt hij deze

Eindoordeel

Score: 4
ikt 30 juni 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

De koptelefoon zit fijn, isoleert goed buitengeluid, klinkt lekker en werkt gewoon top!

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Geluidskwaliteit
  • Actieve noise cancelling
  • Passieve noise cancelling
  • Makkelijk, gebruiksvriendelijke app
  • Hardwareknoppen makkelijk te gebruiken
  • Bouwkwaliteit (geen gekraak of gepiep)

Minpunten

  • 2.5mm ingang i.p.v. 3.5mm ingang
  • Micro USB i.p.v. USB-C
  • Geen interne equalizer of in de app
  • Alleen AAC en SBC codecs
  • Bluetooth 4.2, dus geen HQ Audio + bellen tegelijk

Eindoordeel

Score: 5
Wally84Newbie 18 juni 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zilver)

Top koptelefoon! Nu ruim een jaar in bezit en zeer tevreden; Goede kwaliteit, zowel qua look en feel, stevige materialen, fijne hoofdband, als qua geluid. Goede noise cancel Connectie met Spotify waarbij je door de lijst kunt scrollen met 2 of 3 klikken (vooruit/achteruit)

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Voelt Robuust
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • lengte oplaadkabel

Eindoordeel

Score: 5
chrisborst 22 mei 2020 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 II (Zwart)

Voor veel mensen is het de keuze tussen de Bose of Sony als het gaat om NC. Groot voordeel van de Bose is dat je met 2 apparaten tegelijk verbonden kan zijn. De Bose is erg licht en je kan hem uren per dag ophebben. NC is erg goed.

Pluspunten

  • Licht
  • Robuust gebouwd
  • Prima accuduur (circa 20 uur)
  • In de aanbieding goed betaalbaar (200 a 250 euro)

Minpunten

  • Oorschelpen slijten snel
  • Bose app erg beperkt
  • Instelling redelijk beperkt maar voldoende
  • Geen usb-c

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Bose QuietComfort 35 II Limited Edition (Blauw, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True