Door Tweakers Partners

Vakantiegadget Weggeefweken dag 1

28-05-2018 • 08:05

121 Linkedin

Win een HP Smart Tank 455 printer t.w.v. €229,- !

De nieuwste actie van Tweakers is live: de Vakantiegadget Weggeefweken! De zomer staat voor de deur, dus menig tweaker is zich inmiddels aan het verlekkeren op nieuwe gadgets voor deze zonnige maanden. Misschien iets cools voor op vakantie, misschien iets wat het thuisblijven leuker maakt. Wat er ook op je wensenlijst staat, dankzij Tweakers maak je vandaag kans om je geld te besparen en een HP Smart Tank 455 t.w.v. €229,- te winnen!

 • Product
 • Specs

Met één simpele aankoop ontvangt u voor twee jaar inkt bij de HP Smart Tank 455 en kunt u gemakkelijk mobiel printen. Print tot 8000 pagina's in kleur en 6000 pagina's in zwart met een morsvrij inktsysteem en produceer een uitstekende kwaliteit.

Populaire specificaties

Printertype Inkjet
Overige printerfuncties Dubbelzijdig printen (automatisch), Kopiëren, Scannen
Printkleur Kleur
Verbinding (printer) 802.11b, 802.11g, USB 2.0, Wi-Fi
Printsnelheid Zwart (ISO) 8ppm
Printsnelheid Kleur (ISO) 5ppm
Printservices Apple AirPrint, HP ePrint
Overige printerfuncties Dubbelzijdig printen (automatisch), Kopiëren, Scannen
Printkleur Kleur

Een mooie prijs dus van onze partner van vandaag Expert. Wil je deze winnen? Dan hoef je alleen maar onderstaande poll in te vullen en je maakt automatisch kans. Win je niet? Niet getreurd, want alle deelnemers ontvangen eenmalig een DM met een kortingscode van onze partner! Zo wint iedereen een beetje.

Vakantiegadget Weggeefweken 2018 - Dag 1

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers account moet vanaf 27 mei 2018 actief zijn.
 • Meedoen kan tot en met 29 mei 2018 08:59 uur, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 30 mei 2018 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Niet-winnaars ontvangen eenmalig een kortingscode. Binnen enkele dagen ontvang je de code.
 • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers & Expert zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Lees meer

Reacties (121)

Wijzig sortering
Jammer dat deze printer geen extra fotozwart heeft. De meeste printers met 4 kleuren werken met een tekstzwart (pigmentinkt, watervast maar absoluut niet geschikt voor glanzend fotopapier, aangezien er dan een matte poederige laag erop komt) en 3 kleuren cyaan, magenta en geel. Bij zwart plaatst de printer de 3 kleuren bovenop elkaar om iets te produceren dat als zwart door het leven moet gaan. Dit is natuurlijk nooit zo zwart als echt fotozwart. Vandaar dat fotoprinters altijd minstens 5 inktpatronen hebben met een extra fotozwart, dat het contrast in foto's sterk verbetert. Bovendien zorgt een fotozwartpatroon ervoor dat bij donkere foto's dat er tot 60% minder inkt nodig is om een afbeelding af te drukken. Zoek eens op wikipedia op CMY vs CMYK printing.

Nog iets: die ecoprinters van meerdere fabrikanten zoals Epson, Brother, Canon en HP hebben geen user removable waste ink tank. Bij iedere reiniging en om de zoveel tijd zal de printer de printkoppen primen (om de koppen door te spoelen en om lucht in de kanaaltjes eruit te persen) en de afvalinkt wordt gedumpt in een groot vilt onderaan de printer. Dit wordt na een paar jaar volledig verzadigd en moet dus vervangen worden. Dit vervangen in een servicecenter kost een fortuin en bij intensief gebruik zal de printer na 2 jaar een foutmelding geven van "Bepaalde onderdelen zijn aan het einde van hun servicetermijn" en stopt de printer met werken. Hoera, die gaat dus op de vuilnishoop, want de printer laten repareren doet niemand als je weet dat de servicekosten heel hoog zijn. Bij duurdere printers heb je een afvalinkttank die je zelf kunt vervangen en jawel: zelfs bij afval wordt er geld verdiend, want die waste ink tanks kosten al gauw 25-30 euro. Een mooie prullenmand kost al minder.

Over geplande veroudering gesproken...

[Reactie gewijzigd door pharmacist op 28 mei 2018 10:40]

Over het algemeen zou ik foto’s afdrukken ook niet aanraden op een doorsnee consumenten printer. Voor een paar euro laat je je foto professioneel afdrukken waarvan de kwaliteit een stuk beter is.
Ik gebruik zelf een Epson R3000 en een Pro 3880, geloof me met dit soort printers krijg je afdrukken die met kop en schouders uitsteken in vergelijking met de courante professionele fotolabs. Bovendien kan je ook op houten plankjes, waterverfpapier, canvas en ander materiaal afdrukken. De K3 inktset met 3 gradaties zwart/grijs zorgt voor een vloeiende gradatie in neutrale z/w-afdrukken. Er zijn professionele fotolabs die werken met o.a. ICC-profielen zoals ProPhotonet, maar die zijn behoorlijk duur.

De Epson Pro 3880 heeft een user replaceable waste ink tank. Bij de Epson R3000 heb ik de printer uit elkaar gehaald en de slangetjes van de priming cap afgeleid naar een externe waste ink flesje. De hoeveelheid inkt dat er in komt na een reiniging of een periodieke priming sessie is ongelofelijk: allemaal inkt dat normaal gezien linea recta in de absorptiespons wordt gedumpt.
Ik geef je hierin zeker gelijk. Alleen is niet voor iedereen de investering in een dergelijke printer te doen. Ik zelf bijvoorbeeld print gewoonweg te weinig in een jaar om zoiets te kunnen verantwoorden. (Ik neem hierin overigens aan dat ook bij dit type inktjetprinters de inkt in de patronen en de leidingen c.q. spuitkoppen op kan drogen als hij niet vaak gebruikt wordt? Want dat is wat me tegenhoudt. Correct me if I'm wrong)

De duurdere fototolabs als ProFotonet en Whitewall zijn dan, naar mijn mening, een heel goed alternatief en leveren een hoge kwaliteit af.
Het bezitten van een inkjet is inderdaad iets afdrukken. Ik druk elke 1 of 2 weken iets uit mijn printer om te voorkomen dat ze verstopt geraken. Bij hete en droge dagen of in de winter (verwarming, droge lucht) moet ik vaak toch om de 2 weken even de printkoppen reinigen om kleine verstoppingen te verwijderen. Print je elke dag dan heb je dit vrijwel niet. Ik moet zeggen dat ik vrijwel nooit grote problemen heb met de printgaatjes. Een of hoogstens 2 reinigingen en het probleem is opgelost als ik een paar weken niet print en op vakantie ben. Maar elke week iets afdrukken (met alle kleuren van de regenboog, zodat alle inktpatronen worden geflushed) is nodig. Het moet niet veel zijn: een kleine afbeelding met stroken van alle printkleuren naast elkaar is voldoende.
Thanx voor de info en tips. Aan zoiets voor hand liggend als de verwarming had ik niet eens gedacht. Het is zo te horen consequent een soort van 'onderhoud' uitvoeren. Ik betwijfel of ik die discipline kan opbrengen. Maar ik hou dit zeker in in m'n achterhoofd. Zo'n aanschaf blijft een kwestie van wikken en wegen. Maar hoe dan ook: mooi gemaakte foto's zijn nog véél mooier als je ze goed uitprint. En het liefst in een beetje formaat. :-)
Zou een test pagina dan voldoen? Bedankt voor de waardevolle informatie.
Ja, je kunt één van deze bestanden op deze website

http://www.paulroark.com/BW-Info/Test-files.htm

gebruiken (de purge bestanden) afhankelijk van het type printer dat je gebruikt om de nozzles door te spoelen. Let erop dat je zowel in je printer als in de driver kleurbeheer uitschakelt ( ICM uit/off, geen kleurbeheer), zodat er geen vervorming ontstaat van de af te drukken kleuren en kiest voor fotopapier. De reden is dat bij bijvoorbeeld fotoprinters met 6 kleuren (CcMmYK) bij het kiezen van gewoon papier de lichtere stroken licht cyaan en licht magenta afgedrukt worden met de geconcentreerde kleuren magenta en cyaan en worden de licht cyaan/magenta nozzles NIET geactiveerd bij het afdrukken. In Photoshop kies je bij afdrukken: printer beheert kleuren en in de printer driver: ICM off, kleurbeheer uitgeschakeld, zodat de printer effectief uit alle kanalen inkt spuit. Een half vel A4 per week is voldoende om de printer in conditie te houden als je niet 1 of meerdere keren per week afdrukt met je fotoprinter.

[Reactie gewijzigd door pharmacist op 30 mei 2018 11:42]

En hier ageert dus in de VS de "right to repair" beweging ook tegen. Het zit niet alleen in de printers (waar je met vloeibaar goud print), maar in alles; van landbouwmachines (John Deere is een hele slechte hierin) tot Apple producten (vraag maar aan Linus) en iedereen ertussen.

Het wordt tijd dat we weer terug gaan in de tijd; dingen moeten weer open gemaakt kunnen worden met een simpele schroevendraaier en een beetje gezond verstand, zodat je sommige dingen gemakkelijk zelf kunt vervangen, zoals de mat waar je het over hebt.

Neemt niet weg dat ik 'm graag zou willen hebben; kunnen die ouwe Epson en nog oudere laserjet de deur uit.

[Reactie gewijzigd door Little Charlie op 28 mei 2018 13:59]

Overigens hebben de printerfabrikanten nog iets verzonnen om die planned obsolescence (geplande veroudering) nog iets te versnellen. Ik gebruik al jaren inkjets en koop regelmatig nieuwe modellen en wat mij opgevallen is dat niet alleen de patroontjes al maar kleiner zijn geworden waarbij de prijs ook nog eens al maar duurder is geworden. Het gevolg is dat de prijs per ml steeds duurder is geworden. Om het nog erger te maken: in de loop der jaren hebben de printerfabrikanten de firmware zodanig gemanipuleerd dat de printer steeds meer tussentijdse reinigingen uitvoeren voordat er wordt afgedrukt en bij sommige printers worden echt zware reinigingen doorgevoerd met soms wel 10% inktverlies per patroon. Dit terwijl de oudere modellen slechts sporadisch een reiniging doorvoert is het echt frappant hoe lang je moet wachten voordat het eerste vel eruit komt bij de nieuwere modellen, want bezig met de printkop de flushen, zogenaamd om te voorkomen dat die verstopt. Nou ik kan je zeggen met de oudere modellen had je dat niet en de graad van verstopping verschilt niet van de nieuwere printermodellen met excessieve reinigingen. Het gevolg: niet alleen mag je vaker langs de kassa om nieuwe inktpatronen aan te schaffen versneld door ook nog eens veel kleinere volumes vergeleken met vroeger. Ook de printkop verslijt veel sneller door die krachtige spoelingen en bovendien: jaja, de absorptiespons geraakt veel sneller verzadigd en krijg je veel sneller de mededeling van je printerdriver op je scherm "Bepaalde onderdelen van uw printer zijn aan het einde van hun levensduur" en is het over en uit. Tja, heel toevallig dat vlak na de garantieperiode is. Dat is dan heel erg jammer.

Een bijkomend nadeel is dat bij de oudere modellen de fabrikanten gewoon volle inktpatronen leverden, die je ook koopt in de winkel en was er slechts 1 model. Tegenwoordig krijg je bij je printer slechts start of setuppatronen met slechts een paar ml inkt. Het razor blade model wordt op die manier enorm geoptimaliseerd, want na 20 vel af te drukken kom je de schrik vrij dat een nieuwe set inktpatronen schrikbarend duur zijn. Bij de goedkopere modellen kosten een set XL-patronen soms meer dan een nieuwe printer met een setje startpatronen. Daar sta je dan: welke keuze ga je maken. Toch maar geen printer ?

[Reactie gewijzigd door pharmacist op 29 mei 2018 11:39]

En nou vind ik het jammer dat je af en toe niet mag modereren op een reactie op je eigen reactie. Enkel een +1 zou al wat zijn, alleen al om de waardering te kunnen tonen voor iemand die zich duidelijk verdiept heeft in de materie.
Helemaal gelijk. maar als consument laten we dit al jaren vrolijk gebeuren. Het hele verdienmodel van HP (andere merken ook in meer en mindere mate) is hier op gebaseerd.

De HP inkjets van de 5, 6 en 700 serie van een kleine 20 jaar geleden gingen nog vlot 5 jaar mee, tegen een kwaliteit die echt niet heel veel slechter is dan wat je tegenwoordig koopt.
In de voorwaarden staat dat niet-winnaars een éénmalige kortingscode ontvangen.
Hoe wordt deze aan de niet-winnaars bezorgd en wanneer mogen we verwachten deze te ontvangen :D

[Reactie gewijzigd door Glen13 op 31 mei 2018 11:37]

Nooit van m’n leven dat ik ooit nog een inkjet printer neem. Ook niet als die “gratis” is :) Het is allemaal een grote scam waar je uiteindelijk een vermogen kwijt bent aan extreem dure inktpatronen door o.a. uitdroging maar ook door discutabele praktijken m.b.t. software. Sowieso is de prijs van inkpatronen onevenredig hoog.

Je kunt veel beter een laserprinter aanschaffen voor een relatief klein bedrag waar je met een enkele toner heel lang vooruit kunt.
En dan even verder lezen dan je neus lang is en dan zie je dat dit een smarttank serie is zonder patronen maar met inkttanks welke je vanuit een fles kunt bijvullen.

+En een kleurenlaser komt niet eens in de buurt van een inktjetprinter. Voor sporadisch gebruik en alleen z/w is inderdaad een laser een betere optie (alhoewel ook daar de fusers onrealistische prijzen hebben)
Verder lezen als je neus lang is ?
Staat geen link of beschrijving bij die dit uitlegd. Hp printer krijgt van mij een nee, omdat ze firmware updates uitbrengen waardoor er geen andere toners als hp worden geaccepteerd.
Maar kleuren laser printer is:
- grooooot
- toners zijn duur
- drums zijn duur
- kunnen niet echt foto's printen op fotopapier (is altijd wat gerasterd te zien)
(beste inktjet kan nog scherper dan goedkope kleuren laser.... wat wil je dan?)

En ze beginnen met belachelijke starterskit waar je na 50 a 100 pagina's alweer eerste melding ziet dat toner op is. Klopt, er is nooit volledige kit aanwezig.

Ik ben tevreden met Brother inktjet. Het mooie is dat deze waakstand heeft waardoor het automatisch beetje spoelt. Want normaal als printer dat functie niet kent, zit je met gedroogde koppen als je te weinig print. En ik gebruik goedkopere 123inkt patronen. En dan ben ik niet meer kwijt - dit is ook A3 inktjet printer - want A3 laser is echt groot en zwaar en stuk duurder per pagina print.

Ik ben mee eens dat er veel slechte inktjet printers zijn. Hele compacte printers met samengevoegde inktpatronen vermijd ik, ga liever voor stuk betere modellen. Brother zelf doet het goed, terwijl HP minst goed merk is (is gewoon duur en meldt soms vroeg dat inkt op is). Epson zet ik maar tussenin. Canon ook tussenin.

Er is zelfs onderzoek geweest wat inktjet printers doen als inkt bijna op is en wanneer ze dat melden.
Ik heb al minstens 10 jaar een Xerox laser kleurenprinter, ik print zo weinig (en foto’s bestel ik online) dat een inktjet veel te duur is. In die tijd 2 of drie setjes toner verbruikt welke via de bekende nep toner winkels goedkoop te bestellen zijn. De fuser is nog origineel en de printer draait nog als een zonnetje. Echt uitzonderlijke kwaliteit. Mocht deze ooit overlijden dan koop ik er zo weer een!
HP heeft een Laserprint service, dat als je niet meer dan 10 printjes per week maakt, je gratis, JA GRATIS, nieuwe toner, drum etc opgestuurd krijgt.
Dat ding wordt op afstand uitgelezen en je betaald gewoon per printje als t ware.
Collega van mij gebruikt dit prive ook.
Super cheap!
Maak je meer kans op een andere prijs als je deze links laat liggen?
Nee, je maakt alleen meer kans om te winnen door abbonnee te worden :)
pay2win systeem :+
Pay2Win! Straks ook lootboxes? :P
Dat wist ik niet eens. En ik ben Hero- abonnee 8)7
Ik van de Donald Duck!
Wat ze volgens mij niet expliciet vermelden, is dat je geen kans maakt wanneer je een adblocker gebruikt?
Hier thuis, waar ik het meeste tweakers lees, heb ik m'n adblocker uit staan. En als er een keer iets vreemds zou gebeuren, nou dan herstel ik wel een backup (overigens in m'n 30 jaar PC gebruik nog nooit door een eigen fout virus/malware moeten verwijderen). Maar op m'n werk wil ik echt geen shit op m'n ontwikkelmachine maar wel af en toe een nieuwspostje kunnen lezen in de pauze. Dus vindt tweakers nou wel of niet dat ik een adblocker gebruik?
Nope, maakt niets uit voor je winkansen. Maar persoonlijk heb ik geen nieuwe printer nodig en gun daarom graag een andere Tweaker een kans deze te winnen. :)
Meedoen kan tot en met 28 mei 2018 08:59 uur, alleen via de poll.
28-05-2018 • 08:05
54 minuten lang een poll? Voorheen was dit toch niet zo en veel langer?

Edit: Zie ook dat tweakers eindelijk heeft aangepast dat wanneer je de 1 in de link aanpast naar 2 de volgende dag niet kan zien en terug wordt gelinked naar 1.

[Reactie gewijzigd door Randomguy369 op 28 mei 2018 08:15]

Meer kans voor de actieve Tweakers Kijker, I'm in :)
Leuk nieuw concept. Alleen voor de wakkeren. :*)
Ben ook wel benieuwd naar de statistieken straks, en dan vooral hoeveel mensen het dan toch nog lukt om binnen 55 minuten het artikel te zien, lezen en te kiezen. (Vooral dat laatste lijkt me niet echt heel moeilijk.)
Datum stond er niet goed in, en is aangepast tot 29-05-2018 08:59!Nog langer de tijd om deze gave prijs te winnen:-) _/-\o_
Over 45 minuten dan een nieuwe aanbieding :).

Een nieuwe printer zou ook mij wel goed uitkomen. Mijn HP LaserJet 2600 is ondertussen écht wel aan vernieuwing toe.

Edit De einddatum van de poll is aangepast naar morgen. Blijkbaar was er iemand bij de tweakers redactie net zo slaperig als ik toen het artikel gepost werd.

[Reactie gewijzigd door walteij op 28 mei 2018 08:36]

Van laser terug naar inkt? :o
Ja, want ik print tegenwoordig stukken minder dan 12 jaar geleden (toen ik de laserjet heb gekocht).
Als ik nu iets zelf wil printen, is de kans dat ik het op fotopapier print erg groot en dat werkt niet zo goed met een laserprinter ;)
Ik print ook heel weinig, juist daarvoor heb ik een laserjet gekocht. Voorheen kon ik na tien printjes nieuwe inkt kopen omdat de boel was uitgedroogd. Toner blijft jaren goed :). Ik zou niet meer terug willen. Maar ik print ook enkel zwart-wit, als je foto's print dan heeft inkt zeker wel een voordeel ja.
Idem dito hier. Had ooit een aan all-in-one, Nu een laserjet (netwerk) met een levenslange voorraad aan toners ongeveer (gekregen)... Nu maar hopen dat de drivers nog werken in de toekomst met een nieuw OS :+
Tjah, vanaf Windows 7 moest ik al gaan zoeken naar 'oudere printers' als ik de printerdriver wilde installeren.
De setup.exe van HP werkte niet goed (of was niet meer te downloaden). De drivers doen het prima, maar de printer zelf is gewoon hard aan het verslijten. Ik heb de fuser en wat rollers vervangen, maar nog steeds krijg ik de nodige strepen op een printje. Al met al is het beestje gewoon aan vervanging toe.
Ik heb een HP 4050 Laser staan, doet het nog uitstekend. Maar de drivers moest ik de laatste keer goed zoeken en de .inf pakken. Maar hij doet het prima op W7 en W10.
Mijn inktjet printer die maakt elke 24 uur de printkop schoon. Dus als je die een poosje niet gebruikt, is de inkt gewoon compleet weggespoeld.
Uitzetten is ook geen oplossing, want dan droogt hij uit inderdaad.

Ik ben zelf van plan om over te stappen naar laser zodra de inkt op is.
Juist als je weinig print is een laserprinter een uitkomst. Inkt en de koppen drogen in als je een tijdje niet geprint hebt. Toner blijft goed. V.w.b. fotopapier kun je gewoon fotopapier kopen wat geschikt is voor laserprinters. Het is niet zo superglanzend als dat voor inktjet, maar het ziet er wel erg goed uit.
Goedemorgen walteij, datum is inderdaad aangepast. Wat tijd langer om deze gave prijs te winnen!
Zou ideaal zijn voor mijn taken als secretaris/penningmeester :)
Juist dan zou ik voor een laserprinter gaan. Zijn vaak sneller en kunnen meer pagina's met een toner printen.
Dat is waar inderdaad, al print ik niet heel veel. Het meeste doe ik natuurlijk gewoon digitaal. Bedankt voor de tip, ik zal daar eens naar kijken!
Dit! Vorig jaar ben ik zo snugger geweest om een printer te kopen waarvan de inktcartridges niet bijgevuld kunnen worden. En helaas met zo'n beveiliging dat als je eenmaal namaak-cartridges er in doet, dat ie terug naar de fabrikant moet om gereset te worden. Hufterig. Dan is een refill optie van de fabrikant een behoorlijke verbetering.
Wow. Welke printer heb je dan (toen gekocht)?
Eentje van Brother. Meteen voor het laatst dat ik dat doe.
Leuke actie, maar ik heb al een nette nieuwe printer.

Ik wacht gewoon even op de volgende :-)
May the Force be with you :Y)
Leuke actie weer! Ben erg benieuwd :)
1 2 3 ... 8

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee