Door Arjen van der Meijden

Lead Developer

Tweakers zoekt senior webdeveloper

09-02-2015 • 13:00

110 Linkedin

Een van onze teamleden heeft besloten dat hij het werk als scrum master nog leuker vindt dan dat van webdeveloper. Een zustersite in hetzelfde pand had behoefte aan een scrum master, dus dat kwam goed uit. Wij hebben daardoor nu echter een vacature.

Webdeveloper bij Tweakers

Het developmentteam bij Tweakers besteedt zijn tijd aan het uitbreiden van bestaande functionaliteit en het ontwikkelen van nieuwe. Dat betekent vooral veel php-werk, maar de php-code haalt zijn gegevens uit onder andere MySQL, memcached, mongodb en onze Java-'engine'. Uit de php-code komt uiteraard html, maar vaak ook csv, xml of json. Dit alles wordt mooi, responsive en functioneel gemaakt met css en javascript. De developers die over Java-kennis beschikken, onderhouden samen die genoemde Java-engine.

Naast deze taken adviseren we ons Product-team over de te nemen beslissingen en te maken ontwerpen. Bovendien zijn we samen met Product verantwoordelijk voor de communicatie met gebruikers die bugreports en feature requests doen. Verder schrijven we bij toerbeurt een .plan over de afgelopen sprint en deployen we de gewijzigde code naar onze servers.

Dit alles doen we vanuit ons kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam. Daar zitten we op de bovenste verdieping en je hebt dus een een prima uitzicht als je een keertje je gedachten de vrije loop wil laten ;)

Foto's van werkplek en uitzicht, niet door professionals gemaakt ;)

Wie zoeken we?

Uiteraard zoeken we iemand die past en zich thuisvoelt bij Tweakers en in het bijzonder bij het developmentteam. Verder zul je de bovenstaande werkzaamheden moeten kunnen uitvoeren; php-, sql-, html-, css- en javascript-kennis zijn vereist. Kennis van Symfony 2 en de andere genoemde technieken en talen hierboven werken daarbij in je voordeel. Dat geldt ook voor werken volgens scrum en ervaring met svn en/of git. Uiteraard verwachten we een zeker werk- en denkniveau, waarbij we voor het gemak de clichéterm 'hbo-niveau of hoger' gebruiken.

We zoeken een senior developer, dus we verwachten dat je die technieken daadwerkelijk uitstekend beheerst. Sterker nog, het zou mooi zijn als je ons nog wat kunt leren.

Als je deze functie ambieert, behoor je automatisch tot onze doelgroep, maar als je ook affiniteit met onze community hebt, is dat zeer welkom. Omdat je ook verantwoordelijk wordt voor de communicatie met die community, verwachten we bovendien een goede schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.

Wat bieden we je?

Het gaat om een vaste, fulltimefunctie (38u), maar je wordt in eerste instantie voor één jaar aangenomen. Verder geldt uiteraard het standaardriedeltje van goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, winstdeling, genoeg vrije dagen, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, enzovoort.

Reageren

Wil je reageren op deze vacature of meer informatie erover, neem dan contact op met Rutger Pannekoek via 020 - 204 25 21 of itvacature@tweakers.net.

Mocht deze functie niet helemaal aansluiten bij jouw wensen, dan ben je uiteraard ook welkom om de vacatures van onze zustersites te bekijken.

Reacties (110)

Wijzig sortering
"Verder geldt uiteraard het standaardriedeltje van goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, winstdeling, genoeg vrije dagen, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, enzovoort."

Leuk en aardig dat standaardriedeltje, maar waarom niet gewoon concreet wat mensen kunnen verwachten?
In tegenstelling tot de mensen die eerder op je reageerden: de (standaard) aanvullende voorwaarden zijn in principe gewoon gestandaardiseerd en gelden voor iedereen, het overgrote deel is ook gewoon vastgelegd in onze CAO (die helaas voor 2015 nog niet helemaal afgerond is, waardoor die van 2014 in principe nog geldt).

Het was niet mijn bedoeling om te suggereren dat het onderhandelbaar is (hoewel er vast onderhandelbare tussen zitten) om zo zittende of nieuwe collega's allerlei voorkeursbehandelingen te geven en daarmee de sfeer op de vloer lekker op scherp te zetten :P
Ik probeerde de tekst wat los/lopend te houden en dat soort rijtjes maken het weer saaier :)

[Reactie gewijzigd door ACM op 9 februari 2015 13:27]

Ik mis het geschatte inkomen. Als ontwikkelaar word ik ook vaak benaderd, die 2x dat ik er serieus op in ging werd en zo'n belachelijk laag inkomen geboden (lees: 3000 bruto voor ruim 15 jaar ervaring, Master in SE). Ik neem niet eens meer de moeite om op vacatures te reageren mits ze aangegeven wat het geschatte inkomen zal zijn.
Sja, dat hangt af van het niveau... Maar ik zou wel verwachten dat je met die kwalificatie in principe een stuk hoger dan 3000 uit moet komen :)
Anoniem: 382855
@ACM9 februari 2015 15:17
En in hoeverre zijn jullie echt bezig met de laatste technieken (welke dan precies? en wat zijn de vooruitzichten?)
Omdat dit soort zaken onderhandeld kunnen worden bij de soliciatie ;)
Om dan achteraf van je collega's die hetzelfde werk doen, te moeten horen dat ze aan veel betere voorwaarden zijn aangenomen. Zoiets komt de werksfeer, motivatie nooit ten goede.
Dit zijn vaak privé zaken waar je het niet over hebt met collega's.
En ik neem aan dat er hier geen collega's zijn die exact hetzelfde werk doen.
Hier in België is dat nauwelijks nog taboe. Daarbij ziet iedereen het als je collega met een dikke BMW/Audi rondrijdt en jezelf met een Opel Astra. Dat knaagt wel.
Dat kan ook een kwestie van prioriteiten zijn, hoeft niet perse aan loon of voorwaarden te liggen.
Of het kan afhangen van andere factoren. Bij ons op de parking staat ook een Audi TT. De persoon die daarmee rondrijd kan dat nooit van zijn loon hebben betaald (ook bij ons is het overheid, dus lonen zijn gelijk en gekend voor iedereen). De luxe die je jezelf kan permiteren hoeft dus niet af te hangen van je loon.
Beetje nederlandse insteek. Ik heb jaren met amerikanen gewerkt en die vragen gewoon direct aan je wat je verdient.

Meer persoonlijke vragen daarentegen zijn vooral de nederlanders goed in en vallen bij de Amerikanen weer erg slecht :-)

Wat privé is hangt van de cultuur en de bedrijfscultuur af.
15 jaar geleden werkte ik ergens (NL) waar expliciet in het contract stond, dat over de inhoud van contract en hoogte van salaris niet met collega's gesproken mocht worden. Reden tot ontslag. Altijd getwijfeld over hoe wettelijk dit kan zijn, maar had zelf ook niet te klagen, en dus geen reden er over te spreken.
Dat het de sfeer bederft kan ik over mee praten, werk in Duitsland, maar gefinancierd door een derde partij, al mijn collegas worden direct via het bedrijf gefinancierd.

Ik krijg meer dan het dubbele qua salaris (zij hebben iets betere secundaire arbeidsvoorwaarden, maar dat zijn allemaal percentages van het salaris, ik krijg per jaar dus een hoop meer.

Toen mijn collegas erachter kwamen hoeveel ik kreeg was de sfeer toch wel bedorven (gefinancierd uit openbare midellen dus in te zien).
Anoniem: 270261
@biglia9 februari 2015 13:25
daarom dat ik niets betaal voor men bedrijfswagen en men collega's wel ;)
het enige verschil dat zij weten is dat mijn bedrijfswagen is aangekocht en hun leasing is.
sommige dingen hou je beter voor jezelf op de werkvloer...
Je kan uiteraard onderhandelen, maar het zou een stuk makkelijker zijn als wat meer bedrijven aangeven wat ze ongeveer te bieden hebben.

Ik besteed nog geen 5 minuten aan een mogelijk baan als ik niet weet wat er te bieden is, als het een goed salaris is het niets om moeilijk over te doen.
Onderhandelen doe je over betere voorwaarden ljikt me. Maar dan kun je de basis nog wel neerzetten van wat je minimaal kunt verwachten. Natuurlijk is het een standaard riedeltje, maar omdat dit de enige plek is waar de vacature te vinden is (volgens mij, ik zie ook geen linkje), vind ik het ook erg apart om dat verder niet neer te zetten.
Volgens reviews: Wat verdient de ict'er? - Tweakers onderzoekt de arbeidsmarkt (PHP, Senior, HBO, jaarcontract) schat ik zo'n 2500-3500!?
2500-3500, niet veel voor een senior... wist niet dat ze zo goedkoop waren.
Ik weet de loonschalen niet uit mijn hoofd, maar volgens mij betalen we wel wat meer dan dat :P (Overigens hebben we andere, betere loonschalen dan bij de CAO genoemd worden)

[Reactie gewijzigd door ACM op 9 februari 2015 13:52]

Hmm dat lijkt me niet. Denk dat je eerder aan 3500-4000 moet denken, zeker in de randstad. Al verschild dat natuurlijk wel weer per werkgever :)
Omdat ze het op die manier "open" laten. Je gaat het niet automatisch krijgen, maar je moet er voor onderhandelen.
Ze zijn juist bijna niet open omdat veel van de reguliere aanvullende voorwaarden al in de CAO zijn vastgelegd (zie andere reactie van mij met link naar de CAO) :)
Ja dat dacht ook meteen: "Wat schuift het". Aangezien Tweakers aangegeven heeft dat de medewerkers niet al te riant salaris verdienen. Kijk, als je reporter nog eens op pad mag dan is dat best te behappen maar wanneer je alleen maar op kantoor moet blijven zitten.... (niet dat het een lelijk kantoor is overigens ;-)) Vind tegenwoordig de eisen best pittig en er wordt maar aangenomen dat het vanzelfsprekend is tegen een matig salaris. Uitstekend beheersen is prima, maar dan ook een uitstekend salaris. Vaak verdienen managers nog meer dan de mensen die het echte werk maken en bovendien meer moeten weten dan 'alleen' 'managen'.
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden is natuurlijk leuk meegenomen maar moet geen vervanging zijn voor salaris. Zeker niet bij deze functie.
Ik zie vooral veel lege stoelen in die bureauruimte. Kunnen we daar iets achter zoeken?
Een foto tijdens een pauze?
Op die dag waren veel mensen thuis aan het werken, en niet iedereen had er de behoefte aan om op de foto te komen :)
Waarschijnlijk allemaal een beetje foto-schuw :)
We hebben er wat nieuwe foto's opgezet die hopelijk wat meer uitnodigen om hier te komen devven :D
Er zijn daar 8 bureau's zichtbaar:
2 plekken (meest links) waar nu niemand zit
6 plekken die gewoon in gebruik zijn, hoewel nu dus 1 door een collega die net scrum master is geworden.

Tijdens het maken van de foto waren er naast mij nog twee collega's aanwezig, een kwam de foto-compositie bekijken (aka wilde niet op de foto) en de andere was niet op zijn plek :P

De andere drie collega's waren die dag vrij of thuis aan het werk :)

[Reactie gewijzigd door ACM op 9 februari 2015 13:28]

Ik heb er even wat foto's bijgeplaatst. Geeft een veel beter beeld zo ;)
edit: koku was me voor :)

[Reactie gewijzigd door Inspector op 9 februari 2015 13:26]

Wanneer ben je senior genoeg? 30 jaar? 40 jaar? 50 zelfs?

Wel tof van Tweakers dat ze juist om de wat oudere developers vragen, die worden doorgaans toch als te duur ervaren.
Ik zeg; in de beleving van ICT bedrijven is:

Junior: 0-3 jaar ervaring, waarbij eigenlijk soms bedoeld wordt 2-10 jaar. Dan is een starter vaak 0-3 jaar.
Medior (bijna niemand zoekt die ooit?): 3-10 jaar. Of Junior die ook aansluitende ervaring heeft door secondaire opleiding met minimaal 2 jaar ervaring.
Senior: 10+ jaar ervaring. Maar dat gaat niet voor sommige functies. Dan willen ze veelal gewoon iemand met minimaal 2 projecten in de portfolio en 80% van de functies in het hoofd.

Zo zag ik laatst een mooie vacature voor een Angular/DART Senior dev met minimaal 10 jaar ervaring. Terwijl versie 1.0 van AngularJS slechts zo'n 4 jaar oud is?

In dit geval zou ik zeggen, als je je comfortabel voelt met alle genoemde talen en je niet om de 15 minuten dingen moet googlen ben je "Senior" genoeg?

Ben zelf eerder een Medior in t licht van deze functie, en met een vacature als deze denk ik dan vrij snel "F it, ik zoek wel wat anders". Er zijn zeer veel functies als deze te vinden namelijk, maar natuurlijk niet bij T.net dan.
Mja dergelijke vacatures voor Angular zie je wel vaker. Lijkt me ook niets om op te reageren want dan hebben ze dus al de ballen verstand van hetgeen ze vragen.

Maar bij deze vacature vragen ze imo wel erg veel verschillende kennis waarvan ik het me afvraag of ze het allemaal wel gecombineerd in een senior kunnen vinden.

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 9 februari 2015 13:57]

Inderdaad, dan is bij mij de interesse snel weer weg. Stel dan, zeker als het toch al een langere tekst is, dat je iemand wilt die JS gewoon door en door kent en ook ervaring heeft met Angular 1.2 en 1.3 oid. Als eerste ooit voor een bedrijf met een framework moeten gaan werken is altijd een beetje vervelende situatie om in te beginnen. Senior functies met dergelijke weinig specifieke eisen en een "leuke uitdaging" wekken daardoor bij mij vaak nogal een "NOPE!!!" reactie op.

PHP, HTML, MySQL en JavaScript (CSS) zijn naar mijn idee de minimale standaard talen voor "een web dev". XML /JSON zijn daar gewoon onderdelen van naar mijn mening. (CSV in één adem hierbij noemen krijg ik dan wel weer kippenvel van)
CSV wordt bij ons veel gebruikt door webshops om ons hun prijsinformatie te geven ;)

Dan wordt het ineens nog best interessant als je efficient een bestand van meer dan 350k regels moet doorlezen en moet matchen met onze eigen productinformatie. Dat het dan uit csv komt is inderdaad verder niet zo spannend :P

En het is uiteraard waar dat je veel meer dan dat kan met XML en Json.
100% mee eens. Ik zou zelfs zover willen gaan dat werkgevers slechts om die basis technieken moeten vragen, en nooit om framework ervaring (of hooguit als gewenst maar niet noodzakelijk).

Of je nu PHP, Javascript of wat dan ook pakt: het wemelt van de frameworks. Je sluit enorm veel mogelijke kandidaten uit op deze manier.
Nou ja, er was er in ieder geval 1 (ik zei de gek), maar die is dus wat anders gaan doen. En hoewel ik best vol van mezelf ben, denk ik niet dat ik uniek ben in deze. ;)
" Angular/DART Senior dev met minimaal 10 jaar ervaring" is een zinnige vraag. Het is gewoonweg een verkorte vorm voor "Senior dev , i.e. met minimaal 10 jaar ervaring in we development, en voldoende ervaring met Angular/DART".

En als bijvangt kun je alle recruiters blacklisten die je vervolgens profielen sturen van developers die zogenaamd 10 jaar Angular ervaring hebben.
Mee eens wat betreft het blacklisten. Natuurlijk is het wel enigsinds duidelijk wat ze willen, maar dat neemt niet weg dat het "fout" verwoorden ook meteen wat duidelijk maakt over de opdrachtgever / werkgever.

Nou is het ook mijn fout in deze quote, ik zal niet zo ver gaan de vacature na te zoeken, indien die nog beschikbaar is, maar er werd zeker de indruk gewekt dat ze op zoek waren naar iemand die ervaring als tester en web dev heeft, en zo'n 7-10 jaar ervaring in UX in AngularJS. Wat dus niet kan...

Maar goed, genoeg off topic denk ik weer zo.

Ik denk dat ik in dit geval vooral een beetje moeite heb met het journalistieke, toegankelijke schrijven over iets zo droog als een web-dev vacature. Prima dat dit tussen het nieuws komt te staan, maar een normale vacature tekst had in dat geval beter gestaan denk ik persoonlijk.
Wij hebben ook geen goed beeld van wanneer je senior bent (dat is gewoon moeilijk bepalen), dat zal inderdaad afhangen van je werkervaring en dergelijke. 10+ jaar lijkt me wat veel voor een php-developer met kennis van moderne aspecten daarrvan :P

[Reactie gewijzigd door ACM op 9 februari 2015 13:55]

De titel heeft niets met leeftijd te maken maar met kennis en relevante werkervaring.
Je meent het? Weer wat nieuws geleerd. Ik vond het al raar dat men mij senior developer noemt terwijl ik helemaal niet zo oud ben.
Voor een Senior hoef je niet oud te zijn ;)
Jammer dat het een senior functie is :/ anders had het wel interessant geweest
Het is enkel een titel. Ik ken mensen die zich na 2 jaar voltijds programmeren, "senior" noemen. Sommigen juniors zijn beter dan seniors. Ik zou meer richten op capaciteiten ipv. titels.
Mijn ervaring is dat bedrijven vooral zoeken achter seniors, maar ze uiteraard willen betalen als mediors of juniors.
Ik pas bijna volledig in het profiel dat ze zoeken, maar zou er hypotetisch (woon te ver) zelfs niet op ingaan omdat ze geen gewag maken van structureel thuiswerken enkele dagen per week.
Dat lijkt me onderhandelbaar, maar voor een langere functie kun je natuurlijk kiezen om dichterbij te gaan wonen. En natuurlijk gaat thuiswerken wel iets belangrijks worden in de toekomst, maar ik verwacht niet dat Tweakers daarop vooruit gaat lopen.

Het klopt dat ze een senior zoeken, maar wat mij vooral opvalt is dat het aardig wat verschillende technieken betreft. Zowel front-end als backend zie je tegenwoordig niet veel meer omdat die zaken wat verder uit elkaar zijn gaan groeien. Plus dat ze ook nog kennis willen van ontwerpen en ik vraag me af hoeveel programmeurs ze kunnen vinden die ook wat ontwerpkennis hebben).

Kortom: ze vragen een hele waslijst aan kennis en het is maar de vraag of ze daar veel reacties op kunnen krijgen.
Het productteam maakt de (grafische en functionele) ontwerpen... wij adviseren erover ;)

Maar indien nodig kunnen we natuurlijk wel technische ontwerpen maken :)

[Reactie gewijzigd door ACM op 9 februari 2015 14:28]

Ah dus je bedoelt meer in de trant van "is X of Y mogelijk?"
Het komt in de vacature namelijk over alsof je ook mee gaat bepalen in de kleuren of design ;)
We zijn een klein scrum team, daarom als productmanager vind ik echt leuk om samen met jack-of-all-trades developers te werken :)

Het productteam maakt de ontwerpen, maar het is ook leuk om te horen van de developers hun mening over (kleur, ja, waarom niet, maar gebeurt niet zo vaak ;)).
Oh het is zeker leuk, maar je kunt niet verwachten dat iemand verstand heeft van 10 technieken en dat ook echt tot in detail weet uit te werken. Het is of een kleine groep met behoorlijke specialisatie, of brede groep met een gemiddelde specialisatie. En laat het in de vacature nou worden gepresenteerd als grote groep met behoorlijke specialisatie.
Op een teamlid na werkt iedereen een dag in de week thuis ;)

En dat ene teamlid werkt ook af en toe thuis, als dat praktisch is (bijvoorbeeld om een cv-monteur aan het werk te laten, scheelt je weer een vrije dag nemen terwijl je verplicht de hele dag thuis zit te wachten tot ie klaar is).
Als jij de genoemde capaciteiten hebt (denk jij hen wat te kunnen leren?), maar jezelf nog als junior ziet, zou ik toch een balletje opgooien. Niet geschoten..
Ik ben uitermate geniaal in Microsoft Frontpage 2003

Ik mis bij Tweakers toch dat er niet zo'n mooi klokje muispointer achtervolgt.. en natuurlijk meer Scrolling text en animated gifs op de voorpagina.

neem mij en ik zal zeker teleurstellen!
hmm, Frontpage... En hoe zit het met je kennis van ExpressionWeb (de opvolger van Frontpage geloof ik)?

Het zal vast een verbetering zijn als er een klokje je mousepointer acther na gaat! Kun je zien hoe laat het is als je op Tweakers zit zonder dat je met je ogen van de pagina af moet!

Ik zeg: Tweakers, neem Alcmaria direct aan!

( ;) )
Absoluut mee eens!

De FP word zoveel beter hiervan! En rustgevender vooral.

Email ons!!! : http://www.uptownelectric.com/images/animated-email.gif
En vooral als de nieuwe senior web-developer weer eens iets kapot maakt: http://www.netanimations....onstruction-animation.gif
Die "on fire" zocht ik nog! WOW! Zo professioneel!1!!!
Hahaha waar is de tijd :-)
Wat dacht je van een flash intro?
Noem mij maar blond.... Maareh, wat is een Scrum Master?
Scrum is een ontwikkelmanier, en een Scrum Master staat aan het hoofd van een ontwikkelteam die op de Scrum manier ontwikkelt. Lijkt mij persoonlijk een erg saaie job, maar goed, ieder z'n smaak.
De Scrum Master beheert het Scrum proces. Hij/zij zorgt er dus voor dat het scrumproject soepel loopt (zoals het wegnemen van impediments, organiseren van planningmeetings, etc).
Iemand die de bal altijd achteruit speelt ... en daar kennelijk heel goed in is.
[url]http://http://dictionary.reference.com/browse/scrum[/url]
maar misschien ben ik met deze opmerking wel wat te agile
En wordt ik nu gedownmod aangezien iedereen wel een zwak heeft voor de BS-bingo :+
Scrum is de light versie van Drum shag.
http://bit.ly/1zoGZoR

[Reactie gewijzigd door ibson op 9 februari 2015 15:01]

De foto's zijn wel aantrekkelijk. Om de tafeltennis foto moest ik zelfs lachen. ( eerder een opmerking gemaakt over de vereisten van een stagiair bij tweakers )

Helaas, de omschrijving is wat minder en de capaciteiten ontbreken eveneens :)
Tafeltennistafel of tafelvoetbaltafel zie je wel vaker. Bij ons op het werk staat een tafelvoetbaltafel in de kantine en ik heb een tafeltennistafel ook al eens bij DeltaLloyd op kantoor gezien.
Wij hebben hier 1 staan in het archief van de administratie ( tafeltennistafel ) . Daar wordt vrijwel elke dag gebruik van gemaakt.
Droombaan...helaas een niveautje te hoog voor mij ben ik bang...
ik ben geen webdeveloper, laat staan senior, maar ik moet zeggen dat ik het wel een mooi kantoor vind.
Volgens mij is die werkplaatsfoto gephotoshopped. Daar is veel te veel daglicht voor een ICT'er. ;)
Wie zegt dat dat ramen zijn? :P

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee