Google Chromecast met Google TV (4K) Wit 8GB Review
3 februari 2023, laatste update op 3 februari 2023, 307 views
Rapporteer
Product gekocht
Pluspunten
- Casten in 4k met hdr
- Android TV
- Snelle interface
- Klein en verborgen te installeren
Minpunten
- Nog geen een kunnen vinden
Gekocht voor de schoonouders en daar geïnstalleerd om hun oude LG tv een nieuw leven te geven, want veel apps zoals Youtube en Videoland konden ze niet meer gebruiken. Maar door deze Chromecast kunnen ze weer optimaal genieten van alle apps en hoeven ze geen nieuwe televisie aan te schaffen, ik hoor alleen maar positieve berichten vanuit hun over de werking van dit apparaat.
De installatie:
Het installeren van de Google Chromecast spreekt voor zich, je kan hem met of zonder de Google Home app instellen. Al gaat mijn voorkeur wel uit naar het instellen via de Google Home app omdat dit een stuk sneller en makkelijker gaat, dan dat je alles met de afstandsbediening moet gaan doen.
Stabiele en Snelle interface:
Er zit een stabiele en snelle interface op deze Google Chromecast, hij is na mijn mening zelfs sneller dan op onze Sony Bravia Oled televisie. Door Android TV krijg je zoveel verschillende mogelijkheden en vrijheid als je LG/Samsung of een andere besturingssysteem bent gewend bij je smarttv, de vrijheid om losse apk's te installeren is een van die grote dingen.
Conclusie:
Het is een fijn apparaat die doet wat hij moet doen en zelfs nog meer bied doordat er Google TV op zit, wat je veel vrijheid geeft in keuzes en apps. Met dit apparaat kan je zelfs een oud apparaat een nieuw leven geven!