Netflix breidt uit naar 130 nieuwe landen

Videostreamingdienst Netflix breidt uit naar 130 nieuwe landen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt tijdens CES 2016. De dienst is al langer beschikbaar in onder meer Nederland en België en andere Europese landen.

De landen die Netflix woensdag heeft toegevoegd zijn vooral Afrikaanse en Aziatische landen. Er zijn enkele landen waar Netflix nog niet beschikbaar is, waarvan China de grootste is. Het bedrijf hoopt dat land in een later stadium alsnog toe te kunnen voegen.

Netflix was tot en met woensdag beschikbaar in ongeveer zestig landen, waaronder Nederland en België. Netflix kondigde tijdens de keynote op CES tegelijk aan meer talen te ondersteunen. Het is onbekend hoe uitgebreid de catalogus is in de nieuwe landen. Netflix heeft momenteel rond zeventig miljoen abonnees, waarvan rond 1,3 miljoen in Nederland.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

06-01-2016 • 20:18

120 Linkedin

Submitter: moeilijkenaam

Reacties (120)

120
118
83
1
0
19
Wijzig sortering
Hmm , Er staat dat er support is voor de Arabische taal , Maar Netflix is niet beschikbaar in geen enkele land in het midden Oosten volgens de kaart.

Kaart nog niet ge-update ?
Kaart op de Nederlandse pagina is inderdaad nog niet geüpdate. Engelse wel:

https://help.netflix.com/en/node/14164
Want arabisch sprekende mensen wonen alleen in het midden oosten?
Een van de grote overwegingen om 'live' te gaan was altijd de internetsnelheid en infra in een land. Benieuwd hoe dat in Afrika bijvoorbeeld uitpakt.
Ik wil weten hoe ze het gaan doen met limieten. In Zuid Afrika, een van de meest ontwikkelde landen in Afrika is het nog steeds niet normaal om geen limiet te hebben. En wat er zonder limiet beschikbaar is lijkt qua snelheid bepaald niet op Nederland. 10 Mbit is een rappe lijn, prijsvergelijk overzichtje. Zie ook de prijzen daar en bedenk dat een modaal salaris rond de R6000 per maand ligt.
In België zijn er ook limieten stabiliteit en snelheid lijkt me een eerste drempel
Alsof je limieten moet hebben voor bekabelt internet. Zelfs toen ik nog DSL had waren stabiliteit en snelheid geen enkel probleem zonder limiet, ook niet tijdens piek uren. Als je een limiet nodig hebt om de snelheid en stabiliteit te waarborgen als provider, is dat damage control omdat je niet investeert in betere hardware.
Daar ging het niet om, onbeperkt internet met 3 keer per week internet is nog steeds niet goed voor netflix. 100Gb internet maar 24/7 connectie is interessanter.
Ja ik had de thread gelezen voordat ik reageerde. Mijn reactie sloeg eerder op de analogie omtrent België. In een ontwikkelt land (zoals België) zijn er geen data limieten nodig. Maar ook in landen zoals Zuid-Afrika worden data limieten gehanteerd zodat er minder hoeft te worden geïnvesteerd in capaciteit. Wederom: data limieten is vaak damage control voor onderbesteed infra, wat op zijn beurt weer het gevolg is van gebrek aan concurrentie.
Ik zit dit momenteel in Zuid Afrika, en met een snelheid van 80kb/s kan ik gelukkig gewoon Netflix kijken. De kwaliteit lijdt er wel onder natuurlijk.

Maar het is waar dat veel mensen hier ook nog eens met een limiet zitten.
een beetje een kip-en-ei verhaal. als de vraag naar bandbreedte toe neemt zal vanzelf het aanbod hierop afgestemd worden lijkt mij zo. Doordat Nederland altidj een "download land" is geweest ligt de internet snelheid gemiddeld erg hoog in vergelijking met andere landen, Mensen hier hebben mede om deze reden vaak snelle internetverbindingen gewild.
Zelfs in America en Canada hebben ze overal limieten, dus weet niet wat je precies bedoeld?
Dat modaal salaris van R6000 is natuurlijk niet op iedereen van toepassing--als je ziet waar de wijnboeren mee rond rijden in de straten van bijv. Franschhoek ... (daar in de buurt zit trouwens ook een mooi automuseum: http://www.fmm.co.za/af/ ).
Die zullen iets minder moeite hebben om een deftig internet abonnementje te nemen.
Een fenomeen wat heel onbekend is in Afrika, is kabel-televisie.

Kan me goed voorstellen dat een dienst als Netflix er rap voor gaat zorgen dat de snelheden in met name steden omhoog gaat en dat er abonnementen komen samen met Netflix.

Afrika is een heel groot continent, maar het gros woont in grote steden. Tanger, Algiers, Tunis, Caïro, in west-Afrika heb je ook van die grote conglomeraten, zuid-Afrika heeft Kaapstad, Johannesburg. Als 1% er een abbo afneemt dan is dat heel mooi meegenomen omdat de investeringen te verwaarlozen zijn.
Het probleem is wel dat veel telecom providers in handen zijn van de overheid (of vriendjes van de overheid), of monopolies zijn waardoor eventuele verbeteringen aan de internet infrastructuur lang op zich zullen laten wachten. Dit is het geval in veel Afrikanse landen.

Momenteel is de snelheid nog niet hoog genoeg in de meeste steden, dus vraag me af hoeveel mensen Netflix zullen nemen.
Infrastructuur van een mobiel netwerk is juist een heel stuk makkelijker dan de vaste kabels.

http://www.worldtimezone.com/4g.html

3G Heb je al praktisch in heel Afrika, je kunt er internet-abonnementen mee afsluiten, etc,
maar de applicatie die het zou kunnen afmaken is televisie.

En dat de infrastructuur deels in handen is van de overheid is niet eens een kwalijke zaak. Er wordt namelijk belasting over betaald en een deel van de (woeker)winst komt ook in handen van diezelfde overheid.
Het klinkt raar, maar het is een manier om stabieler inkomsten te werven en een daardoor ook een stabielere overheid. Het feit dat derde partijen bij betrokken zijn maakt het in ieder geval minder makkelijk om (extreem) grote bedragen te sjoemelen.
Ik raad jullie aan om smartflix te downloaden. Met deze applicatie kun je alle content van Netflix zien met je Netflix account. Het heeft een soort van popcorn time gebruikers interface, erg makkelijk.

Ik gebruik het al een maand en het bevalt me goed. Nadeel is dat op Windows de films in 720p worden weergegeven en op een Mac OS 1080p. Het zit nu nog in beta waardoor het gratis is.

[Reactie gewijzigd door hoihoi321 op 6 januari 2016 23:53]

is dit legaal? (niet dat me het iets kan schelen, gewoon nieuwsgierig ;-) )
Anoniem: 470811
@Alxndr7 januari 2016 10:53
Het zal niet perse illegaal bij wet zijn, maar het is zeker strijdig met de gebruikersovereenkomst. Je account kan gebanned worden hiervoor.
Goede tip! Thanks, als ze nu nog een Android app maken, kan ik lekker zonder laptop chromecasten ☺
krijg alleen maar 'netflix site error.' Please go to the Netflix home age bij clicking the butten below. Maar ook dat werkt niet.

Waarschijnlijk lag de server eruit! Na een nachtje slapen doet deze applicatie het prima! :)

[Reactie gewijzigd door pjot1 op 7 januari 2016 10:07]

Weet iemand misschien ook een trucje om Amerikaanse content op de Xbox One te bekijken?
Vermits tweakers een hetze gestart is tegen alles hieromtrent (laaaameeee) stel ik voor even te googlen. Normaal is de eerste hit je antwoord.


On-topic: het zou fijn zijn als ze eens de content wat uitbreiden en niet zoveel verwijderen ook continu. Genoeg series die ik nog wou zien die al terug weg zijn van de Belgische netflix. In een land uitkomen met een beperkt aanbod zorgt mensen ervoor die early adopten een afkeer van je krijgen. Beter eerst iets goed voorzien zodat ze blijven.

[Reactie gewijzigd door DaemonAngel op 7 januari 2016 14:11]

Wees maar heel voorzichtig met dit soort proxy-diensten (de app gebruikt wel degelijk een proxy) en de term 'gratis'. Onlangs is nog een soortgelijke service in opspraak gekomen:
nieuws: Vpn-dienst Hola verkoopt bandbreedte gebruikers
Kan iemand mij uitleggen waarom deze film streaming aanbieders zo anders werken dan bv Spotify..

Bij Netflix moeten zij betalen voor licenties om een serie of film te mogen aanbieden, daar gaan vaak enorme bedragen in om en ook heel veel exclusieve deals..

Bij Spotify etc zijn alle producers degene die kiezen waar ze hun muziek aanbieden en krijg je dus dat de meeste mainstream muziek bij alle streaming diensten te vinden is. Een enkele exclusieve deal om bv een maand eerder op Spotify te zijn en daarna de rest, maar daar lig ik niet wakker van.

Waarom is het in de film industrie niet zo, de studios die alle films en series op alle streamingdiensten aanbieden en betaald krijgen per view (verdien je toch ook veel meer mee als je publiek veel groter is door meer aanbieders met samen meer leden) ipv dat Netflix miljoenen moet neer tikken voor een bepaalde serie 3 jaar te mogen uitzenden.

Hopelijk weet iemand dit want die vraag heb ik al een tijdje maar kom er niet uit.. ☺
Een video dienst lokt mensen met recente en exclusieve content. Een muziekdienst met een zo groot en compleet mogelijke collectie. Dit komt omdat je muziek vaak meermalen beluistert, ook oudere muziek. Bij films/series doen de meeste mensen dat niet.
Plus zijn er binnen de muziek streaming diensten volgens mij ook exclusieve deals, zoals dat bijvoorbeeld het nieuwte album van Dr. Dre nog steeds niet op Spotify aangeboden wordt (denk ook dat dit nooit gaat gebeuren), terwijl wel al geruime tijd op Apple Music.
Zijn dat exclusieve deals of is dat omdat de een meer betaald dan de ander ? Net als Taylor Swift die niet op Spotify wilde omdat ze te weinig betalen.

Maar, het geeft ook niet als er een beetje verschil is tussen content, dat moet kunnen.

Wat het nu is, is dat de muziek producten bepalen waar wat terecht komt, ze bieden het aan aan de streamingsdienst (en dat is meestal op zo veel mogelijke plekken om meer te verdienen) en bij de film producten moeten de streamingdiensten bijna vechten om een film/serie te mogen en kunnen aanbieden.
Ja maar dat is het nou juist, er is bijna geen sprake van recente content, grote kaskrakers komen heel laat pas beschikbaar en de films die wel nieuw zijn, zijn over het algemeen B-films met C-acteurs.

Zou toch mooi zijn als ook een video dienst mensen lokt met een groot aanbod. En ook series en films worden vaak meerdere keren bekeken, daarom kopen mensen ook vaak dvd's en blu-rays toch ? Zeker series worden vaak bekeken, vandaar ook dat bepaalde series nog steeds op TV komen, blijft animo voor.
De essentie van mijn punt is deze: bij film verkoop kannibaliseren de verschillende methoden elkaar. Bij muziek versterken ze elkaar juist.

Als een film tegelijkertijd in de bioscoop, op Netflix en op de TV verschijnt levert dat per saldo minder op dan wanneer je hem eerst in de bioscoop uitbrengt en daarna pas op Netflix. De bioscoop levert per-view namelijk meer op en iemand die de film al op TV of Netflix heeft bekeken gaat deze minder snel ook nog eens in de bioscoop bekijken.

Bij muziek is dat anders. Iemand die een muzieknummer "gratis" op de radio heeft gehoord luistert dat nummer net zo lief "betaald" af op Spotify. Sterker nog, die weergave op de radio kan ervoor zorgen dat iemand lid wordt van Spotify zodat hij dat nummer nog 100 keer kan beluisteren. Misschien wordt hij wel een echte fan en koopt hij de CD.

Natuurlijk zijn er ook wel mensen die gedurende hun hele leven The GodFather 10 keer kijken of hun tienerjaren herleven door The Gilmore Girls nog eens op te zetten, maar dat is toch een heel andere orde van grote dan het duizenden keren beluisteren van je favoriete muzieknummers.
In mijn tweede reactie hier boven, had ik al gezegd dat ik uiteraard snap dat een film miljoenen kost, en ze dat terug verdienen met : Bioscoop release, daarna DVD, daarna TV en daarna pas streaming media.

En ik zeg ook niet dat een grote kaskraker direct op Netflix moet komen, maar juist NA de bioscoop periode. Dan zit de film vaak nog wel in het geheugen bij mensen (die denken dan die film wil ik wel zien, maar niet in de bios) maar dan wel op bv Netflix, want die mensen gaan hem ook niet kopen op DVD en als ze hem op de TV kijken, verdient de producer er (gok ik hoor) minder aan dan als ze hem op Netflix zouden zetten.

Dus ze hoeven zeker niet de hele stap met bioscopen en dvd releases over te slaan, maar gewoon de reis naar Netflix en anderen inkorten tot na de bioscoop, en tegerlijke tijd met dvd release. Want laten we eerlijk zijn, mensen die een film op dvd willen hebben, kopen die toch wel ongeacht of hij op streamingservices ook te zien is.

Enfin, op deze manier halen ze waarschijnlijk het allermeeste geld op, en daar draait het uiteindelijk allemaal om..
Ik denk dat de productiekosten van een serie een grote rol spelen. En een productiebedrijf die een dure serie produceert voor een beperkt publiek zal toch zijn investeringen willen terug verdienen. Dus zal er sowieso losse deals gemaakt moeten worden. Ik denk dat jij ook niet zit te wachten op alleen maar zeer commerciële content dat zoveel mogelijk mensen aanspreekt. Dan is het ook op een gegeven moment gedaan met ze omdat ze niet divers genoeg zijn.
Daar heb je een punt, maar bv een film, kost miljoenen maar dat kunnen ze (en doen ze ook) terug verdienen met de bioscoop releases. Grote kaskrakers halen al vele malen hun budget uit de inkomsten van de bioscopen. Let zeggen 3-4 maanden in de bios. Daarna zouden ze direct met dvd/Blu-ray moeten beginnen en dan na een half jaar aan tv zenders verkopen en dan na ongeveer een jaartje kunnen ze toch wel op streaming media releasen ? Ideaal is natuurlijk na productie meteen op Netflix zoals zij doen met hun eigen producties. Maar als je grote films binnen een jaar op streaming media krijgt is dat toch heerlijk. En dan niet alleen op 1, maar op allemaal. Dan verdienen ze nog meer. Nu zegt Netflix ik heb 5 miljoen betalende leden en ik wil 100 miljoen uitgeven voor Friends 10 seizoenen 5 jaar exclusief. Als de producent zegt alle 10 seizoenen op alle streaming media en we willen zeg 0.5 cent per play, hebben ze in plaats van 5 miljoen kijkers potentieel 500 miljoen kijkers.

Ik denk echt dat ze op die manier meer kunnen verdienen. Gewoon sneller door de molen, bios, dvd, tv, online. Nu duurt het allemaal zo lang..

Overigens mogen ze wat mij betreft gewoon van bios meteen naar streaming en de prijs verhogen.. zou ik persoonlijk niet erg vinden ☺☺
Een bijkomende issue is dat ze subtitles moeten voorzien voor de landen.

Maar de antwoorden hierboven vatten het al goed samen.
Dus dáár ging de aandacht naar uit. Netflix is qua content echt een pakket c-films met wat leuke series erbij. Daarvan hebben ze nauurlijk wel alleen seizoen 1-2 van 5, dus piraterij ga je er ook niet op vooruit.
Qua content is Netflix inderdaad behoorlijk achteruit aan het hollen. Lijkt ondertussen een veredelde Hallmark Channel met al die oude films. :(

Ik kijk nog ff aan tot mei. Daarna gaat voor mij het abonnementsgeld omhoog. Als tegen die tijd niets interessants is toegevoegd, sla ik een paar maanden over...
Voor films moet je geen netflix nemen Je neemt het voor de series en documentaires. Netflix kan er niks aan doen als de producent de netflix licentie niet verlengd...
Als betalende consument zal me dat aan mijn achterwerk oxideren. Waarom zou ik geld blijven betalen aan Netflix terwijl ik voor hetzelfde geld een usenetabbo kan nemen waarmee ik alle nieuwe content kan bekijken?
Omdat je via usenet niet aan de rechthebbenden betaald en via netflix wel. :)
Diezelfde rechthebbenden die er al jarenlang voor zorgen dat ik niet "gewoon" alle content kan bekijken waarvoor ik betaal? Dan zie ik het nog als voordeel ook :)
Als je usenet afneemt betaal je puur alleen voor je lijntje . De mensen die de content hebben gemaakt zien geen van wat jij betaald aan usenet. :)
Dat weet ik, maar ik KAN die mensen mijn geld niet geven! Ik heb een Netflix abbo maar daar staat misschien maar 30% van de series op die ik volg, dat is het hele probleem.
Ik begrijp je helemaal. Dit zal helaas nog jaren duren voordat je alles hebt op 1 streamingsdienst.
Anoniem: 382732
@Arfman6 januari 2016 22:45
Omdat je dan een bedrijf steunt dat geld verdient over de rug van anderen met andermans eigendom? Downloaden, OK> Maar niet middels betalingen aan derden die niets met de content te maken hebben. Dat gaat te ver.
Tja, dat is hoe het nu eenmaal werkt. Ik ben erg bereid om te betalen voor content, maar dan wel alle series alle seizoenen, anders kan ik beter gaan downloaden.
Bij Netflix huur je het.
Wil je toch vaker bekijken, of beter gezegd in bezit hebben, dan moet je kopen. Downloaden mag (mits je ervoor betaalt).
Anoniem: 470811
@Arfman7 januari 2016 10:55
Omdat Netflix ook prachtige Netflix exclusieve content heeft (series en documentaires). Als het je smaak is uiteraard.
Anoniem: 455646
@Rockvee26 januari 2016 21:20
Voor Gossip Girl is het zojuist verlengd tot 2017.
Ze mogen er wel veel beter over communiceren. Ik kom er nu achter dat een aantal series die ik volg zomaar stoppen of al gestopt zijn. Dat is toch wel een enorme domper. Zeker omdat je nu helemaal geen garantie meer hebt hoe lang iets bij Netflix 'online' blijft staan.
Dat klopt inderdaad. Maar hier zijn ze mee bezig. Die functie is in betafase .
Ik denk er het zelfde over. Even als een grap via een gratis VPN even kijken wat je krijgt bij de Amerikaanse Netflix dan lijkt de 10 euro opeens een duurkoop. Als ik nog een extra 5 euro betaal voor een goede VPN kan wel heel veel en alles kijken.
Daar hebben alle Star Trek series die ik graag wil opnieuw kijken in cronologies volgorde!

[Reactie gewijzigd door Amazigh_N_Ariff op 6 januari 2016 21:01]

Of je past je DNS aan, dan heb je geen VPN nodig....kijk je gewoon USA content

[Reactie gewijzigd door Isheara op 6 januari 2016 21:31]

Verklaar je nader ? Wat heeft dns met locatie te maken ?
Weet verder niet wat de DNS met locatie heeft te maken, maar ik kijk hier met een amerikaanse DNS server ook gewoon de amerikaanse Netflix in Nederland, dus blijkbaar werkt dat wel.
Geinig, dus als mijn DNS servers op 8.8.8.8 staan bij google kan ik gewoon op de US & A content van netflix ?
Je kan een plugin downloaden die zowel voor Chrome als voor Firefox beschikbaar is genaamd Hola. Hiermee kan je heel gemakkelijk je locatie veranderen en dit in combinatie met https://flixsearch.io/ kan je bepalen in welk land je moet zitten voor bepaalde content
Thankyou very much!!!Dankuwel!!!!!Domo Arigato!!!!
Let daar toch maar een beetje mee op, ik vertrouw dat bedrijf voor geen haar.
nieuws: Vpn-dienst Hola neemt maatregelen tegen misbruik netwerk
8.8.8.8 werkt dan jammergenoeg niet, maar als je ff googelt vind je vast wel een werkende DNS.

En anders PM je me maar 8)7
Klopt! En gewoon zonder VPN software
Dankuwel!!!!!
Domo Arigato!!!!
Thankyou very much!!!
Netflix is aan het kijken of de content meer wereldwijd kan EN offline beschikbaar ivm slechte verbindingen in de deel nieuwe 130 landen.

Dat is vooruitgang!
Anoniem: 455646
@Nunc_6 januari 2016 21:01
Netflix geeft miljarden uit voor rechten van films/series maar die moeten het dan wel krijgen en dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Het geeft wel precies aan wat mis is met de legale "alternatieven".

Als klant heb ik lak aan falend beleid - ik betaal voor een streaming dienst die veelbelovend begon, maar steeds minder biedt.
ik betaal voor een streaming dienst die veelbelovend begon, maar steeds minder biedt.
Ik heb Ziggo opgezegd en alleen nog Netflix. En ik wordt steeds meer "pissed off" op Netflix, ze voegen veel sneller nieuwe content toe dan ik kan afkijken.
Anoniem: 455646
@Flozem6 januari 2016 21:21
Komt helaas door vriendjes van tim kuik.. die blijven in de jaren 80 hangen terwijl dat allang voorbij is en Spotify toont dat goed aan.
Bullshit. Het komt gewoon omdat anderen toevallig de contracten hebben op dit moment. Hoe zou jij reageren als je een exclusief contract hebt en iemand anders krijgt dat ook zomaar? Dat jij morgen op je werk komt en iemand anders zit jouw werk te doen. Dat vind je dan ook volstrekt normaal?
Tja de prioriteit zal inderdaad liggen bij nieuwe landen. Content voor daarna. Dit is dan ook volstrekt logisch vanuit bedrijfs optiek. Voor de meeste mensen die ik ken is er voldoende aanbod.
Anoniem: 455646
@Floor6 januari 2016 21:21
Klopt.. hoe mee landen je dienst actief is... des te meer macht jij jezelf kan schenken.
Anoniem: 382732
@Nunc_6 januari 2016 22:44
Maar die content is een kip-en-ei verhaal: zolang de reguliere zenders een groter bereik hebben, zullen de studio's eerder aan hun leveren. Die zenders hebben ook allemaal meerjarencontracten. Als Netflix groot genoeg is, en de contracten lopen af, dan kan Netflix ook aan de onderhandelingstafel aanschuiven en meebieden op de nieuwste content.
Anoniem: 633773
6 januari 2016 21:58
Ik krijg tegenwoordig meldingen wanneer een serie bijna van netflix af gaat. Dan weet je dat je snel moet zijn met kijken. Zou handig zijn als er ook ergens een lijstje van was.
Hoe krijg je die meldingen?
Ik ben er op zich ook wel in geïnteresseerd. Bizar is het eigenlijk dat ik soms een serie maar gewoon download omdat het (1) klote zoeken is in de nieuwe Apple TV 4 app en (2) je altijd moet afvragen of een film/serie überhaupt nog beschikbaar is.
Anoniem: 633773
@iAR6 januari 2016 22:59
Ik krijg ze op de tablet app als ik begin te kijken naar de specifieke serie. In dit geval Sherlock
Ah, ok. Ik kijk amper op mijn tablet en wellicht weinig naar series die verwijderd worden.
Wel fijn dat ze het melden.
waar zie jij die meldingen dan ik zie ze niet ?
Anoniem: 633773
@Carlos0_07 januari 2016 01:22
boven in beeld een paar seconden als ik begin te kijken. Ik kan geen screenshots maken op netflix. Hij doet het ook niet elke keer.
Zal eens opletten tot nu toe nog niet gemerkt terwijl ik voornamelijk series kijk, maar zal eens in de gaten houden of ik het zie op de Tv of Ipad.
Offtopic: Rusland en Oekraine zijn wel toegevoegd maar de Krim niet :+

Maar verder hoop ik dat ze nu ook series en films niet meer zo gefragmenteerd beschikbaar stellen.
Van Top Gear zijn alleen de series 9, 10 en 17 t/m 21 beschikbaar. En zo is het voor veel meer series en films.
Dat is een gevolg van amerikaanse sancties, netflix mag geen zaken doen in Noord Korea, de Krim en Syrie.
Onzin... Krim is nu van Rusland... Als Netflix Rusland ook heeft toegevoegd, wordt Krim automatisch ook toegevoegd, maar het staat "verborgen" op lijst.
de Krim is inderdaad van Rusland maar door sancties van de VS mag Netflix geen zaken doen in de Krim.

https://www.treasury.gov/...ments/crimea_advisory.pdf
Het is ergens fijn dat Netflix de hele wereld veroverd. Laten we hopen dat ze ook eenvoudiger content-deals kunnen maken zodat we er allemaal van profiteren.

en verander het design van de apple tv 4 app eens heel snel!
Netflix maakt per land deal en de ene film serie kun je in het ene land zien maar niet in een ander land.

www.moreflicks.com kun je mooi op zoeken en zien in welk land wat beschikbaar is .
Neem dan de dienst unblock-us.com een dns service en je kan zelf het land instellen, m.a.w kies usa en je ziet de inhoud van netflix usa, kies Belgie enh bekijkt Belgische inhoud. Je kan unblock-us gewoon veranderen wanneer je wil. Kost paar euro extra per maand maar geeft je dus veel meer mogelijkheden.
Thanks voor de tip van de website. Want er gaan helaas ook series/films weer eraf van (nederlandse) netflix. Misschien dat ze op een andere land er nog wel op staan. :)
Lijst met landen waar Netflix nu beschikbaar is: https://help.netflix.com/nl/node/14164
Alleen die kaart zelf nog niet aangepast :P
India zal zeker het grootste aanbod ter wereld hebben met al die bollywood films :)
Anoniem: 455646
@Manke6 januari 2016 21:46
Bollywood is vaak zelfs beter dan Hollywood.
Ik hoor dit mensen vaker zeggen als Bollywood ter sprake komt. Waar komt dit vandaan? Wat doet het er toe welke beter is? Niemand zei iets over goed of slecht, Manke zegt alleen dat er veel Bollywood films zijn. Daarnaast valt er over smaak niet te twisten en verkondig je jouw mening als een feit maar je ontvangt wel een +1 score, dat maakt me nieuwsgierig naar de rede hier achter.
Dat is behoorlijk subjectief ;)
De film 'PK' schijnt een aanrader te zijn. Staat nog op mijn to-watch lijst :)
Toevallig gezien? Trailer

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee