Keuringsinstantie toont Xiaomi-telefoon met 6,9"-scherm en 5400mAh-accu

De Chinese keuringsinstantie TENAA heeft foto's en specificaties online gezet van wat vermoedelijk de Mi Max 3 zou worden. De telefoon heeft een 6,9"-scherm en een accu met een capaciteit van 5400mAh.

De telefoon meet 176x87×7,99mm, zo blijkt uit de publicatie van TENAA. Daarmee is hij fors groter en breder dan veel andere huidige smartphones, die vaak maximaal 160mm lang en 80mm breed zijn. De grootte komt overeen met die van voorganger Mi Max 2.

Het scherm is een 6,9"-lcd met een resolutie van 2160x1080 pixels. Dat lijkt te gaan om een 18:9-paneel met de breedte van een 6,5"-scherm op 16:9. Er komen versies met 3GB, 4GB en 6GB aan geheugen en opslagopties van 32GB, 64GB en 128GB. De accu heeft een capaciteit van 5400mAh, iets groter dan de 5300mAh van de Mi Max 2. De processor is een octacore met een maximale kloksnelheid van 1,8GHz. Daarbij kan het gaan om een Qualcomm Snapdragon 660, maar ook een 636 of 450.

Er zit een dubbele camera op de achterkant, met maximale resoluties van twaalf en acht megapixels. Het is nog onbekend of en wanneer Xiaomi de smartphone zal presenteren. De Chinese fabrikant presenteerde de Mi Max 2 in mei vorig jaar.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

21-06-2018 • 07:25

102 Linkedin

Reacties (102)

102
98
41
1
0
9
Wijzig sortering
En Chinezen zijn gek op dit soort telefoons terwijl wij in het westen hier niks mee hebben.

Grappig zo'n cultuur verschil.
Wellicht niet eens zo gek. Wij zijn opgevoed met het idee dat wen telefoon is om te bellen. De eerste mobieltjes waren enkel om te bellen en bij de smartphone begon elke droplul en z’n neef; kun je er ook mee bellen?
Voor veel Chinezen is de smartphone hun eerste telefoon én computer in 1. En bellen is niet het meest boeiend wat je ermee doet; dat is het voor ons overigens ook niet. Echter kijken de Chinezen meer blanco naar zo’n telefoon en zien meer utility in een groot scherm dan dat wij nadelen zien.
We lopen hier in het Westen gewoon altijd een paar jaar achter als het om gadgets aankomt. Iedereen vindt eerst alles onzin en nutteloos totdat meer mensen ermee lopen. Dan is het normaal.

In Azië zijn ze wat progressiever als het om techniek aankomt. Die keken al tv op hun mobiel toen we in Nederland nog met zwart wit Nokia's liepen. Hier in Taiwan zie je overal VR(arcade kasten, in warenhuizen, soort bioscopen etc), robots in winkels(Asus, Pepper) etc maar zelfs hier op Tweakers lees je in de comments vooral dat het allemaal onzin en flops zijn. Geef het een paar jaartjes.
Volgens mij willen velen niet zo'n groot apparaat omdat het niet makkelijk hanteerbaar en draagbaar is. Het past bijvoorbeeld nooit in een broekzak, en dat is voor de meesten een heel groot nadeel.
Het past bijvoorbeeld nooit in een broekzak, en dat is voor de meesten een heel groot nadeel.
Als ik zo om me heen kijk valt dat wel mee. Veel mensen houden hun mobiel constant in hun hand.
*in hun handen.

Dat is nu voor mij juist het probleem; telefoons zijn niet meer met één hand te bedienen. Als dit wel zo is, ligt deze niet safe in de hand en al helemaal niet als de duim naar de linkerbovenhoek toe moet.

Uiteraard zijn is het grote deel van de Tweakers hier man, met waarschijnlijk handen als koolscheppen waardoor ze het niet eens zijn met mij.

Ik snap het niet zo met die grote schermen. Het verschil tussen 5 en 5,5 inch kun je al compenseren door je telefoon 5cm dichterbij je gezicht te houden. Nee dan liever een compact toestel die lekker in de hand ligt en warmee ik op de fiets (niet in het verkeer) rustig een playlist kan opzoeken
Ach mensen met een iphone zie ik ook constant hun phone met twee handen bedienen. Vaak ook omdat de touches van terug etc gek genoeg bovenin het scherm zitten.
Dus twee handen.....het gebeurt al.
Ik vind het inderdaad heel raar dat bij iOS en in mindere mate ook Android nog steeds allerlei knopjes aan de bovenkant van het scherm zitten. We hebben al tien jaar grote schermen, en nog steeds lossen ze zo'n overduidelijk probleem niet op. Sterker nog, ze lijken zich er überhaupt niet mee bezig te houden, terwijl het voor de meeste mensen een dagelijkse ergernis is.
ja kan gewoon terug door in de linkerkant van het scherm naar rechts te swipen. Zoniet, dan kun je snel double-tappen op de home knop (niet indrukken, gewoon licht aanraken) om het hele scherm naar beneden te bewegen zodat je overal bij kan.
Di gestures ken ik, maar in een app terug naar een vorig scherm is toch vaak links bovnein waar je moet wezen en de double tap home zijn toch twee touches meer dan in android. Dat maakt navigeren op de iphone toch stukken langzamer en omslachtiger dan op android waar je de terugknop altijd ter beschikking hebt.
Mijn Mi Max 2 past anders met gemak in mijn broekzak. Verwacht ook dat dit met de iets grotere Mi Max 3 voor mij geen issue zou zijn.
Achter zou ik niet willen zeggen.

Ook ik had eerst een grote telefoon (iPhone plus model) en ben weer terug naar een iPhone SE.

Ik begrijp dat Aziaten alles op hun telefoon doen, maar ik zie het nut er niet van in. Jouw voorbeeld van TV kijken op mobiel betekent niet voorlopen. Nederlanders kijken graag TV op hun grote scherm en relaxte bank.
Ze liepen wel voor, want Nederlanders kijken nu ook massaal filmpjes op hun mobiel(YouTube, Netflix, WK, grappige filmpjes via Whatsapp). Het heeft alleen een paar jaar geduurd. Een tijd geleden was het nog van: wat heb je aan een kleurenscherm op je telefoon? Wie gaat er nou internetten op een mobieltje? En wie gaat er nou filmpjes kijken op zo'n klein scherm? (Je kan de oude Tweakers nieuwsberichten erbij pakken)

Blijkbaar miljarden mensen inclusief zij zelf nu.
Ja dat klopt wel inderdaad. Weet nog dat toen ik voor het eerst in China was iedereen daar met een antenne op z'n mobiel had en TV keek, dat was 15 jaar geleden.

Deze klappers waren dat
Er zijn gewoon grote cultuur verschillen - ook binnen Azie overigens. Hier in Japan zie je technologische shifts ook vooral verbonden met fashion en lifestyle - vooral veel wat in het westen (lees VS) in is, wordt in Japan vaak ook al snel populair. Als voorbeeld, vrijwel al mijn Japanse collegae gebruiken een Apple als telefoon terwijl er in Japan veel en goede opties zijn. Daarnaast heb je dan ook nog de culturele gebruiksverschillen, kijk maar eens naar het verschil tussen (even generaliseren...) hoe een Chinees belt en een Japanner. :)
Achter? We hebben hier in "het westen" al in 2014 of zo besloten dat de 7" tablet form factor nutteloos is. Dit is niks anders dan een Nexus 7 of een Xperia Z3 Tablet Compact waar je ook mee kan bellen. De resolutie, CPU, etc. zijn allen zelfs vergelijkbaar.

Niet echt revolutionair dus...
Niets is zo veranderlijk als de mens... ;)
We hebben niks besloten. De Nexus 7 had enorme bezels, daar kon je pakweg een 8" scherm(uit de losse pols) in proppen. Bovendien was het een tablet en geen smartphone, dus je zat op wifi. Zoals in het artikel aangegeven is deze 17mm langer en 7mm breder. De Nexus 7 was 20cm lang en 11.4cm breed.
De Nexus 7 is awesome, past perfect in een dubbel din in je auto.
Wij waren vorig jaar op vakantie in midden Amerika, ook veel aziaten gezien daar. Waar de westerlingen met mobieltjes foto's en video's maakten, hadden de meeste Aziaten een tablet vast (en dan niet een 7" maar meer richting de 10"...) Ik moest er in ieder geval niet aan denken om m'n 8" tablet te gebruiken als camera :p
Plus dat tablet camera's vrijwel altijd inferieur zijn aan smartphonecamera's. Naar mijn weten heeft alleen de ipad pro 2017 een vrij goede camera, dezelfde als van de iphone 7.
Ik maak altijd foto's van mensen die met hun tablet fotograferen. Al een aardige collectie inmiddels :) de meeste van Aziaten idd

[Reactie gewijzigd door Tusk op 21 juni 2018 11:04]

Hier in Japan, met name in steden als Kyoto zijn er enorme aantallen Chinese toeristen die vrijwel alles doen (filmen, foto's maken) met een zo'n groot mogelijk telefoon of tablet. Vaak lekker in velle kleurtjes of hoesjes met allerlei tirelantijntjes eraan vast. Daarnaast bellen ze er ook heel veel mee, dat doen ze dan vaak (vooral de wat oudere Chinezen) door het toestel een 30 centimeter voor hun mond te houden en er erg hard in te praten (ook in bijv. restaurants, tempels en musea).
De Mi Max 2 is mijn vierde of vijfde "mastodont". Eens je zo een scherm hebt wil je echt niet meer terug naar gepruts met kleine schermpjes. Ideaal als je moet wachten/reizen en je hebt geen tablet bij.
Helemaal mee eens! Heb zelf ook een Mi Max 2 en wil nooit meer terug naar een klein scherm.
Wat een enorm ding. Binnenkort overstappen op een "bezelless"?

Overigens heb ik al een tijd 5.5" telefoons. Sinds de 5T een 6.01" in dezelfde body.

[Reactie gewijzigd door Coffee op 21 juni 2018 17:10]

Er zijn genoeg mensen, waaronder ik, die grote telefoons prachtig vinden.
Klopt, maar er zijn net zoveel mensen die een kleine(re) telefoon willen. En helaas voor die groep wordt de keuze steeds beperkter.
Is wel raar. Aangezien in de US is het altijd bigger is better.
Ik vindt dit echt een insta biy. Ik heb de mi max 2 en die is echt super!
> En Chinezen zijn gek op dit soort telefoons terwijl wij in het westen hier niks mee hebben.

De Mi Max 1 en 2 verkochten miljoenen exemplaren in o.a Indië. Het blijkt zo een goede verkoper dat Xiaomi blijft doorgaan met de Mi Max lijn en mensen echt uitkijken naar de opvolger ( in dit geval de Max 3 ).

De reden is omdat mensen:

0) veel geen PCs hebben maar hun smartphones gebruiken voor online media te bekijken. Een groter 6.5 inch scherm dat in de Mi Max 1/2 zit, past zich daarvoor veel beter dan een 5 inch scherm. Maar men wilt geen Tablet want dat kan je niet constant meenemen ( en vaak kan je niet bellen ).

1) En noem het een cultuur verschil maar ik zie minder en minder mensen "bellen". Vaak zitten mensen op weChat/WhatsApp te tokkelen of laten ze berichten na of gebruiken ze hun phone a la TOS Star Trek communicator ( niet tegen het oor maar met luidspreker aan ).

2) de enorm lange batterij leven van de o.a. de Max 2, heeft als gevolg dat mensen niet om de 5 minuten aan een kabel moeten hangen. Niet iets dat altijd mogelijk is in bepaalde gebieden.

3) er is minder een cultuur om neer te kijken als mensen een Phablet boven halen, dan hier in het Westen. Dit komt voor een deel uit onze groei met kleine scherm phones en toestellen zoals Apple hun iPhones waar Jobs ervoor gezorgd heeft dat men jaren vastgehouden heeft aan mini schermen en de neerkeek op de "concurrentie" want grote schermen waren niet modern.

En drop de term "Chinezen" want wat je zegt klopt niet. Chinezen zijn niet "gek op zo een phone", ze gebruiken een mix van grote en merken. Maar bepaalde toestellen zijn in bepaalde landen meer populair ( zoals Indie, China in landelijke gebieden, Vietnam enz ). Omdat ze een groot scherm aanbieden, redelijke performance, massieve batterij leven ( Max 2 haalt met 50% of meer dan veel phones ) en het was relatief goedkoop voor alles wat je kreeg.
Ik heb zelf de Mi Max 2. Ik vind zo'n groot toestel echt ideaal.
Niks? Ik zoek een nieuwe telefoon die gelijk mijn tablet vervangd. Bellen doe ik nauwelijks (en anders met een headset). Dus kom maar op met dit ding! Altijd jammer gevonden dat mijn tablet van 8,4" niet kon bellen via 2/3/4/G.
Met de Huawei m3 lte en m5 lte kan je wel bellen via een bluetooth oortje. Ze hebben geen telefoonspeaker.

pricewatch: Huawei MediaPad M5 LTE (8.4'') Grijs

pricewatch: Huawei MediaPad T3 8.0 LTE Grijs

[Reactie gewijzigd door jigsaws op 21 juni 2018 09:54]

Ja, check de verkoopcijfers. Er is echt wel een trend zichtbaar.
Statistiek. Dat geldt dus niet voor iedereen. Er is geen "wij" (vrij naar Shrek).
Anoniem: 498327
@Luchtbakker22 juni 2018 08:54
Hoezo hebben wij er niks mee? De klassen die ik heb leggen de telefoon op blaadje met namen, en de vakjes puilen goed uit, deze,zijn zo groot als een samsung note van 6inch. Onder,de 5,5 ben je een sukkelaar op school. Dit ga ik zeker terugzien, en niet zon beetje ook.
En dat in die kleine Chinese handjes. 😁

Maar, geen notch. Dat moet veel mensen gelukkig maken.
Wel een chin onder en boven :+
Noem je het bovenaan dan een voorhoofd? :D
Beter dan een notch. En beter dan de bizarre novelty uitschuifdingen van Oppo en Vivo (dacht ik).
Heb de mimax 1 en 2 en bevallen prima, veel voor weinig.
128gig er in en ik gebruik ze meer als tablets, onderdelen kosten een droppie voor 50 euro heb je een nieuw display.
Heerlijk dat grote display, en bediening ze met een hand grote klauewen😂
Ga zeker de 3 ook kopen als vervanging nodig is
exact zelfde hier , nu de 1 als reserve en 2 in gebruik
Zelfde hier ook een tevreden gebruiker van de Mi max 2.
Al had ik gewenst dat de camera iets betere foto's zou maken.
Maar qua prijs en bang voor bucks is het wel een toppertje.
Wat een MEGA accu gewoon 2 tot 3 dagen met best wel intensief gebruik.
Laat de Mi Max 3 maar komen :) :)
Ik had de Max 2 maar weer verkocht wegens slechte zwart/grijs gradiënten, welke resulteerde in enorm detailverlies in (donkere) films. Het display moet uitstekend zijn met zo'n media device, dus ik hoop dat de Max 3 verbeterd is.
Phablet? Echt belachelijk groot 7 inch scherm. Je hebt een kleine tas nodig om hem mee te nemen.
Exact dezelfde reactie toen de Samsung Note uit kwam in 2011. Die was iets groter dan 5"volgens mij.
En nu zitten vele telefoontjes al op 6" plots hoor je niemand over wow wat is die tel toch groot met de note toen de tijd wel. Maar 7" past gewoon in de broekzak :).
Ik heb hier een Galaxy Tab 7" liggen maar die ga ik echt niet in m'n broekzak krijgen :+
Die tablet heeft dan ook joekels van bezels, en smartphone daarentegen. Iets met appels en peren? 8)7

De Huawei P8 Max past weldegelijk makkelijk in mijn broekzak: 6.8" smartphone. Vind de aloude discussie dat iets te groot is gewoon belachelijk om het weer boven te halen :)

[Reactie gewijzigd door MrAndy9797 op 21 juni 2018 09:15]

Dat ligt eraan wát er 7 inch is. Is het apparaat 7 inch, of alleen het scherm...
Als men over een x" smartphone of tablet spreekt, gaat het altijd over het scherm. Totale grootte wordt bij de andere specificaties vermeld.
Mijn s8 is 12mm minder breed dan de eerste galaxy note. En de schermdiagonaal is groter bij de s8.

Voor mij is de breedte het belangrijkste. Boven de 70 mm breedte krijg ik pijn in mijn handen bij het vasthouden / bedienen.
Het is inderdaad heel groot, maar in het verleden hadden we dezelfde discussie over 4" en 5" schermen. Ik heb nu een 6" en die is eigenlijk niet abnormaal groot. Telefoons zijn ook niet meer hoofdzakelijk om mee te bellen voor veel mensen.

De eerste Galaxy Note was 5", dat was toen huge, nu is het zowat de minimale schermmaat.
Dat klopt zeker, maar ergens zal er toch een lijn getrokken worden. Ik geloof namelijk niet dat we binnen x-aantal jaar met een 15" smartphone gaan rondlopen.

Het blijft een mobiel apparaat, mijn OP3 met zijn 5,5" scherm is voor mij groot genoeg. Misschien dat ik nog naar een 6" zou gaan en eventueel nog groter bij een bezel less toestel.
Maar deze Mi Max 3 heeft gewoon een 6,9" scherm en nog steeds bezels, wat het toestel toch een stuk groter maakt dan me handelbaar lijkt.
Het is ook een toestel in de categorie 'groot'. Dan kunnen ze niet meer met 5" of 6" aan komen zetten. Zulke toestellen heeft Xiaomi ook. Misschien dat er ooit ook wel een markt komt voor een opvouwbaar 15" scherm ;)

[Reactie gewijzigd door Marzman op 21 juni 2018 10:45]

Ik zie ons binnenkort met meerdere devices rondlopen die allemaal hetzelfde doen, precies met dezelfde data / applicaties overweg kunnen, volledig gesynced zijn met alles en verder het enige verschil is dat afhankelijk van je manier van werken (onderweg in de trein, op de bank, op een vaste werkplek etc) het verschil is welk toestel je gaat pakken.
Als ze de bezels nou echt hadden geminimaliseerd had ik het toestel interessanter gevonden, nu is het een beetje onhandelbaar.
Mijn zoon heeft de Mi Max 2 (2 stuks; inclusief reserve toestel). Dit toestel heeft de volgende voordelen.

Perfecte balans tussen een telefoon en een tablet. Tablet is dus niet meer nodig. Het scherm is groter zonder dat de buitenmaten toenemen. Door het formaat past er ook een flinke accu in en dat gecombineerd met een stevige middenklasse CPU en een normaal HD scherm maakt dat mijn zoon ongeveer 14-15 uur screen on met 4G haalt. Dat is dus meer dan een normale dag met (bijna) continue gebruik. Door het snelladen is de accu met iets meer dan een uur weer vol.

Xiaomi heeft verder een mooie schone rom met kleine zinnige toevoegingen die ook goed onderhouden word. Let wel op dat voor de gebruikte 4g banden in Nederland en Europa voor de global version gekozen word.

Natuurlijk past deze telefoon niet in zijn broekzak. Maar mijn zoon is 6 en in zijn broek passen maar weinig telefoons. Verder kan de telefoon tegen een stootje (met een simpel hoesje) en is de prijs zeer acceptabel . Tegenwoordig is de global version al verkrijgbaar voor 175-180 euro.

Ik kan dus echt uitkijken naar deze nieuwe Mi Max 3 alhoewel hij in eerste instantie niet zoveel extra's toevoegt op de Mi Max 2. Nou ben ik bang dat gezien het gebruik van mijn zoon de levensduur van zijn Mi Max 2's wat korter zijn dan bij normale gebruikers. Dan is het mooi als de Mi Max 3 als vervanger beschikbaar is.
Je zoon is 6, en heeft al 2 (dezelfde) telefoons?! :X
Bijna 7 (of maakt het dat alleen maar erger....??). Met twee IT-ers als ouders lijkt/is dit inderdaad wel heel erg maar hij is nu eenmaal opgegroeid met computers, laptops, tablets en telefoons.
Ik ben ook zo opgegroeid... maar 6/7 lijkt mij, nog wat te jong....
Ik ben ook zo opgegroeid... maar 6/7 lijkt mij, nog wat te jong....
Nee joh... Bellen begint tegenwoordig al bij drie ofzo; en tablet misschien al bij één.
Wilt je zoon later ook bij een reclame bureau werken?
Hahahaha; ik heb zelf nog een 'oude' OnePlus 3T maar ik kan inderdaad enthousiast worden als ik hem met zijn telefoon bezig zie.

Sorry als het een beetje overkomt als een promotie maar dit zijn echt mijn eigen ervaringen. Soms word ik inderdaad positief verrast en de Mi Max 2 is daar een van. Volgens mij sloot dit perfect aan bij een 'aankondiging' van een Mi Max 3...... toch?
Dat wel, snap ook niet waarom je zoveel minnen krijgt. Dacht dat gebruikerservaringen altijd wel gewaardeerd werden op tweakers.
Inderdaad gewoon 14 ongewenst. Schijnbaar heeft het weer invloed op onze Tweakers. Het kwik daalt en dus de waarderingen ook!:P
omdat mensen denken dat het of een verkoop praatje is of omdat mensen er niet mee eens zijn.

dan gooien de meesten al -1, terwijl er zeker informatie uit zijn gebruikerservaring te halen valt.
Dan had je een notch gehad. En daar is meerderheid ook niet over te spreken.
Is de meerderheid er niet over te spreken, of schreeuwen de tegenstanders het hardste?
In mijn omgeving heb ik nog niemand gevonden die liever een notch wil dan (grotere) bezels.
Is jouw omgeving representatief voor de algemene meerderheid?
Ja, en ik ga niet iedereen in Nederland vragen wat ze ervan vinden. Ookal vind jij dat misschien wel representatief.
Ze hadden de bezels aan de zijkanten en onderkant een stuk van af kunnen halen. En een beetje van de bovenkant kunnen verkleinen.

Al heb je dan wel een kleinere accu. Of een groter LCD.

[Reactie gewijzigd door Karun op 21 juni 2018 09:58]

juist dit formaat bezel vind ik weer beter omdat je anders ongewild ergens op klikt
Oppo en Vivo hebben anders wel leuke alternatieve oplossingen gemaakt :)
Jazeker, ik hoop ook zeker dat andere fabrikanten ook met zulke oplossingen komen.
Wat bedoel je met onhandelbaar? De grootte?
Zeer waarschijnlijk Redmi Mi Max 3
Ik denk dat het Mi Max 3 zal zijn. Al zou Redmi Max 3 geen slechte naam zijn.

Mi serie = flagshipserie
Redmi serie = budgetserie

De Mi Max kreeg al 2 keer de Mi naam maar is eigenlijk een grotere Redmi.

Voor de rest is inderdaad duidelijk dat het om de Max 3 gaat. Groot, Redmi specs en Redmi uiterlijk.
De plaatjes zien er hetzelfde uit als mijn Xiaomi Note 5, de voorkant en de achterkant.
Dit lijkt mij een toestel die ze bij kruitvat zouden kunnen gaan verkopen. Ik vind hem wel interessant.
Daar sluit ik mij bij aan! prima secundaire telefoon die je niet altijd in je zak hoeft mee te nemen, maar bijvoorbeeld in je tas of voor op de bank!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee