Xiaomi brengt nieuwe slimme armband met hartslagmeter uit

Xiaomi heeft een nieuwe versie van zijn goedkope armband MiBand uitgebracht. De nieuwe versie heeft hetzelfde design, maar heeft wel een hartslagmeter gekregen. Deze MiBand 1S is in China nog deze maand beschikbaar, maar Europeanen zullen het apparaatje waarschijnlijk ook kunnen kopen.

De Chinese fabrikant heeft de nieuwe slimme armband op zijn website gezet. Ogenschijnlijk zijn er weinig veranderingen doorgevoerd, maar te zien is dat het apparaatje aan de onderkant een hartslagsensor heeft gekregen. Dat is een toevoeging aan de bestaande stappenteller die gebruikt kan worden om activiteit mee te meten. Verder komt de MiBand 1S uit in verschillende kleuren en kan er een verbinding worden gelegd met Android- en iOS-apparaten. Net als in de vorige versie is er IP67-certificering, wat betekent dat de armband bestand is tegen water en stof.

Van de eerste versie van de MiBand heeft Xiaomi miljoenen stuks verkocht. Het apparaatje is vooral populair vanwege zijn lage prijs. De eerste versie van de MiBand kan doorgaans voor ongeveer 11 euro worden gekocht. De MiBand 2 zal enkele euro's meer gaan kosten. Een Europese release lijkt vooralsnog niet op de planning te staan, maar verscheidene Chinese webwinkels verschepen de MiBand naar Europa. Daardoor is het aannemelijk dat de MiBand 1S ook leverbaar wordt voor Europeanen. De verkoop in China gaat overigens op 11 november van start.

De MiBand heeft geen scherm, waardoor gemeten gegevens via de smartphone uitgelezen moeten worden. Wel zijn er drie led'jes en een vibratiemotor aanwezig waarmee onder andere notificaties doorgegeven kunnen worden. Ook geeft het aantal oplichtende led'jes aan hoe ver de gebruiker is met het behalen van de ten doel gestelde aantal dagelijkse stappen. Naast stappen en hartslag meet de armband ook slaappatronen.

Xiaomi bracht eerder dit jaar al de AmazFit uit, eveneens een armband met activiteitentracker. Deze heeft een wat ander uiterlijk dan de MiBand, en tevens met omgerekend 42 euro een hogere prijs. Wel kan de AmazFit draadloos worden opgeladen.

Door RoD

Admin Mobile

08-11-2015 • 09:34

78 Linkedin

Submitter: m3gA

Reacties (78)

78
77
62
3
0
0
Wijzig sortering
De Mi-band houdt geen slaap bij op het moment dat je overdag een dutje doet, of overdag vanwege late-/nachtdienst (uit)slaapt.

Dat was een bewuste keuze van Xiaomi, teneinde geen periodes van inactiviteit ('voor de tv hangen') ten onrechte bij je slaap op te tellen.
Kennelijk zijn er ook andere merken activity-trackers die je handmatig op slaapregistratie kunt zetten, zodat je ook powernaps overdag kunt registreren. Maar Xiaomi wilde gebruiksgemak, zonder extra knoppen.
Bovenstaande is een korte samenvatting van dit BGR.in artikel van 5 juni 2015. Ubergizmo nam dat artikel over en dacht dat dat mede een verklaring (?) was voor de lange accuduur.

Misschien als de gebruikers eens zouden verzoeken om vanuit de smartphone app ook overdag handmatig slaap-modus aan en uit te kunnen zetten. Dan heb je best of both worlds.

(dit is bewerking van mijn reactie op een voorgaand artikel over de Xiaomi AmazFit)
Mijn Fitbit Charge HR monitort ook slaap, maar heeft nog nooit onterecht een tv-sessie als "slaap" gezien. Ik denk dat dat komt omdat je hartslag tijdens je slaap daalt (ik heb al iets van 45bpm gezien en het kan vast lager) en hij zo detecteert dat je slaapt. Handmatig aangeven dat je gaat slapen is gewoon erg onhandig:

- Soms val je moeilijk in slaap. Heb je je bandje al op slaap gezet, maar lig je nog een half uur te woelen. Dan klopt de hoeveelheid slaap niet en juist slaapanalyse is een van de grote selling points van dit soort bandjes.
- Je moet er maar net aan denken. Zeker als je flink moe bent, vergeet je zoiets makkelijk.
- Je moet ofwel zelf aangeven dat je wakker wordt, of je bandje moet dat doorhebben. De Jawbone UP24 van een collega van me detecteert dat heel slecht, waardoor ze ook weer handmatig moet aangeven dat ze wakker is. Wat heeft zo'n bandje dan nog voor nut?

[Reactie gewijzigd door Grrrrrene op 8 november 2015 18:04]

Maar als jij aangeeft dmv een knop dat jij gaat slapen. Dan zou deze vanaf dat moment zelf kunnen registreren of je wel of niet slaapt. Dus daarmee heb je wel weer indicatie van wanneer hoe en of je slaapt.

Maar inderdaad in het geval dat je moe bent, zul je niet snel even het dingetje inschakelen.
Als de nieuwe 1S de gegevens van de hartslagmeter kan combineren, dan zou deze ook de mogelijkheid kunnen hebben (of in een latere versie van de app alsnog krijgen) om slaap overdag ook automatisch te registreren.
Oh die 45 bpm scoor ik ook wel vaker in rust, dus ik vraag me af of het wel of niet slapen wordt gemeten aan de hand van je hartslag.
Het gaat niet om de waarde van 45bpm, het gaat erom dat je in je slaap een tragere hartslag hebt dan als je wakker bent. Dus als voor jou 45bpm zo normaal is, zul je tijdens het slapen een lagere hartslag hebben.
wanneer je het toestel op en IOS toestel aansluit update deze ,dan houdt deze het slaap in het dag wel op android . Bij mij heeft deze gewerkt ,trouwens ik ben ondertussen overgestapt op IOS en het applicatie heeft precies ook meer functies op IOS.
Wel een gemis van het gebrek aan een scherm. Het is juist zo handig met een hartslagmeter dat je tijdens het sporten je hartslag in de gaten kan houden. Maarjha voor de prijs toch een mooi ding!

[Reactie gewijzigd door uknowSam op 8 november 2015 09:43]

Een band zoals deze is dan ook niet bedoeld voor tijdens het sporten maar om 24/7 om te hebben, hetzelfde geldt eigenlijk voor alle fitness wearables. De manier waarop gemeten wordt is simpelweg te grof om specifieke activiteiten echt goed in kaart te brengen.

Dit geldt zeker voor de (optische) hartslagmeting welke redelijk pointless is met de huidige stand van de techniek. De meting is simpelweg te inaccuraat om echt iets mee te kunnen, zeker tijdens het sporten.
Als je tijdens een specifieke activiteit/sporten een bruikbare hartslag meting wilt zul je sowieso naar iets als een borstband moeten.
Het zal nog wel een paar generaties duren voordat we een goede manier van continue hartslagmeting hebben.

[Reactie gewijzigd door aaahaaap op 8 november 2015 10:58]

Hangt vanaf voor wie. Voor hobby sporters is het "nauwkeurigheid" goed genoeg. Voor wat serieuze sporters is een afwijking van vijf al te veel. Ik gebruik mijn fitbit altijd tijdens sporten en dat werkt prima.
Heb je het hier over de harstlagmeting of over de activiteitsmeting?
Mijn ervaring met optische hartslagmeters is dat het tijdens sporten zo onnauwkeurig is dat je er simpelweg niks aan hebt. Van een piek naar 0, naar een contstante rusthartslag, je krijgt van alles te zien maar niet je daadwerkelijke hartslag ;)
(welke fitbit gebruik je?)

[Reactie gewijzigd door aaahaaap op 8 november 2015 12:04]

De charge HR. Nooit meegemaakt dat die terug naar rust ging of naar 0. Ook heb ik de Fitbit vergeleken met de hartslagmeter op het fitness apparaat (in sportschool) en dat was een afwijking van 3. Niet dat de fitness apparaat super nauwkeurig is maar het geef je een indicatie.

[Reactie gewijzigd door uknowSam op 8 november 2015 12:08]

Goed om te horen dat de Fitbits beter worden. Heb de laatste Fitbits nog niet kunnen proberen (door gebrek aan smart alarm vallen ze voor mij sowieso af, dus wat minder interesse in).

Zolang niemand maar verwacht op dit moment met een optische HRM de details/snelle response van een strap te evenaren is het goed :)
Het ligt heel erg aan het soort sport dat je doet. Hardlopen zal wel aardig gaan, maar zodra je je armen gebruikt of de Fitbit door bewegingen van je handen/polsen/armen beweegt t.o.v. je huid, kan hij geen goede meting meer doen. Tijdens het fietsen is hij mijn hartslag vaak kwijt. Pas als die weer daalt of ik stil sta bij een verkeerslicht, komt de hartslag weer in beeld :)

Dus nee, een vervanging van een borstband is het ze-ker niet :)
Een paar generaties weet ik nog niet zo net, ik lees in diverse reviews dat de nieuwe TomTom Spark maar een afwijking heeft van 1 bpm versus borstband.
De TomTom Spark lijkt het idd weer wat beter te doen dan een hoop bestaande wearables. De meerdere kleuren leds + nieuwe/betere algoritmes zullen daar zeker aan bijdragen. Helaas nog geen 24/7 heart rate monitoring...
Anoniem: 118226
@uknowSam8 november 2015 10:00
Ik ben er misschien wat rechtlijnig in omdat ik zelf redelijk fanatiek sport, maar ik vind dit soort dingen weggegooit geld.

Voor iemand die sport is het onbruikbaar omdat je niet je hartslag kan aflezen, en voor iemand die niet sport en aan het eind van de dag zijn hartslag terug leest weet toch niet of een rusthartslag van 70 hoog of laag is.
Je rusthartslag meet je toch 's ochtends, bij voorkeur als je net wakker bent?

Ik sport ook vrij veel en zou er wel een 20 euro voor over hebben om daar 's ochtends niet aan te hoeven denken en het gewoon achteraf af te kunnen lezen. Plus dat ik het niet fijn vind om 's nachts een hartslagmeter om te hebben.

Maar ook ik zie het meer als een leuke gadget dan een serieus item. Stappenteller? Ga toch fietsen :P
Anoniem: 118226
@pyotr8 november 2015 10:42
Smorgens heeft wel de voorkeur. Het voordeel van een borstband is dat die ook de variatie in hartslag kan meten en daar kan je ook weer wat over je conditie aan afleiden.

Ik moet er wel bij zeggen dat ook dat voor de meeste amateurs overkill is en inderdaad iets gaat worden als 'kijk, ik heb vandaag 12000 stappen gezet' (volgens mijn suunto hardloophorloge heb ik een fitnesslevel van 55, voor wat het waard is)

Mijn grootste kritiek op dit soort gadgets is nog wel dat het voornalijk e-waste opleverd.
Voor iemand die sport is het onbruikbaar omdat je niet je hartslag kan aflezen
Wel als je een smartphone in een armband hebt zitten, of een compatible headset op hebt die de hartslag via voice doet.
Euh. Je telefoon aflezen die om je arm zit? Leg uit, hoe doe je dat rennend?
Via de headset met Runkeeper/etc, of (als de telefoon niet te groot is) de armband om je onderarm doen ipv je bovenarm, zo heb ik jarenlang gelopen.
Fair enough. Ik moet zeggen dat mijn toch redelijk kleine telefoon (iPhone 5s) nog te groot is voor mij. Heb op marktplaats een oude iPod nano op de kop getikt en dat vind ik nog te doe om mijn arm. Maar ik zie ook mensen met een Samsung Note rondlopen.
Inderdaad, ik loop met een Note 2 om m'n arm rond. Aangezien we het over nog geen 200 gram hebben, maakt het mij niet zoveel uit. Ik kijk er ook niet op tijdens het lopen, gebruik runkeeper om te monitoren en heb via een oortje muziek van m'n Note.
Enige wat ik nog mis is een hartslagmeter.
Wel even een andere vraag;
Ik merk dat als ik m'n telefoon in deze arm-band heb, dat de GPS minder nauwkeurig is dan dat ik hem in mijn zak heb zitten. Zijn er meer mensen die hier ervaring mee hebben?
Anoniem: 118226
@scn10 november 2015 06:56
Bij mij moest ik of mijn armband met mijn iPhone strak om mijn arm doen, of steeds mijn armband ophijsen. Beide vind ik niet fijn.

Wat de gps betreft. Ik weet niet waar de gps chip in een note zit, maar je zou eens kunnen proberen om je note andersom of op zijn kop om je arm te doen. Misschien krijg je dan minder afgeschermt ontvangst.
het gaat ook niet zozeer puur om de sport, ook om de bewustwording van de hoeveelheid stappen en/of variatie in de hartslag. Als je ziet dat de hartslag stevig stijgt na een klein stukje lopen of traplopen wordt je wel geconfronteerd met je slechte conditie > zorgt ervoor dat je meer gaat sporten.

Werkte bij mij wel :)
Anoniem: 118226
@Karel178 november 2015 10:44
Maar dat zie je met dit ding dus niet meteen.

In ieder geval wel goed dat je meer bent gaan sporten.
hoog,,, 60 is normaal toch... dat weet google hoor.
Je hebt toch die drie ledjes, dat zou voldoende moeten zijn om aan te geven of je onder de 65% grens zit (vetverbranding), tussen de vetverbrandings- en cardiogrens zit (65% .. 85%) of erboven. Zodra je je hartbeat te ver hebt overklokt tijdens het rennen dan kan je hem toch laten knipperen als waarschuwing. 3 Ledjes geeft veel mogelijkheden, alsof je tijdens het sporten tijd hebt om een heel scherm af te lezen.

[Reactie gewijzigd door govie op 8 november 2015 12:03]

Anoniem: 118226
@govie8 november 2015 14:29
Ja, ik prima op mijn scherm mijn hartslag, snelheid en tijd zien. Zelfs aan het einde van lange duurloop.

Beter dan een paar ledjes. Dan moet je maar gokken of je nog ruim binnen je marges zit of er tegen aan. Dan maakt nogal uit.
Wat ik wel ermee wil zeggen dat het ook werkt, het lijkt me een budgetoplossing. Als je meer luxe wilt dan kost dat ook gewoon meer centjes maar dan zit je ook in een andere categorie.
Ik ben bijvoorbeeld erg te spreken overt de TomTom Spark Cardio + Music. Dit apparaatje kost waarschijnlijk een 10-voud van dit armbandje, maar is luxer. Het is maar wat je ermee wilt doen en hoeveel je er voor over hebt.
Anoniem: 118226
@govie8 november 2015 18:58
De prijs is maar hoe gek je het zelf wil maken.

Dit is al leuk voor 27 euro: http://hartslagmetershop.nl/contents/nl/d1360.html
dat is een value find irt dit nieuwsitem :)
Anoniem: 118226
@govie8 november 2015 19:19
Het is meer dat ik er wat merkwaardig naar kijk. Goede en toch goedkope hartslagmeters bestaan al jaren. Alleen nu zet de marketing erop dat ze 'smart' zijn en voor fitness en plots is het voorpagina nieuws op elke techsite.
Mwa, met hardlopen heeft iemand vaak toch wel een mobiel mee, waarmee de armband vast uitgelezen kan worden. Dan is de noodzaak voor het scherm minder, wat goed is voor het accuverbruik van de armband.
Anoniem: 475099
@uknowSam8 november 2015 12:33
Wel een gemis van het gebrek aan een scherm.
 • Stel dat er een scherm bij zou komen, dan is het gebruik met de iPhone overbodig.
 • Stel dat er een scherm bij zou komen en het gebruik met de iPhone is overbodig, dan is het jammer dat er geen klokje is om de tijd bij te houden.
 • Stel dat er een scherm en een klokje bij zouden komen en iPhone is niet meer nodig, dan zou het toch wel handig zijn als ik Whatsapp in de gaten kan houden.
 • Stel dat er een scherm en een klokje en Whatsapp bij zouden komen en iPhone is niet meer nodig, dan is het jammer dat ik geen Google Maps heb om te kijken waar ik ben.
 • Etc etc.
Uiteindelijk is het toch beter om een hartslagmeter in te bouwen in je iPhone :)
Ik vraag mij af bij dit soort dingen wat nou de werkelijke kosten zijn om zoiets te maken. 24 euro (ik ga dus uit van de prijs miband die uit de pricewatch komt ) vind ik voor zoiets toch nog erg veel geld.

[Reactie gewijzigd door Webgnome op 8 november 2015 11:43]

Anoniem: 475099
@Webgnome8 november 2015 12:51
Ik vraag mij af bij dit soort dingen wat nou de werkelijke kosten zijn om zoiets te maken.
Ik kan daar geen gegevens over vinden. Om een grove indicatie te krijgen, is het misschien handig om te kijken naar de productiekosten van de iPhone, want die wordt ook in China gemaakt. Die productiekosten zijn grofweg 3x lager dan de verkoopprijzen (bron). In de Chinese fabrieken kost het slechts 5 euro om de iPhone in elkaar te zetten en de arbeiders verdienen ongeveer een euro per uur (bron @ 29:47).
Assemblage kosten zijn natuurlijk maar een stukje van het totaal..
Anoniem: 475099
@Webgnome8 november 2015 14:46
Assemblage kosten zijn natuurlijk maar een stukje van het totaal..
 • Assemblagekosten in China zijn inderdaad maar een heel klein stukje van het totaal.
 • Assemblagekosten in de VS zijn een belangrijk deel van het totaal.
Daarom zit Apple in China.
Apple assembleert inmiddels een deel van de productie juist weer in de VS.
Ik dacht met name MacBooks.
Apple assembleert inmiddels een deel van de productie juist weer in de VS.
Ik dacht met name MacBooks.
oic... dat wist ik niet. Weetje ook waarom ze dat doen? Is toch duurder voor hun?
Deze vraag wordt wel vaker gesteld, men verbaasde zich bijvoorbeeld over de prijs van Google Glass. Maar om zoiets te maken, moet je meer doen dan alleen onderdelen in elkaar drukken. Dit is geen lego. Wat dacht je van onderzoek en ontwikkeling? Marketing? Daar komt nog belasting bij en het simpele feit dat elke schakel in de keten van grondstof naar consument iets wil verdienen.
Bij een Google glass geloof ik het argument van onderzoek en ontwikkeling meteen meteen. Immers je bent een van de eerste die zoiets doet en je zult dus een hoop dingen zelf moeten uitzoeken. Echter sportbandjes zoals deze zijn er al jaren en daar is ook niet heel veel vooruitgang in. Het is volgens mij nu gewoon een kwestie van cashen.

Waar het mij omging was dan ook meer dat ik het gevoel heb dat bij dit soort zaken er steeds sneller een punt bereikt word waar het simpelweg cashen is en niet zo zeer een 'eerlijke' prijs (voor zover je daarvan kan spreken) wordt gevraagd.
99 Chinese Yuan equals
14.51 Euro
Xiaomi is geen OEM en is dus erg afhankelijk van haar producent(en). Hier in Nederland kost hij 24 euro via een importeur, maar de orginele prijs is 14 euro. Natuurlijk is 24 euro (laat staan 42 euro) erg aan de hoge kant voor een activiteitentracker zonder display. Er moet toch ergens winst gemaakt worden. Vergelijk dat maar eens met andere activiteitentrackers (Fitbit Flex om er eentje te noemen) en je zal al gauw het idee krijgen dat Xiaomi's fitness producten veel goedkoper zijn.

[Reactie gewijzigd door TallyO op 8 november 2015 09:56]

Als ik het vergelijk met wat er verder op de markt is, is het erg goedkoop. Ik hoop zelf dat er binnenkort ondersteuning voor Windows phone komt, dan koop ik hem direct.
Deze gaat zo rond de 15 euro kosten, een prima prijs en erg goedkoop, daarom zijn er zoveel van verkocht.
İn dit artikel zeggen ze al dat je hem gemakkelijk kunt vinden vanaf 11€.
Ik heb de eerste MiBand sinds augustus en gebruik hem vooral voor de melding van oproepen whatsapp SMS en dergelijke. Verder vind ik het leuk om te weten hoeveel stappen ik perndag gemaakt heb of de aantal uren slaap per nacht. Ik sta versteld hoe accuraat hij de uren van slaap meet.
Wat ook een groot voordeel is de batterij die gemiddeld 2 tot 4 weken meegaat.
En kwa prijs is het veel aantrekkelijker dan de meeste concurrenten zoals fitbit of Sony.
Met zo'n goedkoop bandje kun je natuurlijk erg makkelijk heel veel miljoenen mensen zover krijgen dat ze je appje met volledige netwerktoegang en vele andere permissies installeren zodat je als je wilt lekker big data kunt gaan minen en daar allerlei 'leuke' dingen mee kunt doen. Verzekeringsmaatschappijen zouden het bijv. best wel eens interessant kunnen vinden om wat over jouw fitheid te weten.

Die volledige netwerktoegang is voor mij zo ongeveer het belangrijkste criterium bij selectie van een app als ik ergens naar zoek. Als een app dat niet heeft staat ie gelijk bovenaan de lijst. Soms moet je erg lang zoeken of is er helemaal geen een die het niet heeft. "Dan maar niet" is dan redelijk vaak mijn reactie. Daarnaast heb ik ook een firewall in gebruik die internettoegang blokkeren kan en dat is hard nodig vind ik.

Zolang ik geen absolute controle heb over MIJN gegevens en ik niet 100% zeker ben dat die niet ontvreemd worden komen dit soort zaken er bij mij niet in.
Ironisch, want bij Xiaomi's telefoons, of beter gezegd, alle telefoons die MIUI draaien, kan je gewoon kiezen welke apps online mogen via WiFi of 3/4G (of helemaal niet), en per app kan je precies aangeven welke rechten deze daadwerkelijk krijgt. Al download je een app die volgens Google Play toegang moet hebben tot al je contactpersonen, MIUI komt direct met een prompt zodra de app daadwerkelijk bij al je contacten wilt en deze toegang kan je dan ontzeggen, beide tijdelijk en permanent. Dit zit er al in sinds MIUI 4 (we zitten nu op 7).
Met zo'n goedkoop bandje kun je natuurlijk erg makkelijk heel veel miljoenen mensen zover krijgen dat ze je appje met volledige netwerktoegang en vele andere permissies installeren zodat je als je wilt lekker big data kunt gaan minen en daar allerlei 'leuke' dingen mee kunt doen. Verzekeringsmaatschappijen zouden het bijv. best wel eens interessant kunnen vinden om wat over jouw fitheid te weten.
Inderdaad, je moet dan ook niets verzwijgen tov de verzekeraar anders pleeg je fraude.
Die volledige netwerktoegang is voor mij zo ongeveer het belangrijkste criterium bij selectie van een app als ik ergens naar zoek. Als een app dat niet heeft staat ie gelijk bovenaan de lijst. Soms moet je erg lang zoeken of is er helemaal geen een die het niet heeft. "Dan maar niet" is dan redelijk vaak mijn reactie. Daarnaast heb ik ook een firewall in gebruik die internettoegang blokkeren kan en dat is hard nodig vind ik.

Zolang ik geen absolute controle heb over MIJN gegevens en ik niet 100% zeker ben dat die niet ontvreemd worden komen dit soort zaken er bij mij niet in.
Alu-hoedje op? Je overdrijft, denk je nu ook dat er ook maar iemand geinteresseerd is in je hartslaggegevens?
Blijft de data die de app verzamelt lokaal of gaat die net als de Microsoft band naar de cloud wanneer je bepaalde lange termijn info wilt?
Cloud, je logt namelijk in op je xiaomi account.
Raar. Een telefoon is toch prima in staat om data op te slaan :/
Zo is de dienst AFAIK ingericht, je moet in ieder geval inloggen om gebruik te kunnen maken van de huidige MiFit app
Je kunt perfect werken met meerdere toestellen, vb ik heb sinds augustus de MiBand gebruikt in combinatie met een iPhone s6 en Oneplus2.
Alle data is zichtbaar over alle toestellen na koppelen van de MiBand.
is bekend of deze wel werken icm getatoeerde huid?
Als je nauwkeurig je hartslag wilt meten dan kom je toch snel op een meter uit met borstband. Ook die zijn niet perfect maar wel weer nauwkeuriger dan dit soort hartslagmetingen. Polar en Garmin hebben goede horloges.

Dit zegt Apple:

Permanent or temporary changes to your skin, such as some tattoos, can also impact heart rate sensor performance. The ink, pattern, and saturation of some tattoos can block light from the sensor, making it difficult to get reliable readings.

https://support.apple.com/en-us/HT204666

Zal hier zeer waarschijnlijk ook voor gelden.

[Reactie gewijzigd door dunki op 8 november 2015 10:10]

Als je deze kan koppelen met Runtastic dan zou ik die wel in mijn bezit willen hebben. Kan je voor de prijs niet laten.
Dat is helaas niet mogelijk. Wel google fit geloof ik. Helaas werkt dat niet optimaal. Zitten met enige regelmaat verschillen in het aantal stappen.
Op de chinese xiaomi webshop word vermeld dat de 1s vanaf 11 november te koop is
Anoniem: 15976
8 november 2015 12:23
Er zijn ook apps beschikbaar om deze armband uit te lezen met Windows Phone. Niet ontwikkeld door xiaomi zelf, maar door andere developers. Heb nog geen ervaring met deze apps, maar zit er wel over te denken om er eentje aan te schaffen als ze beschikbaar zijn.
Daarnaast is het ook een notificatie apparaat. Telefoon stil en in je zak of op tafel.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee