Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenDe site van coolblue is goed, er is een groot aanbod, maar klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
VerzendingPostNL is mijn bestelling 1 keer kwijt geraakt, en de retourzending liep vertraging op.
KlantenserviceHeb op 23 december een bestelling geplaatst na telefonisch overleg, het ging op een tweedekans product, een microsoft surface pen. Aan de telefoon werd me verzekerd van een levering op 24 december, ondanks de feestdagen.
De bestelling raakte kwijt bij PostNL, hier kan coolblue niet veel aan doen, helaas kon de pen pas na de feestdagen worden opgestuurd, begrijpelijk.
Toen dit product bij mij aankwam, bleek deze kapot te zijn, het ging weer om een tweedekans product. Dat de verpakking open is kan ik begrijpen, maar dat het product kapot is, is schandalig. Ik kan niet begrijpen dat dit niet getest wordt.
Er werd me verzocht dat het product retour werd gestuurd, en dat ik een nieuwe pen zelf voorschoot, na alle ellende die gebeurd was begreep ik echt niet dat er hier geen andere deal gesloten kon worden, ik werk zelf bij de klantenservice van een webshop en wij pakken dit veel klantvriendelijker aan.
Toen ik uiteindelijk de nieuwe pen ontving en de oude op de post had gedaan, bleek het pakket weer vast te zitten in het bezorgproces. Toen ik de klantenservice belde werd mij gezegd dat als het pakket zoek bleek te zijn, ik mijn aankoopbedrag kon vergeten.
Dit vind ik werkelijk schandalig, je betaalt voor een product dat bij aankomst niet werkt, en moet vervolgens zelf voor de kosten opdraaien als het pakket zoek raakt.
Beste,
Wat ontzettend vervelend dat er zoveel mis gaat met uw bestelling en retour! Dat is wel ontzettend pech. Graag zouden we deze situatie voor u bekijken, om na te gaan of we nog iets voor u kunnen betekenen. Zou u daarvoor een e-mail willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl met daarin het ordernummer of het retournummer van de bestelling en een kort begeleidend schrijven? Dan kijken we gelijk of we iets voor u kunnen betekenen. Onze excuses voor het ongemak.
Coolblue
Het bestellen bij Coolblue ging gemakkelijk, ik had nog een vraag over een product en hierbij werd ik uitstekend geholpen.
Daarnaast gaat dit op een leuke en vriendelijke manier. De vraag die ik had kon niet in één keer beantwoord worden waardoor de medewerker voor mij opzoek ging, en hiervoor de tijd nam. (Het antwoord op mijn vraag is ook gevonden)
Het bestelde product had ik rond 22:00 besteld en werd de volgende dag om 13:30 afgeleverd.
KlantenserviceZoals ik bij de korte toelichting al aangaf ben ik uitstekend geholpen, dit ging op een leuke manier waarbij de medewerker de tijd nam om mijn vraag te beantwoorden.
klantvriendelijkheid bij coolblue is heel heel fijn. geen gezeik als er iets terug moet, als je belt geen voice-jail, als je in de winkel komt koffie, je bent geen nummer maar gewoon jan (in mijn geval) kortom ze WILLEN.JE.ECHT.HELPEN.
Klantenservicenatuurlijk gaat er wel eens iets mis. soms in de bestelling, soms in de techniek, maar het wordt allemaal vriendelijk en netjes opgelost. helemaal top.
Ik vind de website erg fijn en overzichtelijk. Het is ook heel erg fijn dat er zo veel reviews bij de producten staan en dat Coolblue bij elk product duidelijk aangeeft wat de voor- en nadelen ervan zijn! De keuze was eigenlijk snel gemaakt en daarna verliep de bestelling erg vlot. De wachttherapie is geniaal. Alles voor een glimlach, inderdaad .
Levering was netjes aangekomen op de aangegeven dag. Niks op aan te merken!
Telefoon bestelling en levering is nog nooit zo makkelijk geweest. Telefonisch en per email alles afgehandeld en dat in de avond. De ochtend erna had ik m'n toestel en m'n verlenging getekend.
VerzendingIn de avond telefonisch besteld, de dag erna in de ochtend in huis.
KlantenserviceDe klantenservice belde elke keer netjes terug op afgesproken tijden ivm met bedenktijd. Ook een kaartje in de bus met de vraag of alles naar wens was en lekker persoonlijk geschreven. Top.
Het product had ik gevonden op Tweakers, op de link geklikt van Coolblue en kwam netjes op de productpagina met het juiste bedrag. Verder verliep het bestelproces zoals verwacht; snel, gemakkelijk en duidelijk.
VerzendingBestelling op 2e kerstdag gedaan, volgende dag gewoon in huis. Geweldige service zoals ik gewend ben van Coolblue!
Groot bestelgemak op een overzichtelijke website en een snelle levering.
Het product is de volgende dag netjes afgeleverd.
Het product is zeer snel geleverd de volgende dag
Klantenservicewordt geholpen door vriendelijke vakkundige mensen.
Goede website met prima helder informatie en technische beschrijving. Zaken in het winkelmandje plaatsen gaat eenvoudig evenals het afrekenen. Enige irritaties is de grote verscheidenheid aan websites. Als je een monitor wilt bestellen bij je desktop moet je weer naar een andere site.
VerzendingKeurig op tijd conform beloftes op de site geleverd. Spullen zaten netjes verpakt.
veelzijdig en kwalitatief hoogstaand assortiment. Veelal de voordeligste. Snelle afhandeling. Correcte aflevering. Coolblue doet wat het belooft.
VerzendingKeurig op tijd afgeleverd in een perfect passende verpakking.
Razend snelle levering, goede info op site en via klantenservice, goede prijs. Nog wat humor op de doos ook.
Coolblue kan wel eens een euro duurder zijn. Maar levering de volgende dag is voor mij belangrijker dan voorraad bij een leverancier zoals je soms bij de prijsvechtertjes ziet en dan 4 dagen wachten. Irritant.
Al meerdere goede ervaringen gehad. Zelfs de service na een levering die fout was door mijn schuld. Mocht product houden. Terugsturen was te veel moeite vonden ze. Pffff als dat geen service is. Think big act small. Zou hou je de klanten wel blij. En dan spreekt het vleugje humor me ook wel aan dat blijkbaar bij coolblue bedrijfscultuur is.
Track and tracé is altijd fijn. Maar nog fijner is dat het ook geleverd wordt een dag na bestelling. Afspraak = afspraak.
Het product is eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren, kortom ik ben zeer tevreden en erg blij met het product
VerzendingHet product is volgens afspraak de volgende dag keurig netjes afgeleverd
Snel en gemakkelijk besteld, leuke mailtjes terwijl je wacht. Snelle levering ook! Top service dus.
Uitstekende service! Ik was zo dom om het opplakken van mijn screenprotector helemaal te verpesten. Na contact met de klantenservice kreeg ik kostenloos een nieuwe. Het opplakken van de protector valt daar onder standaard service.
Het was onderdeel van een bestelling voor een S7, bij de Coolblue wellicht iets duurder dan de webshops, maar vanwege de uitstekende service toch bij hen gekocht. Geen spijt!
Het product dat ik had besteld was in 24 uur, in het weekend, aangekomen in goede conditie.
Monitor PC besteld. Goede review en ervaringen. Maakt het kiezen makkelijker. Snelle levering, goede prijs!
VerzendingSnelle levering
Eenvoudig bestellen. Alles makkelijk terug te vinden. Bij eventuele vragen snel antwoord van de klantendienst.
VerzendingLevering precies op tijd zoals verwacht (overigens heel snel). Heel eenvoudig door een post punt te kunnen kiezen.
KlantenserviceIk had besteld via verkeerd account. Onmiddellijk geholpen en supersnel opgelost. Dank hiervoor.
Snelle levering, goede service! Aanrader!
Heb een keer gebruik moeten maken van de garantie regeling. Dit verliep moeiteloos.
COOL dat BLUE
Snel! Fantastische verpakking waarmee je meer dan alleen uitpakken kunt!
KlantenserviceRetour / garantie het werkt super bij cool blue
producten zijn vrij goed te vinden op de site, uitgebreide productomschrijving aanwezig. Betalen is eenvoudig, voorkeuren worden onthouden.
Overzichtelijke site, met een status of het product op voorraad is. Bestelling plaatsen gaat makkelijk en de betaling ook.
VerzendingJe krijgt een mail wanneer je bestelling is ingepakt en als deze al is verstuurd een track and trace nr zodat je het pakket kan volgen.