Door Tweakers Partners

Vakantiegadget Weggeefweken dag 2

29-05-2018 • 08:00

247 Linkedin

Win een watergekoelde pc van Alternate t.w.v. € 4.999,-

In de vooraankondiging hebben we al een tipje van de sluier opgelicht en nu is de nieuwste actie van Tweakers live: de Vakantiegadget Weggeefweken! De zomer staat voor de deur, dus menig tweaker is zich inmiddels aan het verlekkeren op nieuwe gadgets voor deze zonnige maanden. Misschien iets cools voor met vakantie, misschien iets wat het thuisblijven leuker maakt. Wat er ook op je wensenlijst staat, dankzij Tweakers maak je vandaag kans om geld te besparen en een watergekoelde pc van Alternate ter waarde van 4.999 euro te winnen.

 • Product
 • Specs

Er zijn goede alles-in-éénwaterkoelsets op de markt, maar voor echte liefhebbers zijn er ook custom waterkoelsets, waarmee je je eigen, unieke watergekoelde pc kunt bouwen. Deze sets zijn stiller, beschikken over een betere koeling en zien er ook nog eens supertof uit. Heb je weinig tijd en ben je niet zo handig? Of durf je het simpelweg niet aan om zelf zo’n pc te bouwen? Geen probleem! Bij Alternate kun je een watergekoelde pc helemaal naar wens samenstellen en laten bouwen. Hiervoor hebben heeft Alternate een speciale customwatergekoelde-pc-pagina, waar je via een formulier eenvoudig een offerte op maat kunt aanvragen.

 • Thermaltake Core X71 Tempered Glass Edition behuizing
 • Intel® Core™ i7-7820X processor
 • 2x AORUS GeForce GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition 11G videokaart
 • 500 GB Samsung 960 EVO SSD
 • Corsair 32 GB DDR4-3200 Vengeance RGB geheugen
 • AORUS X299 Ultra Gaming Pro moederbord
 • EKWB EK-CoolStream PE 240 (Dual) radiator
 • EKWB EK-CoolStream CE 420 (Triple) radiator

Een mooie prijs dus van onze partner van vandaag, Alternate. Wil je deze winnen? Vul dan de onderstaande poll in én beantwoord de prijsvraag correct:

“Hoeveel fittingen zijn in totaal in deze build gebruikt om de complete loop te bouwen?”

Een nog betere inschatting kun je maken als je de verschillende foto’s van deze watergekoelde PC bekijkt op de speciale website van Alternate. Je vindt deze foto’s door in het portfolio van Alternate te klikken op de thumbnail van PC 5. Je antwoord kun je sturen naar alternate@tweakers.net. Win je niet? Niet getreurd, want alle deelnemers ontvangen eenmalig een dm met een kortingscode van onze partner. Zo wint iedereen een beetje.

Vakantiegadget Weggeefweken 2018 - Dag 2

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet vanaf 28 mei 2018 actief zijn.
 • Meedoen kan tot en met 30 mei 2018, 08:59, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • Je kunt de prijs winnen door de poll in te vullen en het juiste antwoord te mailen naar alternate@tweakers.net.
 • Je eerst verzonden mail inclusief antwoord is geldig.
 • Je kan een mail sturen tot en met 30 mei 08:59 uur.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 1 juni bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Niet-winnaars ontvangen eenmalig een kortingscode. Binnen enkele dagen ontvang je de code.
 • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers & Alternate zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net worden ingediend.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Lees meer

Reacties (247)

Wijzig sortering
Ik had gehoopt dat ze ondertussen toch wel het juiste aantal bekend hadden gemaakt :'(

Na een compleet diagram te hebben gemaakt en cm voor cm die foto's te hebben bekeken kwam ik uit op 55 fittingen... Daarbij heb ik dus ook de koppelstukken en koppelstuk met geintegreerde fittingen meegeteld, deze staan op de site van alternate namelijk ook aangegeven als "soort: fitting". Het enige wat t echt een wilde gok maakt is het beneden compartiment. 2 radiatoren en een pomp, maar hoeveel bochten en fittingen zijn er gebruikt. Lastig lastig..volgens mij vannacht zelfs van gedroomd :X
Ik had als antwoord 54, maar dat blijft deels een gok. Ben toch wel benieuwd wat het juiste antwoord was.
Hmm goed om te weten dat ik niet de enige ben met een hoog aantal :+ scheelt weer met al die lage aantallen die ik voorbij zag komen hier..ben ik toch niet gek! Heb ook alle fittings zitten vergelijken met die uit de alternate webshop om er zeker van te zijn welke gebruikt waren, ook leuk monnikenwerk 8)7 Voor mij was de onderkant ook zeker een gok, je weet niet hoe de leidingen uitlijnen op de radiatoren en pomp en of ze met 2 of 3 rechte stukken uit kwamen of dat er 7 bochten oid gebruikt zijn omdat het allemaal niet lekker deed passen. Het MOET iig hardtubing zijn aangezien de keuze bij een voorgebouwd systeem soft OF hard tube is. Dan lijkt het mij niet redelijk om onderin (waar je het niet ziet) ineens voor het gemak Softtubes te gebruiken tijdens assemblage.
Zo jij was ook bezig met een diagram, had ik ook gedaan. Leuke puzzel is dat he. Ik kwam op 45 fittingen.
ik las dat je een pomp mee nam? In andere builts van hun zag ik alleen dat reservoir met radiatoren. ik heb het idee dat dat een pomp geïntegreerde is.
T was idd een leuke puzzel, al met al 2 uur ofzo met alle research en schema bezig geweest denk ik. Betreffende de pomp: Ik heb ook op de site van alternate de hele ekwb lineup doorgelopen, tevens handleidingen van de reservoirs opgezocht en het reservoir wat ze hebben gebruikt heeft geen geïntegreerde pomp. Ook de rads hebben geen ruimte voor een pomp ergens dus er moet wel een losse zijn gebruikt. Welke maakt dan in principe niet uit aangezien er enkel een in en out op zit.
haha, prachtig. Ik zit er dus met 16 fittingen rijkelijk naast. Ik dacht dat een koppelstuk als 1 fitting telde. Maar dan nog, mission failed...... Ik ga alvast terug naar start.
Ik heb ook zo zitten puzzelen, maar ja het beneden compartiment blijft idd een wilde gok.

Ik kwam uit op 34 fittingen. Dus kom op geef de juiste oplossing! :)
Ik ben ook wel benieuwd... Ik heb ook een halfuur besteed aan het maken van een diagram, dat linea recta het raam uit kon toen ik op foto nummer 4 rechtsonder een klein pijpje zag staan dat ik echt niet kon plaatsen...

Toen moest ik even kiezen tussen A) alle elementen inclusief hoeken zien als een fitting in combinatie met een complete gok, of B ) gaan voor de interpretatie dat alleen de "eindstukjes" fittingen waren, met een iets meer gefundeerde telling... Dan toch maar voor de optie B gegaan met 11 fittingen. Maar ik heb nog steeds die mail dat ik gewonnen heb niet gehad dus misschien was dat toch niet het juiste antwoord :|

[Reactie gewijzigd door Sander B op 1 juni 2018 23:15]

Ik begrijp net uit een mail dat het juiste aantal fittingen 32 is geweest.
Ik heb nog geen mail gehad, dus voor nu geloof ik je nog niet #indenial :+

Als het al 32 fittingen waren ben ik erg benieuwd wat er dan wel of niet onder fitting viel, gezien de categorie bepaling bij alternate waar alle koppelstukken onder " fitting " vallen |:(
In een ander vakantiegadgets weggeeftopic staat al wel in de comments dat de prijs vergeven is. Ik had 32 gegokt, en dan alleen de fittingen (en dus niet de koppel stukken) als fitting meegenomen. Helaas niet gewonnen.
Edit. Had gemaild en gevraagd naar het winnende aantal

[Reactie gewijzigd door LayZ op 4 juni 2018 15:08]

oh wauw, ik had er 12..

Hebben jullie trouwens die kortingscode al ontvangen?
Ik zie m net in de DM box. Natuurlijk staat het correcte antwoord er niet tussen, maar ik heb zo het vermoeden dat t antwoord dus idd als 32 stuks is opgenomen. Ik had ook 32 fittingen zonder koppelstukken, echter uitgegaan van het feit dat koppelstukken dus ook gewoon onder fittings vielen aangezien deze ook zo op de site van alternate staan en vanwege meerdere reacties dat koppelstukken e.d. officieel gezien ook fittingen genoemd worden.

Dit was mijn schema
[img]https://i.imgur.com/ua6Ofyo.jpg[/img]

Winnaar, gefeliciteerd you lucky f*CK :+
Heb hem net ook ontvangen inderdaad, jammer dat de kortingscode niet wat algemener bruikbaar is, maar ach ik mag ook niet zuren!

Mooi schemaatje!
Kan iemand een noob uitleggen wat er bedoeld wordt met fittingen en misschien een indicatie van de orde van grote? O-)
Same here. Een lampfitting snap ik nog, maar geen idee wat ze hier met fittingen bedoelen :?
Als je bij Alternate zoekt op fitting en waterkoeling dan vind je dus koppelstukjes. Die kan je zo tellen, maar in de lijst van fittingen zie je ook een bocht zitten (zonder de koppelstukjes). Ik weet dus niet of die ook moet meetellen.
Ten slotte zit er ook een deel (rechtsonder) dat volgens mij niet op de foto dus moet je weten hoe dat daar aan elkaar geknoopt wordt.

Voor een leek lijkt mij dit vrij lastig. Iemand die reeds met waterkoeling gewerkt heeft zal dit veel beter begrijpen en in kunnen schatten ;-) (ik dus niet)
Even een kleine onderzoekje op goolge doet wonderen
:)
start counting:
https://www.alternate.nl/.../Watergekoelde-pc-2_3.jpg

hint: minder dan 13 is fout

[Reactie gewijzigd door djwice op 29 mei 2018 19:49]

Maar dat is dus niet "PC5"
Ah de 2 en de 5 omgedraaid, kan gebeuren, thanks.
Maar goed, did you spot the difference? Yup, correct, extra videokaart.
Dus minder dan 13 is fout. ;-)

[Reactie gewijzigd door djwice op 31 mei 2018 00:43]

Voor een loodgieter is een fitting wat anders als voor een elektricien. M.a.w., bij de Gamma kun je terecht voor lampfittingen en pijpfittingen.
Maar hoeveel fittingen zitten er dan in zo'n 90-graden stuk? 1, 2 of 3?
Dat is inderdaad de prijsvraag! :)
Hangt ervan af, van buis naar buis is doorgaands 3 stuks, namelijk HDC fitting - 90 graden - HDC fitting

Kom je echter van radiator, van kan het 90 graden rotary - HDC fitting, dus 2 stuks.
Maaar kan ook nog male to male G1/4 - 90 graden - HDC wat weer 3 stuks maakt.

Wat ik van de foto's kom je sowieso over de 33 heen en dan nog de onderkant erbij.

En al heb je nog alle kennis van onderdelen, dan kan alsnog niemand de onderkant zien en blijft het totaal aantal fittingen dus een schatting.
Ik vermoed dat er een paar E27 lampen in hangen ofzo.... ik heb ook maar bedankt voor dit ogenschijnlijk leuke speeltje
Haha, ik denk ook dat het een soort broedkamer is :D
Leuk zo'n prijsvraag. De Belastingdienst zal 30.1% kansspelbelasting willen innen over de waarde van bijna 5 mille. Dat ligt toch wel behoorlijk ver de grens van 450 euro.
Binnen Tweakers hanteren we de volgende regel:

Het tarief van de kansspelbelasting is 30,1%. De kansspelbelasting is dus 30,1% van de waarde van de prijs. De kansspelbelasting wordt ingehouden op de prijs. Dit is de hoofdregel.

Maar de organisator kan er ook voor kiezen om de kansspelbelasting voor de winnaar voor zijn rekening te nemen. Tweakers kiest ervoor om dit te doen. De kansspelbelasting wordt dan niet ingehouden op de prijs, maar de waarde van de prijs wordt verhoogd ('gebruteerd') met de te betalen kansspelbelasting. Om in deze situatie de kansspelbelasting te berekenen, moet de waarde van de prijs worden vermenigvuldigd met de factor 100/69,9 (=1,4306). De kansspelbelasting bedraagt dan in totaal 43,06% van de waarde van het weggegeven product.

Kortom, de winnaar hoeft GEEN kansspelbelasting te betalen en Tweakers belast dit bedrag door aan de partij die de prijs weggeeft, in dit geval Alternate.
Dank voor de heldere uitleg
LOL

"De belastingplichtige is de prijswinnaar, maar een Nederlandse organisator is verplicht de belasting in te houden en af te dragen; ze keren dus nettoprijzen uit, en dus minder dan de brutoprijzen die vaak bij de werving genoemd worden. Wie een prijs wint in een buitenlands kansspel moet daarvan zelf aangifte doen op het aangiftebiljet kansspelbelasting."

Hoe houden ze dat dan in als de prijs geen cash is? wordt er een gpu afgehouden?

Hmmm, bij goederen moet de ontvanger de belasting betalen... En als ik als Belg het zou winnen, moet ik dat dan ook doen? Hier moet je als winnaar immers niets afdragen... Maar het komt van de Nederlandse alternate, dan wel? of komt het als een Belg wint van de Belgische alternate?

eerlijk, als ik 30% moet gaan betalen mogen ze hun veel te dure pc houden...

[Reactie gewijzigd door SaiKoTiK op 29 mei 2018 12:32]

De kansspelbelasting wordt betaald door de partij die de prijs weggeeft, in dit geval dus door Alternate.
Nope. De winnaar betaalt, niet degene die de prijs weggeeft. Die heeft zelfs een aftrekpost voor de belasting!
29%, - dit prijsje kost je dus 1450euro ongeveer. Dat is het wel waard toch?
Percentage is dit jaar 30.1% geworden
Ik had de folder kansspelbelasting en die was nog niet geactualiseerd, maar je hebt wel gelijk.
Hoeveel Tweakers zouden hier Nee op antwoorden :P 8)7

Leuke service van Alternate trouwens. Hoewel ik het zelf bouwen nog net wat leuker vind ;)

[Reactie gewijzigd door JanAd op 29 mei 2018 08:47]

Tweakers die in een tiny-house wonen :+ . 't Is een hele mooie PC, maar wat een formaat... kan me voorstellen dat 't lastig kan zijn om daar een plaatsje voor te vinden.

Denk dat ik er wel ruimte voor kan vinden :) , maarja nu 't aantal fittingen nog raden :/ ...
Ik heb heel lang een Cooler Master Stacker gehad met een externe Zalman Reserator toren. Dat nam ook flink wat plek in beslag :P
Dat is alweer even geleden :P , maar wat een koeltoren zeg! Daar haal je wel aardig wat koelvermogen uit gok ik zo. Maar dan ben je inderdaad wel grotere cases gewend, dan mag dit kastje geen probleem zijn ;) .
Al woonde ik in een schoenendoos! Ik moet hem winnen. :P
Deze case kan je nieuwe huis worden.. Machtig groot ding
Tweakers die geen zin hebben in een DM van een partner, die de winkans te laag inschatten etc.
Waarschijnlijk meer dan er in het huis van Jan modaal passen.
Ik denk 19 fittingen overigens.
Denk zelf aan meer.
Nadeel is dat je de pomp niet kunt zien.
Ik neem het risico op contact van een partner wel :9

Je kunt 'm trouwens natuurlijk eerst uit elkaar halen bij ontvangst... 8)7

[Reactie gewijzigd door Sebas1974 op 29 mei 2018 09:34]

Nou ja, ik ben te lui om fittingkjes te tellen. Dus laat maar. Net ff te veel moeite voor een gratis computer.
Ik heb op Nee gestemd, ten eerste heb ik geen zin om de fittingen te tellen. En ten tweede vind ik de specs van deze build niet echt boeiend (behalve de 2x GTX1080Ti’s).

Zou je een waardebon winnen (ter waarde van deze build) dan was ik wel fittingen gaan tellen.
Mensen die niets aan zo'n PC hebben. En dat zijn er nogal wat.
Tweakers die eigenlijk geen echte tweakers zijn. Zoals ik :). Open dagelijks meerdere keren deze site om te lezen en mij regelmatig te verbazen over hoeveel zaken ik niets weet.

Ik laat deze prijs dan ook aan mij voorbij gaan.
Laten we hopen veel 8)7
Ik! Want ik snap de vraag niet :?
Bouw al jaren geen eigen computers meer, dat laat ik liever over aan de leverancier.
Het is een watergekoelde PC, je gebruikt fittingen bij het bouwen van de loop (de slangen/pijpen etc. waar het water door gaat).
Anoniem: 474132
29 mei 2018 08:01
Ben je trouwens verplicht "Nee, ik laat deze actie aan mij voorbij gaan" te kiezen elke keer, of is geen keuze maken hetzelfde?
Geen keuze maken is hetzelfde. Het is een poll en die tweede optie staat er voor
- mensen die hun keuze willen aanpassen
- mensen die in de comments gaan klagen dat je geen nee kunt kiezen.
Waar is de optie: Nee, ik gun het een andere tweaker ;)
Anoniem: 474132
@Blokker_199929 mei 2018 08:07
Dat had toch ook met een vinkje opgelost kunnen worden ipv 2 radio buttons?
Geen zorgen. De productiekosten van radio buttons zijn te verwaarlozen en ik verwacht dat ze er nog meer dan genoeg op voorraad hebben.
Als je geen keuze maakt wordt er niets geregistreerd. De winnaars worden alleen gekozen uit de poule die "ja" hebben aangevinkt.
Het e-mail adres doet het niet, iemand een idee?
Of heeft iedereen dat probleem?
PS. Veel succes met gamen voor de winnaar
Heb je de . op het einde mee gekopieerd?
Edit: die moet je namelijk niet mee kopiëren!

[Reactie gewijzigd door darksummenors op 29 mei 2018 12:52]

Ja, maar hij doet het niet. Vet raar.
alternate@tweakers.net. dit vul ik in.
Dat moet dus ook niet.
Gewoon 'alternate@tweakers.net'
Holy.... Dát is pas een prijs. Zoals sommige al mooi verwoorde, de natte droom van elke gamer. Ik zou mijn huis bijna niet meer uitkomen als ik deze wou winnen :+

Maar wat betreft de fittingen ; Je ziet niet alles van de kast waardoor het exact noteren van de aantal fittingen beetje lastig wordt. Of zie ik iets over het hoofd?

[Reactie gewijzigd door Reefun op 29 mei 2018 08:32]

Ik denk dat daar een stukje kennis/geluk bij komt kijken. Want je weet ook niet 100% zeker dat er 2 radiatoren in zitten. Zou wel logisch zijn, gezien de fans wel aanwezig zijn in de 'basement'.

En dan nog, zou het in de 'basement' ook met hard-tubing gemaakt zijn? Lijkt mij onwaarschijnlijk. Heel goed mogelijk dat er tussen de rads en pomp gewoon soft-tubing is gebruikt voor installatiegemak, en dat scheelt aardig wat fittingen.

Dus ja, het is lastig om exact te zeggen hoeveel het er zijn.
Als je in dit stukje boven op specs klikt staat er dit:


EKWB EK-CoolStream PE 240 (Dual) radiator
EKWB EK-CoolStream CE 420 (Triple) radiator

Ik weet niet of je je antwoord al gegeven heb :D maar geen dank :)
Bedankt ;) , en ja had 'm al gegeven met 2 rads. Maar dan nog zijn er zat mogelijkheden waardoor het aantal fittingen kan verschillen.

Hoop wel dat ze het antwoord ook bekend maken, dan weet je tenminste nog of je volstrekt kansloos was door een fout antwoord.. of de loterij onder de juiste antwoorden hebt verloren :P .

Hoe dan ook denk ik dat iedereen liever gewoon een mailtje krijgt met het bericht dat ze hebben gewonnen :) .
Wat een bakbeest van een machine. Zou echt perfect wezen voor VR gezien dat nog al veel gpu kracht trekt.

Succes allemaal!
Vr werkt alleen niet met dual gpu
Wel als je kaarten in sli zet
Deze spellen ondersteunen het:
 • Eve Valkyrie
 • FlyInside
 • (VR MOD for Prepar3D & X-Plane 11) >> Note that VR SLI is not supported in FlyInside FSX, due to FSX's older architecture.)
 • Nvidia VR Funhouse
 • (If you've got two identical GPUs and a GeForce GTX 980 Ti, or higher, dedicated to PhysX, VR Funhouse will activate VR SLI)
 • Raw Data
 • Serious Sam VR The Last Hope
 • Serious Sam VR: The First Encounter
 • Serious Sam VR: The Second Encounter
 • Serious Sam 3 VR: BFE
 • Star Wars Trials on Tatooine Experience
 • Steam VR Performance test
 • The Lab (Robot Repair)
 • The Talos Principle VR
Vast nog wel een paar, maar niet veel meer. bron

[Reactie gewijzigd door Isniedood op 29 mei 2018 13:05]

Ik krijg de mail steeds terug van mx1.tweakers.net; 550 High probability of spam

niet handig...
Dat had ik ook. Beetje aggressief spamfilter. Daarna heb ik het mailtje als HTML opgesteld en wat meer tekst toegevoegd en toen werd hij wel geaccepteerd.
Krijg je een bevestiging dat je mail correct is aangekomen? Dan weet je tenminste dat je niet door wat voor filter dan ook bent tegengehouden...
Ik zet meestal DSN aan, dan krijg ik van de ontvangende mailserver een Delivery Status Notification waarin staat dat hij is afgeleverd in de mailbox. Of dat ook echt zo is moet je dan maar geloven natuurlijk ;)
Damn, die specificaties zijn toch wel een natte droom voor elke gamer.
Dan hebben z ehun werk niet goed gedaan bij Alternate :+
jij denkt aan de natte nachtmerrie voor elke gamer :p
Liever droog anders lekt de waterkoeling ;)!

Maar idd wow... dit gaat ver mijn budget te buiten _/-\o_ :X :9~

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 15

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee