X-bit heeft de Asus Vento 7700, de Cooler Master ITower 930, de Gigabyte 3D Aurora 570 en de Gigabyte Poseidon aan de tand gevoeld. De Asus Vento 7700 doet goedkoop aan; de Gigabytes bieden veel waar voor hun geld.
De tweede generatie Vento-behuizing is minder breed aan de onderkant dan zijn voorganger en past beter in elkaar dankzij een hogere productiekwaliteit. Het front scharniert soepeler, maar de kunststof scharnieren is waarschijnlijk geen lang leven beschoren. Aan de voorkant van de kast zit een grote luchtinlaat, zonder stoffilter, met daaronder vier usb-aansluitingen, een firewire-connector en aansluitingen voor een headset. In het zijpaneel bevindt zich op cpu-hoogte ook een luchtinlaat, wederom zonder stoffilter, en dit keer ook zonder mogelijkheid er een ventilator achter te zetten. De behuizing biedt plaats aan vier 5,25"-apparaten en vier interne en twee externe 3,5"-drives. Drives en uitbreidingskaarten worden niet goed vastgehouden door het gammele sluitsysteem dat Asus heeft bedacht en de gebruikte 80mm-ventilators zijn te klein om stil hun werk te doen. De kast is volgens de reviewers veel te duur geprijsd.
De Cooler Master ITower 930 heeft dezelfde aansluitingen op het front als de Asus Vento 7700, maar de fabrikant van de kast heeft ze hoger geplaatst. Wederom zitten de vier usb-aansluitingen erg dicht op elkaar. Achter de luchtinlaat zit een viertal hardeschijfrekjes die makkelijk te verwijderen zijn, maar helaas geen hot-swapfaciliteiten bieden. De ITower 930 heeft een 120mm-uitlaatventilator achterin zitten. In het zijpaneel zit een opening voor de luchttoevoer naar de processor. De lucht gaat optioneel via een 'fan duct', maar helaas is het niet mogelijk een grotere ventilator te bevestigen en lijkt de constructie alleen bedoeld voor boxedkoelers. Achterop het harde schijfrekje zit een ventilator die zowel koele lucht de kast in zuigt als de schijven koel houdt. Deze ventilator kan eventueel in de weg zitten bij lange videokaarten en de constructie waar hij aan hangt zorgt voor lawaai. Tot zes 5,25"-drives worden met metalen klemmen op de plaats gehouden, waardoor ze een beetje speling hebben. De klemmen voor uitbreidingskaarten zijn degelijk en doen hun werk wel goed.

De Gigabyte 3D Aurora 570 ziet er volgens de reviewer uit als een Amerikaanse koelkast. De power- en de resetknop zitten net als bij de gewone 3D Aurora achter een deurtje verborgen. Aan de zijkant heeft de gebruiker de keuze uit een extra luchtinlaat of een raam en aan de achterkant zitten twee 120mm-ventilators als luchtuitlaat. De binnenkant van de kast is niet veranderd en dat is volgens de reviewer terecht. Alle bedrading wordt netjes bij elkaar gehouden met clips en alle accessoires passen in een doosje dat in het hd-rek gehangen kan worden. De harde schijven worden met rails bevestigd en 5,25"-apparatuur kan zelfs zonder rails vastgeklikt worden. In totaal passen er vijf interne 3,5"-harde schijven, twee externe 3,5"-apparaten en vijf externe 5,25"-drives in de behuizing. Gebruikers die een watergekoeld systeem in willen bouwen, kunnen met de 3D Aurora 570 twee slangen door de achterkant van de systeemkast steken. Voor de kast wordt in het blauw het 3D Aurora-logo geprojecteerd.

De Gigabyte Poseidon is een strak vormgegeven behuizing. In het midden van het frontpaneel bevinden zich de aan/uit- en de resetknop, samen met een firewire- en twee usb-connectors. Verder zit er een aansluiting voor een headset aan de voorkant. Onderaan zit een luchtinlaat met een 120mm-fan en een stoffilter en ook in het zijpaneel zit een rooster voor koeling. Dit laatste rooster kan vervangen worden door een raam, als de gebruiker dat wenst. Aan de achterkant wordt warme lucht uit de kast gezogen met een 120mm-fan en ook de Poseidon beschikt over gaten voor de slangen van een waterkoelingsysteem. De kast biedt plaats aan vier interne 3,5"-harde schijven, een externe 3,5"-drive en een vijftal 5,25"-apparaten. Ook de Poseidon projecteert een blauw logo op de grond voor de kast.

Ondanks dat Gigabyte nog niet zolang op de behuizingenmarkt vertegenwoordigd is, scoren hun behuizingen iets beter in de temperatuurstest. Hoewel de verschillen over het algemeen klein zijn, loopt het verschil met Asus en Cooler Master n sommige tests op tot zes graden Celsius. De Gigabytes zijn ook nog eens de stilste kasten, dankzij de gebruikte 120mm-ventilators die in toerental te regelen zijn, iets wat met de Asus- en Cooler Master-behuizingen niet mogelijk is. De twee Gigabyte-kasten winnen de test dus, met een lichte voorkeur voor de goedkopere Poseidon.