Review door de redactie

Door Eric van Ballegoie - Reviewcöordinator 30 oktober 2020

Chromecast met Google TV (2020) - Castdongel met mediahub-aspiraties

De Chromecast met Google TV biedt alle functionaliteit van de Chromecast Ultra met daarbovenop de mogelijkheid om Android TV apps te installeren en het apparaat met zijn eigen afstandsbediening te bedienen. De beloofde contentaggregatie werkt (nog) niet foutloos, al komt dat misschien doordat de Chromecast met Google TV nog niet officieel in Nederland te koop is en ook nog niet geoptimaliseerd is voor die hier gebruikte diensten. Onze voorlopige conclusie is daarom dat het een goed alternatief is voor de even dure Chromecast Ultra, maar dat je het apparaat (nog) niet moet kopen voor de beloofde functionaliteit waarbij Google TV content uit verschillende diensten naadloos samenbrengt. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
15
Score: 4
15
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
+2
Antonio di 28 maart 2022 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Prima Dongle voor Netflix, Amazon-prime, Ziggo (etc.) App's en ik denk ook voor KPNItv. Vooral omdat je geen smartphone nodig hebt om hem te gebruiken. De losse afstandbediening is echt prima. Meeste is al geschreven in de vele reviews. Daarom in_deze_uitgebreide_review veel foto's van_de_levering en een eenvoudige niet_technische gebruikerservaring.

Pluspunten

  • Dongle is stabiel/betrouwbaar. Doet het gewoon goed
  • Fijne losse afstandsbediening
  • Spraakbediening via microfoon in de losse afstandbediening is handig voor het zoeken naar film-titels
  • "Out of the box" vind de Dongle mijn oude TV apparatuur, stuurt het aan (via de HDMI) en werkt er prima mee (geluid en beeld)
  • Werkt onafhankelijk van je internet provider met vele App's (WEL: Ziggo App werkt als Ziggo internet hebt, KPN App werkt als je KPN internet hebt, T-mobile App werkt als je T-mobile internet hebt, etc.). Je kunt dus wisselen van provider en dan hun App gebruiken!
  • Beeld half-HD en HD is prima (4k niet getest)
  • Geluid doorgave via HDMI is prima. Ook via TV naar home-cinema-set (ook HDMI). Beeld en geluid lopen "gelijk"

Minpunten

  • Google Home en TV App's zijn als afstandsbediening niet erg betrouwbaar. Google Home App is "koppel" verkoop voor andere Google diensten
  • Losse afstandbediening is glad plastic (Bij Aliexpress kun voor 2,50 euro een sliliconen hoesje kopen om dit op te lossen). Zie foto hieronder
  • Ben geen fan van Google Assist (of een andere "afluister" microfoontje)
  • Kijken via Dongle kost internet bandbreedte. Bij TV kijken via de kabel DVB-C signaal (bijv: Ziggo) heb je daar geen last van!
  • Je moet het maar "geloven", al die privacy regels en instellingen die Google verklaart na te leven

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+2
robertwebbe 19 oktober 2020 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

De beste methode om je televisie echt smart te maken!

Pluspunten

  • handige afstandsbediening
  • zeer snelle user interface
  • aantrekkelijke prijs

Minpunten

  • nog niet alle bekende iTV apps zijn geschikt voor Google TV

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+2
LucW2 12 maart 2022 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Gekocht om Viaplay op 50 inch 4K smartTV te zien, beeld is niet super zoals via kabel TV, maar wel acceptabel goed. Mijn review gaat over praktisch gebruik gemak en uitbreiding experiment. Inmiddels (2022-04-30) LAN bekabelt met de uitbreiding, je wilt niet anders meer!!!

Pluspunten

  • Werkt beter dan mijn Sharp TV in de apps
  • Voor camping of hotel gebruik ideaal
  • Uitbreidbaar via een usb-c pd hub naar LAN en meer opslag
  • beeldkwaliteit instelbaar in 50 of 60 Hz
  • koppelen bt koptelefoon

Minpunten

  • Herkent mijn Sharp 4K tv niet
  • Google en Assistent belerend eigenwijs
  • Google Assistent spraak werkt alleen op de Google apps
  • Ondersteund alleen oude usb 2.0 Fat32 in de uitbreiding

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4

+2
erredobble 11 november 2020 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

2 chromecast TV's geimporteerd. Werkt heel fijn ook al zijn nog niet alle functies zoals de diepe tv content integratie beschikbaar. Apps sideloaden gaat ook goed en ik gebruik een PS4 controller dan als bluetooth muis.

Pluspunten

  • werkt soepel en snel
  • Android TV aanbod beschikbaar
  • sideloaden apps
  • PS4 controller als muis gebruiken

Minpunten

  • geen browser optie
  • geen webcontent als wiki via spraak in de results
  • navigatie in sideloaded apps (afstandbediening)
  • geen auto frame rate adjust

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+2
Cambion 9 december 2020 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Gekocht omdat ik niet wou wachten op de release in Nederland. Kan alles van voortgangers + de nieuwe functionaliteiten. Alle AndroidTV apps zijn beschikbaar, en lokaal staat er gewoon Android op waar je alles van een normaal (algemeen) Android apparaat mee kan doen als je wil. Reageert vrijwel altijd soepel.

Pluspunten

  • Lokale OS & opslag zorgen voor meer mogelijke toepassingen dan voorgangers
  • Alle AndroidTV apps in 1 interface
  • Vrijwel altijd soepel
  • Soepele wisseling tussen ambient mode & gebruikt
  • Nieuwe functies zijn naast de oude, en niet in plaats van
  • Makkelijk op te zetten, gewoon stapjes volgen
  • Telefoon is optioneel ipv verplicht

Minpunten

  • Geen donkere kleur opties
  • Typen van lange inloggevens vermoeiend met afstandbediening
  • Geen dedicated play/pause knop op afstandbediening, waardoor je in sommige apps meerdere malen moet klikken om te pauzeren
  • GoogleTV vind veel shows niet met alle opties, noch slaat houd het alle kijkgeschiedenis bij. Hierdoor wordt het meer een universele launcher dan een alles samenvoegend platform voor al je streamingdiensten.
  • Soms wat moeite met registreren gebruik volume knoppen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+2
martward02 3 november 2020 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Tot nu toe erg tevreden over dit apparaat. Ik gebruik hem om games te streamen vanaf mijn PC, voor Netflix, Spotify en Ziggo GO. Sommige apps zijn niet te installeren of moeten via een omweg geïnstalleerd worden helaas.

Pluspunten

  • Gamestreamen
  • Makkelijke installatie
  • Goede netwerksnelheid

Minpunten

  • Niet in Nederland te koop
  • Niet alle aps makkelijk beschikbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Helium-3 31 mei 2022 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Een topporduct dat bestaande oude en nieuwere televisies naar een hoger niveau kan brengen door een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface met alle moderne mogelijkheden die je van een televisie zou willen verwachten. Kan prima een lineare-TV abbonement vervangen door on-demand streamingsdiensten, en kan overweg met vrijwel alle Nederlandse apps en content.

Pluspunten

  • Prachtig fysiek uiterlijk
  • Degelijke user interface
  • Maakt elke oude (dumb) TV als nieuw
  • Browsen vanaf de bank met de afstandsbediening - lekker zonder smartphone

Minpunten

  • Hardware zou wat sneller kunnen
  • Kinderziekte in software en WiFi?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Padvinder 19 januari 2022 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Handige oplossing om je oudere tv een upgrade te geven.

Pluspunten

  • Sneller dan ingebouwde tv os
  • Alle services die ik gebruik op een plaats
  • Afstandsbediening via telefoon
  • Één afstandsbediening voor tv + chromecast

Minpunten

  • Volumeknoppen aan de zijkant niet heel lekkere positie
  • Kindprofiel is beperkt/zinloos

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Fairy 20 april 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Hele complete mediaoplossing, echter wordt helaas onderuit gehaald door het ontbreken van automatische framerate switching.

Pluspunten

  • Snel en stabiele software
  • Eigen APK's installeren mogelijk
  • Advertentievrije Youtube alternatieven beschikbaar

Minpunten

  • Geen framerate switching
  • Adapter verplicht, USB via TV niet ondersteund.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 2

+1
LSThimo 7 april 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Als je een oude TV of monitor een extra leven als Smart TV wilt geven raad ik deze dongle sterk aan. Ook met draadloze headphones of speakers geniet je van je favoriete shows en films, wat op de vorige Chromecasts niet kon. Super fijn stukje technologie!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Bluetooth
  • USB-C
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Afstandsbediening voelt goedkoop aan
  • Niet officieel in Nederland verkrijgbaar
  • Google TV-ondersteuning in NL

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
ari3 3 januari 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Bij het kijken van series in Netflix zie je duidelijk judder bij horizontale en diagonale schuivende beelden. Het apparaat zou gewoon naar 24, 50 of 60 Hz moeten schakelen overeenkomstig de content die bekeken wordt, maar Google begrijpt dit kennelijk niet. Redelijk

Pluspunten

  • Redelijke hardware voor de prijs
  • Kan eigen afstandbediening gebruiken (via CEC)
  • Voegt smart TV functionaliteit toe

Minpunten

  • Geen automatisch refresh rate switching
  • Geen ethernet aansluiting
  • Google account verplicht is voor gebruik
  • Microfoonpermissie nodig op telefoon/tablet
  • Amazon Prime app werkt niet
  • Privacy zorgen om microfoon in afstandbediening
  • WiFi kwaliteit twijfelachtig

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 3

+1
WalTig 20 oktober 2020 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

De moeite (en de prijs) waard, maar er zijn wat missers.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Gebruiksgemak
  • Installatiegemak

Minpunten

  • Nest App
  • Kwaliteit afstandsbediening voelt goedkoop aan
  • In Europa heb je niets aan Google TV
  • Geen KPN app

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
thobod 31 maart 2022 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Werkt anders dan een 'normale' chrome cast, het gebruiken van de afstandsbediening is meer een must dan een optie. Ook krijg je veel reclame voor shows op platforms waar je geen abonnement voor hebt.

Pluspunten

  • hardware werkt goed en vrij snel
  • 4k en 5.1
  • instellingen zijn logisch en intuitief
  • infrarood in de afstandsbediening (dus je kan je tv ermee aansturen)

Minpunten

  • aanbevelingen zijn bijna altijd van platformen die je niet hebt (dus reclame)
  • menustructuren zijn niet altijd hetzelfde
  • de afstandsbediening is haast vereist voor makkelijk gebruik

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5

0
deathmonkey 28 mei 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Beste Chromecast tot nu toe en potentie om nog beter te worden.

Pluspunten

  • Android apps installeren
  • Snel
  • Goedkoop
  • Fijne UI

Minpunten

  • For you interface nog niet beschikbaar in NL
  • Geen backlight afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4

0
Cafe Del Mar 12 maart 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Prima product, bediening werkt soepel. Ik zou wel tijd voorzien voor de paswoorden, of een PD USB HUB.

Pluspunten

  • Soepele, vlotte bediening
  • App store
  • Sideloaden

Minpunten

  • PD hub zelf bijkopen om paswoordfrustraties te vermijden/beperken

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4

EwieM 3 april 2022 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Erg fijn apparaat voor de wat oudere smart tv. zelf heb ik een ouder model samsung met een paneel wat nog uistekend is maar waarvan de software dramatisch is tegenwoordig. dit is een mooie tussenweg tussen een nieuwe tv (met meer e-waste) en een slechte ervaring.

Pluspunten

  • Zorgt voor minder e-waste
  • afstandsbediening is top
  • ruim aanbod apps
  • bedienen met google home
  • prijs
  • meerprijs boven "basic" model meer dan waard

Minpunten

  • afstandsbediening is basic plastic.
  • 2 knoppen van de AB gaan naar netflxi en youtube. dit is jammer van de beperkte ruimte
  • kan niet worden gevoed met TV usb poort, dus kost een extra stopcontact.

Eindoordeel

Score: 5
Bark_At_The_Cat 9 februari 2022 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Werkt goed! Vlotter dan de Mi Box S die vervangen wordt. Bluetooth werkt ook beter ("connect" ook een optie, op MiBS alleen "Pair")

Pluspunten

  • Vlot
  • Achter TV goede BT Audio voor koptelefoon
  • Google - dus integreert mooi met Home
  • Android/Google TV - Sideloaden!

Minpunten

  • Grijze import, dus iets duurder
  • Google - dus geen privacy
  • Nagenoeg geen opslag
  • Geen ethernet zonder adapter
  • Geen aux en/of spdif-poort
  • Geen USB of Micro SD voor uitbreiding opslag

Eindoordeel

Score: 5
snarfl 2 december 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Mijn domme Philips HD tv werd hier ineens slim door. Geweldige update voor weinig geld.

Pluspunten

  • plug & play
  • veelzijdig
  • bescheiden prijs

Minpunten

  • weinig geheugen
  • moest 'm in Duitsland kopen

Eindoordeel

Score: 4
darus87Newbie 2 december 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Ideaal als upgrade naar smart t.v. voor oude televisies. Streamingsdiensten op een plek en vanaf de homepagina verder kijken waar je was, ongeacht dienst. NPO plus app werkt niet goed, klapt er uit als je live t.v. gaat kijken. Niet alle apps voor Nederland beschikbaar, denk aan b.v. ESPN.

Pluspunten

  • Veel apps
  • Afstandsbediening, makkelijk browsen
  • Vanuit homepagina direct verder kijken, ongeacht streamingsdienst.

Minpunten

  • Niet alle Nederlands apps werken nog niet optimaal.
  • ESPN app niet beschikbaar voor Nederland

Eindoordeel

Score: 4
Robinkos 1 december 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Dé beste media speler op de markt! Groot aanbod aan apps en apparaat is supersnel!

Pluspunten

  • Aanbod apps
  • Snel
  • 4K

Minpunten

  • Geen DTS ondersteuning

Eindoordeel

Score: 5
brammieman 24 juni 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Reeds enkele maanden naar tevredenheid in gebruik. Enige minpunt, de overgevoelige afstandsbediening.

Pluspunten

  • Zeer functioneel, genoeg apps
  • Prettig in gebruik
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Overgevoeligheid afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 4
jeffer 5 mei 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Leuk apparaat om je oude smart tv weer snel te krijgen of een domme tv (of monitor) slim te maken. Na enkele weken in gebruik nog zeer tevreden over snelheid en kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteitverhouding
  • Snel tegenover mijn tv en goedkoop android tv kastje

Minpunten

  • Loopt soms vast na opstarten
  • Afstandsbediening beperkt

Eindoordeel

Score: 4
KoningSlakkie 29 april 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Een snellere ervaring dan de ingebouwde Android TV op mijn Sony TV. Heeft een afstands bediening met HDMI-CEC. Geen werkende Dolby Digital output naar mijn Sony TV die het doorstuurt naar mijn Z906 via S/PDIF. Dit maakt het onvoldoende totdat dit gefixt wordt.

Pluspunten

  • Afstandsbediening
  • Google TV dus standalone te gebruiken

Minpunten

  • Witte kleur
  • Dolby Digital via HDMI (Sony TV)>PDIF (Z906) werkt niet

Eindoordeel

Score: 2
SvenBo 15 april 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Gekocht omdat het OS van eigen smart TV tegenviel en niet goed met KPN decoder kon omgaan. Het overzicht met al je content bij elkaar werkt heerlijk! Ik gebruik 'm momenteel ook om Stadia (sideloaded) te spelen, en ook dit werkt top! Afstandsbediening is eenvoudig, maar doeltreffend.

Pluspunten

  • Overzicht van alle content
  • Afstandsbediening met veel koppelfuncties
  • Stadia met Bluetooth controllers op TV

Minpunten

  • Nog niet alle apps hebben officiële Android TV support
  • Geen bijgeleverde ethernet adapter

Eindoordeel

Score: 4
Tuupie 21 maart 2021 Product gekocht

Google Chromecast met Google TV Wit 8GB

Vorig jaar gekocht ivm verhuizing naar het buitenland om Nederlandse tv te kijken. Installatie en bediening is redelijk simpel. Werkt goed icm de Canal digital app. Ideaal om je gewone tv smart te maken, of voor als je een oudere Smart tv hebt.

Pluspunten

  • Simpele installatie
  • Interface werkt fijn
  • Gebruik eigen afstandsbediening (HDMI CEC)

Minpunten

  • Afstandsbediening voelt goedkoop aan
  • Bij beide systemen al vaker problemen gehad met afstandsbediening (opnieuw synchroniseren is de oplossing)

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Google Chromecast met Google TV?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee