Trailer toont jonge Lara Croft in Tomb Raider-reboot voor het witte doek

De Tomb Raider-games kregen in de afgelopen jaren een nieuw leven met een vernieuwde, jongere Lara Croft. Datzelfde gaat gebeuren met de films; volgend jaar verschijnt er een reboot van Tomb Raider op het witte doek. Daarvan is nu de eerste trailer te zien.

Net als de recente Tomb Raider-games is de nieuwe film geen vervolg op eerdere delen, maar een nieuw begin. De film vertelt het verhaal van de jonge Lara Croft en haar vermiste vader. Lara vindt een videoboodschap van haar vader en die brengt haar op het avontuurlijk pad. Het is een zogenaamde origins-film, die moet laten zien hoe Lara Croft de avontuurlijke dame is geworden die we allemaal kennen. De nieuwe film is gebaseerd op de Tomb Raider-game uit 2013.

In die game kreeg Lara Croft een nieuw uiterlijk en datzelfde geldt voor de film. Angelina Jolie is dan ook ingeruild voor Alicia Vikander. De 28-jarige Zweedse actrice won in 2015 een Oscar voor haar rol in The Danish Girl. Ook speelde ze de hoofdrol in Ex Machina. De film speelt zich af op een eiland, met de nodige tombes die gevaarlijke geheimen bevatten en een flinke dosis bad guys, die Lara te lijf gaat met haar kenmerkende pijl en boog. Kortom, het lot van de wereld is weer eens in handen van Lara Croft.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

De nieuwe film wordt gemaakt door Warner Bros. en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures. Roar Uthaug is de regisseur. Deze Noor maakte eerder films in zijn eigen taal, waaronder The Wave uit 2015. De eerste Tomb Raider-film stamt uit 2001 en twee jaar later volgde een tweede deel. Angelina Jolie speelde in beide delen de rol van Lara Croft. De reboot verschijnt halverwege maart 2018 in de bioscoop.

Vlnr: filmposters Tomb Raider (2018) en Lara Croft: Tomb Raider (2001), Tomb Raider-game (2013) en de originele game uit 1998

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

20-09-2017 • 10:57

71 Linkedin

Reacties (71)

71
69
43
6
0
11
Wijzig sortering
Noperdenope.

Hoewel ik zeker wel zin heb in een nieuwe Tomb Raider film / reboot whatever, lijkt dit weer compleet de plank mis te slaan.

Ontzettend veel CGI, super overdreven actie... erg jammer. (ja, dat zeg ik nu al, want dat kan je makkelijk zien in de trailer)
Ik had zo gehoopt op een wat meer 'grounded' ervaring. Er mag best (veel) actie in zitten... maar doe dan échte set-pieces en échte stunts. Het ziet er nu in die ene minuut alweer zó overdreven nep uit allemaal... Ik weet dat het veel tijd (en dus geld) kost om het echter te maken, maar CGI (renderen) moet toch ook een flinke duit kosten?

Oh well...

Pluspunten so far:
Tof dat Walton Goggins de big bad guy is. Die gast vind ik echt briljant.
Vikander lijkt wel een goede match voor Lara Croft.
Ik moet zeggen dat het toch wel veel op de game lijkt (plus punt). Het is niet exact het zelfde maar ik zie veel scenes die ik mij nog kan herrineren.

En ja, CGI is het helaas helemaal tegenwoordig.

[Reactie gewijzigd door LOTG op 20 september 2017 11:45]

Dat het veel op de game lijkt vind ik juist een zwakte. Op zich heeft de franchise wel potentieel om gewoon een degelijke avonturenfranchise te worden. Maar je moet je hiervoor niet beperken tot kaders waarbinnen de game zich afspeelt. Nu zijn ze echt een game-film aan het maken, zo lijkt het, en we weten waar dit in de regel toe leidt.

Ze willen kennelijk niet genoeg investeren in een goede avonturenfilm. Dit is ook waarom de volgende grote film in dit genre, weer een Indiana Jones wordt, en waarom ik er bang voor ben dat ze Ford gaan vervangen door iemand anders en ze de naam aanhouden (waar ik gewoon wil zien dat ze stoppen met Indy wanneer Ford stopt. Hij is Indy, niemand anders).

Ik vind ook dat Sony gewoon eens ballen moet tonen (wat ze amper doen met grote releases) en proberen Uncharted de nieuwe grote avonturenfilm franchise te maken. Een sterke IP met een basis die al goed is. Er valt ook iets te zeggen voor het verzinnen van iets compleet nieuws, maar als je al iets met een basis hebt liggen, waarom niet?
Nu zijn ze echt een game-film aan het maken, zo lijkt het, en we weten waar dit in de regel toe leidt.
Nou dat weet ik niet, de meeste films op games gebaseerd lijken nergens op omdat ze vaak alleen wat namen hebben en voor de rest niets lijken op het bronmateriaal. Wat hebben we de laatste jaren gehad? Hitman, Resident Evil en Need For Speed (ja WTF). (Warcraft en Assasins Creed heb ik niet gezien).

Super Mario Bros. liet zich inderdaad niet beperken door de kaders van de game. Dat was ook een super resultaat.

Als nu een van die films eens het verhaal van een spel had gevolgt in plaats van een hoog bullshit bij elkaar te verzinnen (nou OK Resident Evil kan er ook wat van) en er dan een stickertje van een spel op te plakken dan werd het misschien nog wat.

En Uncharted zit al 10 jaar in development hell, het laatste was dat Tom Holland een jonge Nathan Drake zou spelen in een prequel film. Ze hadden destijds iets met Nathan Fillion kunnen doen, die was denk ik wel een goede Nathan Drake geweest.

Na 10 jaar heb ik er weinig vertrouwen in.

In Japan maken ze tenminste soms nog eens een goede verfilming van een spel.
Nathan Fillion (Net als Joe Flanigan die ook vaak genoemd werd obv zijn soortgelijke character in Stargate Atlantis en zijn stem) is wel wat ouder, dus met het oog op evt. vervolgen is het geen best idee. Verder zijn ze beiden vooral TV-acteurs die zonder noemenswaardig statuur. Dus de kans dat dit soort acteurs dergelijke rollen krijgen is in de regel niet zo groot. En dan komen filmproducenten vaak uit bij de Mark Wahlbergs van deze wereld, een idee dat gelukkig gecancelled is.

Op zich klopt het wat je zegt, dat het houden aan kaders of juist niets weinig hoeft te zeggen. Maar het is natuurlijk wel een beperkende factor, iets dat je in een creatief product wel moet voorkomen. Je moet niet het product zelf veranderen natuurlijk, maar qua verhaal wil je het ook niet beperken.

Wat dit betreft is het wel vergelijkbaar met de keuze van een hoofdrol. Dat fans vinden dat iets goed past, maakt niet dat het de beter verkoopbare film oplevert.

Je ziet het ook aan de World of Warcraft film. De meeste mensen hebben er niet veel mee, maar de fans van de game vinden het een geweldige verfilming. Wie weet had het een volgende Lord of the Rings-achtige reeks kunnen zijn als ze het voor een breder publiek hadden gemaakt.
Flanigan was zeer goed als Sheppard in SG-A. Wellicht nu inderdaad wat te oud. Drake is meer 30-something en niet 50. Uncharted zou inderdaad een zeer goede avonturenfilmfranchise kunnen zijn. Hoop dat het ooit nog wat wordt.
Mag ik je even aanraden deze video te bekijken over CGI:
https://www.youtube.com/watch?v=bL6hp8BKB24
Dat YT filmpje zat ik gisteren at random nog te kijken... :)
Er is op zich niks mis met CGI wat vooral heel erg stoort is dat camera technieken in die scenes meestal zwaar ondermaats zijn. De kracht van film is suggestie en dat doe je met camera techniek, licht & geluid.

Een prachtig voorbeeld van waar ik op doel is Pixars: Geri's game
https://www.youtube.com/watch?v=gLQG3sORAJQ
CGI prima, maar obvious CGI? nee dank je.. Als je in die trailer kijkt rond 1:40 als ze onder die spikes doorglipt, beetje -te- nep.
Als ik vrijwillig boerenkool met worst eet, dan zeik ik toch niet over de kleur van de worst. Boerenkool is voor een boer is gewoon lekker eten. }:O Dat je zo filmkritisch bezig bent over een blockbuster vind ik wel grappig. Heb je ooit de acteerprestaties beoordeeld in starwars? Dat is pas erg, maar die films waren ook gewoon hartstikke tof om te kijken en die stunts waren ook niet echt hoor.

[Reactie gewijzigd door govie op 20 september 2017 12:48]

Erm...Je vergelijking slaat echt nergens op? :/
Ik zeur toch niet over de kleur van de bomen in de trailer? ;)
(ik heb het trouwens niet zozeer over de acteerprestaties, maar over het uiterlijk van de film)

Dat gezegd hebbende, "Dat je zo filmkritisch bezig bent over een blockbuster vind ik wel grappig.", waarom vind je dat zo grappig dan?
Er zijn ontzettend veel recensenten die voor hun brood blockbusters bekritiseren. Het is toch juist mooi dat mensen meningen hebben over dit soort dingen? Ik vind het leuk om dat te bespreken en kijken wat andere mensen ervan vinden en waarom.

Voor mij gaat het er grotendeels om hoe geloofwaardig dingen zijn in het gegeven universum.
Star wars is grotendeels niet mogelijk in het echt (niet op een film budget in ieder geval :P ik zeg niets over ruimtevaartuigen en pyhsics an sich) en dus vind ik het prima dat ze daar zoveel CGI voor gebruiken. Tomb Raider however is een heel andere koek. Dat speelt zich af op aarde, waar boten en vliegtuigen gebruikt worden etc... en lopen ze rond in de jungle en weet ik waar allemaal. Dat is gewoon voorhanden... bestaat echt en kunnen ze gewoon nabouwen of reeds bestaande vliegtuigen en boten voor gebruiken. Wáárom nou weer lelijke (want kom op zeg, dat vliegtuig met al zn hippe chromatic abberation etc ziet er in mijn ogen echt niet uit) CGI vervangers gebruiken?

Oh well, ik zal waarschijnlijk in de minderheid zijn en 'het grote publiek' zal hier vast van genieten, maar ik kan me daar helaas flink aan ergeren.

Maar, zoals ik zei, fijn dat mensen eigen meningen hebben want anders zou het maar saai worden :)

[Reactie gewijzigd door dartbord op 20 september 2017 13:29]

Zomaar zijdelingse avonturen serietip: Hooten & the Lady voor een echt werelds gevoel en grootse locaties met humor. Niet zwaar op de maag en bombastische onzin, maar gewoon fijn engertainment. Helaas maar 1 seizoen tot op heden.
Er zitten inderdaad wel een paar goede acteurs in deze film. Ik vind Lara ook nog niet zo slecht. het lijkt erop dat ze de verhaallijn van de eerste Lara reboot goed volgen.

[Reactie gewijzigd door Tourmaline op 20 september 2017 18:35]

En toch lijkt het me een leuke film!
Tja, wat moet ik zeggen, het oog krijgt ook weer wat plezier. ;)
Ik begrijp niet waarom ze niet voor Camilla Luddington zijn gegaan. Ze doet de stem van Lara en in de laatste twee games en ze hadden haar model ook nog achteraf aangepast zo dat ze meer op haar leek.

Beetje gemiste kans.
Simpel, niet verkoopbaar omdat ze niet bekend genoeg is en 'slechts' een tv-actrice is, in beperkte series waarin ze ook niet de grootste rollen had. Haar grootste rol was in Grays Anatomy, wat nu niet bepaald een serie is wat overloopt van acteertalent. De grootste serie waar ze in zat was True Blood, waar actrices ook niet bepaald gekozen werden om hun acteertalent. Verder had ze daar een zeer beperkte rol.

Mensen kennen haar niet. Dat ze de stem deed in de game, boeit niet, aangezien de meeste mensen uit de groep die ze willen aanspreken dit niet zal herkennen. Ondanks dat het een game-film is, zijn de spelers van de game niet de target, maar een veel bredere groep. En die komen alleen als ze een bekend actrice zien. Dit is ook waarom je Scarlett Johansson in zo ontzettend veel actiefilms een soortgelijke rol ziet vertolken.

Persoonlijk zie ik graag nieuwe gezichten, maar het is een feit dat het niet verkoopt. Je hebt verder ook van die nerd-helden die men altijd overal in willen zien een bepaalde periode. Een paar jaar geleden moest Benedict Cumberbatch overal in zitten, daarna was het Chris Pratt. Momenteel is er volgens mij even niemand, maar dit zal snel genoeg komen. Dus ook fans van een specifieke IP hebben vaak generieke voorkeuren.

[Reactie gewijzigd door RaJitsu op 20 september 2017 14:44]

En toch had ik liever Camilla Luddington gezien, ik vind Alicia Vikander meer een klein en breekbaar meisje, maar dat is smaak, beauty is in the eye of the beholder.

En dat Alicia Vikander niet uit Engeland komt, maar uit Sweden komt, en Camilla Luddington komt wel uit Engeland, wat Lara Croft uit de spellen ook komt.

Maar we zullen zien, hoop alleen niet dat het een SJW film woord, waar de mannen zwijnen zijn en dom.

[Reactie gewijzigd door AmigaWolf op 20 september 2017 16:15]

Vikander en Luddington zijn ongeveer even groot en het lijkt er op dat Vikander wat atletischer is. Luddington heeft fysiek niets dat suggereert dat ze een logische keus zou zijn. In tegendeel. Verder kun je natuurlijk iemand klaarstomen.

Over dat laatste, je moet binnen een bepaalde retoriek een verhaal schrijven. Heeft niets te maken met SJW, wat sowieso een stroman is geworden. Lara Croft is de protagonist en held en alle andere personages zullen ondergeschikt zijn. Was bij Wonder Woman bijv. ook zo, waar ze de reguliere man-vrouw-rol zo ongeveer omgedraaid hebben. Nu heeft Croft in principe geen sidekicks, hooguit over een intercom. Maar de badguy is een man en die wordt uiteraard in elkaar gebeukt.

Overigens is het feit dat jij vooraf al iets suggereert, zonder iets van de film te weten een opmerking in de trant van jou eigen politieke correctheid.

[Reactie gewijzigd door RaJitsu op 20 september 2017 16:18]

Omdat je er tegenwoordig er dood mee gegooid woord (met SJW), en ik er moe van woord, en ik weet dat de actrices ongeveer net zo lang zijn.

En bij bij Wonder Woman waaren de mannen helemaal niet dom gemaakt of iets dergelijk, de man en vrouw stonden gelijk, en Chris Pine zijn personage deed NIKS onder voor die van Gal Gadot (Wonder Woman), en zelfde voor Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, en Eugene Brave Rock, en wel iets waar je dood mee gegooid werd in de vreselijke film Ghostbusters (2016).

[Reactie gewijzigd door AmigaWolf op 20 september 2017 16:27]

Ghostbusters was een compleet andere film natuurlijk met een heel ander doel en concept.

Overigens was die squad in Wonder Woman één grote cliché met de wijze Indiaan, de dronken Ier, etc. Verder was Pine's rol wel degelijk op een bepaalde ondergeschikt, aangezien hij meermaals gered moest werd. Ze hadden duidelijk de man-vrouw-rol omgedraaid. Dat ze hier niet zo ver mee gingen is een tweede. Maar persoonlijk vind ik dit gewoon ok en is het een goed iets dat deze relaties ter discussie gesteld worden en veranderd worden. Dat er wat overgevoelige mensen vinden dat de maatschappij of als het om andere zaken gaat, hun landje, teveel verandert, boeit mij niet zo veel. Veel jaren '90 films komen zeer ouderwets over, juist omdat die ontwikkeling gemaakt is.

Ik vind Wonder Woman overigens wel een ontzettend overschatte film. De laatste act is ontzettend cliché (net als, zoals gezegd, andere elementen uit de film) met een zwak gekozen vorm voor Ares en eigenlijk is de hele film ontzettend voorspelbaar.
En er gebeurde dingen ja waar Chris Pine zijn personage hulp bij nodig had, en logies dat zij hielp aangezien zij een vrouw is met super kracht, en hij geen super kracht heeft en een gewone mens is, zelfde met zijn team.

Ik vond het juist erg goed gedaan dat Ares er zo gewoon en onmachtig er ui zag, waardoor niemand naar hem keek als slechterik, zelfs niet Wonder Women.
Gal Gadot was ook wel een goede Lara geweest. Ziet er ook wel lekker uit... :9 8-) O-)
Zijn beide lekker... _/-\o_ :9

Maar in het eerste deel van de TombRaider reboot was ze eerst ook een kwetsbaar meisje wat door de game heen zichzelf staande leerde te houden in moeilijke situaties. ;)
Ik snap je argument maar volgens mij geld het maar half. Ik had nog nooit van Alicia Vikander gehoord en volgens mij geld dat voor een best grote groep mensen die naar deze film zou gaan.

Daarbij was mijn argument dat ze Lara juist (vanaf de Xbox One/PS4 versie) aangepast zo dat ze meer op Camilla leek.

Dan is het toch juist een voordeel als je publiek haar herkent als Lara Croft? Plus ze deed naast voice ook performance capture.

Leek mij de beste keus.
Dat jíj er niet van gehoord hebt, zegt niet zoveel natuurlijk. Kijk op haar IMDB-pagina en het zegt genoeg, zeker in vergelijking met Luddington. Verder is ze gewoon zeer bekend waar ze de belangrijkste rol speelde in een zeer goed gewaardeerde film (Ex Machina).

Jouw argument is niet relevant voor filmproducers. Ze richten zich niet op gamers maar een veel breder publiek.

De keus die ze gemaakt hebben om haar er meer op de laten lijken is leuk, maar het is niet zo dat je Luddington op straat zou herkennen als Lara Croft. Ik denk (maar misschien dat de reden concreet uitgelegd is) dat ze de keus hebben gemaakt met het oog op de promotiemogelijkheden voor de game of misschien om het character natuurlijker over te laten komen? Hoe dan ook, actrices als Luddington hebben gewoon geen enkele kans op hoofdrollen in dit soort films, tenzij ze bijv. het oogappeltje zijn van een van de grote geldschieters zonder wie de film anders nooit gemaakt zou worden.

En als we haar haar palmares kijken, moeten we wellicht ook gewoon de conclusie trekken dat ze sowieso niet goed genoeg is. TV-actrices zijn in de regel niet van hetzelfde niveau als film-actrices (dit gaat over meer dan alleen acteertalent). Zelfs in deze tijd mat de series met grote budgetten is dit nog steeds het geval. Filmactrices worden ook veel beter betaald. Maar in de eerste plaats gaat het simpelweg over het kunnen verkopen van de film. Vikander is een legitieme 'filmster' inmiddels. Luddington een tv-actrice die niet eens op dit vlak de goede rollen krijgt en het stem-acteren er dus bij doet. Dit laatste doen een degelijke acteur niet, tenzij er flink voor betaald wordt.
Stemacteurs worden zelden gebruikt voor life action movies.

Andersom wel, bekende acteurs worden soms wel gevraagd om een stem te doen in een game.

[Reactie gewijzigd door Tourmaline op 20 september 2017 18:11]

Simpel, niet verkoopbaar omdat ze niet bekend genoeg is en 'slechts' een tv-actrice is, in beperkte series waarin ze ook niet de grootste rollen had. Haar grootste rol was in Grays Anatomy, wat nu niet bepaald een serie is wat overloopt van acteertalent. De grootste serie waar ze in zat was True Blood, waar actrices ook niet bepaald gekozen worden om hun acteertalent. Verder had ze daar een zeer rol.

Mensen kennen haar niet. Dat ze de stem deed in de game, boeit niet, aangezien de meeste mensen uit de groep die ze willen aanspreken dit niet zal herkennen. Ondanks dat het een game-film is, zijn de spelers van de game niet de target, maar een veel bredere groep. En die komen alleen als ze een bekend actrice zien. Dit is ook waarom je Scarlett Johansson in zo ontzettend veel actiefilms een soortgelijke rol ziet vertolken.

Persoonlijk zie ik graag nieuwe gezichten, maar het is een feit dat het niet verkoopt. Je hebt verder ook van die nerd-helden die iemand altijd overal in willen zien een bepaalde periode. Een paar jaar geleden moest Benedict Cumberbatch overal in zitten, daarna was het Chris Pratt. Momenteel is er volgens mij even niemand, maar dit zal snel genoeg komen.
Ze heeft ook in een aantal films gespeeld. Ex Machina en Jason Bourne onder andere. Kan alleen niet zeggen dat ze goed was in die films.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Alicia_Vikander
Wellicht omdat Camilla groter geschapen is dan Lara in de reboot.
Klopt. Alleen zij mist een ding (eigenlijk twee 😅) wat voorheen zo tekenend was voor Lara Croft. Niks ten nadele van haar acteerprestaties uiteraard.
Die extremiteit zit een technisch verhaal achter.

Bij de eerste tomb-raider zat je met beperkt aantal pixels, het zag er beetje ridicuul uit, maar je wist dat het een vrouw was.

In latere versies is er ongeveer aan die verhoudingen vastgehouden,
alleen leek het steeds meer menselijker waardoor het ook steeds meer kritiek kreeg.

2014 Zag Lara Croft een stuk realistischer uit, meer atletischer.
Dit is in de reboot gamereeks ook al zo. Al vond ik Angelina als Lara ook niet heel verkeerd. :+
Die had inderdaad ook de "juiste" proporties.
Mee eens, denk echter dat het toch een gevalletje "wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd" is. :P
De trailer lijkt in ieder geval al een heel stuk meer op de nieuwe TR games - Zou dit dan eindelijk de eerste Game to Movie conversie zijn die geen creative vrijheid neemt met het bronmateriaal :)
Het lijkt er in ieder geval op dat ze wel enigszins de verhaallijn volgen van de eerste reboot TombRaider.

Schipbreukeling, stranden op het strand e.d.
Trailer ziet er goed uit. Goede animatie en zij is gewoon een genot om naar te kijken :)
Toch kijk ik ook de eerste twee films weer graag terug hoor. Angelina Jolie _/-\o_ :9

Overigens nog niet zo onder de indruk van de trailer, voelt een beetje aan als een B film. Maar we gaan het zien.

De laatste twee games in ieder geval met heel veel plezier gespeeld.

[Reactie gewijzigd door yorroy op 20 september 2017 11:17]

"De laatste twee games in ieder geval met heel veel plezier gespeeld."
Zeker weten. Jammer alleen dat ik beide in een weekend uit had. die 50 euro wel waard.
Is gewoon pre-boobjob :)
Wat is er toch met haar nek aan de hand op de bijpassende filmposter... :X
Die laatste paar actie scenes in de trailer miste iets.

QTE prompts, niet dat ik een fan ben van QTE haald vaak de vaart uit een cutscene. Maar de CGI is gewoon te nep, misschien zijn we tegenwoordig wat verwent en herkennen we CG te makkelijk.
die lijkt te lang :x ze kijkt naar beneden en haar kin komt niet ter hoogte van haar schouders...
Ach, het doelpubliek van deze film merkt dat toch niet.
"De film wordt gemaakt door Warner Bros".

Mocht deze film gebaseerd op een game, terug vertaald worden in een game gebaseerd op een film, wie heeft dan de rechten om die game te maken?

Warner Bros of Square Enix?
Ik denk dat Leonardo Dicarpio dan de rechten heeft, want dan wordt het een soort van game-film-inception? :+

[Reactie gewijzigd door dartbord op 20 september 2017 12:11]

De verhaallijn van de game vond ik super, ik hoop dat ze het niet verprutsen, maar trailer zag er goed uit. Juiste actrice ook.
Ik had aardig wat levens nodig om em uit te spelen.
Als de film net zo goed wordt als de laatste twee games, dan ga ik zeker een kijkje nemen.
Vind dit een mooie Lara Croft. (en niet te oversexed zover ik zie)
Hoop dat het weer een leuke tomb raider film wordt, ik ben een sucker voor avonturenfilms. Maar ik vind haar wel niet echt de uitstraling hebben van lara croft. En ja, ik vind de andere tomb raider films ook leuk, voor de tijd wanneer ze gemaakt zijn, en vind dat Angelina Jolie echt een vele betere uitstraling heeft dan deze actrice.
Die chick van Marvel Daredevil Netflix serie (Elektra) leek me wel een goede Lara Croft.
Nee, zoek maar eens op Élodie Yung

En kijk die serie! Echt .. ik durf te zeggen; beter dan Breaking Bad.
Oh de tv serie van Daredevil. Die ken ik, al helemaal gezien, nu nog wachten op 't volgende seizoen.
Ik moet even wennen aan de actrice, maar ik vergelijking met de beide reboot games past dit er wel erg goed bij. Dezelfde hoeveelheid actie en scenes als in de games:
Pijl en boog en scenes waarbij er gesprongen wordt en ondertussen alles onder je uit elkaar valt zit ook in de game.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee