Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenZoals altijd is bestellen bij Coolblue een makkie. Behoorlijke keuze mogelijkheden en de prijzen laag tot redelijk, zeker als je bedenkt dat retouren makkelijk gasn en service erg goed is. Alle verzendsuggesties duidelijk zichtbaar, je weet direct waar je aan toe bent.
KlantenserviceSnelle hulp gehad in het verleden en ook een keertje bij retourneren hulp gehad. Fijne mensen aan de lijn gehad die wisten waarover ze het hadden. Dat is eel s anders!
Snelle levering zoals altijd, was ook goed verpakt en het bestelproces op de site verliep erg gemakkelijk.
Het vinden van een product op CoolBlue is zeer eenvoudig en overzichtelijk. De prijzen worden over het algemeen zeer duidelijk weergegeven. Bestellen en betalen is een fluitje van een cent (in dit geval een paar euro's ;-)) . Levertijd en levering zijn zoals beloofd.
Verzendingzie boven
Op maandagavond wasdroger besteld, woensdagochtend vroeg geleverd. Het kon eerder maar je kunt zelf een bezorgmoment kiezen en een dag later kwam mij beter uit. Heldere site en supersimpel bestelprces. Kan niet beter eigenlijk.
VerzendingAardige bezorgers die de droger in 2 minuten op z'n plek hadden. Je krijgt ook nog wat uitleg over het product als je dat wil. Handig is dat de bezorger je 15 minuten voor aankomst belt, en dat ze een 'window' van 30 minuten aangeven waardoor je niet een halve dag voor niks naar de voordeur zit te staren.
Klein kritiekpuntje is dat je bij deze vorm van bezorgen pas om 02:00 uur in de nacht weet op welk moment de bezorging zal plaatsvinden, wat het nogal lastig plannen maakt. Het beloofde smsje + mailtje met een tijdsindicatie is nooit aangekomen, ik moest zelf naar de orderstatuspagina gaan om uit te vinden hoe laat er bezorgd zou worden.
Product makkelijk gevonden met een heldere uitleg over het product met veel foto's en technische informatie
VerzendingSuper snel geleverd en fraai verpakt!
Zeer goede webshop, mooie acties en makkelijk om te gebruiken, niets om over te klagen.
VerzendingSnelle updates en werd snel bezorgd.
KlantenserviceTelefoon was more or less dead on arrival, extreem slechte performance en froze de hele tijd. Customer Service gebeld en ze waren zeer begripvol over de refund nadat het me te lang zou duren voor een exchange exemplaar (sold out).
Via Marktplaats had ik op een 2e kans gereageerd. Vervolgens had ik al snel de orderbevestiging binnen met de link om te betalen. De afhandeling verliep vlot en via mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de status.
VerzendingHet product was prima verpakt. De omdoos was hooguit wat ruim voor de doos van het product, maar dit was goed opgevuld.
De bestelling was zoals geadverteerd de volgende dag in huis.
Zodra ik mijn betaling had bevestigd, kreeg ik een foutmelding op de website van Coolblue. Hierdoor wist ik niet zeker of de betaling nu wel of niet geslaagd was. Telefonisch werd ik snel geholpen, de betaling bleek niet gelukt en men zette direct een nieuwe orderbevestiging + link om te betalen op de mail.
Ze zeggen wel eens een kind kan de was doen , nou dat is bij Cool Blue helemaal.
Voor je het weet heb je alles ingevuld , zo makkelijk en voor je het weet heb je je bestelling thuis. TOP !!!
Alles goed gegaan. In het bestelproces kun je makkelijk de gewenste afhaallocatie kiezen. Omdat ik de volgende dag weinig thuis was, had dat mijn voorkeur.
Verzendingaflevering volgende dag bij PostNL afhaallocatie
Een mooie bluetooth headset is zo gekocht bij Coolblue. Van start tot eind van de verkoop zit prima in elkaar. Verzenden ook trouwens niks mis mee.
KlantenserviceAlles voor een slappelach.
Verwacht geen service van Coolblue als een product binnen een jaar kapot gaat. Zelfs als het product kapot gaat zonder dat je er iets aan gedaan hebt. Coolblue merkt het gelijk aan als 'buiten fabrieksgarantie' doet geen enkele uitspraak over welke kosten er eventueel aan verbonden zijn, geen eens een inschatting (ook al verkopen ze al jaren dezelfde producten).
Wil je weten wat de reparatie gaat kosten mag je 40 euro betalen, maar daar wordt niks voor gedaan.
Ze willen wel kosteloos je product vernietigen. Blijkbaar kost dat achteraf geen 40 euro 'onderzoekskosten'.
Bedragen staan totaal niet in verhouding. Een grote geldklopperij als je het mij vraagt.
De ene ster verdienen ze dan weer wel omdat ze heel snel reageren op het feit dat ze je niet willen verder helpen.
de bestelling plaatsen verliep erg makkelijk. Het product dat ik zocht was erg makkelijk dankzij de filters die de site heeft.
VerzendingDe levering was uitstekend. Ik bestelde het product, ontving bijna meteen een mail waarin stond wanneer het product zou aankomen en op die dag was het er.
Vele producten besteld bij CoolBlue en dat gaat altijd perfect. Een voorbeeld voor alle webwinkels. Enige puntje van kritiek: maak van je ontelbare 'stores' gewoon 1 website, namelijk Coolblue.nl.
VerzendingSnel, goed verpakt en gratis.
KlantenserviceWeinig ervaring mee, maar de chat werkt uitstekend.
Makkelijk om een bestelling te plaatsen, overzichtelijke website. Daarnaast zijn de mails die je krijgt creatief en zijn het niet meer die saaie mails met "uw bestelling is verzonden". Coolblue laat zien dat een informele sfeer uitstekend past bij een bedrijf.
Kiezen produkt ging vlot .- . info details was beschikbaar . . betaling en inpak proces was inzichtelijk.
VerzendingPostnl was zeer accuraat met bestelmoment en tijdihge aankondiging
Product eenvoudig te vinden, verzendkosten en levertijd duidelijk vermeld. Uitchecken en betalen vereist geen verplicht aanmaken van account
VerzendingHoewel de productverpakking in een coolblue doos zat(beetje dubbel maar wel gebruikelijk) zat er slechts aan twee van de vier zijden luchtkussens, waar er makkelijk rondom luchtkussens hadden kunnen zitten. De speling in deze buitendoos is dan ook iets teveel. Gelukkig kan een dect telefoon wel tegen een stootje en deze werkt dan ook prima.
Levertijd was volgende dag, zoals aangegeven op site.
Kortingscoupon werkte niet (gaf aan verlopen) en ik kreeg na een telefoontje een nieuwe zonder problemen.
Laptop besteld bij Coolblue, aangezien ze de goedkoopste waren en levering hadden op eerste paasdag. Website is duidelijk en bestelproces ook. Via de e-mail wordt je netjes voorzien van status updates. Helemaal top dus.
VerzendingVerzending was goed en optijd. Helaas was het product niet goed verpakt en had speling in de verzenddoos. Uiteindelijk niks aan de hand, maar het voelt toch niet helemaal veilig.
Zeer overzichtelijke website met duidelijke en complete product en voorraad informatie. Betaling ging zonder problemen en producten werden zoals beloofd de volgende dag bezorgd.
makkelijk te bestellen en snel geleverd 's avonds om 20 uur besteld anderen morgen bezorgd
Klantenservicebij dit product niet nodig gehad maar in het verleden zeer goed geholpen
Makkelijk te vinden en bestellen. Snel was geleverd en goed ingepakt. Ben helemal tevreden ermee.
Dochter was in paniek, haar telefoon bleef hangen in een reboot. Geen reset meer uit te voeren. Dat was zaterdag nacht. Op zondag nog alle tips die er te vinden waren geprobeerd. Toestel was dood.
Na het nodige onderzoek bleek dat een vergelijkbaar toestel bij Coolblue op voorraad was in Utrecht. Besteld en zelfde middag nog opgehaald.