Razer brengt Mamba Elite-muis voor 100 euro uit

Razer heeft de Mamba Elite aangekondigd. Deze update van de originele Mamba-muis bevat dezelfde optische sensor als de Deathadder Elite van de fabrikant. Razer brengt de Elite-variant voor honderd euro uit.

De Mamba Elite bevat Razers 5G-sensor met een gevoeligheid van 16.000dpi. Razer gebruikte deze sensor eerder voor zijn wat goedkopere Deathadder Elite uit 2016. Net als die muis ondersteunt de Mamba Elite Razers Chroma-verlichting, maar het bedrijf heeft het aantal met de Synapse-software aan te sturen verlichtingszones uitgebreid naar twintig.

Verder bevat de muis negen programmeerbare knoppen, is de pollingsnelheid 1000Hz en zijn switches gebruikt die Razer in samenwerking met Omron ontworpen heeft. De afmetingen zijn 125×69,9×43,3mm en het gewicht is 96 gram, gemeten zonder de kabel van 2,1 meter. De Mamba Elite is per direct verkrijgbaar voor honderd euro.

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

17-08-2018 • 11:09

118 Linkedin

Reacties (118)

Wijzig sortering
Hier nooit meer een razer muis. Wat een drama.
Heb 2 maal een nieuwe van coolblue gehad en vanuit de verpakking al direct hetzelfde probleem.

Ze freezen randomly waardoor je niet meer naar links en rechts kan bewegen.
Kan echter zijn dat dit model specifiek is (Mamba Tournament)
Kwaliteit van Razer laat te wensen over idd.

Had een Razer Deathadder. Linkermuisknop stopte al snel met werken. Bij het vervangende exemplaar ook.

Razer Lycosa keyboard had ook een productiefout vanaf het begin waardoor hij zelf volume controls begon te bedienen. Best naar als je video aan het kijken bent of muziek aan het luisteren. Volume ging harder of hij begon vanzelf nummers te skippen dat soort dingen.
zlef eigenlijk geen problemen mee gehad, heb nu een aantal aangeschaft om te testen zoals de oude en nieuwe Naga ( voor vergelijking )
Lanchead om mee te nemen en Orochi als backup.

de enige die ik regelmatig terug heb moeten sturen was de oudere Naga.
dus ze zijn wel wat vooruit gegaan met de kwaliteit.
Apart. Ik had zelf de eerste gen Deathadder en Deathadder Elite gehad en die heeft me eigenlijk niet in de steek gelaten.

Volgens mij had ik ook die Lycosa maar ik kan me niet meer herinneren waarom ik die weg deed.. Ik had 'm erg kort maar daar was ook iets mis mee.
Hier exact hetzelfde met 3x Razer Naga. Heb er inmiddels twee laten omwisselen.. 😂..
2 Nagas gehad. De eerste was fantastisch, de tweede heeft nooit fatsoenlijk gewerkt. Ben overgeschakeld naar Logitech
Ik heb hier een Razer Deathadder die ik al ruim 6 jaar bijna dagelijks gebruik en ik vind het een hele fijne muis, nooit problemen mee gehad.
Tja, ik heb inderdaad ook al een jaar of 4 de Razer Imperator. Ligt heerlijk in de hand, niet te licht, werkt goed op verschillende ondergronden. Heb daarvoor een Roccat Kone gehad die ik ook heerlijk vond, maar na 1,5 jaar al een kapotte r-mouse had. Zonde.
Heb hem gewisseld met een Logitech, maar weet eigenlijk niet meer waarom. Gebruik hem al tijden als laptop-meeneem-muis en ondervind geen problemen (meer).
Heb zelf nog steeds een Razer Deathadder uit 2014 die ik dagelijks gebruik, en heb geen enkele last van buttons die het niet doen. Simpel muisje maar werkt goed zoals het hoort :)
Exact mijn ervaring ook met te versie, echt een teleurstelling, zelfde geld trouwers voor de blackwindow chroma, daar had ik extreem last van ghosting, vooral met de a en d toetsen, leuk tijdens race spelletjes, je staats 1e bij 4 seconde, oh wacht even, laten we hier even een willekeurige 90 graden bocht maken, en dan nog wel 200 euro daar voor betalen, teleurstellend
Juist! Het trieste aan het verhaal is dat het gewoon niet opgelost word. Wissel je hem 2x om met de gedachte dat ze onderhand wel een nieuwe revisie hebben :D

Internet staat er ook bomvol mee overigens. Razer zegt alleen update je firmware maar ff joh.
Hier nog een rode diamondback uit 2004, en een nieuwere desthadder. Altijd perfect gedaan, die oude is gewoon nog in gebruik.
Voor dat bedrag moet hij draadloos zijn vind ik.
Welke zelfrespecterende gamer wil een draadloze muis?
Lekker tijdens CS:GO als je batterij leeg is of vertraging.
Zoek maar eens op rocket jump ninja. Een vrij goede Quake (2/3/champions) speler over wat hij ten aanzien van een Logitech g403 wireless verteld. Sowieso zijn al zijn muis reviews interessant. De latency is zo laag, dat gewicht, vorm en kabelstugheid/materiaal zoveel meer uitmaken. Over de accu kan ik je gedeeltelijk gelijk geven. Met een volle accu 25-30u gamen achter elkaar gamen houdt niemand goed vol, maar goed je kunt inderdaad niet eeuwig blijven doorgamen zoals met een kabeltje ;)

Dus om te stellen dat een zichzelf respecterende gamer/pro geen draadloze muis moet gebruiken is wat vergezocht. Sterker nog, ik weet wel zeker als je een dergelijk persoon een old school muis geeft met zo'n balletje (ken je ze nog), jij en ik valikant in worden gemaakt in welke fps shooter dan ook :Y)

[Reactie gewijzigd door ToFast op 17 augustus 2018 17:16]

Sterker nog, ik weet wel zeker als je een dergelijk persoon een old school muis geeft met zo'n balletje (ken je ze nog), jij en ik valikant in worden gemaakt in welke fps shooter dan ook :Y)
Die dingen die je regelmatig moest openmaken om het prut van de X- en Y-as wieltjes er af te pulken? Die waren ik totaal vergeten. Wat een ondingen waren dat. Een van de weinige computer gerelateerde producten waar zelfs de retro liefhebber ze eerder wilt vergeten dat ze ooit bestonden.
Ahhh ik krijg weer helemaal nostalgische gevoelens daarvan. Dat wil ik absoluut niet vergeten hoe raar dat ook mag klinken. Mooie tijden :)
Op die manier wel, ja. :) Ik zou gerust terug naar die tijd willen, maar dan wel met m'n Razer Naga Chroma.
Maar als je m ff schoon had gemaakt ging die weer als de brandweer (een tijdje) ;)
Ik wil een draadloze muis. Daarom ben ik ook erg geinstereseerd in de muizen waarbij de muis word op geladen via de mousepad. Hier door is deze nooit leeg en heb je geen vervelende kabel die over je bureau beweegt. Deze kabels wegwerken is ook niet heel lastig, gaatje in je bureau en je bent klaar. voor mij minder makkelijk maar goed mogelijk, moet nog door een metaalachtige plaat heen omdat er een zakelijk uitziende half zwarte circel bij m'n bureau zat.

Tegenwoordig zijn de draadloze technieken zo geavanceerd dat deze een lagere latency hebben dan een bedrade muis. Ik zelf gebruik nu een G502 die ik voor €50,- bij de media markt vandaan gehaald heb. Prima muisje. maar als ik het draadloos kon doen, zeker!

Daarbij speelt niet iedereen een shooter op een competitive level. je hebt genoeg casuals die dit niet heel erg zullen vinden. Daar heb je ook nog gamers tussen zitten die helemaal geen shooters spelen.

Logitech Powerplay

Razer Hyperflux

Bovenstaande is de technologie waarin ik geintereseerd ben. Corsair heeft een vergelijkend iets met hun variant die doormiddel van QI charging gedaan word en ik dus persoonlijk niet in dit rijtje vind passen.

Edit: Typo. Van brown switches thuis naar HP membraam toetsenbord op het werk is wennen..

[Reactie gewijzigd door Indentical op 17 augustus 2018 11:42]

Heb je toevallig een linkje of naam van de techniek waardoor draadloos een lagere latency heeft dan bedraad? Lijkt me namelijk sterk.
Dit heeft Logitech toen PAX laten zien. hier heb ik een artikel van GamersNexus, het artikel komt wel uit 2016 en er is natuurlijk veel veranderd.

Draadloos is een heel eindgekomen, daarbij hebben de meeste draadloze randaparatuur goedkopere draadloze technologieën omdat deze vaak voor de huis-tuin en keuken gebruiker is en het verschil niet ziet.
Het artikel/demo laat ook wel heel erg veel te wensen over.
Waarom wordt er een bedrade muis gebruikt van een ander merk? "Het is niet om te laten zien dat de ene muis beter is dan de andere".

Waarom niet dezelfde muis maar dan bedraad testen als het toch om de wireless technologie gaat. Gezien de G403 zowel wireless als bedraad is.

Gezien Razer muizen standaard al 2/3/4x de latency hebben van Logitech muizen laat dit helemaal niets zien.

Er zal vast een reden voor zijn om de demo niet tegen een bedrade Logitech muis uit te voeren.
Laat staan de receiver van de muismat afhalen.
ze hebben dit gedaan omdat de Razer Mamba een enorm populaire muis is. in 2016 was deze technologie erg nieuw. als je de tour bekijkt zie je hoe deze muizen getest worden. Misschien ook wel interessant om te zien.
Ook in dat filmpje wordt niet tegen bedrade Logitech muizen getest. Maar alleen tegen Razer/Steelseries muizen die een stuk langzamer zijn dan de Logitech muizen.
Waar blijft de kabel van je mousepad dan?
netjes weggewerkt omdat deze kabel geen extra lengte nodig heeft voor beweging. ;)
Het gaat er om dat tijdens het 'muizen' de kabel niet in de weg zit. Ik heb sinds kort ook weer een draadloze muis (G305 van Logitech) en ik wil niet anders meer.
Hij is erg nauwkeurig en doet het weken, zo niet maanden op 1 batterij. Ook nog eens licht en geen kabel die altijd gaat hinderen.

En een lege muis? Zorg gewoon dat je de batterij vervangt als het lampje gaat branden. Dan zit je nooit zonder muis middenin een gamesessie.
Tegenwoordig zijn de draadloze technieken zo geavanceerd dat deze een lagere latency hebben dan een bedrade muis.
Bron aub, want deze baanbrekende informatie kan ik niet vinden op internet...
Bekijk mijn reactie op Loggedinasroot.. deze informatie is al op het internet sinds 2016. Je zou bijna denken dat er mensen onder een steen gelegen hebben..

Daarnaast kan je op Youtube een tour vinden van Logitech door LinuesTechTips. deze laat je ook zien hoe deze technologie getest word. Allicht oo kwel interesant voor @Loggedinasroot
Dus Logitech test 2 zelf gekozen producten en geeft dan aan dat de latency van wireless beter is dan bedraad van de andere muis.

Dit vind ik een verhaaltje "wij van wc-eend".
Tja, dat kan je vinden. Maar let wel op wat voor test faciliteit ze hebben, dat zet je er niet neer als je toch een "wij van wc eend" verhaaltje opzet. er zijn 2 muizen gekozen die veel gekocht worden door consumenten op dat tijdstip.

Daarnaast zou je met deze info even de latency kunnen googlen van de muizen waar jij het van zou willen weten. Staat allicht online. Met de statements die ik zover heb gekregen "Daarbij worden muizen gekozen die al x aantla keer trager is dan logitech muizen" kan ik bijnaconcluderen dat Logitech de snelste muizen maakt op de markt wat logischer wijs zou betekenen dat hun wireless technologie op zijn minst toch net zo snel meot zijn als hun bedraade muizen. waar door ze dus sneller zijn dan bedraade muizen buiten hun line-up. Nu moet i kwle zeggen dat ik niet de meegestuurde grapgh kan valideren.. dit vond ik op het internet. Ik weet dus niet hoe dit getest is.
Ik denk dat bijna iedereen het er wel over eens is dat Logitech de snelste muizen maakt.
Tegenwoordig zijn de draadloze technieken zo geavanceerd dat deze een lagere latency hebben dan een bedrade muis.
Maar dat is zeker niet bewezen. Het lijkt mij ook heel erg sterk. Het enige wat Logitech hoeft te doen is een bedrade variant van de G403 op dezelfde testbench aan te sluiten en ze kunnen het makkelijk bewijzen. Maar gezien ze dat na 2 jaar nog steeds niet hebben gedaan is het toch redelijk duidelijk dat bedraad sneller is dan draadloos.

Ook zou het interessant zijn om bewegende testen te zien. Dus niet steeds zo stabiel voor de sensor maar even zwaaien met dat ding en naar de uiterste kanten van je muismat gaan. En kijken of dat betrekking heeft op de latency.

De technologie ziet er in ieder geval een stuk beter uit dan wat er in mijn Logitech MX Master zit.
Ik weet wel dat de G403 zowel bekabeld als draadloos kan dus dat moet zeker lukken. gezien onder wat voor zware testen de draadloze technologie word gezet denk ik niet dat t effect heeft op de latency. In iedergeval niet op de accuraatheid van de beweging van de muis, latency is natuurlijk iets heel anders.

Nu dat je dat zo zegt lijkt me dat ook erg interesant.. hopelijk kan tweakers hier wat mee doen. Ik ben allang blij dat draadloos een optie is tegenwoordig. Het is niet meer zo traag dat het niet meer kan op boksen tegen menig bedraade muis.

Razer heeft een muis + muismad die samen moeten werken, in de muis zit geen accu en krijgt voordurend stroom via de muismat wat dus betekent dat als de muis te ver van de muismat weg is dat deze uitvalt. ik vraag mij af hoe het met de latency van die muis is gesteld, sinds de sensor dus in de muismat moet zitten. Ik zou dus best wel een vergelijking tussen de draadloze ne bedraade LG muizen en Razer varianten zien.
Ik heb geen objectieve tests uitgevoerd, maar ik heb naast mijn G502 ook een G603 wireless om te gamen wanneer ik op reis ben. Qua ergonomie vind ik de G502 beter, maar qua tracking kan ik nauwelijks een verschil merken als de G603 in performance mode staat. Het verschil wat ik merk zit 'm in het feit dat de G603 geen draad heeft en dat iets anders aanvoelt. Ik heb genoeg FPS gespeeld waar ik met dat ding bovenaan de scorelijst ben beland en heb nooit het gevoel gehad iets te missen.

Er gaan 2xAA batterijen in en dan kun je er super lang mee doen. Ik heb 2 of 3 maanden met slechts een AA batterij gedaan omdat het qua gewicht gelijk is aan de G403 en andere gamingmuizen.

De MX Master heb ik ook heel kort hiervoor gehad en dat was qua tracking echt een drama, de G603 is echt een wereld van verschil vergeleken daarmee.
Ik geloof best dat het een wereld van verschil is. Het zou erg zijn als het niet zo zou zijn. Zelfs als je gewoon op je desktop bent is de lag irritant. Met de Unifying receiver is het al beter maar nog steeds drama.

En ik denk ook dat heel veel mensen het verschil niet eens merken tussen de twee. Maar alsnog zou ik zelf voor bedraad gaan. Gewoon om zeker te weten dat je altijd de beste verbinding hebt.
Snelste is in dit geval ook objectief want niemand kan mij dit vertellen.

En iedereen die thuis zegt dat zijn muis het snelste is kan dit ook alleen maar testen met zijn scherm aan die ook weer latency heeft XD
dus naar mijn idee te veel variabele.

Tenzei we het hebben over ghosting effect traag maakt het niet zoveel meer uit.

of je moet bedoelen: ze het snelste de deur uit mieteren, dan kan ik nog wel lachen.

[Reactie gewijzigd door FastRDust op 17 augustus 2018 16:46]

1) Tja, dat kan je vinden. Maar let wel op wat voor test faciliteit ze hebben (...)

Daarnaast zou je met deze info even de latency kunnen googlen van de muizen waar jij het van zou willen weten.

2) kan ik bijna concluderen dat Logitech de snelste muizen maakt op de markt wat logischer wijs zou betekenen dat hun wireless technologie op zijn minst toch net zo snel meot zijn als hun bedraade muizen.
Het gaat mij puur om de statement dat draadloos sneller is dan bedraad. Dan hebben we het nog niet eens over dat ze het alleen met klikjes laten zien, zonder de muis te bewegen en het hebben van een perfecte opstelling.
Dus betreft 1)
Nee ik kan andermans benchmarks er niet bij halen omdat dit weer op een andere (eigen) manier getest is.
Want het zou mij juist benieuwen hoe zo'n muis van derden presteert met de opstelling van Logitech.

2)
Dat weet je ook niet door deze minimalistische test.
Ook al geven ze aan dan ze Razer niet in een kwaad daglicht willen zetten, dat doen ze toch wel. Het zou netter en professioneler zijn om tenminste nog een andere en sowieso je eigen bedrade muis er naast te zetten.

Ik lees ook verhalen dat Razer een enorm hyped product is met slechte kwaliteit onderdelen (wat hier van waar is, is een tweede). Maar wat als Razer nu bezuinigd heeft op de kabel van deze muis?

Ik kan dergelijke tests alleen serieus nemen als er een uitgebreidere test met meerdere producten opzetten om zo ook een eerlijke conclusie te kunnen trekken.
Ja daar moet ik het wel eens mee zijn inderdaad, ik was ook erg vlug. Ik heb het geprobeerd te googlen maar ik kon barweinig vinden. Erg jammer. Ik had gedacht dat er wel meerdere reviesites tests hadden uitgevoerd, Hier bij mijn excuses! Ik ben iet wat eigenwijs soms. Moet ook beknnen dat ik de informatie kreeg toen deze gelanceert werd.

Ik vraag me ook af hoe de G502 opbokst qua latency tegen over deze draadloze technologie. De G502 werd toch als "beste"gaming muis gezien en word nog gebruikt door vele.
Helaas wordt deze test ook niet tegen bedrade Logitech muizen getest. Je zou haast gaan denken dat Logitech geen bedrade muizen meer maakt.
Logitech G900 heeft 1ms report rate op zowel wireless als bedraad, 24 uur batterij wireless met RGB en 32 uur zonder RGB. Laten we er ff vanuit gaan dat we niet allemaal zo dom zijn om het ding gewoon op te laden als je hem niet gebruikt.

Daarnaast kun je hem ook gwn direct bedraad maken als je wilt.
Geld ook voor de Razer Lancehead en is zelfs iets goedkoper zelfs.
maar dan moet je hem niet direct bij razer zelf halen XD
Sinds Logitech de G903 op de markt heeft gezet.

Daar kunnen de meeste bedrade muizen niet tegen op.
Welke zelfrespecterende gamer koopt spullen van Razer? Weet niet of je gezien had dat deze muis €100 kost, voor dat geld mag je wel wat verwachten.

Voor CS:GO volstaan de meeste nieuwere muizen van ~€50.
Nou, Logitech heeft wel goede stappen gemaakt.
Zo goed zelfs dat bijvoorbeeld de London Spitfires in Overwatch League met G703's en G903's speelt. Dat zijn wireless muizen met lightspeed connectie. Die muizen zijn wireless zo goed dat een professioneel team ze gebruikt.

De concurrentie is helaas nog niet zo ver dus ik zou het zelf niet met een wireless Razer bijvoorbeeld doen.
Voor dat bedrag mag hij best optioneel bedraad of draadloos zijn. Zelfde als met headphones.
Welke zelfrespecterende gamer wil een draadloze muis?
Lekker tijdens CS:GO als je batterij leeg is of vertraging.
ik respecteer mijzelf, ben gamer, maar weiger een bedraade muis te gebuiken.
vertraging is onbestaande, en batterijen leeg ? je krijgt ruim op voorhand de melding en de kabel aansluiten in een kalm moment is zo gebeurd. Maar tegenwoordig is ook dat niet meer nodig _/-\o_
Ziet er uit als een goedkoop stuk plastic met leds. heel lelijk in mijn mening.
Ik gebruik nog steeds mijn Originele (zonder-x) Logitech G9 :9
en dat is geen plastic?
Verlichting hoeft ook niet persee nee
de Logitech G9 ziet er niet uit als goedkope plastic nee. Plastic is prima, maar niet alle soorten Plastic producten zijn gelijk qua kwaliteit.
Lancehead ziet er ook gewoon prima uit en ligt ook goed in de hand. is geen goedkoop plastic en ziet er ook niet zo uit.
Mamba mag wel een update kwa plastic ;)
Al deze extra opties.. maakt dat echt een prijs van 100 euro waard? Ik heb een MX518 in handen en dat ding doet het nog altijd dikke prima zonder lichtjes en poespas maar simpelweg doet wat het moet doen met verstelbare sensitiviteit. Bindingen en sneltoetsen kan toch prima met toetsenbord, zit bovendien alleen maar in de weg op de muis zelf.
Ik heb zelf een Roccat Tyon, en ben extreem blij met de vele extra knoppen op handige plaatsen. Vooral wanneer je iets aan het doen bent waarbij je de muis toch al moet gebruiken, zoals browsen, bespaart het veel tijd en moeite als je veel dingen meteen met de muis kunt doen. Deze Mamba heeft veel minder knoppen en zou voor mij zorgen voor productiviteitsverlies. Helaas is de qualiteit van twee knoppen van mijn Roccat niet denderend, maar de rest werkt echt heel fijn.
https://benchmarkreviews..../2014/11/Tyon_Buttons.jpg

[Reactie gewijzigd door Cerberus_tm op 17 augustus 2018 16:26]

Wie zet er eigenlijk z'n muis op een gevoeligheid van 16.000DPI? Mijn muis (Logitech G700s, gaat tot 12.000) wordt dan onbestuurbaar.
1mm beweging van de muis en de pointer vliegt over het scherm!

[Reactie gewijzigd door SiGNe op 17 augustus 2018 20:14]

Is erg handig met Gamen op 4K, dan de muis op zijn hoogst zetten en in game dan heel laag, dan voelt alles nog heel precies aan.
Je zou toch denken dat voor die prijs je wat meer mag hebben... Persoonlijk gebruik ik graag een muis die wat gewicht heeft. Daarom heb ik graag gewichtjes zodat ik mijn muis kan aan passen naar mijn voorkeuren. Ik snap niet waarom dit zo weinig van toepassing is bij bedrade muizen maar wel bij draadloze muizen. Al bij al is dit wel een subjectieve meening die van person tot person kan verschillen.
maar daar buiten uit waarom kost randapperatuur zo veel meer als het het befaamde RGB logo draagt? ik kan aannemen dat dit kostelijker is voor productie maar zoveel? Dit geld niet enkel voor razer maar ook andere merken.
Ehm, de meeste bedrade Logitech muizen die ik heb gebruikt hebben dit. G500 bijv.

RGB is gewoon een excuus om een dikkere winstmarge te pakken. Kiddies betalen het toch wel.

[Reactie gewijzigd door Origin64 op 17 augustus 2018 11:26]

@Origin64 Ja daar heb je het bij Logitech doen ze het wel voor ongeveer de zelfde prijs, dus waarom Razer niet? Voor die prijs verwacht je meer vind ik.
Ik... hou het wel bij mijn g502
Ik ben voorheen een enorme Razer fan geweest.
Van een hele Razer setup heb ik alleen nog een toestenbord over van Razer.
Voor mij is er tegenwoordig nog maar 1 merk waar ik muizen van aanschaf en dat is Benq, zowie lijn.
http://www.pixart.com.tw/...partnumber=PMW3389DM-T3QU

Dit is de sensor die erin zit. Goede sensor. Wel is die 16k wat overdreven natuurlijk, het is in de basis gewoon een 3360 met een andere firmware) Verder leuk zo met die kleurtjes, maar wel aan de dure kant naar mijn mening.

[Reactie gewijzigd door WCA op 17 augustus 2018 11:54]

Razer gebruikt echt goedkoop spul en vraagt dezelfde prijs als bijv een Logitech. Ik vind maar 1 ding goed van Razer en dat zijn de muismatten.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee