Windows 11 krijgt een nieuwe mediaspeler

Microsoft komt met een nieuwe mediaspeler voor Windows 11. De Media Player App is vanaf deze week beschikbaar voor Windows Insiders die in de Dev Channel zitten. De mediaspeler speelt muziek en video's af.

In een blogpost toont Microsoft het nieuwe ontwerp van de mediaspeler voor Windows 11. De app gaat de Groove Music App vervangen. De app is bedoeld voor het afspelen van muziek en het beheren van een muziekbibliotheek. Daarnaast kun je ook video's afspelen met de mediaspeler.

Multimedia vanuit de video- en muziekmap op je computer worden automatisch toegevoegd aan de mediaspeler. Je kunt ook een specifieke map aanwijzen voor de mediaspeler om content uit op te halen.

Met de feedback uit deze eerste tests wil Microsoft de mediaspeler verder doorontwikkelen. Het is nog niet bekend wanneer de app voor alle Windows 11-gebruikers beschikbaar komt.

Door Robert Zomers

Redacteur

16-11-2021 • 19:59

115 Linkedin

Reacties (115)

115
114
62
3
0
32
Wijzig sortering
Zullen ze dan ook eindelijk de MKV codec ondersteunen? Dat is voor mij al jaren de reden waarom ik Potplayer (of VLC) gebruik; maar dan heb ik nog steeds ellende met HDR dat niet goed converteert. |:(

[Reactie gewijzigd door iApp op 16 november 2021 20:04]

Anoniem: 734539
@iApp17 november 2021 00:33
Persoonlijk gebruik ik MPC-BE (Media Player Classic - Black Edition) met MadVR en LAVFilters, heb geen problemen met het afspelen van content, HDR of niet.
https://www.videohelp.com/software/MPC-BE

MadVR:
http://madvr.com/

LAVFilters:
https://github.com/Nevcairiel/LAVFilters/releases

Daarnaast kan je binnen de instellingen van MadVR gigantisch veel tweaken om de kwaliteit verder op te schroeven waaronder upscalen van videomateriaal via je GPU, daarvoor is het wel aan te raden een guide te gebruiken zoals bijvoorbeeld de volgende:
https://forum.kodi.tv/sho...88&pid=2238942#pid2238942

Je kan ook aan de slag gaan met MPV, maar daarin moet je alles binnen een config file gaan aanpassen.
Yup, in mijn ogen nog steeds de best mogelijke combi voor Hdr, stottervrije 23,976p Dolby Atmos en perfect werkende upscaling. En al helemaal superkrachtig met de mphc remote app.
Wellicht eens K-Lite Codec Pack proberen? :)
https://codecguide.com/download_kl.htm
Yep, en ik gebruik nog altijd Media Player Classic uit K-Lite om films te kijken,
omdat er in de reguliere Windows apps altijd wel iets mist qua ondersteuning.
Bijvoorbeeld MKV
(en dat is idd geen codec maar een packaging formaat van beeld + geluid + subtitels)
.
Ben benieuwd of ze "echte wereld" standaarden nu gaan ondersteunen.
En of je het library verzamel gedeelte *uit* kunt zetten en gewoon individuele films uit mappen kunt aanklikken. Bij de originele Win10 Movie player was dit een issue...

[Reactie gewijzigd door Geekomatic op 16 november 2021 23:10]

https://sourceforge.net/projects/mpcbe/
Deze krijgt nog updates, gebruik zelf helemaal geen codec packs meer, volgens mij alleen nog HEVC geinstalleerd uit de Windows Store.
Zijn er echt nog mensen die nood hebben aan zulke codec packs???? Dat is bij mij 15-20 jaar geleden..
Zet een keer een deftige plex omgeving of dergelijke op en bekijk je films zoals het hoort.
Ik ken geen enkel apparaat buiten een (ht) pc met bovengenoemde software, die perfect 23,976 P weergeeft, zonder judder. En die probleemloos automatisch kan switchen naar andere modi als de content daarom vraagt. Ik heb een shield tv met plex geprobeerd, maar het was oeverloos geklooi om het goed te krijgen en ik kreeg er geen perfect vloeiende weergave mee voor elkaar. Mijn ervaring was dat het enige voordeel de interface van de Plex app was. En zeker niet de weergave. Ik sta open voor tips hoor, dus leef je uit als je ze hebt :)
Ik kijk gewoon films op een TV, via een (plex) library, zoals het hoort: sit back and relax.
Maar ik geef (niet meer) om al die details: it just needs to work.
Ik heb geen judder ofzo..
Die zou dus niet meer nodig zijn als de juiste ondersteuning eindelijk eens ingebouwd zou zijn...

Vandaag de dag zouden dat soort packs overbodig moeten zijn.

[Reactie gewijzigd door EnigmaNL op 16 november 2021 21:36]

het automatisch ophalen van subs van je favoriete site en je primary/secondary language instellen zullen ze wel niet overnemen, 2 functies die ik er fantastisch aan vind + het feit dat hij lightweight/no-nonsense is en quasi alles kan afspelen wat je er in gooit qua media
Eigenlijk zouden we geen codec packs moeten installeren. Het is geen Kazaa tijdperk meer.
Eigenlijk gebruik ik daar ook alleen maar de lav filters, mphc en madvr van. Zitten er nog andere interessante code's tussen die het overwegen waart zijn?
HDR werkt wel met Windows movie app maar dan heb je ook vaak nog de hevc codec nodig van 99cent. Echter werkt niet niet goed, veel frame issues.

Er is een combinatie die altijd werkt.

MPC-HC + madvr plugin met de instelling send HDR meta data naar tv.

Je TV zal dan de HDR verwerken IPV de computer en dan doet die het goed.

Echter heb je kans dat je subtitels het dan niet goed doen, hiervoor dien je dan weer een andere subtitel render te gebruiken en in te laden, ASS zal het namelijk wel doen.
Wel heel naar dat je daarvoor weer moet betalen. Als je geluk hebt kan je de gratis HEVC extension downloaden. Installeert op mijn Dell XPS15 en mijn zelf gebouwde PC. Of het werkt is een ander verhaal, ik heb het nog nooit getest aangezien ik altijd Potplayer gebruk (beste UI en heel wat opties). Jammer dat potplayer niet beschikbaar is op Linux.
MKV is geen codec.
Het is duidelijk wat iApp bedoelt, wees dan ook zo volwassen om daar op te reageren.

[Reactie gewijzigd door mjtdevries op 17 november 2021 09:46]

MKV is een container voor verschillende codecs, deze kunnen verschillend zijn. Zowel voor beeld als geluid.
Volgens mij is MKV geen codec ;)
Wat ik begreep vanuit de comments op Reddit en The verge gebruikt de media player onderliggend de WMF (Windows Media Foundation) stack, dus het antwoord op je vraag wat het gaat ondersteunen is waarschijnlijk: Alles wat op dit moment al gesupport word aan formaten, codecs e.d. echter officieel kan ik op de pagina van Microsoft nog niets vinden dus dit is niet met 100% zekerheid (maar zou gezien het in ontwikkeling is eerder minder dan meer verwachten).

https://docs.microsoft.co...ndation-programming-guide

edit:
Mogelijk is er hoop voor je, MKV staat er tussen zie ik (al betekend dat niet dat dit in de applicatie komt):
https://docs.microsoft.co...in32/medfound/mkv-support

[Reactie gewijzigd door jdh009 op 16 november 2021 20:21]

Volgens mij moet het ook wel werken als je K-Lite Codec Pack installeert
Maar je kan toch gewoon mkv bestanden openen in de Films en tv app (Movies & TV)?
Voor HDR zou je de KODI HDR fork kunnen proberen. Werkt wat mij betreft goed qua HDR-content. Alleen is een stuk omslachtiger dan VLC om even te gebruiken.
Kodi 19 heeft inmiddels op ondersteunde hardware een redelijke HDR implementatie. Niet ideaal, maar werkend.
MKV wordt al vrij lang door Win10 native ondersteund met ondertitels, audiokanalen en alles. Het is een containerformaat echter, de codec er in (H265, MPEG2, MPEG4, etc werkt native) is echter een andere factor
In 10 en 11 mkv afspelen met films en tv app doet ook subs.
Codec voor hdr playstore 99 cent werkt gewoon goed....
Wat te denken van HEVC? Om onduidelijke reden moet daar nu voor betaald worden in de standaard video-oplossing.

[Reactie gewijzigd door RaJitsu op 16 november 2021 23:45]

De container wellicht, hevc mag je in iedergeval voor betalen :)
Ja en het erge is: je mag er elke herinstallatie opnieuw voor betalen. Zo een paar keer mogen dokken op Win10 (zelfde ms account) en nu al 2 keer op Win11. (Van dev naar stable).
Uhh dat hoort niet zolang je hetzelfde Microsoft account gebruikt. Je kan de extensie op 10 apparaten gebruiken.
En dan nog, vlc player of Kodi speelt het gewoon af zonder extensie…
Misschien ben je dan beter af met MPV
MKV is volgens anderen geen codec.
MKV is geen codec, het is een container. ;] Vaak is de video stream in een MKV file gewoon H264 (of H265) wat ook gebruikt wordt voor o.a. MP4. Daarnaast heb je ook nog eens 8-bit en 10-bit H26x en niet elke videokaart/monitor ondersteunt de 10-bit variant. Als de andere players die je gebruikt die 10 bits kunnen faken (dithering) dan werkt het inderdaad al een stuk beter. Het kan ook best zo zijn dat de MKV files die je hebt een ongebruikelijk codec gebruiken wat vanwege licenties niet (goed) werkt met de standaard Windows media players. Verder, HDR wordt gebruikt i.c.m. 10-bit video, dus als het "niet goed converteert" heb je waarschijnlijk een GPU en/of monitor bedoeld voor 8-bit.
Beetje jammer dat nog niemand heeft opgemerkt dat .mkv geen codec is.
Minimaal 2 mensen voor je. Beide een kwartier voorafgaand jouw bericht.
Ik snap het niet, eerst heb je windows media player dit werd verandert naar soort van groove music. Niet echt de officiële opvolger want windows media player 12 die uit 2009 stamt is nog steeds te vinden (ingebakken) in windows 10 als je die zoekt.

Dus gaat deze app alleen groove vervangen? of ook de applicatie windows media player uit 2009? Niet echt duidelijk waarom de media player 12 uit 2009 nog ingebakken zit.

Edit: windows media player uit 2009 is nog gewoon aanwezig in windows 11.. 12 jaar na dato. even getest in mij VM.

[Reactie gewijzigd door dutchnltweaker op 16 november 2021 20:10]

Media Player vervangt Groove Music nu en gaat waarschijnlijk ook Movies & TV vervangen. Windows Media Player zit alleen nog in Windows omdat, net zoals met Internet Explorer, er apps zijn die gebruik maken van WMP voor het afspelen van media, het kan simpelweg niet verwijderd worden en daarom is het al een tijdje gedegradeerd en verstopt in de Windows Tools map.
er apps zijn die gebruik maken van WMP voor het afspelen van media
Dus geen apps van MS? Dus waarom erin laten? Op zich niet erg als je het maar kan verwijderen...maar dat kan dus blijkbaar niet.
En als die link met WMP via de registry loopt dan kan dat toch wel gerouteerd worden naar de nieuwe player? En als het een hardcoded path is... klein kans dat het nog lukt met een een shortcut.
Backwards compatibility, WMP was niet alleen een losse GUI, maar ook een component dat gebruikt kon worden tijdens ontwikkeling. Als je dan WMP en het component verwijderd werken al die programma's niet meer.

Als je dan je nieuwe app backwards compatibel zou willen maken met WMP zou dat betekenen dat je je beperkt in de nieuwe ontwikkel technieken/api's en dat je API interface hetzelfde moet blijven als WMP.

Dan is het makkelijker om WMP gewoon in Windows te laten zitten, maar te verstoppen en een nieuwe app te maken.
Dus backwards compatibility is in dit geval belangrijk genoeg om WMP van 2009 erin te laten zitten, maar de hardware moet wel van de laatste jaren zijn voor officiële ondersteuning ?!
Buiten dat je ook kan proberen je oude programma aan te passen, lijkt het me niet waarschijnlijk dat een bedrijf dat nog met programma's werkt van rond 2009 inmiddels al wel de hardware heeft gekocht die officieel ondersteund wordt...
Ja dat alles is zo'n beetje het grootste selling point van Windows. Als Microsoft ergens goed in is is het wel dit soort backwards compatibility dingen.
Inderdaad, ondersteuning voor 16-bits applicaties is pas verwijderd met de overstap naar 64-bits Windows. Dus op een 32-bits versie van Windows 10 kan je nog applicaties draaien die ontwikkeld zijn voor Windows 3.1.

Pas met Windows 11 wordt 32-bits Windows niet meer ondersteund en is die backwards compatibility niet meer mogelijk.
Er komt dus een derde mediaspeler, naast Windows Media Player en Groove, net zoals er 3 browsers in Windows zitten (Internet Explorer, Edge legacy en Edge). Het verbaast me dat er maar 2 e-mailclients in zitten, 2 knipseltools en 2 afbeeldingenviewers. (In Windows 10 althans, heb het niet allemaal gecontroleerd in Windows 11.
Wat mij overigens positief verraste is dat de nieuwe afbeeldingenviewer in Windows 11 echt goed werkt! De vorige vond ik maar een miserabel stukje software.
Nee toch, in de tekst staat:
In een blogpost toont Microsoft het nieuwe ontwerp van de mediaspeler voor Windows 11. De app gaat de Groove Music App vervangen
Maar dan nog heb je straks windows media player en gewoon mediaplayer. Waarom zou je dat eerste niet uit windows halen,achterhaalt en nergens voor nodig toch?
Backwards compatibility. Onder Windows Media Player vallen ook een hoop dll’etjes die vereist zijn voor bijvoorbeeld games.
Oke maar waarom dan de gehele applicatie behouden en niet alleen de spullen die nodig zijn? DLL files (hoe stom ook) kan ik nog begrijoen, maar de GUI? In zijn geheel? Die begrijp ik niet helemaal.

Daarnaast zou ik toch eens gaan kijken naar het opruimen van Windows. Je brengt een nieuwe versie uit. Start gewoon eens een keer opnieuw en laat die legacy troep zitten.

Mocht het echt nodig zijn kun je een “directX” achtige API laag maken. De abstractie in Windows is soms echt ver te zoeken en dat is ontzettend jammer.
Ik gebruik nog altijd de oude Windows Media Player. Ik vind die veel fijner voor bibliotheekbeheer, aanmaken van playlists en afspelen van muziek dan dat vreselijk onoverzichtelijke Groove Music.
In Windows 11 heb je maar een browser (Edge Chromium).. Edge legacy en IE bestaan niet meer. De binaries van IE zijn er nog wel maar die redirecten naar Edge. "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe" start Edge op. Er is nog maar een photo viewer (Photos) en volgens mij is er nog maar een snipping tool. Er is tevens volgens mij alleen maar de Mail app standaard (los van Outlook in Office natuurlijk).
Windows photo viewer bestaat ook nog met een simpele registry hack. Die andere Foto meuk hoef ik niet.
Zou me niet verbazen dat er ook nog ergens iets terug te vinden is over internet explorer ook. |:(
Lijkt me wel. IE is af en toe nog steeds nodig voor legacy applicaties. Microsoft heeft zo lang DirectX gepromoot, is nog altijd in gebruik.
Natuurlijk is DirectX in gebruik, men released nog steeds nieuwe versies? ActiveX daarentegen..
Its the way microsoft works!
Laat me raden: alle drie de media players blijven erin zitten (MP, Video en deze nieuwe)?

Hetzelfde is met de drie file mangers die erin zitten.
...je vergeet Media Center, nog zo'n lekker Microsoft gedrocht 8)7
Die is er sinds W10 niet meer bij gelukkig. :)
Oh nou, Media Center was vroeger best wel lachen. Tuner erin, mooie grafische vormgeving. In mijn herinnering best wel een fijn stukje software!
Geheel off topic:
Windows Media Center is mijns inziens een van de allerbeste applicaties die MS ooit heeft ontworpen, het werkt namelijk altijd saai en voorspelbaar. Loopt misschien 2x per jaar vast, maar dat is meestal de driver van de Anysee softcam tuner. Ik kijk al meer dan 18 jaar televisie via Windows Media Center, zelfs onder Windows XP was dat op een Acer Idea rock solid en even snel wat opnemen of een hele serie is 99,999% betrouwbaar.
Nog iedere dag kijken wij op een van internet losgekoppelde Windows 7 MCE met 3 tuners naar Ziggo, nemen op wat we leuk vinden, de 500 gedigitaliseerde CD's staan op de NAS en als de familie er is kunnen we meteen even de (vakantie)foto's laten zien.
MCE speelt met (MS/Shark/K-lite) codec pack alles af wat je kunt verzinnen met de juiste subtitles. Enige kleine minpunt, je kunt niet makkelijk audio sporen kiezen of 25 verschillende ondertitelingstalen, maar dat is voor ons eigenlijk nooit een probleem, downloaden doen we vrijwel niet en ondertitels zetten we bij Ziggo toch wel uit.....alsof een Groningse of Brabantse tongval een buitenlandse taal is...
Verder is de UI van MCE nog steeds superieur (mijn mening) aan al die andere leuke software van Plesk/Kodi etc, bejaarde ouders kunnen er na en minuut mee overweg en de hoeveelheid informatie die in beeld komt is rustig of beter gezegd sereen.
De enige grote irritatie met MCE is die poep-melding dat de EPG sinds eind vorig jaar het niet doet, die doet het prima, want die komt via Ziggo binnen, maar het is gewoon irritant dat je de waarschuwing moet wegklikken.
ok, mijn ervaring was psies het tegenovergestelde: ik had een Acer Aspire 6920G. Was een 16” full hd laptop met ingebouwde dvb tuner. Media Center was echt een hel op dat ding, misschien lag dat dan aan Vista, maar met 3rd party software werkte het allemaal een stuk beter (ook onder vista)
In een blogpost toont Microsoft het nieuwe ontwerp van de mediaspeler voor Windows 11. De app gaat de Groove Music App vervangen.
Staat in de tekst
Groove Music is enkel voor muziek, dit is een media speler (video + audio).
Welke? explorer, wel verschillende shells cmd, Terminal Powershell nog andere?
Dat is inderdaad ook een dingetje. Er komen alleen maar apps bij en niets wordt echt vervangen.
is gewoon de films&tv app met een nieuwe naam.
Welke 3 file managers? Of bedoel je dat Explorer embedded in andere software kan zitten?
Ook met native ondersteuning voor HEVC/H.265? (Ja, ik ben bekend met de plugin)
Ondersteuning voor codecs gebeurd op OS niveau, niet app niveau.
Had toch wel een feest geweest als ze ‘Media Player Classic’ hadden (her)aangekondigd. Zo simpel, zo efficient. :D
Idd gebruikt ik al 15 jaar.
Ze moeten gewoon de Apple truuk herhalen. Geef ons het startmenu, de taakbalk en de menu's terug.
Als ik die alternatieve startmenu managers zie dat snap ik niet dat Microsoft niet kan regelen. Het is alles wat we ooit willen:

Hate Windows 11? Try this.
Wauw! De doorzichtige taskbar is wel mooi! Win11 heeft de grote lange lege taskbar, maar zo is het daadwerkelijk zinvol om kleine icons te hebben.

Ik heb het probleem voorlopig opgelost door terug naar win10 te gaan.
Ja, leuk.... Ik blijf wel bij VLC :Y)
Ik ook, sinds WinAmp er niet meer is (en waarom eigenlijk) is VLC mijn standaard geworden in afspelen en beheren doe ik nog op ouderwetse wijze met Total Commander, dan kan ik het terugvinden waar IK het wil hebben en niet de grillen van Microsoft. Werk veel met betaalde versie van Wondershare Free Video Converter in het snelle plak- en knipwerk voor mijn YouTube kanaal, VLC in het afspelen daarvan, voordat het geupload word met wel notitie dan VLC in de HD weergave nog wel een blokkerig beeld heeft, terwijl beide PC's ieder aparte videokaarten hebben met eigen geheugen. Ben geen software expert omdat te oplossen, is off-topic onderwerp, maar wie heeft de tip daarin.
nb. Op mijn beide aangepaste (dikke i7) PC's van HP Pavilion HPE en Lenovo ThinkStream nog steeds de melding dat mijn PC's nog niet geschikt zijn voor W11.
groot gelijk VLC is top !
Ik krijg altijd een beetje flashbacks naar Zune, in goeie zin. Echt oprecht een hele mooie app geworden, er werken echt wel mensen die weten wat ze doen. Jammer dat ze allemaal zo op hun eigen eilandje lijken te zitten en dit nooit echt door het hele OS invoeren.
Als je het niet bevalt dan kan je altijd zat externs voor niks downloaden zoals foobar2000 alleen muziek en VLC..voor niks en up to date.. Zoiets als MPC is al lang niet meer up to date en wordt door vrijwilligers bijgehouden.
"De mediaspeler speelt muziek en video's af"


Gelukkig
hahaha heerlijk om je reactie te lezen.
Kan ie dan ook meer dan twee kanalen? Alleen links en rechts geluid is zo 1980.

[Reactie gewijzigd door moviegeek op 16 november 2021 20:26]

Voor muziek is stereo dik in orde.
Niet altijd. Ik vind het wel fijn dat er voor Winamp nog steeds een plugin is waarmee ik mijn hele surround set zelf kan aansturen.

Als ik stereo muziek naar mijn Denon versterker stuur, gaat het zelf proberen dat te verdelen over de 6 speakers... Dat doe ik liever zelf. Anders komt bv de zang uit de center speaker, op zich leuk. Maar dat gaat helaas niet altijd 100% perfect. Ook worden de rear speakers dan niet (of nauwelijks, heel zachtjes) aangestuurd. Op zich op te lossen door de CD aansluiting te gebruiken, maar dat is onnodig gedoe met aansluiten en switchen tussen inputs/outputs.

In principe dan 2x stereo, voor/achter met een subwoofer. Winamp + Matrix Mixer doen dat met wat getweak een stuk beter dan de versterker zelf.
Grappig dat jij dat zegt over de source en de dac. Ik zou andere settings proberen op de geluidsweergave! Ik wil meestal andersom bij Spotify, Tidal en YouTube, dat is dat ik de source zo hoog mogelijk houdt het liefst multichannel uncompressed (Tidal) en dan de receiver de afhandeling laat doen. Dat scheelt aanzienlijk in bandbreedte en dus daadwerkelijke kwaliteit.
Ja dat is Foobar2000, Mediamonkey, Winamp, Musicbee enz ook, maar dan al twintig jaar veel beter. Ik snap dat nooit, na twee decennia het wiel opnieuw uitvinden. Sta je dan met je zogenaamde multimedia-player die niet eens overweg kan met Dolby True HD of DTS HD master audio, laat staan hoogtekanalen/Atmos. Hallo Microsoft, het is 2021, jeweetwel Blue-ray enzo, het compact disc tijdperk is voorbij hoor, ik denk ik meld het even aan Redmond.
Geloof me, dat wil je niet. Niet voor niets dat een band of orkest vanaf één punt geluid creëert anders wordt het rommelig en kaal het geluid. In een film omdat er special effecten bij zitten kan die een voordeel hebben, maar doe je dat met muziek dan gaat het heel rommelig klinken.
Een orkest creeërt de muziek vanaf één punt?
Werkelijk? Welk punt dan? De plek waar de dirigent staat? Dat word dringen...

Daarom gebruiken we stereo ipv mono, omdat geluid NIET vanaf één punt gecreëert word.

Iedereen die een klein beetje behoorlijke aparatuur heeft, kan zelf duidelijk bij een orkest opname horen dat de muziek niet vanaf één punt komt.

Het komt wel meestal van voren. En dan zijn 2 of 3 kanalen wel voldoende om een goede plaatsing van het geluid in dat frontale gedeelte te hebben.
De surround kanalen kun je dan gebruiken om de akoestiek van een ruimte beter mee te nemen in de opname.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee