Pathé Thuis brengt app uit voor Xbox One

Bioscoopketen Pathé heeft een Xbox One-app voor zijn video-on-demand-dienst aangekondigd. Daarmee is het naar eigen zeggen de eerste Nederlandse app die voor Microsofts nieuwe console is uitgebracht.

Volgens Pathé Thuis sluit de vormgeving van zijn nieuwe app nauw aan bij het design van het Xbox One Dashboard. Ook de interface is op diverse punten aangepast. Zo kan er door het video-on-demand-aanbod gebladerd worden met de joystick, maar ook met handbewegingen mits er een Kinect op de console is aangesloten. De app is kosteloos binnen te halen via de Xbox Store.

Pathé Thuis is al sinds juni 2012 beschikbaar op de Xbox 360. De videodienst biedt films aan in zowel sd- als hd-kwaliteit. Deze kunnen gekocht of gehuurd worden. Volgens Pathé bevat het huidige portfolio meer dan 2400 titels. Het aanbod zou wekelijks worden aangevuld met nieuwe titels.

Door Dimitri Reijerman

Redacteur

08-10-2014 • 14:02

85 Linkedin

Reacties (85)

Wijzig sortering
Zojuist even gekeken op de pathe-thuis website, ik vindt het erg duur allemaal moet ik zeggen. Wou toevallig vanavond Elysium gaan kijken maar pathé bied deze aan voor 14 euro in SD kwaliteit zonder HD optie. Dit geldt ook voor The Hobbit, alleen in SD maar dan wel voor een meer schappelijke prijs van € 8,99.

Ik ga het in de gaten houden, voor nu vindt ik het nog niet heel interessant.
Wauw 14 euro voor SD kwaliteit?! Wat belachelijk. Een bluray schijfje kost maar 13 euro en daarvoor hebben ze minstens een fabriek en een transport bedrijf draaiend moeten houden tov een serverpark. Dit geeft denk ik aan dat er helemaal geen echte marktwerking is op dit moment in de entertainment industrie.
Spot on!
Hetzelfde geldt ook voor muziek uit iTunes. Op play.com bestel je veelal voor hetzelfde bedrag of zelfs minder het fysieke product met alle bijbehorende kosten! Feitelijk onvoorstelbaar en is alleen te begrijpen als je onderkent dat de enterainment industrie de winst maximaliseert en dat het weinig van doen heeft met normale marges vragen.
Is die prijs voor huren of kopen, ik neem aan het laatste?
9 en 14 euro is nogal duuuur voor huren...
Dit betreft inderdaad voor beide koop (er is geen huur optie bij deze films). The Hobbit 2 is helaas ook niet in HD verkrijgbaar, deze is wel in SD te huur voor 5 euro.

Valt me op dat er uberhaupt erg weinig aanbod in HD is. Zelfs de onlangs uitgebrachte Godzilla is alleen in SD te huur voor 5 euro of 18 euro koop.
Ik vind alleen 'kopen' altijd zo'n verkeerde term. Het is eerder huren zonder tijdslimiet. Zodra de provider weg valt heb je niets meer...
Je mag van mij de HD BD gratis lenen als je even vrienden met mij wordt en hem in huiselijke kring afspeelt (dat is immers nog steeds legaal).
Heb je toch een fijne avond :)

Don't you love back to the 90's?

[Reactie gewijzigd door DJMaze op 8 oktober 2014 16:32]

TV kijken was nog nooit zo duur; netflix, hbo, rtl gemist, videoland, pathe, HD pakketje etc. aanbod genoeg, maar wordt wel prijzig zo. Hopelijk komt er een 'man in the middle' dienst :+ dat jij jouw voorkeur uitspreekt, en dat de dienst bij een van de aanbieders (de goedkoopste) de gevraagde content levert
Niemand die je dwingt om bij iedere dienst aan te melden. Één aanbieder die alles heeft zal er de komende jaren sowieso niet komen, als dat er al ooit van komt.

Ik denk dan ook dat de meeste voldoende hebben aan Netflix, evt HBO en de on demand diensten van je lokale tv kabelaar. RTL, Videoland Unlimited, Pathé thuis etc bieden tegenover die niets van toegevoegde waarde zover ik weet.
Mja combinatie van nzbdrone en couchpotato wint iig.
Mja, lijkt me voor de gemiddelde consument best lastig om te bepalen wat nou het "beste" is voor hun. Veel zullen het voorlopig toch bij netflix houden, toch wel de eerste echte grote provider die veel aan bied.
Ook het gemak van Netflix was voor mij wel een punt.
Geen gedoe, maar of kwestie van website openen of Appje en het werkt en dan ook echt op alle devices.

Juich toe dat er ook eens een app komt voor een niet iDevice, maar vraag me toch af hoeveel mensen én een Xbox One én een Pathe abbo hebben...
Illegale 'aanbieders' kunnen we hier natuurlijk niet mee gaan vergelijken. ;)

Daarnaast bieden andere providers in Nederland meer, maar dan vooral veel meer meuk waar niemand op zit te wachten om de aantallen te halen.

Zo telt UPC lekker makkelijk met hun MyPrime. Ze adverteren met duizende series en films. Nou, ieder seizoen geld bij hun alvast als één serie. Tikt al lekker aan. Kijk je naar wat voor films ze onderandere hebben zie je voor 80% films staan die geflopt zijn of gewoon echt goedkoop gemaakt zijn. Maar de films die men wilt zien staan er natuurlijk niet tot amper bij ;)
Nee, tuurlijk niet. Die kunnen ze pas volgend jaar kopen nadat ze alle klanten een prijsverhoging van een paar Euro hebben berekend. :)
Mijn zus ging naar Netflix, kijkt veel films en series, maar loopt momenteel aan mij te vragen waarom serie X en film Y er niet op staan ..
Tsja dat krijg je met rechten die opgekocht zijn door diverse partijen.
Precies de reden dat ik me bij geen enkel aanbieder aanmeld, alleen maar nadelen.
Ik heb zelf Netflix en HBO. Daarmee heb ik toch wel grotendeels datgene wat ik graag wil zien.
Klopt maar het was ook mijn persoonlijke mening. Zullen genoeg mensen zijn voor wie het wel genoeg is.
Nee, de reden dat je dat niet doet is omdat je het illegaal downloaden ervan goed wilt praten
Niks goed praten, er zijn gewoon geen goede legale alternatieven. Ik ga echt geen 6 euro per HD film betalen.
''Ik ga echt geen 6 euro per HD film betalen.''
Voorheen moest je pakweg hetzelfde bedrag betalen om een film te huren en die moest je dan zelf ophalen en weer op tijd terug brengen. We zijn gewoon verwend geraakt, alhoewel de industrie hier natuurlijk voor het grootste deel zelf schuld aan heeft door te laat in te springen op de technische ontwikkelingen.

Overigens verwacht ik in de nabije toekomst met meer concurrentie dat de prijzen nog wel wat gaan zakken en HD standaard wordt, misschien zelfs een optie voor een euro korting als je kiest voor wat reclame.

Als we dan voor 4 of 5 euro de nieuwste films in goede kwaliteit on demand kunnen zien vindt ik niet dat we wat te klagen hebben, zeker niet als die film met meerdere mensen tegelijk bekeken wordt.
Dat vond ik nog anders. De videotheek moest toen een hele zaak exploiteren, onderhouden, personeel betalen, de juiste hoeveelheid films op voorraad hebben, had te maken met beschadigde videobanden/dvds etc. Voor Pathé thuis heb je wellicht een paar servers nodig en is het supersimpel om te up -en downscalen nagelang de populariteit.

Om dan nog meer geld te vragen als vroeger een dagfilm kostte is belachelijk. Ze willen gewoon weer het onderste uit de kan (al dan niet geforceerd door de rechthebbenden).

Hoe kan je nou 6 euro voor een stream vragen als een bioscoopkaartje daar 7 - 10 euro is? Bovendien zijn het allemaal films die al op bluray uit zijn en allang niet meer in de bioscoop draaien. Die verhouding gaat echt compleet mank.

Wij zijn niet verwend geraakt, wij zijn itt de industrie gewoon meegegaan met onze tijd. En als de industrie zelf ons geen fatsoenlijke oplossing biedt tegen een prijs die redelijk is zijn er helaas voor hen genoeg alternatieven.

Ik ga echt geen 4-5 euro per film betalen, daarvoor is er tegenwoordig teveel content en 9 van de 10 films zijn zo slecht dat ik ze na een kwartier al afzet dus dat zou zonde van het geld zijn. Kijk hoe goed Netflix het doet met mogen we toch wel zeggen middelmatige content, doe dat in het groot, vraag 50 euro per maand en ik doe mee.
Netflix is prima te doen hoor
Leuk als je Jason Statham wilt zien of films als Shaft maar de film die je eigenlijk wilt zien staat er weer net niet tussen.

Ik ga mee met sbmuc hierboven, doe mij maar de combo sickbeard tpb + couchpotato.
Dat is appels met peren vergelijken. Iets wat onbetaald/illegaal is kan je niet met een legitiem bedrijf vergelijken.

Nogmaals, voor mensen zoals jou (no offense naar jou persoonlijk) zal er altijd een excuus zijn om niet te hoeven betalen
Onzin, ik koop al mijn games op Steam en ik heb al heel wat miskopen gedaan. Toch blijf ik het doen vanwege het gemak.

Ik ben zeker bereid 50-70 euro per maand te betalen voor het aanbod waar ik nu zelf voor zorg. Nu gaat het naar usenet accounts, torrentsite donaties, harde schijven etc. dus het is mij om het even.
Als alleenstaande ben je gewoon goed de sjaak met al die dure abo's. 6 euro per film voor Pathe Thuis? Dan heb ik liever een pathe unlimited kaart voor 20 euro per maand, waarmee je onbeperkt naar de bios kunt!
Dat vind je vast ook appels met peren vergelijken?
Waar het mij om gaat is dat prijzen ook maar uit de duim worden gezogen, zonder echt rekening te houden met het gebruik(kijk je solo of met meerdere?) Voor een gezin zijn diensten als netflix, spotify, hbo gewoon interessanter dan voor een alleenstaande.

[Reactie gewijzigd door davince72 op 8 oktober 2014 16:36]

Ga jij maar lekker conclusies trekken. Daarom heb ik ook een HBO abbo voor HBO series. Moraalridder.
En een BMW is ook te duur, dus waarom die dan ook niet 'lenen'?
Waar het hem gaat is dat je vroeg gewoon tv had.en ging je af en toe naar de videotheek/bios. En kom je alles zien wat er te zien was in nederland. Nu kan niet voor relatief weinig alles bekijken wat Nederland te bieden heeft
En aanvulling, Pathe is geen abbo dienst. Je betaald per film en in die hoedanigheid prima om toe te voegen aan je bronnen voor kijkplezier.
Ja, maar de ene heeft dit de andere weer dat. Het is 1 janboel zo. En als je nu alleen maar een snel kabel-internet abbo kunt nemen dan zou het nog kunnen.

Maar kijk eens naar ZIGGO.
Je MOET een allinone abbo nemen om snel internet te kunnen krijken (tegen een normale prijs) Terwijl ik de TV en Telefoon nooit gebruik :-(
Ik heb een internet + tv bundel, alleen dan durf ik niet te zeggen of dat persé goedkoper is dan met telefonie...
TV heb je nodig omdat het internet via die kabel gaat. Telefonie is onzin en wordt tegenwoordig overal maar gratis bij gedaan. Steeds minder mensen maken gebruik van een vaste lijn.
Wat een onzin. Ja er moet signaal zijn ja, maar gewoon geen abo (zodat je alleen NED1 hebt) kan niet bij ziggo en dat slaat nergens op. Gewoon een excuus om je meer geld uit de zak te kloppen en het blijkbaar heel vreemd is dat je geen behoefte hebt aan al die TV Zenders.
Dat kan bij geen enkele kabelaar. Hetzelfde dat als je alleen ADSL wilt je ook een telefoonabonnement nodig hebt. Heb je die niet, dan wordt die achter de schermen voor je geregeld. Anders worden die gewoon niet geactiveerd.

Ja, technisch gezien lijkt me geen reden dat de constructie zo is, maar het zal met omzet, administratie en oudere systemen ed te maken hebben.
Klopt helemaal. Bedoelde ook niet dat het wel kan bij anderen ofzo. Ik vind het alleen vreemd dat men dit blijkbaar normaal vind. Want daar heb ik namelijk wel problemen mee.
Technisch gezien is er namelijk geen enkele reden om je te verplichten een tv abonnement af te nemen.
Ow ja, ik zou ook wel willen dat het zonder kon. Kijk al een jaar of 9 geen televisie meer met die meuk op de Nederlandse zenders ;)
Nee helaas, het is of kabel (en dus alles) of ADSL (max 8mb bij mij) :-(
Dat is allemaal geen "TV kijken". TV kijken is ongeveer even duur als voorheen. Wat deze betaalde diensten bieden is niet te vinden op broadcast TV, dus is het een aanvulling.

Ik snap overigens wel wat je bedoeld.
Ik betaal liever iets meer voor goeie content, dan voor hersenceldodende televisie gericht op woonwagenbewoners waarbij je meer naar reclame dan naar programma's kijkt.

OT: Ik vind het wel een goeie zaak dat een partij als Pathé al snel met een app komt voor de Xbox One. Ik hoop dat de Windows Phone en Windows app snel zullen volgen.

[Reactie gewijzigd door LCP op 8 oktober 2014 14:11]

Ja maar vroeger was de tv een stuk beter. En kosten ook minder. Maar nu betaal je je blauw en krijgt geen ruk.
Als je een game kan draaien in hd kan je ook een stream produceren in hd. En als ze al een app hebben geschreven voor de Xbox One zou het niet veel werk moeten zijn om deze te porten naar Windows en Windows Phone.
Zelfs een Raspberry Pi kan dat voor films en series ..
Gpu in de one alsmede ps4 kan prima bluray aan, streamen zal dus geen probleem zijn.
denk het wel ja. een rasbery pi kan het ook via xbmc kan het ook. zoalng het maar geen full blu-ray rips van 50gig zijn. die 8/10 gig rips zijn prima te doen op 1080p
Het is geen apple tv. Dan zou je vraag terecht zijn ;)
Je zou kunnen zeggen dat sickbeard aan die eisen voldoed, maar dan uit illegale bron.
Zolang er nog steeds geen goed legaal, betaalbaar alternatief is om dus al die soort content te bekijken ben je haast wel genoodzaakt om te blijven downloaden. Overal een abbonnement op nemen is idd erg duur.
Niemand dwingt je die content te bekijken. Films en series etc zijn een luxe middel, geen recht. Als jij die niet kan betalen is het gewoon boven je stand. Alleen willen mensen zich dit niet realiseren.

Mede daarom hebben we ook zo enorm veel mensen met schulden in dit land. Hoeveel mensen wel niet een spiegelreflex kopen van honderde euro's 'want ze moeten wel een goede camera hebben, die heeft de buurman ook' of een tv van 2000 euro 'want anders is hij te klein'.

Nee, als jij geen geld hebt voor een tv van 2000 euro dan koop je een kleinere of ga je op zoek naar een beter betaalde baan maar je gaat jezelf niets toe eigenen ;)
Ik kan hier een eindeloze discussie met je over gaan voeren maar daar heb ik weinig zin in. Boven m'n stand leven... Ik versta daar iets heel anders onder maar ok.. We hebben het hier over wat films en series hoor...

Ik kan je van alles vertellen en ook dat is allemaal weer te weerleggen of anders uit te leggen..

Ik wil 1 abbo, met alles aan films, series en tv. En daar betaal ik inclusief internet best 100 euro voor, maar we gaan nu richting de 150 euro en dat kan jan modaal niet betalen aan tv..

Dat heeft echt niks te maken met boven je stand leven. Eerder al die bedrijven met gierig aanbod die belachelijke prijzen vragen.. Maar ook dat is een mening
Omdat de meeste mensen wel films en series kunnen betalen mag jij dat zomaar toe eigenen? Laat me niet lachen. Maar nee, we kunnen geen eindeloze discussie houden als je niet jezelf objectief kunt bekijken.

Je hebt een beperkt loon, net zoals iedereen en moet net zoals iedereen bepalen waaraan je dat uitgeeft. Er zijn zat mensen die geen films en series bekijken omdat die hun geld liever aan overige dingen besteden en die gaan dat ook niet zomaar toe eigenen.

Je kunt lullen hoe je het wilt, maar downloaden uit een illegale bron is en blijft illegaal.
Ja en dan? Heb je mij ergens horen zeggen dat het legaal is? Ik vind het alleen belachelijke prijzen voor de legale alternatieven. Dat ik het mezelf dan "toe-eigen" of hoe jij het wil noemen, prima toch? Ga je nu de politie bellen? Gedraag je niet als een moraalridder, want er zijn nog steeds duizenden mensen die downloaden en dat heeft hoofdzakelijk als reden dat de prijzen echt veels te hoog liggen. Jij doet alsof een film kijken een "premium" aangelegenheid is. Dat vind jij en zo wil de entertainment industrie het ook graag over laten komen. Ja films zijn duur om te maken, maar met lagere kosten weet ik zeker dat er miljoenen meer mensen gewoon films zouden kopen.

Maar ik ga me niet verder verdedigen tegenover personen zoals jou. Veel plezier met films kopen hé :)
Tja da's misschien de prijs die men betaalt om geen reclame te moeten zien??

Hoe meer mensen zitten te klagen over onderbrekingen (reclameblokken) en hoe meer mensen uitgesteld kijken om deze reclame door te spoelen, des te meer we zullen betalen voor onze TV-avonden...
Ik hou het lekker bij PLEX. Het werkt, ik heb verder niks nodig en ik hoef er maar 1 keer 3,69 voor te betalen voor op mijn telefoon, het werkt op chromecast, samsung smart, xbone en xbox360, en natuurlijk pc e.d.
Zet een servertje op je pc en gooi daar al je troep op. PLEX downoad de metadata en op de app of op tv heb je dezelfde indeling als op Netflix. Alleen werkt dit ook met muziek, en niet alleen films en series. Totale kosten: 6 per maand (nieuwsgroepen)
Lekker vergelijk... Plex mag dan een legaal programma zijn waar jij netjes voor betaalt, maar de content heb je alsnog illegaal verkregen :/
Pfff, man-man-man... Je snapt heus wel wat ik bedoel.

Ik word een beetje moe van al die downloaders (net zoals ik zelf was, ik ben ook niet heilig) die enkel in dit soort theoretische gevallen blijven praten. We weten allemaal precies waar Abraham de mosterd haalt.
Ik download gewoon mijn films. Ik betaal voor usenet wat in Nederland gewoon mag. Tenzij je download van servers in Amerika want dan krijg je gedonder met de Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Oftewel niet langer beschikbare downloads..
Nee, je mag geen films downloaden vanaf het usenet. Ook geen muziek, programma's en/of e-books ed. Dit is allemaal bij wet verboden, de bron heeft immers geen licenties om die gegevens te mogen delen.

De thuiskopie heffing is aangepast zodat de bron waar jij je thuiskopie uit trekt de juiste rechten moet hebben. Het kopieren van een film uit een videotheek of een cdtje uit de bibliotheek mag dus wel, die hebben immers rechten om die media te verhuren en dus om ze te mogen verspreiden.

Die DMCA krijg je bij iedere newsserver (die ene hele dure in zuid-afrika nagelaten, die heeft een wat ander systeem) omdat al die servers gesynchroniseerd worden. Is het verwijderd bij het ene netwerk dan wordt deze automatisch uit het andere netwerk verwijderd.
Als downloaden vanaf usenet niet mocht dan was het ook niet mogelijk. Als Amerikanen het lukt om het te verbieden kunnen wij dat ook gemakkelijk. Als de overheid daar last van heeft moeten ze maar aan mij vragen of ik wil stoppen met downloaden, anders ga ik rustig door :+
Als downloaden vanaf usenet niet mocht dan was het ook niet mogelijk
Ik neem aan dat je zelf genoeg andere voorbeelden kunt verzinnen waarbij iets mogelijk is maar bij wet verboden. Te hard rijden bijvoorbeeld.

Maar nee, de overheid doet niets tegen copyright inbreuk. In nederland hebben ze een stichting opgezet die dreigementen uit namens 'de rechthebbende'. Stichting Brein, en deze zullen geen individuele downloaders aanpakken.

Maar dat ze je niet oppakken wil niet zeggen dat het legaal is of dat je niets fout doet ;)
Mooi, eerste NL-app. Niet dat ik hem ga gebruiken, maar ik hoop dat het de eerste is van velen :)
Of misschien 1x voor de moeite :>

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 8 oktober 2014 14:11]

Ik blijf nog steeds wachten op het moment dat hun films voorzien worden van dolby surround geluid... viel me echt tegen toen bleek dat ze enkel stereo geluid aanbieden...
Voor entertainment zoals dit blijft de xbox one toch te groot en te veel stroom te consumeren. Het is niet echt een apparaat wat aanslaat bij mensen die niet op zoek zijn naar een game console en dat is jammer.

/edit ga hem zelf wel kopen trouwens, dus geen flame o.i.d. Ik koop hem puur voor game console

[Reactie gewijzigd door gabba25 op 8 oktober 2014 14:26]

Tja, het design van het apparaat is nou ook niet echt iets wat je onder je TV wilt hebben staan....
Ik heb hem al zeker een half jaar, en hij bevalt gewoon goed.

- Gamen
- Films kijken
Is eigenlijk het enige wat hij hier staat te doen, heb wel even de tv functie geprobeerd maar dat is (in mijn ogen) echt nutteloos met al die upc / ziggo / kpn kastjes in nederland.
Uiteindelijk heb je dan je controller nodig (of kinect, maar die heb ik weggegooit), de afstandbediening van je tv en ook nog die van je mediabox...
Hopelijk snel meer Nederlandse apps, met name Uitzendinggemist en RTLXL, etc. zouden handig zijn.
Mooi dat er ontwikkeling in zit, maar dan mogen ze ook wel wat aan de Windows applicatie doen. Die draait op Silverlight, heeft alleen stereo audio en bufferen werkt niet (goed).
Jammer dat Pathé thuis geen nieuwe Bioscoop films aan bied. Ik zou best iets van € 20,00 of € 30,00 willen betalen om thuis te kijken om het moment dat ze in de bios draaien.

Als je met iemand samen gaat ben je ook al snel € 10,00+ kwijt per kaartje (zonder drank o.i.d.) maar thuis heb ik een betere kijk ervaring dan in de bios met een Blackberry'ende meneer voor me 8)7
Anoniem: 256386
@Donstil8 oktober 2014 14:56
Dan kan je de bioscoop wel de doodsteek geven
als het icm pathe unlimited (25 euro) is kan het best een goed business model zijn
Het kan prima naast elkaar leven verwacht ik, voor sommige (voor mij niet) is de bioscoop namelijk ook een "avondje uit", iets wat Pathé Thuis niet zomaar kan vervangen.

Kijk voor € 25,00 nieuwe films thuis kijken is misschien onredelijk i.v.m. account deling enz maar voor € 20,00/€30,00 lijkt me dat prima winstgevend. Ik ken in ieder geval een hoop mensen die het er voor zouden betalen.
Doodsteek voor de bios had ik al veel eerder ingeschat. Bij ons in de stad is er nog niet zo heel lang geleden een bios gekomen, voor 18.000 inwoners. Het draait als een trein! Niets is dus minder waar.
Betalen jullie dan ook 10 EUR per keer, net als hier in Rotterdam? Voor 3D is dat trouwens 12.50
EINDELIJK! Ik hoopte hier al zo lang op. Als echte filmliefhebber maak ik veel gebruik van deze app op de 360 maar nu kan ik het eindelijk op de nieuwe topconsole #1 gebruiken. Ik ben blij dat ik de XO vorige maand pas gekocht heb want dat maakte het wachten minder erg.

Het aanbod is echt ongelooflijk. Alle denkbare toptitels zijn beschikbaar en minstens even belangrijk zijn de menu's echt goed ingedeeld, wat wel een verschil is met vergelijkbare diensten op consoles. Zelf ga ik waarschijnlijk vooral met Kinect sturen, dat is de toekomst.

Echt zo blij hier mee als filmliefhebber, ik word er haast een beetje emotioneel van. Eindelijk lekker de beste films kijken op mijn XO in plaats van steeds de 360 te moeten aansluiten.
Echt zo blij hier mee als filmliefhebber, ik word er haast een beetje emotioneel van. Eindelijk lekker de beste films kijken op mijn XO in plaats van steeds de 360 te moeten aansluiten.
Misschien moet je ff de "play to" functie in windows gaan gebruiken...
Best handig, die XB1 draait gewoon avi & mkv zonder problemen over het netwerk hier...
Je had je XB360 dus al op kunnen ruimen
Werk jij toevallig bij Pathé? :+
Fijn dat je zo snel tevreden bent :) Ik mis altijd de titels die ik wil kijken bij Pathé en de kwalitiet is vaak niet veel hoger dan digitenne. Nee, als echte filmliefhebber wil ik kwaliteit :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee