Razer introduceert PlayStation 4-controllers met via app instelbare gevoeligheid

Razer komt met twee nieuwe controllers voor de PlayStation 4. De Raiju Ultimate en de Raiju Tournament Edition-topmodel kunnen zowel draadloos als met kabel worden gebruikt. Met een app is de gevoeligheid aan te passen.

De Razer Raiju Ultimate is het topmodel en is voorzien van Razer Chroma-rgb-verlichting. Ook zijn de analoge sticks en de D-pad van deze controller verwisselbaar. Verder zit er een bedieningspaneel op de Ultimate, waarmee de vier extra multifunctionele knoppen zijn te configureren. Het is ook mogelijk om een app te gebruiken voor de configuratie en via die app is de gevoeligheid van de controller in te stellen.

De Razer Raiju Tournament Edition is een goedkopere versie zonder rgb-verlichting en zonder bedieningspaneel. Ook zijn de knoppen niet te verwisselen. Verder is de functionaliteit gelijk, ook deze controller is in te stellen met een app. Het is daarbij mogelijk om profielen voor verschillende gamers op te slaan.

Razer komt ook met een nieuwe headset voor gamers. De Razer Thresher werkt draadloos met de PlayStation 4 via een 2,4GHz-verbinding, maar hij kan ook bekabeld worden aangesloten op andere consoles. De headset heeft een uitschuifbare microfoon en leren oorschelpen met traagschuim.

Razer verkoopt de controllers en headset per direct via zijn website en in het najaar moeten ze wereldwijd ook via andere kanalen te koop zijn. De Raiju Ultimate kost 200 euro, de Tournament Edition kost 150 euro en de Thresher-headset kost 130 euro.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

21-08-2018 • 18:28

55 Linkedin

Reacties (55)

Wijzig sortering
€200 voor een controller? Absurd..
Wat had je anders verwacht? Het is een Razer product. Verwacht ook dat het ding snel stuk is. Of dat er kleine dingen afbreken waardoor het apparaat nog bruikbaar blijft, maar je er aan gaat ergeren en de volgende generatie koopt omdat je een sukkel bent.

Het enige dat ik in bezit heb van dat merk is de Naga Chroma, maar dat is omdat er geen fabrikant is die het lukt om de thumbgrid muis lijn van Razer op de juiste manier te kopiëren. Het is zeker de enige productlijn dat ik ooit van Razer wil en zal bezitten. Hiervoor had ik de originele Naga, en een familielid heeft de Naga Chroma Epic.

Originele Naga
 • Op den duur problemen met de primaire knoppen (registreerde dubbele aanslagen, en later braken de schakelaars intern zelfs af).
Naga Chroma
 • LEDs kunnen na anderhalf jaar al bepaalde kleuren niet meer weergeven door degradatie (zei het mogelijk fysieke of 'softwarematig' degradatie).
 • Sinds Synapse 3 wordt het ding redelijk warm (zelfs na het verlagen van de polling rate).
 • Het lijm van de rubberstrip waar je pink tegenaan rust is al aan het afbreken (lijm is vloeibaar aan het worden en sijpelt beetje bij beetje achterlangs de randen van de rubberstrip naar buiten --- heeft mogelijk mee te maken dat de muis warmer is gaan draaien, of niet en is mogelijk gewoonweg slijtage, en nee: ik oefen geen bijzonder druk uit op dat gedeelte).
 • De sticker onder de muis waar modelnummer e.d. op staan vertoond al een luchtbelletje aan de rand (maar is nog geen probleem; zie Naga Chroma Epic ervaring hieronder waarom dit een serieus probleem kan worden).
Naga Chroma epic
 • Op den duur zoveel luchtbellen onder de sticker onder de muis. Gevolg is dat de muis bijna niet meer over een oppervlak kan glijden. Overigens succes als je de sticker wilt verwijderen, want dat maakt het nog erger (i.p.v. luchtbellen heb je lijm onder je muis dat je zeer lastig kan verwijderen). RMA was dus noodzakelijk (overigens binnen 2 dagen een totaal nieuwe Naga Chroma Epic, dankzij Coolblue en niet Razer).
 • Draadloze verbinding tussen muis en ontvanger valt regelmatig weg.
 • Accu in muis slijt redelijk snel.
 • Overige problemen dezelfde als de Naga Chroma.
Dit i.t.t. mijn oude Logitech G5 muis die mijn ouders gebruiken die nog steeds als een zonnetje draait zonder ooit kuren te hebben gehad (er is zelfs geen esthetische slijtage te zien).

Als je duurzaam randapparatuur wilt, shop dan voor Logitech, Corsair of Steelseries, want met die merken heb ik nog nooit problemen gehad.

Overigens is randapparatuur niet het enige waar Razer deze strategie van planned obsolescence hanteert: Linus van LinusTechTips had een jaar (?) terug wat Razer laptops aan werknemers gegeven, en er is een groot aantal (of bijna allemaal ?) die nu al redelijk grote mankementen vertonen. De video staat ergens op zijn YT kanaal. Gaat geloof ik over die nieuwe Razer laptop met vapor chamber.
"Wat had je anders verwacht? Het is een Razer product. Verwacht ook dat het ding snel stuk is. Of dat er kleine dingen afbreken waardoor het apparaat nog bruikbaar blijft, maar je er aan gaat ergeren en de volgende generatie koopt omdat je een sukkel bent."

Ik onderschrijf deze bevindingen.

Heb zelf in totaal twee razer toetsenborden gehad (een Lycosa en Blackwidow Ultimate) en beiden vertoonden vrij snel vrij serieuze mankementen.
De Lycosa had SERIEUZE issues met drivers/windows herkenning waardoor je constant dat ding moest unpluggen-inpluggen om hem (weer) aan de praat te krijgen en er was destijds ook een grote terugroepactie (waar die van mij buiten viel.. ook al vertoonde hij ook gewoon issues).
De Blackwidow Ultimate was ook een drama, de mechanische toetsen waren súper luid (Razer keyswitches i.p.v. cherry MX keys) en na een tijdje werkten een aantal van mijn toetsen niet meer (stuk of 4 punctuatie toetsen en sommige letters registreerden slecht).

Ik persoonlijk zal dus ook écht nooit meer een razer product kopen; ja ik snap dat dit slechts een zéér kleine testgroep is maar wanneer je 2 producten koopt en ze zijn allebei brak dan zou je toch wel gek zijn om nog een 3e product van diezelfde fabrikant te kopen. :+
Heb 0-ringen op m'n Ultimate Stealth gezet. Nu is het beter te doen. Maar desondanks maakt het ding eigenlijk teveel herrie. Ben ook klaar met gaming toetsenbordjes. Die LED BS van Chroma series heb ik niets mee. Ik vind het zelfs oprecht beledigend.
idd.. heb zelf op dit moment een CM Storm QuickFire XT en dat ding werkt gewoon prima. ziet er niet 'gaming' uit, typt fijn en is niet zo overdreven luid...

Jammer dat ze 'm niet meer hebben/verkopen, is echt een fijn toetsenbord! (afneembare USB kabel is ook érg fijn)

[Reactie gewijzigd door Ayporos op 25 augustus 2018 19:18]

Lekker simpel, no nonsense. Hou ik wel van. Strakke font, en gewoon zwart/wit. Ik zelf heb het over een iets andere boeg gegooid. Ik gebruik m'n Windows PC enkel voor gaming, en eigenlijk vrijwel niet, dus ik laat die Ultimate Stealth met 0-ringen voor wat het is. Als m'n partner of kleine slaapt zal ik voorzichtig moeten blijven...

Ik wil voor professioneel gebruik een licht en mechanisch Bluetooth plankje welke ook werkt op m'n mobile devices. Dus ik heb de HHKB PD-KB600B voor ruim 300 EUR import. Hij moet nog binnenkomen uit Japan. Met name voor Vim gebruik is deze ideaal. De caps lock key rebind je met ctrl (of escape). Ik heb er vele uren research in zitten, en heb hem weten te kopen van een figuur dat 60 dagen niet goed geld terug garantie biedt met de terugzendkosten voor hem.

Hoe dan ook dit is een andere prijsklasse en doel dan die van jou. Ik vind die van jou prachtig eruit zien, enige minpunt is de Win key. Dat mag van mij een algemener symbool zijn (maak het voor mijn part het Cmd icon). Toch heb ik nog wel lelijkere Win keys gezien, met name met het oudere logo. En je ontkomt er niet aan, en PC gamers gebruiken nou eenmaal doorgaans Windows.

Wat ik overigens wel geweldig vind aan de Ultimate Stealth is de USB passthrough aan de korte rechterkant. Dat is precies waar m'n muis zit en waar ik een fingerprint scanner heb zitten. Ideaal. Toen ik zocht naar een alternatief was dat toch vaak een dealbreaker. Corsair heeft bijvoorbeeld ook relatief simpele en toch goedkope mechanische toetsenborden met MX Brown (tja, ik moet immers toch een flinke verbetering qua geluidsproductie hebben tov de Ultimate Stealth) en polsondersteuning, maar dan weer niet die passthrough aan de rechterkant.

Qua HHKBs heb je ook nog de 400 Type-S serie. Dat zijn Silents. Maar ik ga de mijne toch vrijwel niet thuis gebruiken. Ik hoop dat ik er geen problemen mee krijg op werk of in de trein :)
Als je duurzaam randapparatuur wilt, shop dan voor Logitech, Corsair of Steelseries, want met die merken heb ik nog nooit problemen gehad.
Helaas is het gras niet zo heel erg veel groener bij de buren.
Hoewel Razer inderdaad veel "Trust" kwaliteit hardware levert tegen de hoofdprijs, en dat kunnen ze vanwege een enorme marketing. Zijn de andere merken soms niet echt veel beter. Zodra een product voor "gaming" wordt geclassificeerd, komen er enorme marges bovenop, terwijl aan de andere kant in kosten worden gesneden.

Eigen ervaringen:
Logitech:
G930 headset. Op een dag, uiteraard net na de garantie headset geheel dood. Nog een poging gedaan om hem te reanimeren met een nieuwe accu, helaas, compleet levenloos.
G933 headset. Een (destijds) €200+ headset, met zoveel plastic, dat de headset voortdurend kraakgeluiden maakt zodra je ook maar een spier beweegt.
Muizen: prima muizen, maar je raakt in een Omron switch (drukknop) loterij. Sommigen houden het jaren vol, anderen kun je, mits je geluk hebt, nog binnen garantie termijn omwisselen. Een print connector van 2 cent op een G700s was blijkbaar al te duur, hierdoor is het onnodig lastig om zelf de switches te vervangen.
G910 toetsenbord. Met veel bombarie marketen ze de 'Romer G' switches, als een kwaliteits- product :O
Hier 2 toetsenborden die beiden net na de garantieperiode kuren vertonen zoals dubbele aanslagen enz. Coulance van Logitech is non existent, ouder dan 24 maanden? Pech gehad.
Heb nog nooit zoveel voor een toetsenbord betaald, maar ook tevens nog nooit zo kort met een toetsenbord gedaan.
Een 15 jaar oude HP toetsenbord van €15 doet het nog steeds perfect.
Toch blijven we nog wel Logitech kopen, alles wat niet uit de G serie komt is over het algemeen (zover mijn ervaring) eigenlijk best prima.
Zwijg mij over de Logitech G933, heb deze headset voor 2 weken +- gehad? Daarna teruggebracht, wegens ....

- Disconnects
- Vast in 'Sleep modus'
- De slechtste micro die je ooit in je leven hebt gehoord (Mijn huidige headset van 40 euro is gigantisch veel beter in dit opzicht.)
- Voelt enorm brak aan, geen kwaliteitsgevoel
- De software crasht vaker dan dat het effectief opstart, en als het opstart, oh boy lagg, slechte instellingen, reset zichzelf, ... ik kan blijven doorgaan.

Echt een verschikkelijk slecht product voor de prijs, volgens mij betaal je 100 euro logitech tax en 100 euro aan RGB verlichting.

[Reactie gewijzigd door Single_Core op 22 augustus 2018 09:17]

Zelf heb ik een logitech g15 die na 15 jaar pas problemen met het display begint te geven. Een g13 waar ik sinds ik hem gekocht heb zo’n 10 jaar geleden nog nooit problemen mee heb gehad. Ook een g19 voor zo’n 8 jaar en ook nog nooit problemen mee gehad en een g930 in 14 jaar aan de tweede omdat de eerste na zo’n 7 jaar jaar problemen had met de “leren” hoofdkussen die uit elkaar vielen. Kreeg gewoon gratis een nieuwe headset van de winkel. En als laatste problemen met de pendalen van een g25 na 7 jaar intensief gebruik en kreeg gratis een g27.
Wat kwaliteit betreft en de service heb ik dus nooit te klagen gehad met logitech.

Wat de volgende gaat worden weet ik nog niet, maar zit te denken aan razer omdat vrienden al jaren hiermee goede ervaringen hebben.
Het spijt me om te horen dat je een negatieve ervaring met Logitech hebt gehad.
Ik denk dat elk merk tegenwoordig rotte appels bevat, of beter gezegd; elk product is een beetje als een loterij ticket kopen. Sommige stukken zijn zoals tanken, niet kapot te krijgen, terwijl de volgende van de band al kapot gaat gewoon door ernaar te kijken.

Mijn ervaring met Logitech (Van 1999 tot heden)
Logitech Quickcam van 1999. Zonder zwans, ik gebruik deze nog steeds als voice chat. de minder dan 1 Megapixel camera is onbruikbaar aan ongeveer 0.5 FPS, maar Ik gebruik em nog voor de voice tot hij kapot is gewoon voor de memes.(geluid valt best wel mee!) vergelijkbaar met trust-stokje van 20 euro. de witte kleur is al wat vergeeld, maar verder perfect in orde.

logitech G15 - tweede versie. (2007 - 2016)
Toetsenbord heeft letterlijk alles overleefd dat je kan inbeelden, 6 keer uit elkaar gehaald om cola, champagne, water, kuismiddel etc op te kuisen, ik heb er letterlijk met mijn vuisten op geramd (ik moest mijn hart even luchten) en is honderden keren tegen de grond geslagen door de hand, kat, en de kleine.

Logitech G910 + G502 combo.
Na een kleine 2 jaar nog niks aan, wel al wat uit elkaar gehaald om te kuisen, maar verder nog niet op geslagen of gemorst, de G502 is wel ranzig moeilijk om te kuisen. ik vind de romer G wel goed, geen ervaring met andere mechanische switches, maar ik vind ze wel beter dan whatever je in de mediamarkt op kan tokkelen (vooral Razer, Steelseries, en random 'cherry' switches ), ze zijn naar ervaring stil genoeg.
> Verwacht ook dat het ding snel stuk is. Of dat er kleine dingen afbreken waardoor het apparaat nog bruikbaar blijft, maar je er aan gaat ergeren en de volgende generatie koopt omdat je een sukkel bent.

On point.. Ik had de vorige Raiju voor PS4, binnen een week een kapotte L2, wtf. Twee dualshocks still going strong al een paar jaren.
Dit dus. En ik maar lachen als mensen beweren dat de Razer Laptop een goede bouwkwaliteit heeft.
Wanneer een controller duurder is dan de console zelf is er iets goed mis met de prijsstelling...

Los daarvan lijkt het op het beste tussen de Xbox one en PS4 controller.
Ja, maar RGB jongeuh! ....waar niemand ook maar naar kijkt als je gefocused aan het gamen bent.
De slim en pro zijn nog steeds duurder. Misschien dat je een oude versie nog ergens goedkoop op de kop kunt tikken.

Daarbij is de vraagprijs van Sony voor de DS4 ook al 65 euro.

Maar ja ze zijn erg duur.
Dit is dan ook geen standaard controller. Controllers zijn er in verschillende prijsklassen. Je hebt ook headsets van 300 euro.
Als ik een Xbox controller wil, koop ik wel een Xbox.. Wat een logge & grote controllers zeg.
Ik game juist op een Playstation vanwege de slanke controllers.
Persoonlijk verkies ik de Xbox Elite controller en afgaande op vele comments denk ik dat velen de Xbox One controller boven de Ps4 controller verkiezen. Een goede vriend van mij is een echte PS fanboy maar laatst heeft hij toch eens op mijn Xbox gespeeld en hij moest toegeven dat de Xbox One controller een fijne controller is hij zei zelfs dat de RS en LS (thumb sticks) beter gepositioneerd waren dan op de PS4 controller. ;)

[Reactie gewijzigd door FlemishDroid op 21 augustus 2018 19:51]

Persoonlijk gespeeld met beide en toch vind ik de triggers op de ds4 controller vele maten prettiger spelen dan die van de xbox one controller. Ook de layout van de ds4 heeft mijn voorkeur mede door het spelen sinds de ps2. Verder allebei prima controllers maar hierdoor mijn voorkeur. (Overigens heb ik grote handen)

Edit: typo

[Reactie gewijzigd door Sandstorm3000 op 22 augustus 2018 00:44]

Persoonlijk vind ik een ps4 controller vele malen fijner dan een xbox controller. Die dingen zijn veel te groot en te log. Ook de knoppen zijn rond wat ik niet fijn vind. Verder zit de d-pad op een andere locatie (en daardoor ook de joystick), dit is voor mij totaal niet logisch. Als ik een controller gebruik voor de pc, dan is dat ook altijd een ps4 controller, hoe onhandig dat is sommige spellen ook is (de prompts zijn meestal voor xbox controllers)
Ik vind de standaard X1 controller helemaal niet groot of log. Wel ligt die heerlijk in de hand.
Tja, er zijn zat mensen die juist de voorkeur geven aan de Xbox controller. De DS4 is een stukje beter geworden, en voor mij nu zeker goed bruikbaar, maar hij haalt het echt niet bij de controllers van Microsoft. Voor mij dan he, is een kwestie van smaak en waarschijnlijk ook afhankelijk van het formaat van je handen.

De PS2 heb ik even gehad maar daar kreeg ik gewoon echt pijn van in mijn handen... Die heb ik verkocht en een Xbox (de originele) gekocht, wat een verademing was dat! De PS3 heb ik mede om de controllers vermeden. Met de PS4 zijn ze een slag groter geworden en omdat ik er goedkoop een over kon nemen heb ik die nu ook, maar zelfs deze deal had ik niet gedaan als er nog steeds net zo'n controller als bij de PS2/3 had gezeten... Tenzij ik dus gelijk voor niet te veel geld een Xbox-achtige controller er bij had kunnen kopen.
Misschien denk je aan de eerste generatie xbox controller - dat was wel echt een lomp ding. Alleen in Japan hadden ze toen een kleiner model, welke later de standaard is geworden.
Logge en grote controllers? Is dit populaire fanboy praat uit het jaar 2002? 8)7

Ik denk dat er bijna niemand de huidige xbox controllers groot en log vindt.

[Reactie gewijzigd door Rudey op 22 augustus 2018 00:59]

Ik vind ze anders nog steeds redelijk aan de groffe kant.
Dat zit dan toch echt in je hoofd. De Playstation 4 controller is namelijk groter dan de Xbox One controller. ;)

Heb je überhaupt al wel eens een xbox one controller in je handen gehad? Ik heb wel een Playstation 4 controller in handen gehad. Best vaak eigenlijk (gisteren op Gamescom nog). En de PS4 controller voelt voor mij lichter maar verder even groot aan als een Xbox One controller.

En mogelijk vind je de PS4 controllers ook te grof hoor. Dan moet je gaan kijken naar kleinere third party controllers. Voor de meeste mensen is de grootte van hoe de controllers van beide consoles nu zijn prima, zonder dat het log aanvoelt.

[Reactie gewijzigd door Rudey op 22 augustus 2018 14:25]

Heb beide console in bezit gehad. Toch heeft mijn voorkeur zeker de DS4. Deze is wel breder, maar de 'grip' is kleiner en ligt fijner in de hand. Ook is de Xbox controller niet symmetrisch. Wat misschien wel het grootste minpunt is. Net als de Nintendo controllers zit de left stick bovenin waardoor je altijd je handen 'scheef' houdt. Heb deze keuze nooit gesnapt. Wel vind ik 'm fijner dan de Twitch controller. Vooral dat onding dat er bij zit is niet te doen.
Goed oeverloos ge-wellesnietes. Ieder z'n voorkeur.
Dat het fijner in de hand ligt is natuurlijk een mening. Dat de plaatsing van de sticks niet symmetrisch is wordt in reviews juist geprezen. Voor jou is het een minpunt, maar dat is dus erg subjectief.

Maar goed, het ging om je opmerking dat je de Xbox controller grof vond. Als je dan vervolgens aangeeft dat je de PS4 controller wel fijn vindt, dan vind ik het toch raar dat je het zo uitdrukte. Dat je bepaalde zaken niet fijn vindt aan een controller daargelaten. Ik vind zelf weer bepaalde zaken niet fijn aan de PS4 controller. De grip vloeit niet lekker over naar de controller, waardoor mijn handen niet goed kunnen rusten. Doordat beide sticks onder zitten, botsen mijn duimen af en toe tegen elkaar. Ook vind ik de controller ergonomisch minder geslaagd, krijg na een tijdje spelen kramp in mijn handen.

[Reactie gewijzigd door Rudey op 22 augustus 2018 23:38]

Ik snap sowieso niet waarom er geen knoppen op de onderkant van de standaard controllers zitten. Sinds ik de Steam Controller in m'n klauwen heb, wil ik echt niet meer zonder die paddles. Camera bedienen EN je knoppen kunnen gebruiken tegelijkertijd? Yes please.
Baal er best wel van dat mensen met zo'n controller toch wel voordeel hebben bij shooters. Je ziet het direct, springen en tegelijk schieten.
Misschien zit daar ook een stukje incentive om hem te kopen ondanks het prijskaartje. Je wil hem hebben omdat deze net een beetje meer kam dan een gewone controller.
Heb de vorige Raiju één dag in huis gehad, maar was ontevreden met de extra knoppen aan de onderkant. Die knoppen zien er nu een stuk beter uit, alleen zijn ze nu niet verwijderbaar (?).

Is er kans dat we een review van deze controller gaan zien?
Wat is het toch dat er overal RGB verlichting op moet?
150 euro voor een 'simpele' controller, zijn ze helemaal gek geworden bij razer..
pff voor dat geld koop ik dan wel een scuff, mocht ik ooit een upgrade willen hebben van de standaard controller.
Wat ik me altijd heb afgevraagd is waarom third party controllers nooit draadloos mogen zijn op de Xbox of in dit geval de Playstation. Gamen met een draad op een console is echt niet fijn.
"kunnen zowel draadloos als met kabel worden gebruikt."
Overheen gelezen. Maar 9/10 keer is het enkel bedraad.
True, de gedachte erachter is het "pro"-aspect van de controller = een x aantal milliseconden winst aangaande inputlag plus geen mogelijke interferentie - bedraad vs draadloos.

Sony heeft dat bijvoorbeeld tevens gedaan op de PS4 controller. De DSv1 kan geen data zenden wanneer bedraad aangesloten (dus laad op via de kabel maar zend nog steeds via BT), de nieuwere v2 kan dat wel. Ik vermoed om te concurreren met microsoft... welke zelf een bedrade pro-controller bieden.

(dat verschil in inputlag is echt minimaal overigens... met een goed scherm tov van een tv haal je meer winst... Voornamelijk bij snelle games als shooters. Geeft de pro's een edge... plus het is uiteraard goede marketing om gaming-gear te resellen :P ).

[Reactie gewijzigd door Scarz05 op 22 augustus 2018 10:31]

ik dacht ze dat hadden gedaan om dat veel probleem hadden bij PS4 COD event. dat te veel DS4 waren en BT niet meer werkte en daarom kon je bij V2 met draad spelen
Zie de titel: "De Raiju Ultimate en de Raiju Tournament Editiontopmodel kunnen zowel draadloos als met kabel worden gebruikt."
Wat ik me altijd afvraag is waarom ik alleen naar third party controllers kan kijken als ik gewoon ouderwets een draadje wil hebben.

Mijn ps4 staat op een meter afstand van me, hekel aan lege controllers, dus altijd aan oplaadkabel. Volgens Sony support zijn ze daar niet voor gemaakt, want de accu's gingen er steeds rot van (controller die leegloopt en dus disconnect, terwijl hij gewoon nog aangesloten zit). Na me 3e controller en 2x hannesen met support, heb ik maar een duurdere "pro" controller gekocht, de enige die ik zo snel kon vinden met draadje, zonder accu.

[Reactie gewijzigd door Zoop op 22 augustus 2018 10:32]

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee