Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenGeweldig on line bedrijf .
Helder over voorraadniveau en kosten.
Binnen 24 uur op plaats geleverd door SUPER aardige bezorgers.
Product perfect te volgen via track & trace.
Nogmaals prima personeel ( geen eens tijd voor koffie !! )
zie bovenstaand
Klantenserviceniet nodig gehad !!!!!!!!
Geen enkel probleem op een na de specificatie van mijn MSI pc is niet volledig de dvi kabel staat niet vermeld maar zit wel in de verpakking. De onnodig bestelde en in de geopende verpakking dvi kabel hoop ik wel terug te kunnen sturen
VerzendingDe tot nog toe bestelde producten zijn altijd in perfecte staat en op tijd bezorgt
KlantenserviceNog geen ervaring met de klanten service maar ik hoor van vrienden dat dat ook dik in orde is
Overzichtelijke site met alle benodigde info over het product. Ook een handige vergelijker. Duidelijk en soepel orderproces.
VerzendingGoede communicatie rondom levering en bezorgmoment
Coolblue heeft een enorme keuze voor een goede prijs en met een goede service. Door de onderverdeling in verschillende 'winkels' wordt het zoeken en vinden eenvoudiger.
VerzendingIk kon bij de bestelling zelf kiezen voor het aflevermoment dat mij het beste uitkwam.
KlantenserviceAlle communicatie is snel, to the point en helder
Aangename sfeer in winkel. Klantvriendelijke en deskundige benadering, in persoon en per mail. Geen manipulatieve bullshit-verkoop praatjes of inhoudsloze nonsense (die ik wel bij concurrenten kreeg).
VerzendingLevering van grote voorwerpen is kan niet op zondag. Dat is jammer, dus ik moest zelf naar Utrecht rijden. Afstand Twente naar winkel in Utrecht is niet ideaal. Ik zie graag een vestiging in de buurt van Enschede/Hengelo/Almelo tegemoet.
Voorwerp was goed verpakt; ze helpen nog met inladen.
Makkelijk te vinden producten, de filters zijn makkelijk aan te passen naar eigen wens. De website nodigt uit om rond te blijven neuzen en zit erg goed in elkaar. Kleinde details kunnen erg belangrijk zijn en coolblue gaat hier op een goede manie4 mee om. Als een website je ook nog aan jet lachen kan maken zonder dat dit het hoofddoel is (wachtmuziekje en ontspanning terwijl je op je pakket wacht) vind ik dat deze een dikke pluim verdient
Ik had een monitorbeugel (de newstar FPMA-D1330D) bestelt en die was ook goed makkelijke bevestiging aan je bureau en werkt fantastisch.maar één puntje: de beugel werd niet ineen goeie doos geleverd er stond tot 24" maar op de site staat tot 27" hij kan gwn 27" maar daarom zit er dus Een verkeerde doos omheen desondanks ben ik erg tevreden
Sam Cornelissem
geweldige snelle levering zoals altijd en ik vond het vooral heel handig dat ik een sms'sje kreeg voor wanneer de koerier kwam echt perfecte levering
Klantenserviceik had eerst wat vragen over mijn product maar ik ben perfect geholpen via de live chat en de mail echt een goeie klantenservice!
betaling zonder problemen verlopen.
bestelling supersnel geleverd.
mails duidelijk en overzichtelijk.
2e kansje prima in orde.
Producten zijn snel en makkelijk te vinden ook de uitgebreide specificaties zijn makkelijk te vinden.
Via google zoeken en vinden bij cool blue, 22uur. Dag daarna, 9.40 in huis; helemaal goed, 100punten en kudoos! Tot binnenkort ik ben overtuigd.
VerzendingDe beste smartphone denkbaar voor zakelijk gebruik; lumia 950xl
inmiddels is dit mijn vaste webshop geworden
heel veel al besteld en telkens gaat het keer op keer goed ik zeg zo doorgaan
gewoon goed netjes een track en trace code
Klantenserviceheel snel geholpen je kan ze op veel manieren bereiken
Bestellen ging extreem makkelijk (verlenging abb met nieuwe telefoon). Enige puntje was dat ik op zondagavond rond half 11 heb besteld, en ik werd om 11uur nog terug gebeld om wat gegevens te bevestigen. Ik lag al in bed...verbaasde mij dat ze zo laat nog terug belden. Ik mistte de oproep maar gelukkig werd ik croeg op maandag opnieuw gebeld. Op dinsdag was het mannetje er met mijn nieuwe telefoon, even tekenen en klaar is kees.!
VerzendingLevertijd was erg snel, en gemakkelijk ook dat er een moment van de dag aangegeven kon worden.
Producten zijn gemakkelijk te vinden en te vergelijken met elkaar. De winkel heeft ook een goed overzicht en een filter die werkt.
Verzendingsupersnel, en je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden
KlantenserviceVerrassend goed en snel. Ze doen je best om je te helpen. Bij mij ontbrak er een onderdeel (tweedekansje) Dat werd goed en keurig afgehandeld. Het werd zsm naar mij opgestuurd. Van iedere stap word je weer op de hoogte gehouden.
Ik ben zeer tevreden over Cooblue. Ik heb er de Canon Powershot G7x compact camera besteld. Ze hebben een groot assortiment waardoor het moeilijk was een keuze te maken. Over bijna alle camera's zijn veel reviews te lezen wat het kiezen enigszins makkelijker maakt.
Ik vind de website fijn en overzichtelijk. De productpagina's zijn logisch ingedeeld en duidelijk, wat het gebruiksgemak van de webshop ten opzichte van andere webshops zeker ten goede komt.
Zoals beloofd de volgende dag al in huis. Top!
Gewoon goed. Duidelijke informatie over voortgang van bestelling en betaling ook zoals je verwachten mag.
VerzendingOm het uitstekend te laten worden: zelf je tijd kunnen kiezen zonder dat daar extra kosten tegenover staan.
Mijn printer had het plots begeven. Daarom snel op zoek naar een nieuwe. Zaterdag om 22uur besteld bij printershop.nl, zondag rond 13uur in huis! Zonder meerkosten. Belachelijk goede service
Zie mijn algemene beoordeling. Gratis levering op zondag!
Heel erg fijn vond ik dat ik kan traceren waar de chauffeur was en hoe laat hij bij mij thuis aan zou komen. Ik kreeg voldoende sms'jes en mailtjes om het te volgen. Dat klopte precies. Zo kon ik gerust weg van huis en op tijd thuis zijn voor de chauffeur.
Ook de mannen die kwamen leveren, hebben het fantastisch gedaan (wel jammer dat de ene geen Nederlands sprak). De wasmachine keurig naar de juiste locatie gebracht, aangesloten en gecontroleerd of hij het deed. Ook weer mijn oude wasmachine meegenomen.
Heel fijn dat het zo snel geleverd kon worden. Zondag avond besteld, maandag ochtend in huis.
Uitstekende service! Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces! Ik kon zelfs op zondag laten bezorgen als ik dat wilde.
VerzendingSamsung Tab werkt uitstekend en ook nog eens voor de laagste prijs.
Had een headset nodig voor de PS4, en heb uiteindelijk bij Coolblue de Turtle Beach Ear Force Recon 60P besteld met creditcard. (tevens een plusje voor geen extra kosten voor CC rekenen).
Bestelproces liep vlot door en zonder problemen
Ik had gekozen voor een avondverzending, wat ook nog eens gratis is trouwens, helemaal top!
En om kwart over 6 stond de bezorger al aan de deur.
Tevens kreeg ik om 10 over half 6 nog een mailtje dat de bezorger onderweg was
Afgelopen weekend een Synology DS216play besteld en ben zeer tevreden over Coolblue. Coolblue was een van de aanbieders met de laagste prijzen met daar bijkomend een zeer snelle verzending.
Na de bestelling werd het verdere verloop van de levering duidelijk uitgelegd en werd ik van alle informatie voorzien om mijn bestelling te volgen.
Op zaterdagmiddag rond 18:00 besteld en het product werd zondag om 15:00 veilig en snel afgeleverd aan huis!