Advertorial

Door Tweakers Partners

Huawei creëert één slim ecosysteem van technologie

27-10-2020 • 08:00

36 Linkedin

Huawei is bij het grote publiek vooral bekend door zijn smartphones en smartwatches, maar het elektronicabedrijf ontwikkelt nog veel meer. De techreus heeft naar eigen zeggen een alomvattend ecosysteem gecreëerd waarbij uiteenlopende apparaten nauw met elkaar samenwerken om sport, werk en entertainment naar een hoger plan te tillen.

Onlangs introduceerde Huawei een reeks nieuwe producten voor het najaar van 2020: de Huawei MateBook 14, Huawei MateBook X Pro, Huawei Mate 40 Pro, Huawei Watch GT 2 Pro, Huawei Watch Fit, Freebuds Studio, Huawei x Gentle Monster Eyewear II en Huawei FreeBuds Pro. Stuk voor stuk gadgets die prima op zichzelf kunnen functioneren, maar in combinatie met elkaar excelleren.

Dit past volgens Pim Geldens, productexpert bij Huawei Consumer Business Group in Nederland, helemaal in de 1+8+N-strategie van het bedrijf. De ‘1’ verwijst naar de smartphones terwijl ‘8’ betrekking heeft op pc, tablet, tv, audio, slimme brillen, horloges, mobiliteit en koptelefoons van Huawei. Ten slotte verwijst ‘N’ naar het open ecosysteem dat verbonden is met alle mogelijke producten van meer dan 800 partners, zoals voor mobiele kantoren, slimme huizen, sport en gezondheid, audiovisueel, entertainment en slimme reisproducten. Dit is dus de plek waar alles samenkomt.

Strategie in de praktijk

Volgens Geldens zie je bovengenoemde strategie overal in terug, waarbij vooral de consument er direct plezier van heeft: “Neem de samenwerking tussen een MateBook en een smartphone van Huawei. Leg je Mate 40 Pro op de touchpad van je laptop, en je kunt direct informatie uitwisselen en snel doorwerken.” Er zijn ook laagdrempelige voorbeelden van. “Vergelijk onze oplaadkabels met die van andere spelers op de markt. Onze Huawei SuperChargers zijn universeel. Er is dus geen gedoe met het in je tas meenemen van verschillende kabels en stekkertjes of erachter komen dat je net die ene kabel vergeten bent. Dit illustreert een stukje gemak dat direct overeenkomt met onze filosofie”, aldus Geldens.

Multiscreen Collaboration

De acht productgroepen die de strategie telt en die samenwerken met de smartphone bieden verstrekkende mogelijkheden voor productiviteit en het onderling uitwisselen van informatie. De hierboven genoemde samenwerking tussen een MateBook en een smartphone van Huawei heet Multi-screen Collaboration; een unieke functie die Huawei Share biedt. Dit maakt bestandsoverdracht tussen de laptop en smartphone mogelijk en zorgt voor een naadloze samenwerking tussen beide toestellen. Windows en Android worden hierbij naadloos met elkaar verbonden, zonder gedoe. Tegelijkertijd kan de gebruiker laptopaccessoires zoals een toetsenbord, camera, microfoon en muis gebruiken als randapparatuur voor de smartphone, wat een comfortabeler gebruikerservaring oplevert.

De nieuwe MateBook 14 en MateBook X Pro, beide lichtgewicht en uitgerust met een FullView 2K+-display met high-end prestaties, kennen deze functionaliteit dus ook. Werken op - én met - de nieuwe MateBooks is geen straf. Het FullView-display ondersteunt een resolutie tot 2160x1440, bij een pixeldichtheid van 185ppi en 100 procent van het sRGB-kleurengamma. Het scherm kent bovendien een contrastverhouding van 1000:1 en een piekhelderheid tot 300nits, waarbij de screen-to-body-ratio respectievelijk 90% en 91% is. Beide schermen kennen nagenoeg geen randen.

Andere noemenswaardige features van de nieuwe MateBooks zijn de Fingerprint Power Button en de zogeheten Recessed Camera. Die eerste betreft een twee-in-een-knop die de vingerafdruksensor in de aan/uit-knop voor Fingerprint Log-in integreert. De ingebouwde ‘verzonken’ webcam is verstopt tussen de numerieke toetsen. Hij komt tevoorschijn wanneer erop wordt gedrukt, en wordt weer weggedrukt wanneer hij niet nodig is. “Geen gehannes meer met Post-its en plakkertjes voor de webcam om je privacy te waarborgen”, lacht Geldens.

Gezonder leven met de Huawei Watch GT 2 Pro en Huawei Watch Fit

Op smartwatch-gebied heeft Huawei een naam hoog te houden. Zo werd de Huawei Watch GT 2e al eerder door de Consumentenbond aangemerkt als Beste Koop. Het bedrijf introduceert nu de Watch GT 2 Pro en de Watch Fit.

Die laatste kent een fraai 1,64 inch groot amoled-display en weegt slechts 39 gram. Het horloge is uitgerust met nieuwe, geüpgradede TruSeen 4.0-hartslagtechnologie die gebruikmaakt van Huaweis eigen neurale multisensor-AI-netwerkalgoritme en geavanceerde PPG-componenten. Zo biedt de Watch Fit nauwkeurigere, 24-uurs hartmonitoring die veranderingen in de zuurstofverzadiging in het bloed (SpO2), en slaap- en stresscondities minutieus bijhoudt. Alle gegevens worden geanalyseerd om vervolgens een fitnessadvies te genereren dat gebruikers moet helpen gezonder te leven.

Fixed Huawei

De smartwatch is bovendien voorzien van talloze trainingsmodi (96), hardloopcursussen (13) en Quick-workout Animaties. Door 44 standaard-fitnessroutines (waaronder vetverbranding, schouderspierontlasting en bodysculpting) te combineren met 12 animaties, wordt een snelle en laagdrempelige manier om te trainen gerealiseerd. Dankzij de dubbele chipset-architectuur en het energiebesparende algoritme kan de Watch Fit op een volle lading tien dagen meegaan. Door de snellaadtechnologie ondersteunt het horloge de gebruiker een hele dag door zichzelf binnen vijf minuten op te laden.

De GT 2 Pro is Huaweis smartwatch-vlaggenschip en net als de Watch Fit uitgerust met de verbeterde TruSeen 4.0+. Daarnaast biedt dit horloge nieuwe trainingsmodi, waaronder specifieke modi voor skiën, langlaufen, snowboarden en golf, om gebruikers te voorzien van realtime prestatiemetingen en analyses voor professionele sporten. Verder zijn er meer dan honderd andere trainingsmodi en aanvullende functies voor het bijhouden van fitnessdata. Geldens: “Je hoeft je smartphone niet mee te nemen tijdens het sporten, maar kunt een podcast of muzieklijstje uploaden in de Huawei Health-app om er tijdens een workout naar te luisteren. Onze nieuwe Huawei FreeBuds Pro werken uiteraard naadloos met beide smartwatches.”

Verschillende ruisonderdrukking in verschillende situaties

De FreeBuds Pro zijn draadloze stereo-oortjes met intelligente dynamische ruisonderdrukking, aldus Huawei. De nieuwe oortjes kunnen door de combinatie van hard- en software op slimme wijze het type omgevingsgeluid op basis van de directe omgeving van de gebruiker identificeren. Ze kunnen zo automatisch schakelen tussen drie profielen (General, Cosy en Ultimate) om afhankelijk van de situatie de beste ruisonderdrukking te bieden, tot wel 40dB. Cosy is bijvoorbeeld bedoeld voor toepassing in een rustige omgeving zoals een bibliotheek, General is bedoeld voor op straat of in een café, en Ultimate voor drukke en rumoerige plekken zoals de metro of in het vliegtuig.

“Door de combinatie van drie microfoons en een botstemsensor met een geavanceerd algoritme voor geluidsbewustzijn, kan de Huawei FreeBuds Pro achtergrondgeluiden tijdens telefoongesprekken verminderen en de menselijke stem juist verbeteren”, stelt Geldens. Huawei noemt deze techniek Fusion Call Noise Cancellation. Huawei FreeBuds Pro zijn bovendien de allereerste oortjes in de industrie die zijn uitgerust met dual bluetooth-antennes. Deze dubbele antenne verhoogt de verbindingsstabiliteit tussen de smartphone, tablet en hoofdtelefoon en zorgt ervoor dat de Freebuds Pro met twee apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen zijn.

Prijzen

De nieuwe Huawei MateBook 14 is beschikbaar vanaf € 999,- (i5) en € 1299,- (i7)
De nieuwe Huawei MateBook X Pro is beschikbaar vanaf € 1899,-
De Huawei Watch Fit is beschikvaar voor € 129,-
De Huawei Watch GT 2 Pro is beschikbaar voor € 299,-
De Huawei FreeBuds Pro zijn beschikbaar voor € 179,-

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar een advertorial en tot stand gekomen dankzij Huawei en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers-events zoals Meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (36)

36
31
23
14
2
1
Wijzig sortering
Oef Huawai is wel het laatste waar ik mijn apparatuur van zou willen hebben. Krijg je in elk geval gratis overheidsspionage meegeleverd!
Mwah ik herinner mij iets van Lenovo een aantal jaar geleden met heerlijke meegeleverde Spyware ;)

nieuws: Lenovo belooft 'schone en veilige' computers na SuperFish-debacle

Ook die laptops verkopen nu als warme broodjes. Het maakt consumenten (en veel Tweakers) geen reet uit wat er in het verleden is voorgevallen.
Anoniem: 1463186
@Yariva27 oktober 2020 09:08
Je moet je ook afvragen in hoeverre dat moet meewegen. Geen enkel bedrijf zou bestaan als het verleden mee zou wegen, alle grote bedrijven hebben schandalen (en de meeste kleine bedrijven maken heel veel fouten, maar zijn te klein om opgemerkt te worden).
Als maatschappij hebben we er voor gekozen dat iedere 5 jaar alle bedrijven weg doen niet echt gunstig is.

Ik denk juist dat bedrijven waarbij iets is gebeurd het middelpunt zijn van de echt die-hard anti-China Tweakers, en dat alles wat ze doen tot in de meest extreme diepte wordt geanalyseerd. Als er spyware op een Huawei telefoon zit heb ik daar meer vertrouwen in dat we dat horen dan als er spyware op een iPhone zit, juist omdat die negatieve aandacht zo extreem is.
Ik vind de hele VS vs China discussie een beetje absurd. China heeft een wet dat het in uitzonderlijke omstandigheden toegang heeft tot de data van Chinese bedrijven. Maar, het is kiezen tussen de cholera en de pest, want Amerika heeft de patriot act die net tot hetzelfde kan leiden. Stel je maar voor dat Amerika in een oorlog beslist dat Microsoft zijn producten moet vergrendelen. Europa is dan gewoon failiet inderdaad. Het gaat hier om macht dat Amerika niet wil opgeven.
En ik ben uiteraard pro privacy, maar in tegenstelling tot Huawei, is Amerika al meermaals gepakt voor spionage. We zijn als EU veel te afhankelijk
je vergelijkt een land met een merk?
Om even door te gaan op lightpeak.

America heeft het voor elkaar met hun boycot en handelsoorlog tegen met name Huawei dat inmiddels hun hele model om zeep geholpen wordt, van het aanbieden van goede apparatuur voor onder andere 4G en 5G wat niet meer gebruikt gaat worden. Daarnaast kunnen ze niets meer inkopen bij chip fabrikanten en Google wordt verboden met hen zaken te doen. Resulterend in de nieuwe telefoons zonder GMS.

Wat echter ontbreekt in het hele verhaal is bewijs dat de Chinese overheid daadwerkelijk Huawei gebruikt om te spioneren met verkochte apparatuur aan de EU of al hun telefoons watches etc etc. Tot op heden heb ik nog geen enkel artikel kunnen vinden die deze aantijgingen bewijst.

Zet dit tegenover de veelvoud aan artikelen die te vinden zijn over Amerikaanse instanties die hebben kunnen spioneren in electronica en backbones in de EU zonder dat hier nu vervolgens echt wat aan gedaan is in dezelfde mate als nu bij Huawei gebeurd, namelijk een volledige boycot. Ergo ze mogen nog steeds alles leveren en spioneren waarschijnlijk nog steeds (Dit is een aanname net zoals de aanname dat Huawei spioneert)
Maar waarom blokkeren we dan niet alle bedrijven die bewezen hebben gespioneerd vanuit Amerika/NSA.
Het blijft 1 richtingverkeer zo everything China is Bad Amerika Good. terwijl het vaak ook Amerika Bad is maar dan is het sorry en hier heb je het nieuwe model apparaat bouw dat ff in. OKE! en we gaan gewoon verder.

Beetje gechargeerd maar wel waar het op neer komt.
Tja...
* nieuws: 'NSA kon meeluisteren met SE 660 Crypto-mobilofoons van Nederlandse p...
* nieuws: 'NSA luisterde Duitse bondskanselier af'
* nieuws: Shadowbrokers-release toont aan dat CIA Swift-betalingsnetwerk infilt...

Onthou vooral dat het kiezen is tussen de cholera en de pest? Mijn punt is dat de VS een aanval lanceerden op Huawei maar tot dusver eigenlijk geen bewijs hebben. Ze strooien met verwijten, maar hebben zelf misschien wel het minste recht om met de vinger te wijzen.
Alle landen usa, china, rusland, frnakrijk, uk doen aan spionage, naar anderen en onder elkaar bespioneren ze elkaar.
snowden heeft dan hard bewijs geleverd over USA maar heb a.u.b niet de illusie dat andere landen dan niet doen.

China is een land met een totalitair systeem, USA is dat nog niet maar als het aan Trump ligt wordt hij ook snel de volgende totalitaire leider.

Zit je bij google zit je net als bij facebook bij de grootste datagrabbelaar op aarde.Je de Amerikaanse overheid kan bij dit data maar regelmatifg zien we dat bij apple dwars ligt, niet meewerkt en met encryptie zonder masterkey de deur dicht kan houden.

China is en blijft een totaliair systeem, de overheid bepaald. Dus als de overheid iets wil heb je daar als bedrijf gewoon mee te werken. Zijn er dan master sleutels, grote kans van ja, er is immers ook een chinees internet dat de overheid controleert. Als Chinese wordt je op alle gebieden de de overheid in de gaten gehouden. Dat willen de overheden hie rook wel maar zo ver als in China zijn we hier (nog) niet.

Helaas laat de EU zich door zowel China als de USA onder druk zetten, verdeel en heers is van beide de tactiek en ieder heeft een eigen manier.
De spionage door de Chinese overheid is nog nooit echt bewezen. Tot nu toe is het voornamelijk het woord van Trump.
Huawei (of in elk geval personeel van) is wel betrokken geweest bij spionage. Keiharde bewijzen dat die spionage voor de Chinese overheid was zijn daar ook niet voor, maar wel bewijzen die het zeer aannemelijk maken dat de spionage verder ging dan de "normale" bedrijfsspionage om een betere onderhandelingspositie te krijgen.

Huawei verzameld wel data, waarvan je een groot deel onder de privacy mag rekenen. Daarin zijn ze beslist geen uitzondering. Amazon, Apple, Facebook, Google, en Microsoft doen dat ook op grote schaal. Daarnaast verzamelt de meerderheid van de apps die jij op je telefoon hebt geïnstalleerd ook nog eens hele massa's aan data. De meerderheid van de "slimme" apparaten stuurt ook gegevens naar "de baas". Als die van een chinees bedrijf zijn gaat die data dus naar China.

Een verschil is dat alle Chinese bedrijven een redelijk sterke binding met de overheid hebben. De overheid heeft daar eigenlijk zonder enige restricties toegang tot alle data. De data bij de Amerikaanse bedrijven is (in theorie) beter afgeschermd. Daar moet een rechter nog beoordelen of de overheid recht heeft op de data. In de praktijk luistert de overheid (NSA) daar ook mee.
Je reactie is zonder bron of aangeleverd bewijs waarin terug te vinden is dat Huawei of de Chinese overheid spioneert..
Tot dusver heb ik alleen nog maar geruchten gehoord of gelezen en worden we niet voorzien van bewijsstukken waarin Huawei gebruik maakt van back-doors of andere hulpmiddelen om een oogje in het zeil te houden.
Mijn inziens is het boycotten wat de Amerikaanse overheid doet.

Als we allemaal maar wat gaan roepen gaat het een mooie janboel worden met reacties die alleen maar chaos creëren en mensen tegen elkaar opzet wat uitloopt op eindeloze discussies..

Heel eerlijk gezegd maakt Huawei mooie en goed functionele apparatuur, ben dan zelf ook gebruiker van een P30 Pro i.c.m. een Huawei smartwatch.
Nooit eerder een dergelijk fijne telefoon gehad en ja, ik heb ervaringen met de overige grote jongens.

Wellicht moet je jezelf eens afvragen of de apparatuur die je zelf gebruikt 100% waterdicht is op spionage vanuit een overheid of fabrikant, ik denk dat er weinig tot geen fabrikanten overblijven die deze garantie opnemen in het gebruikersbeleid.
Ik denk dat de Chinese overheid echt niet in jou geïnteresseerd is. Maar misschien vind je zelf van wel? 8)7
Alsof de rest van de wereld niet spioneert wat je doet, wie je belt, wat je zegt etc.
Dus dan is het maar OK?
Nee, maar dan kan je niet Huawei alleen afschrijven.
Nee, maar Huawei is niet de enige. Wat ik merk de laatste tijd (en ik heb een iPhone) is dat als je over een bepaald onderwerp praat tegen iemand (ondanks waar je bent), dat je dan opeens vol advertenties ziet komen over dat onderwerp.

Nu gaan er wel geruchten dat Smartphones meeluisteren. Maar als ze al meeluisteren met wat je doet, en al je foto's welk je upload naar Facebook is al eigendom van Facebook. Dan vraag ik me af waarom mensen dan bang zijn dat een overheid mee kan luisteren als ze dat al doen (Doen de chinezen het niet, dan is het wel de amerikanen)
Je weet dat het 'praten over een onderwerp en er advertenties van krijgen' NIET komt doordat ze afluisteren? Waarom blijft dat broodje aap nog steeds rondzwerven?
Omdat mensen dat zo ervaren. Praten we over een nieuw model BMW met rare grill, krijg je daar advertenties van.
Wat ze even vergeten is dat ze waarschijnlijk toch even naar een plaatje van dat model hebben gezocht.
Ik vermoed dat ze vooral dit ervaren door bv. op een mac book te zoeken en plots op je gsm advertenties zien van dat onderwerp.
Als je in 1 ecosysteem zit weten ze toch wel alles van je. Zowel laptop/gsm/huis...
Op de iPhone zou je het zien als een app gebruik maakt van de microfoon of van de camera. Dan is, sinds iOS 14, een oranje, respectievelijk groen lampje zichtbaar op je telefoon. (weet even niet welke iPhones dit hebben). Dus of: een app maakt alsnog gebruik van je microfoon zonder dat het wordt kenbaar gemaakt door je iPhone; óf de AI is gewoon echt slim, omdat Facebook weet wat jou op dat moment bezighoudt; óf puur toeval.....
Ach jee... daar gaan we weer!

Kijk, de vraag OF je bespioneerd wordt is niet interessant, het gaat er nu om door WIE.
Dat de VS achterdeurtjes in hun processoren inbouwen - zowel bij Intel alsook AMD - dat verbaast niemand meer. Maar wee o wee als de Chinezen hetzelfde doen... dan staan we ineens op onze achterste benen.
En ja, China is een totalitair regime dat de mensenrechten niet respecteert. Maar de VS zijn dat in wezen net zo goed, maar op een andere manier: het geld regeert, de mens crepeert. Laten ze je alleen niet zo vaak zien in het NOS journaal, daarvoor moet je bij de buren gaan kijken, bij het Belgische en Duitse journaal.
Nou, dat is wel wat overdreven gelijk.

Maar ik zou wel zo veel mogelijk willen voorkomen een markt te sterken welke onder controle staat van een totalitair regime. Vooral als dat ten koste gaat van andere markten.
Een laptop die geen straf is om mee te werken OMDAT het scherm leuke specs heeft en er wat leuke speeltjes op zitten? Alsof ik in de MediaMarkt de "verkoper" het prijskaartje voor hoor lezen.

Op tweakers.net moet je toch van betere huize komen om klanten te werven voor een laptop.
Zeker voor die Huawei dingen. Het is marketing kennelijk ontgaan dat Huawei nou niet bepaald een graag geziene gast in Europa en Amerika is tegenwoordig......

Ben benieuwd hoeveel GB aan spyware meegeleverd wordt met die dingen.
Ben benieuwd hoeveel GB aan spyware meegeleverd wordt met die dingen.
Yep, dit verhaal hebben we al jaren gehoord maar geen bewijzen gezien.
Wie gaat dat uitzoeken?
Wanneer gaat een Tweaker een keertje lekker debuggen en tracken en daarmee aantonen dat het WAAR/ONWAAR is?
Of het is marketing kennelijk wel enorm opgevallen en denken dit soort advertorials te moeten inzetten om de schade te beperken. Voor mezelf zou ik geen Huawei smartphone kopen omdat Android zo enorm is aangepast en mijn volgende laptop heeft een fatsoenlijke videokaart, geen idee wat dat gaat worden omdat dat waarschijnlijk nog wel een paar jaar duurt, maar Huawei heeft voor zover mij bekend alleen de onboard gpu's.
Voor de consument is Huawei pre handels oorlog een prima gast. Door het niet meer mogen leveren van de google playstore is het voor de meeste niet geweldig meer. Maar anders zijn het prima dingen voor hun geld.
Heb je ook bronnen voor dit soort uitingen die dat bewijzen? Of praat je maar gewoon mee met de meute?
Neem aan dat je dan ook geen android of Apple device hebt?
Goedemorgen! Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].
Ik moet zeggen dat ik niet zo kapot ben van dat Huawei Ecosysteem: het is een gesloten systeem. Na een jaar een Huawei Watch GT te hebben gehad heb ik hem weggedaan voor een Garmin. Waarom? Omdat mijn data dat Ecosysteem op geen enkele manier uitkomen. Automatisch delen van data met Strava of Endomondo? Kansloos. Analyseren van gegevens via een andere app? Onmogelijk. Zelfs de data download (twee weken vertraging) leidt tot bestanden die moeizaam bruikbaar zijn.

Dus voor mij, Huawei Ecosysteem, nee dank je. Ik geloof in een open ecosysteem waar geen lock-in met de huidige leverancier ontstaat.
ik heb al 2jr een P30 van huawei, TOP telefoon.... super blij mee. vorige maand een huawei laptop D14 gekocht, super fijn machientje, voldoende snel en voor wat ik er mee moet doen dikke prima.

al die ophef over spionage gezeik.... op de laptop stond NUL huawei bloatware, niks nada noppes. mn telefoon idem. tuurlijk willen ze dat je die huawei services gebruikt om je data te bewaren maar als je het niet doet en je gebruikt google services werkt het allemaal uitstekend en zonder beperking.

Ik ben blij met huawei.... bij deze! Ik wacht eigenlijk totdat Huawei weer google rechten krijgt en dan koopt ik meteen een nieuwe telefoon van ze... ik ben dik tevreden als klant!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee